|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.12.2006 17:17:45   
viv_
Mi smo bili pa danes pri meni v službi na dedku mrazu user posted image  Zarja je bila najmlajša udeleženka, he he... So pa dobili super darila! Zarja je dobila od Tomyja igračo, ki je lahko opora za hodit, potem se pa prestavi v poganjalčka. Mirna je pa dobila Barbie pisalni stroj (ji je že uspelo trak ven potegnit), pa une penaste čepke, ki se zmočijo in se potem lahko skupaj limajo, pa slovensko-angleško-nemški slovar za otroke user posted image . Darila mamo pa res vedno fajn! Potem smo šli pa še v Buf na pizzo.

Zarja pa, ko da jo ni! Na Dedku mrazu je spala, smo prišli domov je bila 2 uri budna, potem pa v lupino in je v pizzeriji spet spala. Čakam, da se zdaj vsa lačna zbudi. Čez dan mi je na 4 ure, ponoči pa prvo rundo povleče 5, potem pa spet 4 ure.

Tako... mejte se!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.12.2006 17:31:21   
altati
viv-ti imaš tako zlatega otročka, saj sem ti že povedalauser posted image user posted image ...sem se mal vmešala, a ne?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.12.2006 18:50:00   
krfjolca
viv, ne frajari user posted image
Joj, sem ti fovš! user posted image Mi imamo pa cel dan ceremonije. Zaspi po par minut, potem pa spet jok. Pravi histerik je! Nekaj so krči, nekaj pa očitno že razvajenost, na rokah ga imam že cel dan! Samo za minuto ga odložim, pa ga moram pol spet 20 minut mirit, ko tako kriči! Danes sem pa še začela z mlekom Alernova, da vidim, če je slučajno alergija na KML. Mu pa okus ni všeč! En obrok je jedel dve uri! Par požirkov, pa jok. Prejle sem se ga končno usmilila in mu dala flašo Comformila user posted image . Nisem zdržala.

Punce, ugotavljam, da nimam živcev za tole! user posted image Vsak dan me vsaj enkrat zvije in jokam skupaj z malim! Če je Dejan doma, še nekako gre, ko sem sama, bi pa znorela! Očitno mali to čuti in je tudi zato živčen. Grozno se počutim, še en mesec ni mimo, jaz pa že takole! Če bi imela zdajle kak cigaret kje pri roki, bi gotovo prižgala. (pa sem "ozdravljena že dobra 3 leta!)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.12.2006 19:11:36   
viv_
krfjolca - kakorkoli trapasto se sliši, ampak, bo boljše, res! Meni se je pri Mirni včasih isto dogajal. Sem bila vsa znervirana, pa jokala, pa sem se zadrla nanjo, naj bo tiho, potem sem pa jokala, da se derem nanjo... Začaran krog! Zdaj mi je pa luštno!

altati - ja, dons je pa Mirna cel user posted image . Zdele že spi. Kazensko! Danes je pa imela ploden dan traparij. Pa vsako stvar 6x rečt. In pri zadnji trapariji je šla samo še v pižamo, zobe umit, pa spat... Mula! Zdaj bo pa naslednjih 14 dni kot user posted image . Tam, enkrat na 3 mesece je pa treba ornk zaropotat.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.12.2006 19:30:13   
Anonimen
Joj, krfjolca, ti sploh ne zavidam te situacije user posted image user posted image user posted image , mislim, da mali mulo še podnevi ne spi?!?user posted image  Vem, da se ti zdaj to zdi, noro, ampak gotovo bo kmalu boljše, mora bit!
Zala pa že cel dan je pa spi natanko na 3 ure user posted image . Nekako poskušam ujet ta tempo na 3 ure, upam, da nama uspe. user posted image  
No, da ne bom hvalila dneva pred nočjo,... user posted image  Bokve kaj nas ponoči čaka (patronažna je rekla, da se lahko zgodil da je par noči vse OK, potem naslednjo pa spet krčki,....user posted image ),...

Krfjolca kot si rekla, tudi meni se zdi, da nima nonstop ko joka krčkov, da je tud malo kaj jaz vem začetna trma user posted image ,... prej je kar nekaj jokala, pa sem jo vzela na roke pa je zaspalauser posted image .

Aja, pa še nekaj, od kod bi pa Anže dobil kravje mleko? Saj v teh mlekih v prahu ni kravjega mleka, ali pač??user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
9.12.2006 20:09:52   
altati
viv - če bi bila pa še Mirna tako pridna, bi ti bilo pa že prelepo, priznajuser posted image user posted image ...upam, da bo prihodnji teden kaj vremena, drugače bomo pa kar pri meni kofetkale, a prav?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.12.2006 20:45:04   
**Petra**
Čer!

