Nogavica
|
matejka81, saj vem, da je malo pozno za odgovor, pa vseeno, - mi smo šli ven okrog 12.30h, ko je sonce ful sijalo. Dragi je sicer nekaj protestiral, da se bo mala prehladila, ampak jaz sem vztrajala. Sem rekla, da vse RR-jevke hodijo ven z malčki, pa sem ga malo razp..., češ da ne rabim delat vsega, kar drugi počnejo . Itak smo jo ful oblekli in zadekali v tisto torbo, da je bila čisto topla, ko smo čez slabo uro prišli domov. Meni je patronažna rekla, da lahko gremo ven, če je lepo vreme, dokler ni mraz pod nulo. Sicer se pa naj izogibamo megle, hudega vetra in padavin. Kaj so pa vam rekle patronažne glede zimskih izhodov? Aja, pa te velike trgovske centre je odsvetovala zaradi raznih virusov. Danes sva pa imeli spet cirkus pri prejšnjem previjanju - slekla sem ji pleničko, ki je bila samo polulana in ji nadela novo, ko je že sekalo iz ritke. Sem jo odstranila, spet očistila in namazala ritko, ko je usekalo še enkrat , tokrat po tetra plenički, ki jo je imela podloženo. Potem sem ji odstranila še to in medtem ko sem jemala iz predala novo, je pokakala še ostanek oblačil, ki jih je imela na sebi. Ne morem verjet, kako lahko tako malo bitjece toliko kakca spravi naenkrat iz sebe. Najboljša pa je, ko potem naredi tak nedolžen/zadovoljen izraz na obrazu , jaz pa že letim po fotoaparat. Moram vam povedat, da ste preve srečnice glede kilogramov - vse po vrsti - tudi tiste, ki se pritožujete, da vam jih je ostalo 10. Meni jih je ostalo 16!!! in sploh ne vem, kako se jih naj znebim . Odkar sem prišla iz porodnišnice še nisem zgubila niti kilograma. Pa naj še kdo reče, da gre ful hitro dol, če dojiš... My ass! Niti ena stara cunja mi ni še prav. Še jakne si ne morem skupaj zapret. Hvalabogu so vsaj stopala spet o.k., tako da lahko čevlje spet nosim - seveda samo nizke, ker pri visokih si pa ne morem zadrge zapret, ker je noga debela . Na dieto pa ne upam zaradi dojenja. Ah, ne bom več jamrala. Lepo se imejte!