|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.1.2007 9:32:49   
Zamima
Aja1, upam, da ste kmalu zaspale ponoči. Mi2 sva ob 1.00, čeprav je mala pred tem gledala kot čukuser posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.1.2007 9:43:17   
ema79
jst sm se pa tud veselila že prehitr - danes smo ob 4h že gledal. Zdej, ku dobi flašo pa ji pol še mal nuca,da zaspi. Pa smo bli do sedmih ok, pa spet gledal...pol je pa zraven mene čebljala v nedogled, jst pa dremala zraven, ku sem jo pa previla in oblekla, sem jo pa sam odložla na kavč, grem za minuto stran, se je pa že odpravla k palčkom nazaj!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.1.2007 9:47:56   
urška76
Punce jaz sem pa tako žalostna danes. skoz gledam mojo malo in si mislim kako srečo imam, da jo lahko držim v naročju. Včeraj zvečer je namreč moja prijateljica v petem mesecu zgubila svojo princesko. Pa še na hrvaškem živi odkar je poročena, da še ob njej ne morem biti in ji z objemom dati malo tolažbe. Pa tako sem bila vesela ko je zanosila, saj je imela tri leta naza že en SS in sta se potem dolgo mučila. Zdej je pa na nebu en angelček več.
Oprostite ker sem zamorila, sem morala nekam svojo žalost zlit, da ne bom preveč jokala. 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.1.2007 10:07:29   
Aja1
Urška, prav hudo mi je za tvojo priateljico...če samo pomislim, bi se kaj takega lahko vsem nam zgodilo user posted image

Zamima, me sva zaspali tudi ob 1h, ampak žal samo za eno urco, potem je pa do zjutraj nekaj protestirala, jamrala, brcala, krilila z rokami (se je čit popraskala). Zdaj mi tukaj v naročju počne isto...full je nemirna in videti ji je, da je zaspana (protestira z zaprtimi učki), ampak spat pa ne.

Punce, kako zaspijo vaši user posted image ? Moja izključno le v rokah in se potem, ko jo odložim zbudi v 99% primerov in začne jokat. Ta jok pa stopnjuje do tega, da je v obraz čisto vijolčna in  tako doseže svoje...da je spet v rokahuser posted image user posted image . Mislim, da mi bo roka odpadla, če se bo tako nadaljevalo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.1.2007 10:22:05   
kaja11
Mali zaspi v glavnem v naročju, druga varianta je pa lupinica. Včeraj se je prvič zgodilo, da sem ga podojila v postelji in sem mu vsakič ko je zajamral samo popravila dudo. OK, 2x sem ga še mal priklopila. Od 20.00 do 23.30 se je to ponovilo najmanj 15xuser posted image , potem je pa dokončno omagaluser posted image . Drugače sem ga vedno morala iz postelje vzet,ker se mu je čist odpel in ga v naročju uspavat.

Urška76.....me kar zmrazi, ko kaj takega preberem. Na hitro ugotoviš, da si lahko zelo srečen, da te nekdo zbuja ponoči. Čeprav nisi ob njej, ji lahko s pogovorom zelo pomagaš.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.1.2007 10:34:28   
Anonimen
Huh, potem moram pa jaz potrkat na les. Naš zaspi tako, da ga damo v posteljico user posted image

Včasih, ampak res redko, je treba posteljico z eno nogo malo guncati... sicer pa kot sem že večkrat rekla, biti mora sit, podreti mora kupček in pokakati se mora, potem pa zaspi praktično takoj, ko ga damo v posteljico. Ko bi le tako ostalo!!! V avtu in vozičku pa itak vedno takoj zaspi.

Viv Jaz imam eno neumno vprašanje glede toplic. Kaj točno počne trimesečnik tam? Kje ga imate, ko greste plavat? Mi smo najprej hoteli iti na sneg... ampak ker snega ni, bomo sli pa najbrz v kratkem v toplice. Sploh se sama nisem nikoli bila v nobenih, kaj sele z otrokom, tako da sploh ne vem, kako to zgleda user posted image

Urška Joj, kaj naj rečem... Tudi meni je hudo, ko tole berem. Res moramo biti vesele, da je z našimi vse v redu!