Jst sem šla pa danes v NM v Millerja po pleničke. Aja, danes so ble še v akciji, sem pa pozabla pogledat, če kje piše do kdaj bojo. Sem kar tri pakete vzela. Dan in noč proti DM-ovim pleničkam.

Se je naš Nik danes prvič peljal tako dolgo. In je bil zelo priden, spal je gor in nazaj. Ko smo nakupli, sva se v avtu podojila, potem pa veselo še v BTC, pa domov. Sem bla čist crknjena, sem mislna, da ne bom pršla do doma. Ko sem vozla, se mi je tok spalo, da sem mislna, da res ne bomo pršli domov.

Za tiste, ki imate doma otročke s krči:  to sem vam že neštetokrah hotela napisat, pa vedno potem pozabim. Skratka, probajte s flaško Chicco, ki ni ravna. Mal je ukrivljena. Baje, da pomaga proti kolikam. Zdej jst izkušenj z njo nimam, lahko pa probate. V BC je cena cca. 2.000 SIT. Jst sem jo mislna kupit, ko smo mel tiste težave z jokom, pa sem potem ugotovila, da ne gre za krče, ampak za LAKOTO. Tako, da ne vem, če res pomaga.

Drgač pa glede pitja oz. lukenj na cucljih. Jst sem pri Pii mela vse flaše (mleko, čaj) Nukove in je zelo lepo pila, zdej pa uporabljam Chicco, ker mam nastavek za bradavico isti in je tudi cucelj za na flašo na isti princip narejen, tako, da se ne bi zgodilo, da ko mu dam dodatek, da mi ne bi pol hotu vlečt na zizo. In čist lepo pije, tako da se mi zdi, da so tudi te cuclji zelo kvalitetni.

Uf, Pia ma od včeri že 40 vročine. Mislim, da ji grejo zadnji zobki ven, sicer mi ne da za potipat, a vseeno sumim zobke. Zdej ji morm dat še dve svečki, jutr pa bomo vidli kako bo. Če ne bo nič boljše, bomo kar šli k zdravniku.

Noro, je blo danes. Nik se je dru, ker je bil lačne, Pia je jokala, ker jo je vročina mučla...... Sem že mislna, da se mi bo kr utrgalo. Zdej pa si morm privoščit eno fino vročo kopel, da pridem mal k sebi. Itak morm tam do ene desetih, enajstih počakat, da še tamauga nahranim, pol pa veselo ajčkat.

Nič, se slišimo jutri, upam, da bo mirna noč.

NOčko

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.12.2006 22:22:55   
Aja1
Zdaj smo spavili Nejo v posteljo....samo za koliko časa user posted image Upam, da bo zdržala vsaj tri urce.

Petra, ja te fixies plenice so tudi meni full dobre. Pa je samo velikost 3-6 kg znižana, ane? Pojma nimam, koliko časa bodo še te prav. Zdaj so ji kot ulite.

Flaško bom pa res kupila kakšno drugo in bomo videli, če bo kej razlike.

Veseli ste lahko tisti, ki imate zaspane user posted image  brez krčev. Moja rabi tako zelo malo spanca, da se ji kar čudim. Sploh ne vem, po komu se je vzela, ker tako jaz, kot  user posted image  full rada spiva. user posted image user posted image user posted image

Lepo spančkajte!

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.12.2006 9:09:13   
mirjanajelenko
pozdravljene
za krče imam jas posebno flaško ultivent--  mam res da je plastika ampak je super več si lahk ogledate pa preberete  http://www.pikapolonica.com/shop/

poištete stekleničke ter preberite
jas sem  izredno zadovoljna pa rastavi se podno tako da lahko lepo opereš

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.12.2006 20:31:41   
adelinna
Tudi našo princeso so začeli malo matrati krčki. Zaenkrat dokaj dobro pomaga crkljanje, spreminjanje položajev in božanje trebuščka.
Sem pa jaz med nosečnostjo dobila v dar flaško, ki naj bi preprečevala krče, vendar vam ne morem povedati, če res deluje. Ker polno dojim, je namreč nisem še nikoli uporabila. Gre pa za upognjeno flaško Nuby, z zračnim dnom. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158803

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.12.2006 21:07:57   
Aja1
Zgleda, da imamo novembrke najbolj zahtevne user posted image , ker nimamo več toliko časa za forum, kot v nosečnosti.

Eno od teh flašk proti krčem moram pa tudi jaz kupit in probat, če bo pomagalo. Zdaj mislim da res malo pomaga, da poje manj zraka in se ne matra tako, da cucelj malo odvijem (Matejka, hvala za nasvet user posted image ).

