**Petra**
|
Čer! Jst sem šla pa danes v NM v Millerja po pleničke. Aja, danes so ble še v akciji, sem pa pozabla pogledat, če kje piše do kdaj bojo. Sem kar tri pakete vzela. Dan in noč proti DM-ovim pleničkam. Se je naš Nik danes prvič peljal tako dolgo. In je bil zelo priden, spal je gor in nazaj. Ko smo nakupli, sva se v avtu podojila, potem pa veselo še v BTC, pa domov. Sem bla čist crknjena, sem mislna, da ne bom pršla do doma. Ko sem vozla, se mi je tok spalo, da sem mislna, da res ne bomo pršli domov. Za tiste, ki imate doma otročke s krči: to sem vam že neštetokrah hotela napisat, pa vedno potem pozabim. Skratka, probajte s flaško Chicco, ki ni ravna. Mal je ukrivljena. Baje, da pomaga proti kolikam. Zdej jst izkušenj z njo nimam, lahko pa probate. V BC je cena cca. 2.000 SIT. Jst sem jo mislna kupit, ko smo mel tiste težave z jokom, pa sem potem ugotovila, da ne gre za krče, ampak za LAKOTO. Tako, da ne vem, če res pomaga. Drgač pa glede pitja oz. lukenj na cucljih. Jst sem pri Pii mela vse flaše (mleko, čaj) Nukove in je zelo lepo pila, zdej pa uporabljam Chicco, ker mam nastavek za bradavico isti in je tudi cucelj za na flašo na isti princip narejen, tako, da se ne bi zgodilo, da ko mu dam dodatek, da mi ne bi pol hotu vlečt na zizo. In čist lepo pije, tako da se mi zdi, da so tudi te cuclji zelo kvalitetni. Uf, Pia ma od včeri že 40 vročine. Mislim, da ji grejo zadnji zobki ven, sicer mi ne da za potipat, a vseeno sumim zobke. Zdej ji morm dat še dve svečki, jutr pa bomo vidli kako bo. Če ne bo nič boljše, bomo kar šli k zdravniku. Noro, je blo danes. Nik se je dru, ker je bil lačne, Pia je jokala, ker jo je vročina mučla...... Sem že mislna, da se mi bo kr utrgalo. Zdej pa si morm privoščit eno fino vročo kopel, da pridem mal k sebi. Itak morm tam do ene desetih, enajstih počakat, da še tamauga nahranim, pol pa veselo ajčkat. Nič, se slišimo jutri, upam, da bo mirna noč. NOčko
|