viv_
|
1. Danes ga je celo naša super punca nekaj svedrila ponoči. Spala je od 20h do 1h, drugo rundo od 1 do 4:40, potem pa ni več hotela zaspat . Potem sem jo vzela k sebi v posteljo. Tamali to ni najbolj všeč, je preveč prostora, v košku je bolj "cosy", ampak je meni všeč, ker je duda na dosegu roke, pa sem potem še malo dremala zraven. Vmes je bilo treba ob pol 7 še Mirno spakirat v vrtec... Upam, da bo danes bolje! Zarja spi v otroški sobici, ker velike sestre ni doma. Sicer imamo v otroški sobi že nekaj časa ta malo posteljico in baldahinček, ampak je ne bom dala tja spat, dokler ne prespi noči, da ne bo zbujala Mirne. Čeprav vsi pravijo, da se sorojenci ne zbudijo ko eden joka. Bomo videli... 2. Na sončku je meni super!!! Tamala mi dopoldan itak spi po 4 ure v kosu v vozičku. 3 ure na sprehodu. Mami se mal razgiba, najbolj fletno je pa, ko gremo s "sovozičkaricami" na kofe. Danes, 5.1., smo sedele zunaj na sončku, klepetale in pile vročo čokolado s smetano, njami... Mulčki so se pa greli v vozičkih 3. smo že prakticirali in je bilo prav fino. Bolelo me ni nič, niti me ni bilo strah (prvič se spomnim, da me je bilo). Verjetno je pa mal drugače, ker nisem bila nič šivana, niti prvič niti zdaj. Sem pa danes dobila in klicala G, da bi prišla po Mireno, pa ne dela do konca naslednjega tedna. Takrat bo že vse mimo. No, pa naslednji mesec. Saj mogoče je pa čisto OK, da gre enkrat normalno skozi. 4. Krčkov sploh ni več in zato tudi kapljic ne dajem več. Sem jih pa dajala samo, če jo je zvijalo. 5. Sem ful ponosna nase, ker sem se spet spravila h knjigam . Zvečer ko tamalidve zaspita grem lepo za ene dve urice mal pisat mojo nalogo. Tako, čas za pisanje