MALINČICA
|
Pri nas pa zaenkrat ni nekih krčev, hvala bogu (sej trkam na les), najprej smo mislili, da ga črviči, pol pa smo ugotovili, da takrat, ko joka, hoče zizat, pa včasih tudi na dvajset minut razlike, mu pač takrat dam dojko, pa je ves zadovoljen in sit. Je pa že pravi debelušček, ma čist polna lička, pa močne nogice. Ponoči še zmeraj lepo spi, ga enkrat vmes samo podojim proti jutru, potem pa kar dalje v najini posetelji zaspi, včasih pa ga tudi dam nazaj v njegovo. Upam, da bo to spanje držalo skoz, si sploh ne upam mislit kako bi bilo, če bi morala celo noč prebedeti. Glede tega, kar jaz pojem, niti ne kompliciram nekaj, jem kar vsega po malem, pa zgleda, da ga nič ne moti. V porodnišnici sem pustila celih 10 kil, tri sem skenslala do sedaj, kar pomeni v treh tednih, ostalo pa mi je še tri za zgubit, ampak bi rada kar na šest zaokrožla, tak da bo pol super. Trebušček pa je še zmeraj malahav, niti ni nekega šlaufka, ampak je koža bolj mehka, ni več tako čvrsta, kot prej. Ma, bo že, čez en mesec grem itak na fitnes, tako da bom tam spravila v red svoje telo. Mleka je zaenkrat čisto dovolj, v bistvu ga je še skoraj preveč, še zmeraj črpam, sicer ne čist vsakič po dojenju, ampak tu in tam pa. Mi je zdravnik rekel, da moram po vsakem dojenju čisto izpraznit dojko, ker sem zaradi tega mastitis fasaal in s tem seveda 40 vročine. Eee, da še to poročam, ko sem se hvalila, kako nisem dobila v nosečnosti nobene strije po trebuščku ali po riti, mi je pa v navalu mleka prsi čisto okrasilo s strijami. Ma sem čisto na tleh, zato, ker so mi bile moje prsi (čeprav majhne) res všeč, sedaj pa bodo na njih ostale strije za zmerom. Hudiča!!! Je pa Maj full mozoljčkov dobil po obrazku, res jih ima polno, patronažna pravi, da se mu čisti koža, jaz pa sem mu začela obrazek umivat s kamilicami, upam, da bo pomagalo. Prej pa je imel tako lepo kožo, po treh tednih, pa je naenkrat pizza face.