|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.11.2006 9:24:22
|
|
|
|
kapica
|
Ah, moja Poopsika, ti si res zlata . Tukaj smo zato da se vzpodbujamo in opogumljamo, dobro ves da ima vsaka od nas dneve ko jamra in rabi tolazbo od drugih. Za to se prosim ne opravicuj, sploh zato ker mislim da vse tukaj zelo dobro poznamo taksne obcutke ki jih opisujes. Vem da bo tvoj delovnik danes dolg, zato poskusi na to gledati tako, da si samo se danes tam. To je verjetno tvoj zadnji dan in se veseli za to. Sprosti se, pokazi dobro voljo, naj vidijo da jih ne bos zalostna zapustila ker so te tako nesramno odslovili. Po sluzbi pa kot si rekla en fajn sopiing, kavico z projateljico ali pa kaksna vecerjica z tvojim dragim. Al pa se boljse, mogoce gresta v kino, a? Tako se bo vecer zavlekel in bos prisla pozno domov, potem bos pa od utrujenosti takoj zaspala . Jutri pa ves da smo tukaj me, ki ti zelo mocno stiskamo pestke in mislimo nate. A si pozabil akako te je Resko hvalil da si dobra koklja, torej ves da bos jutri veliko jajck prinesla . Koliko se jih bo oplodilo, pa lahko vse skupaj samo pestke drzimo da cimvec, da jih bos imela, ce bo treba , se za drug krog. da je cel postopek zeloo naporen, pa je zal tako, da ne moremo drugace kto iti skozi to res, ni druge. Zal. Tistih koncnih 14 dni pa je prav ubijalskih, ti lahko s prve roke recem , cperav prej mislis saj bo slo, saj bo hitro minilo, itd. A ko pa pride ta cajt pa ti je kr slabo, od vsega straha na neuspeh . Ampak ostati moremo pogumne, pozitivne, ker ce tokrat ne uspe, pa dobro, saj imamo se moznosti. Nihce ni rekel to je zadnjikrat. Tako da pogum v roke, nasmeh na usta in lepo skozi dan . Jaz pricakujem pocasi eno prijateljico, pride na obisk z svojo hcerkico, na katero je tudi cakala tri leta! Ona tudi ve o tej moji tezavi, tako da imam vsaj nekoga tukaj za vzpodbudo v zivo, ce mi ze druzina manjka! Glede napakic pa nic hudega, jaz imam cas in lahko v miru pisem, ve ko ste pa v sluzbi pa je cisto razumljivo da vas ne smejo zasacit. Tako da brez skrbi, tega sploh ne opazimo .
|