Nejo sem dala zdaj spat. Upam, da ne bo čez pet minut že jok. Sicer danes še ni bilo tistih učnih krčev (bile se le prebavne motnje, ki smo jih že rešili in imeli polno plenico in umazano Nejo user posted image )

Včeraj sem delala pa odtis nogice in rokice za v knjigo To sem jaz. Nam je kar dobo uspelo, kljub Nejinem nesodelovanju user posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.12.2006 11:24:14   
Anonimen
jutro,... mi dve sva končno prišli k sebi user posted image , ma ne bom še tukaj težila (glede kolcanjauser posted image ), sem kar novo temo odprla user posted image  user posted image .

Punce, nekaj sem še pogruntala pri naši Zali,... krčkov res, da nima več,... no kaj se je zgodilo ponoči? Pojedla je celo flaško (100 ml) Aptamila do konca v glavnem user posted image  in potem (po kolcanjuuser posted image ) je nekak nisem mogla potolažit, jokala je (beri: bolj kričala) in ko sem skoraj že čist obupala pa parkrat zadremala zraven nje (vmes, ko ni jokala) sem pogruntala, da je verjetno še lačna user posted image . In po skoraj 2 urah prerekanja user posted image user posted image , da naj končno že zaspi, sem se zbasala v kuhinjo in ji nardila še eno flašo, in je seveda jedla kot nora user posted image .
Potem je pa tudi zaspala,...

Torej še ena izkušnja, če poje celo flašo in še vedno joka in protestira takoj v kuhinjo po še hrane user posted image .
Ampak mi nekaj ni jasno user posted image  (pediatrinja mi je rekla, da ji naj ne dam več kot 120 ml na obrok user posted image , če pa zahteva včasih več,... Kaj naj naredim?user posted image )

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
11.12.2006 12:02:45   
atanja
Zdravo punce!
Glede krčev-jaz sem tudi vsak večer miselna da ima krče ker se je tako zvijal pa jokal kot dež. Nisem pomislna da bi bil lačen ker se dojiva in meni čez dan ven teče mleko. En večer sem pa vidla da mi zvečer mleka zmanka in ker je že tako zmatran od sesanja kar naprej se full joka. Zato kadar je kriza mu dam flaško. Sicer so ful padale kritike kao da ga moram samo dojit in da večkart ga dam na joško več mleka se mi dela, ampak on že toliko rabi da se mi ne more narediti tako hitro.
Tako dami je zdravnica rekla da naj delam kot mislim da je prav. In da pač zvečer mogoče tudi več poje. Tako da se je zgodilo da je zvečer za en obrok pojedel tudi 175ml in to pri 3 tednih.
Tako da če je lačen mu dam flaško ker je tudi muka na pol ure ga dojit pa še to se dere zraven ker ne dobi dovolj.

Drugače sem pa slišala da je za krčke dober en granulat ki se dobi v Avstriji. Baje da je to bolše od vsega. Sam ne vem kje sem slišala to.

Jaz sem ta viken full šive čutla, a jih še katera?
Lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.12.2006 13:06:51   
Capyka
Živjo punce!

Ta vikend sem pa tudi jaz mislila, da se mi bo totalka spipalo.user posted image  Sara se je cel vikend drla in tulila - zaradi kapljic AD3. Sva začeli lepo postopoma, 3 dni eno na dan, potem 3 dni dve, pa ji ni bilo nič hudega.... v soboto sva bili pa že na 4 kapljicah - obup!!!user posted image user posted image user posted image  Tolk je jokala, pa kakat ni mogla... revica uboga. Danes sva jo pa pustila brez, pa je kot sonček dobrovoljček!user posted image  Se mi je že v posteljici smejčkala, pa sedaj lepo pančkauser posted image . Moram it nazaj k pediatrinji, tole nikamor ne pelje (mogoče mene v norišnicouser posted image ).

Ali katera kaj ve, baje se v Avstriji dobijo kapljice kot AD3, ampak jih je treba manj dajati in imajo manj stranskih učinkov?user posted image  Kraljestvo za te kapljice!user posted image

Lp
od neprespane Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.12.2006 13:31:35   
krfjolca
Capyka, pokliči v Škofjol Loko v lekarno Arnika, mislim, da sem nekje zasledila, da se tam dobijo. Gre pa za avstrijske Oleovit D3 kapljice.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.12.2006 13:36:13   
Capyka
Krfjolca user posted image user posted image user posted image ...

Lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.12.2006 14:07:50   
viv_
user posted image

Evo moje punce na Dedku Mrazu.

Mirna je tista na tleh, v prvi vrsti, oranžna jopica in črtaste žabe user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil viv -- 11.12.2006 14:12:04 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.12.2006 14:32:18   
Aja1
Mi imamo pa v četrtek posvetovalnico. Me je pa prav strah teh kapljic AD3. Mojo že zdaj full zvija in ima krče, kaj bo šele po tem?! user posted image user posted image

Viv full lepe slikice. Zarja pa prav uživa pri dedku Mrazu user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.12.2006 14:59:08   
Anonimen
Aja, kaj so to za ene kapljice??? Za kaj se uporabljajo?