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
4.1.2007 11:08:05   
Anonimen
Hojla, novembrke! user posted image

Danes se prvič javljam v naši temi. Že celo večnost nisem bila tu gor, pokukala sem kvečjemu za par minutk pa konec.
Vidim, da pridno pišete. user posted image

Mi smo zelo pridno, pridno spimo, papcamo in rastemo. Ponoči tudi fino spimo, v posteljo gremo nekje ob pol dvanajstih pa spimo do jutra, nekje do 8. ure običajno. *trkam na les, da bo tako tudi še vnaprej* user posted image
Naslednji teden imamo 2.posvetovalnico, ko bomo zopet preverili težo in dolžino. Prejšnjič je user posted image  zrasla za 4 cm in se zredila za dobro kilco! user posted image

Se dojiva, sem pa vmes že enkrat staknila mastitis, sem imela čez 40 stopinj vročine, bilo je res grozno, pa še obiske smo imeli iz tujine, katerim se res skoraj nisem mogla nič posvečati, saj sem bila cela paf.

No napišem drugič še kaj več! Lepo rastite in se redite, pa se tipkamo!

Pozdravček od user posted image  in user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
4.1.2007 11:27:51   
Zamima
Aja1, jaz imam zibko poleg moje postelje, po zadnjem hranjenju in podiranju kupčka jo dam noter, se vležem na posteljo in jo zibam čisto malo,... ko me gleda z velikimi očkami običajno pomaga, da se jaz delam kot da spim user posted image ,... torej zaprem oči,... včasih pomaga da počasi zapiram oči in jih odprem le toliko, da vidim, če še škili user posted image user posted image , ja svašta prakticiram, nimaš kajuser posted image .

No včasih nič ne pomaga, potem je verjetno lačna, ali pa so na deli krčiuser posted image  (teh zadnjih nekaj tednov na srečo ni več - že trkam)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.1.2007 12:00:28   
MALINČICA
Moj srček pa ima vodene koze!!!!!
Revček, cel je pikast.
Smo bili pri zdravniku, pa ne dajo nič, čisto nič!!!
Smo kupili paracetamol svečke, če bo slučajno imel vročino. Je pa bolj jokavi in se kar želi nosit in skoz bolj slabe volje. Glavico ima bolj vročo, kot običajno se mi zdi, ampak vročine pa nima.
Vsakič, ko ga previjem, opazim kako novo piko. Sem čist na tleh, ko sem spet čisto zvezana doma. Še v trgovino ne morem it, ko bi se Maj na pol ure dojil, zraven pa itak ne more. Te smo pač več ali manj v postelji in se cartamo in nosimo.
Upam, dabo čimprej okreval.
Najbolj sva pa jezna zato, ker je zdaj dragi imel vodene koze in smo res vseh deset, štirinajst dni skoz pazli, se Maja niti dotaknil ni, vse sem razkuževala, prala nonstop...pa je vseeno zbolel.
Eh, sranje...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.1.2007 12:47:20   
atanja
Živjo mamice!
Pri nas se jet udi spanje ponoči pokvarilo-preveč sem ga hvalila. Ob 10h gre spat-položim ga v pojstlico pol pa dudo popravljam 15min pa zaspi. Mora pa bit čista tema. Potem pa flaška ob 3.30h. In Nato ne more zaspati-je čist ne miren, mogoče tudi zaradi noska. In pristane pri meni v pojstelji. Ko bo zdrav bom pa vstrajala da je v svoji pojstelci. Zdaj se mi pa smili čeprav vem da mu ni nič hudega.

Mi gremo v bohinj zdaj za 2 dni , v marcu pa smučat za 1 teden v italijo z družbo. Jaz bom smučala bolj malo-če me bo kdo zamenjal pri malemu. Gre pa nas 10 in to samo ker imamo dojenčka da ga bojo pazili tako da mogoče bom pa skoz smučala...user posted image . So vsi navdušeni nad malim.

KEr živim pri starših mi mami vse naredi in me crkla s tem kar preveč in me je strah da ko bova v hiši ne bom nič navajena delat... mam še slabo kri in sem skoz utrujena.. in sem jezna nase sploh pa zdaj ko smo bili bolani da sem zvečer kot užeta cunja... Sej pospravljam sam mi kuhat ni treba to pa je full velik. Pa full sem govorila da bom vse zraven nardila pol pa se zjutri iz pojstle zares vržem z malim ob10huser posted image .  Pospravim kaj potem pa pojem pa že pridejo domov pol pa se družmo več al manj. Ej tok sem lena da se sama seb gnusim.

