Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 11.1.2007 17:10:53
kapica
Buskica, komaj sedaj sem prebrala cudovito novicko . CESTITAM, kako je to cudovito , a ne? Super, super, sedaj pa ne vem, ce nismo novembrke in decembrke podrle rekord, a?
Cudovito!!! Uzivaj in se vsak dan posebej zavedaj, kaksna sreca nas je doletela. Naj ti bo lepo .
Citroncica in Jesa, vama se drzim pestke, da bo ta cas cakanja cimbolj mirno in hitro minil. In seveda da boste sle po nasih stopinjah in zagledale plusek .
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 18:50:16
buškica
Bravo JEŠA, vidiš da je vse ok. Mogoče je bila pa vgnezditvena. Pazi nase in počivaj. Tudi jaz sem med tistimi, ki ne morejo biti pri miru. Ampak verjemi, da paše ko doma počivaš.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 12.4.2007 12:05:01
majda12
LP!Ko takole prebiram različne članke,ki jih napišete se spomnim kar nase,4leta sva delala na pikici in zdaj imava 5mesecev starega junaka.Dejstvo vsega neuspeha je psiha,večno razmišljanje kaj če ne bom mama,kaj če mi ni usojeno,vglavnem tako psihično obremenjena,da ne bi zanosila še sto let če si ne bi zadala cilja,da bo ratalo ,najprej sem šla do bioenergetika,da mi jih je malo napel me prečistil mi pokazal pot,gledati življenje s pozitivne strani,nič sekiranja prebrala sem tudi eno knjigo o pozitivnem mišlenju,to me je tako zbistrilo,da sem začela živeti kot druga oseba ,še zvečer,ko sem šla spat sem poslala negativne misli na oblaček in ga odpihnila iz glave,prav rekla sem si zaspala bom srečna,ker drvim proti zastavljenemu cilju in res se je obrestovalo,do zanositve sem porebovala samo 1 mesec,da sem se skulirala in pustila negativo ob strani,dobra volja je najbolja,probajte pa boste prišle do želenega cilja
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 13.4.2007 19:14:15
pika74
Draga majda12,
lepo, da si se oglasila na temi, kjer se bodrimo in opogumljamo IVF-ovke in ICSIjevke. Vsaka podpora nam še kako prav pride. Hvala ti za to. Čeprav se čisto z vsem, kar si napisala, žal čisto v popolni meri ne strinjam. Praviš namreč, da je "dejstvo vsega neuspeha psiha". Ne vem, kakšno kalvarijo si ti dajala skozi in kaj točno je bil pri tebi razlog za neuspešna 4 leta, ko nisi zanosila. Sama zase vem, da mi odločitev o tem, ali bom psihično obremenjena ali ne - ne bo pomagalo. Moj problem neplodnosti je jasen. Jajcevodi so vrečkaste oblike (saktosalpinks) in to onemogoča semenčecu in jajčecu, da bi se sploh kdaj srečala in si podala roke. Žal. Sprijazniti se moram s tem. Moja edina možnost za zanositev je umetna oploditev. Pa sem lahko napsihirana do konca ali pa popolnoma sproščena. Nič ne de. Če so tu naravne ovire, potem jih tudi psiha ne more premagati. Jajčece in semenčece se morata srečati in si podati roki. To je to. Čisto preprosto.
Vesela pa sem, da je tebi to pomagalo. Enim pomaga eno, drugim drugo. Smo si pač različni. In veselim se vsake novičke o novih nosečkah; še posebej tistih, ki dooooooolgo čakajo na ta čudež.
Lep dan še naprej in uživaj s svojim sinkom.
pika74
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 13.4.2007 21:37:52
majda12
LP!Se opravičujem,ker sem pisala bolj na splošno čisto razumem,da ima vsaka svoje težave in se ne rešujejo enako,želim ti veliko uspeha,ni važno kako prideš do bebe samo da prideš.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 13.4.2007 21:41:18
pika74
Tako je majda12. In tudi jaz se opravičujem, če sem pisala preveč napadalno. Ni bilo mišljeno. Važno, da enkrat postanemo mame in da stisnemo svoje v svoj objem.