|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.1.2007 12:58:08   
krfjolca
Anže ima pa že skoraj 6 kg! user posted image
Šunka bunka mala user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.1.2007 13:03:18   
Aja1
Krfjolca, kaj pa če tvojega Anžeta matra polna luna user posted image  Tudi moja Neja zdaj že dva dni pridno spančka v svoji postljici...sumim, da jo matra luna, ker je bila prejšnjo polno luno tudi norišica cel teden.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 602
9.1.2007 13:16:45   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Anže ima pa že skoraj 6 kg! user posted image
Šunka bunka mala user posted image

user posted image  Zala ima bolj manekensko postavo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 603
9.1.2007 13:35:04   
MALINČICA
Jaz pa ne vem koliko zdaj tehta Maj, po podbradku sodeč in po šlaufkih na bedrcih, ne sodi lih med manekenske dojenčke, hehe!! Posvetovalnico imava komaj 23.1.
Se pa že ful lepo igra s tistimi živlacami na loku nad ležalnikom. Z rokicami jih ziba in se pogovarja z njimi. Ampak so bolj nezavedni gibi, kot kaj drugega.
Danes pa se gremo slikat!!!! Jeeeeeej, vsi skupaj. Midva z Majem rabiva slike za osebne izkaznice, pa smo se odločili, da bomo se še vsi skupaj slikali.

Moram it počasi pripravljat kosilo.
Danes kuham juho, pa pečem ribe s krompirjevo solato, pa že vidim, kako bo celo stanovanje smrdelo.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 604
9.1.2007 13:47:20   
Aja1
Moja Neja ima tudi že skoraj 6 kil (domača vaga), v četrtek imamo pa posvetovalnico in bomo tono videli koliko tehta...ima pa tudi kar konkreten podbradek in klobasaste nogice user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 605
9.1.2007 14:04:03   
danaja1
No že nekaj časa se nisem oglasila.
Pred novim letom smo bili 30.12. na pediatrični v LJ in so Omarju ugotovili reflux, zato sedaj izvajamo prijeme aproti temu, se pravi obvezno podiranje kupčkov, spanje pod kotom 30 stopinj in držanje po hranjenju pol ure. Tako da se sedaj pridno crklamo, ampak je Ok, kert mi v naročju takoj zaspi.
Danes smo pa imeli posvetovalnico in naš Omar ima že 5kg (od odpustne + 1800 g) in zrasel je 4 cmuser posted image user posted image user posted image
V glavnem jaz ne dojim več direktno, ker se je preklemansko mučil z nastavkom, potem pa sem začela še ponoči črpat in mu dajat po flaški in od takrat sploh noče več siseuser posted image user posted image user posted image , tako da sedaj non stop črpam in mu dajem po flaški.
Meni je prav super, ker se nisva z dojenjem nič dobro ujela, tole je pa super. Mlekca imam kot kaka kravicauser posted image user posted image user posted image , tako da gre še s to električno pumpo ful hitro. Vsake 4 ure si spumpam in imamo za dva obroka.
Poje mi pa tam od 100 - 150 ml, čisto različno.
S tem bom nadaljevala, dokler bo mlekca. Zdi se mi neumno da bi mu dajala umetno mleko, ko pa imam svojega več kot dovolj.
Spimo pa še vedno tako, da se 2 x na noč zbudimo.

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 606
9.1.2007 18:16:12   
majas
Krfjolca bravo user posted image imate vidbe z Ajo res enke dneve z vajinimi user posted image
Mi smo se danes spet zbujali na 3ure. Je taka lumpa ker ne poje več dosto kot je prej, prej mi je več časa visela na zizi zdaj pa se ji kar ne da... in potem jo silim ona pa se mi smeji user posted image in ker ne poje dosti je hitro spet lačna.  Vsaj pridna je da ko ponoči poje jo dam v posteljico in zaspi nazaj.

Še ima pa vedno zamašen nosek pa pikasta je po ličkah pa nevem od česa-se ji koža čisti? user posted image Upam da ni na kaj alergična-jem še vedno isto kot sem prej, razen čokolado sem dodala hehe.. ima še katera flekast obrazek?

