Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 7:23:01
|
|
|
|
Saša27
|
Dobro jutro! Kot vidim, se Mišek včeraj ni nič javila, srčno upam, da je to dober znak, da mora počivati 100/uro, ker sedaj greje svoje pikice. Kanarka, dobrodošla med nas fosilke in novopečene nosečke, ki jih je bilo ta konec leta kar nekaj . Tudi jaz sem naslednji mesec v postopku, tako kot še veliko sotrpink tu na foromu, bomo lahko držale pesti ena za drugo, a ne Kapica, Siskamiska lepo vaju je brati, lepo je vedeti, kako raste/jo vaše pikice, za katere smo tudi me držale ogromne pestke, pa še sedaj držimo, da bodo zrasle v zdrave
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 8:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla pupe, evo da se še jst malo oglasim Doma uživam, izdelujem božične čestitke, berem knjigice..v glavnem se veselim vsakega dneva posebej Kapica bravo za tvojega črveka ....pridno raste in se razvija, bravo!!! Tudi jst sem imela v ponedeljek UZ, kjer sem videla moj fižolček, ki je velik 1cm in 1mm So me pohvalili kako lepo vse poteka in sem tako srečna, da bi vriskala. Slikice še nimam, ker mi jo je moj gin. pozabil dati, tko da čakam na svojo prvo slikico . Sem pa vesela, ker je najhujša utrujenost minila in i je precej lažje. Čeprov mi je pa vsake toliko časa slabo ampak v zelo blagi obliki tako, da me to ne moti preveč, Apetiti je astronomski ampak se čuvamo in jemo pravilno . MIŠEK, , moja moja!!! Vsem pupam pa veliko veliko sreče v postopkih in veliko veselja v tem lepe predbožičnem času
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 10:07:30
|
|
|
|
kapica
|
Dobro jutro punce ! Siskamiska, tudi jaz tega ne razumem, logike pri teh zadevah tako ni, tako da moremo vzeti stvari tako kot so. No, bos pa ti pred mano videla svoje bebice, sicer pa glede na to da imas dva, bosta sigurno se par tednov prej prisla na svet . Poopsika, ti pa uzivas,a? Saj prav, samo da ti je lepo in grejes svojo pikico. To da je utrujenost minila, je tudi pri meni enako in nekako veliko stvari gre hitreje, kot pravis. Tudi z slabostjo sva zgleda srecke, da ne rabiva objemat skoljke, tako kto pise na tvoji slikici te dni. Na moji slikici pa se je beba ze premaknila za eno stopnjo, da ima ze lepo obliko. Uh, kako gre hiiitro. Sasa, vidis kako gre hitro, januar je ze pred vrati, to pomeni da se spet odpirajo nova vrata in to bo tvoj oz. vas mesec . Misek .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 14:29:10
|
|
|
|
buškica
|
Koklja Buškica se javlja. Danes sem imela spet UZ in našteli smo v desnem deset foliklčkov, pet od teh jih je bilo velikosti 16-20 mm, v levem pa jih je pet od 18-20. A katera ve, kaj pomeni 19+ ali 20 +. Tako, da jutri grem še enkrat na Uz in potem stop inekcija. Juhuhu, komaj čakam. Kapica, šiškamiška, popsie super za vaše pikice. Da bi vam nosečnost čimmirneje potekala. Mišek javi se, upam da je bilo vse uredu in da greješ pikico. Mislimo nate lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 15:15:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mišek,javi se nam.Upam,da si ti tista srečka,ki greje kar . LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 19:15:03
|
|
|
|
citrončica
|
Kako simpatično je prebirati vašo pošto , vsak dan se vzpodbujate, mislite ena na drugo..... Tudi jaz držim pesti, za vse skupaj, ker vas še premalo poznam, , da bi točno vedela, kje je trenutno katera..... Vseeno pa mi polepšate dan, že mislel, da vam je nekaterim uspelo , mi daje boljši občutek..... Super ste!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 22:02:45
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce! Se enkrat se vam oglasam danes, zjutraj sem namrec pozabila povedati, da grem jutri koncno na dopust in pridem verjetno komaj po novem letu nazaj . Punce, vsem zelim cimlepse praznike, vesel Bozic in lepo Silvestrovanje, mirno, z ne prevec alkohola . Vse tiste, ki zacenjate postopek, zelim, da vas spike cimmanj bolijo, da boste pridne koklje in pozneje vesele nosecke. Tistim ki cakate na rezultate, zelim da zagledate koncno en debel velik plus . Za vse, ki smo pa ze nosecke, pa se pustimo razvajati in uzivajmo v teh cudovitih trenutkih, vsak dan posebej . Upam da bo forum se drugo leto v pomoc vsem ki cakajo in grejo skozi postopek, da vam bo krajsal trenutke in da bo prinesel spet toliko novih noseck, kot tokrat. Rada vas imam, brez vas bi postopek bil samo se vecje breme in strah!!! LP,
