MALINČICA
|
Maj zaenkrat še ni imel zamašenega noska, samo tako je hropel, ko je dihal, tako, da zfleda, da je imel samo grlo zabasano. V porodnišnici so nam kazali, da z fiziološko nakapljaš v nosek, potem pa z gazico ali z vato narediš svaljek in mu pobrišeš ven. Ampak, jaz še tega nisem rabla sprobat. Jutri se začnejo razprodaje, jaz pa ne morem it. Sem hotela it že zjutraj, da ne bi v taveliko gužvo hodila, pa ima moj dragi čez cel dan treninge, tako da ne morem it, z Majem pa itak ne, ker je še ves pikast, da ne okužimo koga. Pol bom pa lahko šla samo popoldan, to pa se mi ne ljubi, ker bo taaaaaaaka gužva, tega pa ne maram. Sem rajši doma, v enih in istih kavbojkah, ki so mi prav, pa v trenirkah. Kamorkoli v trgovino grem, vidim kaj lepega zame, pa sem tolk smotana, da sem čakala na te razprodaje, zdaj pa sem pečena doma. Bomo vidli, kaj bo pametnega ostalo do konca tedna, ko bo Maj že lahko med ljudi šel. Evo, včeraj sem kupila lumpi pleničke, pa smo jo danes ponoči sprobali, pa sranje od sranja- isto spustila, Maj je bil spet moker. Ne vem, tega malega luleka mu bom dol zalepila, da ne bo več mimo plenice lulal, hehe!