Danes sem bila pridna, sem pekla pecivo-mmm, da bom imela jutri kaj za na mizo ponudit.
Vreme pa je bilo grozno.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.1.2007 19:29:22   
Aja1
Naša Neja pa že spančka...zdaj je pa že kar preveč pridna...user posted image  No, upam, da ne bo čez nekaj minut alarm in jo bo treba nosit celo noč.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.1.2007 19:36:06   
krfjolca
Anže ima pa zaenkrat še debate z vrtiljakom nad posteljo. Ga bom kar pustila. Čeprav pomojem bo kmalu začel protestirat, ker nič ne kaže kakih znakov zaspanosti user posted image ...

Jaz imam pa taaaaaaaak musklfibr od aerobike, da me bo pobralo. Totalno sem preterala trebušne mišice. Boli me prav na dotik! Sem se prejle hotela zmasirat z eno žavbico, pa sploh nisem mogla, ker tako boli user posted image ... No ja, bomo že preživeli. Za lepoto se trpi, ne?

majas, naš je tudi pikast. Že nekaj časa, pa vsi pripisujejo to čiščenju kože. So bili na začetku mozoljčki, pa pikice rdeče, pa suha koža. Se je pa že skoraj čisto izboljšalo, sem pa umivala s hrastovim lubjem, pa mažem z olivnim oljem iz lekarne, pa za ven namažem z Bepantenom.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.1.2007 19:49:38   
majas
Ja kaja spet spančka že tri ure...zgleda da ji v ležalniku tako paše ker je malo dvignjena in lažje diha zaradi polnega noseka. Ji bom poskusila malo podložiti danes posteljico.

Ah hvala krfjolca mi smo imamo isto, pa je malo boljše potem pa spet. 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.1.2007 14:25:22   
majas
Kje ste pa danes vse?  
Mi imamo spet tako vreme da kar groza...sem čisto brez volje kljub temu da imam roj.dan danes.
Me je dragi že presenetil z zapestnico in vrtnico, je priletel kar iz službe. user posted image
Kaja mi pa kar sedi v naročju, nevem zakaj ji ta položaj tako paše. Kaj pri vaših sončkih je isto?
Ah danes mi pa ni treba kuhati gremo ven jest, sem prav vesela...da bi še vsaj sonček bil...
joj kako je mala pridna in gleda kako pišem...v računalnik pa ji ne pustim gledati pa čeprav je to najbolj zanimivo user posted image
Lepo preživite dan jaz upam da ga bom...

(ja se mi je zbujala na tri ure, ne razumem zakaj noče več spati celo noč-bom morala malo več jesti da bo lmeko boljše user posted image )

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.1.2007 14:38:34   
adelinna
majas - VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

Pri nas imamo pa majhno težavo. Neja je malo zamaknila svoj bioritem. Zdaj se njena noč začenja ob pol dveh ponoči, čez dan pa spi. Prej sva jo dajala spat med 10-11 in sem upala, da se bo ta ura pomaknila nazaj, ne pa naprej. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.1.2007 14:58:25   
Lana_s
majas vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Mi se tudi zbujamo nekje na tri ureuser posted image Včasih prvo rundo potegne štiri potem tri ure, nato dveuser posted image Vmes se še Tina zbudi in še ona caplja zraven, včasih joče, ker bi se ona rada cartala pri meni, ko imam Lukca v roki in na koncu vedno zaspi v najini postelji. Tako da smo vsi štirje v spalniciuser posted image Mleka še zdaj niuser posted image in ga zgleda ne bo večuser posted image

Jutri pa ima Luka ultrazvok glavice. Upam, da naju ne bodo spet v bolnico poslaliuser posted image No saj na prejšnjem uz je bilo vse vredu in mislim da bo tudi zdaj, samo me je vseeno malo strah, ko pa pri njem skoraj nikoli ni vse vreduuser posted image

Pa učit bi se mogla začet, imam 30. izpit, pa se mi taaaaakoooo ne dauser posted image
Nič, grem se malo malima dvema pridružiti, ki tako lepo spitauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 613
10.1.2007 15:20:39   
Aja1
Maja user posted image

Mi smo danes spet zelo pridni. neja je pravi cukrček...joj, ko bi bila vedno taka...res je razlika...kot dan in noč. Spali smo 11 ur z dvema postankoma po 10 minut, ko je jedla user posted image

Zdaj me pa kliče...čas za kosilo....