Lepo se mejte!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.1.2007 12:47:41   
Aja1
MucaMaca, smo te že porešale. Le večkrat se oglasi in poročaj, kako ste.

Malinčica, upam, da bo Maj imel čimblažjo obliko vodenih koz in da bodo čimprej mimo.

Moja Neja je pa zdaj začela vsakič, ko podre kupčka, še malo bruha zraven user posted image  Prej tega ni počela. Je to normalno?

Kako dajte spat vaše user posted image ? Izključno na bok? Jaz že nekaj časa opažam, da na trebuhu neprimerljivo boljše in dlje spi kot na boku (sicer jo dam na trebuh zaenkrat samo podnevi, ko sem zraven).

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.1.2007 14:24:38   
krfjolca
Aja1, hvala hvala user posted image  user posted image
To je edina stvar, ki je danes še nisem sprobala, da bi ga utišala.
Sem ga tulečega položila na trebuh, pa je utihnil in zaspal. Upam da bo trajalo ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.1.2007 16:30:27   
majas
Uh kar toplo mi je postalo pri srčku ko pomilim da jo imam res ob sebi..ker če bi se kaj takega zgodila v 5mesecu bi mi bilo res hudo. Tako je težko da se to zgodi tistim ki si res želijo imeti družino,,in da ne pomisli m kako lahk ženske zapostijo otroke in jih zanemarijo po rojstvu-kako lahko tako nebogljeno bitje ki je odvisno samo od tebe,,, uf zdaj pa sem spet zaplavala nekam... upam da bo tvoji prijateljici Urška posijal sonček in bo tudi ona nekoč v naročju držala svoje malo bitjece.  

Meni pa je tamala doma pri mojih in v mariboru pri tašči tako lepo ajala celo noč, je zaspala okoli polnoči in se zbudila ob 7ih... pojedla in smo bili do 10ih v postelji. Zdaj pa se mi zbudi ob 5ih poje in zaspi, saj tudi ni hudo. Sem vesela da jo položim v posteljo in zaaja.
Sem pa komaj čakala da se vrnemo nazaj na obalo mi je šlo že vse tako naživce, da je bila tašča skos zraven in je skos nekaj govorila kako kako ono kako tisto, uf...saj drugače je vredu samo mi je šlo naživce da jo je skos nekdo vlačil po rokah. uf jaz nebi mogla z straši ali taščo živeti.  user posted image

zdaj pa je spet zaspala na trebuščku, tudi moji res paše tak položaj...drugače pa jo skos položim na bok, pa mi je tako grozno ko ima potem rokico na kateri spi tako mrzlo. user posted image joj moram iti hitro poseedo umit in plenice zlikat, ko tako lepo ajata...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.1.2007 17:31:03   
marella1
viv: ko te vidim te pocukam za rokav, ni problema!

aja: sem tudi jaz slišala, da otroci ki spijo na trebuhu dlje in bolje spijo, samo kaj ko pa Lani ta položaj ni všeč user posted image . Jo poskušam že dva dni dati na trebušček, pa ga ne mara prav preveč.

mucamaca:
dobrodošla nazaj.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.1.2007 17:43:05   
viv_
Živjo punce!

Urska - ja, šele takole vidiš, da se sikiramo zaradi malenkosti! Pokliči prijateljico, pa malo poklepetajta. Saj se sliši oguljeno ampak, vsaka stvar je za nekaj dobra.

toplice - mi smo imeli s seboj na bazenu lupinico, da imaš mulčka kam odložit. Šla je z nogicami mal v vodo pobrcat, pa pod tuš se sprat in od "plavanja" in toplega zraka je bila tolk utrujena, da je zaspala. To je bila Mirna, ko je bila stara 3 mesece. Potem je pa že uživala v bazenu. Zarjo bomo tudi malo namočili v vodo, Mirna je pa itak ribica, že poleti je pod vodo plavala brez rokavčkov, nad vodo ji pa še ne gre. Pa fino se je potem mal sprehajat, pa kakšna savna na izmene in tako,...

uspavanje - nafutrano damo v posteljico, parkrat popravimo dudo in to je to. Danes se je zbudila vsa lačna ob enih, nato ob dveh, potem je pa spala do pol 7 zjutrej. Odkar je na flaški jo niti iz koška ne dajem, samo flašo v usta. Ponavadi že vmes zaspi, tako da niti dude ni treba popravljat user posted image .

