|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 19.12.2006 21:34:02
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce ! Se opravicujem da sem se malo umaknila, ampak mi cas ni dopuscal da bi prisla sploh blizu foruma. To pa se ne pomeni da nisem mislila na vas in drzala pesti, Misek se posebej zate. Sem pravkar prebrala veselo novicko, da si imela 15 celic. Vau punca, torej sploh ni cudno, da si imela taksne bolecine, tezave in stranske ucinke. Naslednji dan vidim da si bila ze malo razocarana, ampak ker se danes nisi oglasila in povedala, kako bo z ET.jem, me je strah da je novicka slaba. Samo toliko da ves, jaz se vedno upam in mislim nate, drzim pesti, dokler ne poves dokoncnega rezultata. tako kot do sedaj, se lahko vedno obrnes name za tolazbo, pogovor ali karkoli drugega. Ostalo sem ti napisala na zs. Buskica, ti si tudi pridna koklja, da so folikelcki ze tako veliki.Le tako naprej . Sasa, upam,da bo prehlad cimprej minil in bos imela kljub temu prijetne in zdrave praznike . Vsem drugim puncam ki ste pravkar zacele z postopkom, vidim da vas je kr nekaj, bravo za pogum da ste se oglasle, me tukaj ne grizemo . Veliko uspeha in srece, mirnih zivcev, da bo slo vse kakor mora. Estera, tebi se cestitke za plusek, juhu, pa je spet ena nosecka vec, a ne? Uzivaj, uzivaj, ker je res cudovito . Jaz sem imela vceraj ze tretji UZ, z mojo bebico je vse v najlepsem redu. Velika je ze 2 cm in se ze dobro razlikuje glava in telo. Taki pravi crvek je. In medtem ko je G delala Uz, je mali spal, pa ga je zbudila in je pomahal z rokico. A veste da skoraj nisem mogla verjeti kaj vidim? Da je to sploh mogoce, ze tako hitro kaj videt? migal je z rokico, ces, pustite me pri miru, da dalje spim . Midva sva tako srecna, kr naprej gledava slikico in se pogovarjama z pikico. Ceprva sedaj ni vec pikica, je ze mali crvicek . Jutri zacnem z dopustom, sem tako vesela da je konec zaenkrat, tako da imam fraj do drugega leta . Drugace je pocutje v redu, danes spet malo glavoboli, utrujena sem, ker sem zadnje dni imela precej stresa, ampak to vse spada zraven, a ne? LP punce, .
|