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 614
10.1.2007 16:10:30   
marella1
maja vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

krfjolca in aja: user posted image user posted image user posted image za Anžeta in Nejo. No vidita, da se počasi urejajo stvari. Sem vesela za vas.

Jaz sem tudi mislila, da smo že ujeli nek rutem pa sem se očitno pošteno zmotila. Prejšnji teden je šla spat že ob 8 zvečer in se je zbujala na tri ure. Ta teden pa je čisto nasprotje, ne zaspi pred 10 uro zvečer, pa še to imamo cel ritual. Nikakor se ne more umiriti in je na čase kar malo histerična, čist naspidirana user posted image . Jo moram kar parkrat pristaviti, da se končno umiri. Kaj čmo, izgleda da na našo Lano zelo vpivajo lunine mene (v četrtek je krajc user posted image ).

Drugače pa je tudi v Ljubljani prav pusto vreme, ampak midve sva bili vseeno kar dve uri zunaj. Pa malo je začelo pihati. Letos si prvič za spremembo ne želim snega, ker zunaj tako uživa. Že v ponedeljek, ko je bil dež je bila štala, saj je navajena da drugo rundo zaspi zunaj. No ja takle mamo

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
10.1.2007 19:03:54   
viv_
Majas vse naj naj... Še 4x tok! A bo dost?

Mi imamo ritem kar OK, ampak ponoči še vedno malica nekje na 4 ure. Občasno ji rata povlečt malo dlje, ampak ne prav pogosto. Ma ja, bo že. Tolaži me, da vedno takoj zaspi nazaj, torej je res lačna in ko bo to minilo bo spala. Upam!

Popoldne sem imela pa 3 otroke user posted image  Mirna je imela še enega prijateljčka iz vrtca. Saj je bilo kar fino. Edino po poti domov me je malo skrbelo, ker gremo ob kar prometni poti. Sem tako oba držala za roko. Je bil le "sposojen" in te je malo strah, pa ne poznaš ga tako kot svojega...

Kranjčanke, a kej vozičkate? Jaz sem vsak dan zunaj z eno oktobrko. Pa res imamo srečo letos z vremenom. Edino ponedeljek je bil bolj švoh. Tamali pa paše voziček 100 na uro.

Kako kaj glavice? A so še precej mehke? Zarja ima spredaj še kar veliko mehčavo...

Nočko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
10.1.2007 19:14:31   
majas
Hvala hvala hvala vsem za želje in čestitke, sem jih res vesela user posted image

Hm, jaz pa se bojim da bom morala paziti pri prehrani ker je kaja danes še dobila izpuščajčke po prsnem košu, zdaj pa več nevem če gre res samo za čiščenje kože user posted image sem prav žalostna zaradi tega.

ah kako vam je lepo mi na obali pa imamo že en teden grdo, oblačno,megleno...hm... tako da niti ne grem ven že zaradi zamašenega noseka. Zdaj upam da bova šla z mojim v Italijo da nabavim tisti Narhinel za nosek.

Viv tudi mi smo tako z spanjem in sem vesela da mi takoj potem zaspi nazaj, in glavica še vedno mehka

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 617
10.1.2007 20:28:39   
ema79
MAJAS VSE NAJ, NAJ!!!!!!!user posted image user posted image

marella res je , v Lj je vreme en user posted image . Danes sva sicer spet lahko šle za urco ven na sprehod, sam pol, ko sem hotla pa še po dvorišču mal voziček drajsat, ko je tko lepo spala, je pa iz nč nastal tak veter, da sva mogle kr not šibnat. Tud jst si nč ne želim snegeca, ku smo tko lahko velik zunej!

Mi še kr spimo cele noči do 5-6, pojemo eno flašo (mlekarne so šle v stečaj user posted image user posted image user posted image user posted image ) 150 ml in se par minut režimo in prov na velik debatiramo pol pa omagamo in potegnemo do pol devetih. user posted image
Vsaj to je po men dobila!user posted image

Viv tudi naša glavca je še zmerej mehka!
Baje, da se to šele pol, nekje pr enmu letu, ko začnejo govorit popravi. Sam ne me za besedo držat!

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.1.2007 8:53:40   
urška76
Dobro jutro mamice!

Majas vse najlepše in najboljše, ter veliko smeha v družbi tvojin dragih.