Popoldan je bila pa nekaj sitna in je jokala in čarovnija: daš štumfke dol, tako da ima bose podplatke in je najsrečnejši otrok na svetu user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.1.2007 21:40:52   
krfjolca
Joj Viv, ste ve ene zegnarke, ko imate tako pridna deca user posted image ... Si ne predstavljam, kako bi bilo z Anžetom na kakem bazenu ... Ojej, ubogi ostali obiskovalci user posted image ...

Mi imamo za uspavanje cel kup enih trikov. Da bi ga budnega položila v posteljo, OJEJ!!! Se mu strga. Ko zaspi na rokah, ga je treba cca 5-10 minut nosit po stanovanju (ampak v točno določenem ritmu in bognedaj, da bi ga kakorkoli prestavil v drug položaj), šele potem ga lahko zelooooooo počasiiii in previdno odložiš (seveda tako, da ostane v čimbolj istem položaju, kot je bil na rokah. Potem je treba čimhitreje ob trebušček položit toplo blazinico (mam tisto s češnjevimi pečkami iz Millerja), da ne pogrunta, da ni več v naročju, dekico je pa tudi treba pogret, preden ga pokriješ z njo. Potem sledi par minut zibanja, če se pa kakorkoli začne dramit, ga je pa treba prijet za rit in tresti v ritmu avtomobila.

Zadnjič sem ti pozabila odgovorit na vprašanje - na aerobiko hodim v Megacenter, mi je najbolj všeč, pa ful je programov na izbiro. Meni so zelo všeč Les Mills vadbe, sploh Body pump, Attack in kolesarjenje (RPM). Danes sem bila na Pumpu (uteži), pa ne vem, kako bom jutri uspela Anžeta dvignit user posted image ... Sem si preveč uteži namontirala, pri tem pa pozabila, da imam doma skoraj 6-kilsko utež, ki bi se cel dan nosila po rokah user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.1.2007 22:39:41   
Aja1
Krfjolca mislim, da imava obe user posted image  z zelo podobnim značajem. Mene je kar malo strah, če se bo to tako nadaljevalo....kdo bo potem cel dan nosil 10 kilsko štruco user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.1.2007 9:34:04   
atanja
Dobro jutro!
Mene pa zanima kako flašo naredite ponoči. KEr ko se meni začne prebujat ga vzamem ven in ga nesem v dnevno sobo da ne zbudim svojga, in valda se pol mali zbudi-sej drugače se pa jokat začne, in dudo meče ven k nič ne priteče. In moram ga odložit da naredim flaško. Pol pa k mam ta mlak za polivanje je treba čakat 7 min.
Ko sem ponoči mogla noska čistit je bil pa spoloh čist zbujen.

Problem je k je drugo rundo čist nemiren . Stoka v spanju pa premetava se. Ko mu dudo popravim je 2 min ok pol pa spet. Tako da obupam in mali pridek meni. Sam mislim da se je zdaj že navadil da mora pol k men.

Zdaj ga bom čez dan uspavala poskusla uspavat eno rundo v pojstelci da bi mi začel spat ob 12h bolj oren. K mi zaspi ob 16h in vleče pol ga pa moram zbudit da ga zrihtam.
Al pa se je navadu se ga zbuja, ker ga čez dan pol pa je isto ponoči. MA nevem.

lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
5.1.2007 13:19:14   
viv_
Letos nam je pa vreme res naklonjeno! Kakšen sonček in kako toplo! Vozičkanje odvaga za vse D3 kapljice. Zdele smo se lepo sprehajal po sončku, tamala še spi pred hišo v vozičku, jaz grem pa hitro napakirat Mirno za na morje. Upam, da bo vikend tudi lep!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.1.2007 14:29:43   
kaja11
user posted image user posted image user posted image  Sonček, sonček, sonček.... Sem prav jezna k ne moreva biti veliko zunaj ker mali znori v vozičku, jaz imam pa že čist bogi hrbet od nošenjauser posted image

Ravnokar sem izvedela, da bo hčerka od prijateljice imela operacijo srčka.... mucica ni stara niti en mesecuser posted image . Jaz bom resno nehala jamrati nad nespanjem, nevozičkanjem,..... zdele grem pa orng stisnit malega škrata.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.1.2007 15:13:34   
Zamima
Pozdravček,

Kako kaj? Najprej sočustvujem z vsemi neprespanimi novembrkami user posted image , res mi je hudo za vas,... jaz samo upam, da se naša Zala ne špara za kasneje in je zdaj pridna kot bubuica, kasneje bo pa pravi mali vragec user posted image .