Ma res ne vem no.  user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
11.12.2006 15:11:33   
krfjolca
Meni je patronažna rekla, da bomo še malo počakali s kapljicami, če ga že brez njih tako krči zvijajo. So pa te kapljice pomembne zaradi vitamina D, ki ga je v materinem mleku premalo, pomemben je pa za kosti - da se zaprejo mečave in da otrok ne postane rahitičen. Nedojeni otroci pa precej tega dobijo že z adaptiranim mlekom. So pa avstrijske kapljice boljše, ker so narejene na vodni osnovi in jih lažje prebavljajo kot slovenske, ki so na oljni osnovi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.12.2006 18:37:54   
Aja1
Matejka, ti je že krfjolca pojasnila user posted image

Mi smo danes ponoči pa kar dobro spali. Po enih dveh tednih Neja ni imela krčev user posted image user posted image user posted image  Joj, kako je pridna, če je ne zvija. danes tudi že cel dan je in spi user posted image .  Upam, da se bo tako tudi nadaljevalo v noč.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.12.2006 19:08:47   
ema79
joj, vse sem že mela napisan pa mi je vn vrgl....user posted image

Pri nas k sreči ni krškov, sam se pa velikokrat dere iz neznanega vzroka, seveda, dokler je ne vzameš v roke in cartaš. Sem pa ugotovila, da je to največkrat samo pri meni, saj ko pride oči domov, je najbl pridna deklica na svetuuser posted image . Ja seveda, ko pa je od dretja in neprespanosti že čist omotična in lahko še samo zaspi v njegovem objemu na trebuščku. Sicer pa - dokler mi spi celo noč, se lahk dere cela dan kolkr če!

Tele kapljice za vitamin D so pa tok nagravžne, da vsaka čast mali, da jih s takim veseljem pogoltne.

viv kak je luštna mala v naročju dedka mraza!
Mi bomo pa šli ta vikend v Harvey Norman, ku bo tam božiček, da se  lahko slikaš z njim, in jo bomo pofotkal in naredili božično novoletne razglednice.

Naši se tud kolca po 3x-4x na dan, po hranjenju. Takrat ji dam še mal čaja ali mleka, včasih ,če pa ravno kaj delam, pa tudi nič. Pa mine.  Zaradi tega še ni nikoli jokala.

< Sporočilo je popravil ema79 -- 11.12.2006 19:13:25 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.12.2006 20:00:35   
**Petra**
Živ!

Mi dva sva pa danes mela pregled pri pediatrinji. Jst kar ne morem verjet, Nik ma kar 4330 g!!!!!! Je rekla, da je lih na zgornji meji. SE je od odpusta domov zredil za 1070 g!! Ja, sej ni nč čudnga, če bi pa non stop sam jedu.

Nik je tudi danes dobil kapljice, ampak ne AD3, ker jih je zmanjkalo zalog, ampak Plivit D3. Če bo pri nas po teh kapljicah prehudo, bom kar nehala z njimi. Isto sem pri Pii nardila, ker je blo neznosno. Jutri štartamo z 1, bomo videli, kaka bo reakcija.

Glede dretja, je blo pa pri nas isto. SEm mislna, da ga krči dajejo, pa je bil vbistvu samo lačen. Ampak to je bil tak krčevit jok, da sem res mislna, da ga zvija. Zdej pa veselo damo zizo al pa flašo in je stvar rešena.

Aja, dej, ko boš šla po plenice, prosim, poglej, če kje piše, do kdaj je ta akcija plenic.

V sredo gremo na slikanje z božičkom. Potem pa bom dala še nardit voščilnice. Komi čakam.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.12.2006 21:55:53   
ema79
petra tudi mi imamo Plivit D3, je zdravnica rekla, da ravno zato, ker po njih ni krčkov, po AD3 p so!

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.12.2006 9:22:34   
tejkaz
zivjo
sem se ena noveberka, vendar sem vas nasla sele zdej :(
rodila sem 26.11. in sicer 16 dni pred rokom, ki naj bi torej bil danes. mala Eva je bila tezka 2820 in velika 48 cm. je zelo priden otrok, in zelo veliko poje. mleka na zalost nimam zadosti, zato mora dobiti se aptamil.
krci soze, vendar jih zaenkrat krotimo se s crtljanjem. sem pa enkrat poskusila z vetrovnimi kapljicami koroskih lekarn, vendar niso nic pomagale.
zdej me eva klice tako da moram it, se tipkamo kasneje ;)

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kupček
Miška2006

Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...

1 mesecu (16%)

2 mesecih (5%)

3 mesecih (16%)

4 mesecih (13%)

5 mesecih (11%)

po 6 mesecu (38%)

Število vseh glasov: 505

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!