Moj mali škratek pa zdajle drnjoha. Mora malo za včeraj nazaj prinest, ko mi ni skoraj nič spala čez dan. Smo ji mal ritem zmešal, ker sem morala k g. po mireno (btw tista ki bo še šla po mireno naj si vzame sabo kak vložek, ker po vstavitvi krvaviš), pa smo čakali ko zmešani. Je bilo v čakalnici, ko da so tud pri dohtarjih razprodaje. user posted image
Pol sva šla pa z dragim še mal po trgovinah in sem si celo kupila ene hlače. Pol me je pa minil, ker mi z vložkom na riti nekak ne sede najbolj pomerjat. user posted image
No pa je naš škrat pokonci, me že kliče s svojimi gru gruji user posted image .
Lepo se imejte in carite svoje sončke.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.1.2007 9:01:47   
Aja1
jutro...

Urška, a vstavitev Mirene boli? Koliko stane vse skupaj?

Mi imamo pa danes drugo posvetovalnico...zdaj čakam, da se mala pokaka...upam, da ne bo spustila ravno v zdravstvenem domu user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 620
11.1.2007 10:32:44   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Urška, a vstavitev Mirene boli? Koliko stane vse skupaj?

Vstavitev mirene je mal neprijetna vendar ne boli. No je ena mala topa bolečina, vendar ni panike, malo čutiš, ker ti maternico malo navzdol potegne, da ležje vstavi. V Domžalah pa Mirena stane 128,94 EUR

Dobro opravite v posvetovalnici. Midve se greva pa v ponedeljek stehtat in izmerit. No meni se poznajo novoletni prazniki in namesto, da bi šle kile kaj dol so šle spet malo gor.user posted image  Ma bo že, sej se bom spravla migat pa bo.
Zdej bi bil pa pri nas čas za jest pa naš mali škrat spet drnjoha. Se bo že zbudila, ko bo lačna. Če mi ne bo mlekarn razgnal prej seveda. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.1.2007 11:22:34   
Nogavica
majas, user posted image !

Živa ponoči še vedno spi 6-7 ur v enem (brez hranjenja), potem pa še zjutraj po hranjenju in previjanju kake 2-3 ure, s tem da nam nikakor ne rata zaspat pred polnočjo. Sva že ful srečna, če zaspi ob pol enih, enih.

V MB je pa že ves teden tako lepo in toplo vreme, da ne morem verjet. Zdaj čakam, da se zbudi, da jo previjem in nahranim, potem pa hop v voziček in na sprehod.

Tudi Živa ima spredaj na glavici še kar veliko mečavo. Pa ful že sama drži glavico pokonci. Me je včasih kar strah, ko se tako divje obrača v naročju. Kaj ve še zalagate dojenčke, da spijo na boku? Živo založima spredaj in zadaj pa ji čez noč vseeno nekako rata obrnit se na hrbet - malo me je strah, če bi polivala, pa bi se ji zataknilo v grlu.

Danes teden imamo posvetovalnico - me prav zanima, koliko je zrasla in se zredila, ko ima tak podbradek in obročke na nogicah user posted image .

Kje lahko kupim obrobo za posteljico, pa ne predrago? Zibko bom morala namreč počasi vrnit, ker dobijo zdaj nov naraščaj. V Tušu sem gledala za 3.000 sit (nikakor ne morem sprejet evra user posted image ), ampak mi ni preveč všeč.

Katere čaje pijete za več mleka? Jaz sem najprej pila Hipp za dojenje, zdaj sem si pa kupila nek janež mix (janež, komarček, kumina, meta) in se bom začela nacejat z njim. Pa sezam si potresem na vse, kar si namažem na kruh.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.1.2007 13:11:55   
Aja1
Mi smo iz posvetovalnice. Neja ima že 5700g in 59 cm  :shock: . Sta bila še dva dvomesečnika tam in naša je v primerjavi z njima prava bajsika in velikanka. Se vidi, da rada je oz. da je njen najljubši položaj na zizi  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
11.1.2007 13:20:23   
krfjolca
A ve imate vsak mesec posvetovalnico?
Mi imamo šele pri 3 mesecih naslednjo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
11.1.2007 13:34:09   
Aja1
Ja, mi jo imamp prvi mesec, drugi in tretji (cepljenje), potem pa mislim da pri pol leta.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......