Danes sem bila na občini in Zala dobi čez kak teden osebno izkaznico user posted image  user posted image . Komaj čakam, pol ša šibamo v avstrijo user posted image .

Moje hujšanje je še vedno na istem, nikamor se ne premakne user posted image , še vedno sem na 7+ user posted image user posted image . Zdaj sem bila od srede vsak dan na terenu z vozičkom,... nekaj je bilo tudi hitre hoje, ko se je vklopil alarm za lakoto in sem mogla hitro letet domovuser posted image , ampak resnično dvomim, da je šlo kaj dol. Moram se odločit in it na aerobiko ali v fitnes, ampak zdaj dokler me daje tardečauser posted image , še ne.

Sicer pa načrtujem kar nekaj sprememb prav kmalu,... morava si uredit najino gnezdece, da se vrneva domov (tukaj sva začasno), ampak je potrebno kar precej preračunat stroške in si zrihtat vse možne prihodke user posted image ,... No, ni vse tak grozno črno, bomo že zmogli user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.1.2007 16:49:52   
Aja1
Pozdravček še od mene user posted image

Danes sem imela pa "poporodni servis" pri G. Vse je na svojem mestu, tako da smo pripravljeni še na enega user posted image . user posted image user posted image user posted image  Ja, pol pa direkt v Polje user posted image  

Punce, kakšno kontracepcijo boste izbrale? Meni je predlagala Mireno, pa pojma nimam, kako se to obneseuser posted image . No sicer pa itak ob tako zahtenem otroku ne mormo tega počet...ko že spi, tudi midva samo padeva v posteljo in nama niti na misel ne pride kaj početi user posted image

Zamima, kam se pa selita z Zalo?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.1.2007 17:02:19   
Zamima
Aja1, tja kamor bi morale bit že od začetka, nazaj domov user posted image . Vendar pomojem šele čez kako leto, je potrebno vse pripravit za user posted image  tam.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.1.2007 17:13:16   
Aja1
Zamima, želim vama, da se vama uspe čimprej preseliti nazaj...ampak je pa fino, da si bila zdaj doma pri starših, ki so ti pomagali (ti pomagajo) vsaj na začetku, ko je prišla Zala (si večkrat omenjala mamo, da ti pomaga).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.1.2007 17:30:22   
Nogavica
Mi smo pa šli danes zapraviti bone in denar, ki ga je Živa dobila ob rojstvu in za božička. Kupili smo posteljico in kengurujčka (sem prej že "vadila" po stanovanju user posted image , ampak se je malo pritoževala, pa duda ji je ven padala). Potem smo pa kar vsi trije šli h ginekologu, ker je mala še vedno ful trdno spala. Tam so me vzeli naprej, ginekolog pa me je potolažil, da bo tista ranica od počenega šiva zacelila sama (upam, da čimprej). Punce, mene je prav strah imet prve spolne odnose po porodu. Se mi zdi, da me bo bolelo user posted image , tako da se mi prav nič ne lušta, dragi pa se mi že pošteno smili, ampak tako potrpežljivo čaka. Danes me je tudi na pregledu bolelo, pa me še ni nikoli. Verjetno psiha dela svoje.

Živa je včeraj zaspala komaj ob 3h, zato pa je bila celo dopoldne tako pridna. Glede uspavanja - ponavadi zaspi na joški, potem jo ati dvigne, da podre kupčka, nakar (če je dovolj sita) trdno zaspi v njegovem naročju (lahko vidite v albumu user posted image ).

Ena je spraševala glede dud in flaš: mi imamo dudo in flašo za mleko od NUK-a, flašo za čaj pa Babylove (DM).

Par vprašanj:
- Se vaši user posted image   že obračajo na hrbet? Midva jo pred spanjem založiva spredaj in zadaj, pa ji nekako uspe se obrnit na hrbet - ji ful paše. Na trebuhu pa spi samo na atiju.

- Ali tiste, katerih malčki imajo krče, dajete kapljice samo takrat, ko jih zvija, ali vsak dan - preventivno? Kako dolgo jim boste to dajale?

- Ko zunaj sije sonce in je recimo 5 stopinj, odkrijete malo malčka v vozičku, ali ga imate skozi "zadekanega"?

Naslednjič več, ker Živa joka...

papa 

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......