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.12.2006 22:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za lepe želje.Uživaj na dopustu in vrni se do januarja,da nas boš spet vzpodbujala. Vso srečo in lepe praznike,preživi jih tako,kot si sama najbolj želiš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.12.2006 7:37:36
|
|
|
|
Saša27
|
Kapica, verjetno greš domov v Slovenijo, a ne? Prečudovite praznike ti želim, Božič naj ti prinese mir in zdravje, Novo Leto pa veselje in srečo, pa kmalu se vrni na naše strani, pogrešali te bomo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.12.2006 7:51:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kapica! Želim ti ene najlepših praznikov kar se le da.Lepo se pusti razvajati ,ter pridno božaj svojo ,ki je v bušiju. Pogrešale te bomo in hitro se vrni med nas!!! LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.12.2006 15:41:46
|
|
|
|
teira
|
Draga dekleta, naj vam Božiček prinese kar si najbolj želite, v Novem letu 2007, pa čimveč debelih in ogromno . Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.12.2006 15:42:54
|
|
|
|
teira
|
Draga dekleta, naj vam Božiček prinese kar si najbolj želite, v Novem letu 2007, pa čimveč debelih in ogromno . Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.12.2006 15:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Teira za lepe želje.Upam,da se nam bodo v Novem letu uresničile in da bo veliko srečk nosečk.Tudi tebi vse naj naj!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.12.2006 17:53:15
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala za lepe želje..... ......in seveda enako vsem....da nam Božiček izpolni ne 1001 željo, le tisto 1!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 22.12.2006 10:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz naj vam zaželim čim lepše in mirne božične praznike in veliko veliko dobrega v letu, ki prihaja!!! Naj vam bodo zvezdice naklonjene in naj vas angelčki čuvajo ! In tako kot je teira rekla mnogo in še več
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 22.12.2006 11:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo pupe moje drage zlate . Ne nisem vas pozabila in vidim da ve tudi mene ne . Hvala za vse močne pestke, hvala da me spodbujate, hvala, hvala iz srca. Odmaknila sem se, ker rabim malo miru, ker sem preživela malo večjo krizo. Upam, da mi niste zamerile. Tokrat sem se oglasila, da mojim soborkam zaželim vse naj naj, da bo novo leto bolj plodno , da bomo z novim letom vse . Zato se naužijte božičnih in novoletnih praznikov v družinskem krogu, saj bo ta krog drugo leto povečan za enga ali dva člana.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 22.12.2006 12:16:07
|
|
|
|
siskamiska
|
Drage punce, tudi jaz vam želim vesele božične praznike, ter srečno, zdravo in uspešno leto 2007. Naj se vam uresničijo vse želje, zraven pa še veliko .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 22.12.2006 12:50:48
|
|
|
|
Saša27
|
Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) Vesel Božič ter veliko veselja, sreče in zdravih bebic v letu 2007 Saša
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 22.12.2006 16:59:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ves lepo ob prihajajočih se praznik in vsaki v novem letu po hkrati. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 23.12.2006 14:02:41
|
|
|
|
buškica
|
Drage RR-ovke. Buškica me je kot zakonitega (in zakonskega zastopnika ) pooblastila, da vam poročam o dogajanju "v naši hiši". Torej: v četrtek zjutraj je opravila zadnji UZ, tako da je zvečer ob 22.00 prejela Pregnyl stopko. Danes zjutraj je imela punkcijo. Oba sva bila zelo prijetno presenečena, saj je pridelala kar 16 "komadov" . Sedaj počiva, zaenkrat brez posebnih problemov oz. večjih bolečin. Vse skupaj vas seveda lepo pozdravlja in vam želi vse dobro. Željam se pridružujem tudi jaz "buškec" .
< Sporočilo je popravil buškica -- 23.12.2006 14:03:54 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 23.12.2006 14:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
OOOOOO buškica pa je bila res dobra kokoška . Kar 16 , bravo obema za tako dober pridelek. Buškec lepo pozdravi svojo buškico, crklaj jo in sporoči ji, da se veselimo ob tej novički, ji čestitamo in seveda še naprej stiskamo pesti, da se bojo lepo oplodile in da vama bo ratalo v tem poskusu zagledati . Drugače, te je pa itak vedno tako zelo hvalila, da skoraj da ni mogoče, da je ne bi crklal . Lepe praznike vama želim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.12.2006 10:43:59
|
|
|
|
siskamiska
|
Buškica. Zgleda da si bila res zelo pridna celo leto da ti je božiček toliko jajčk prinesu.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.12.2006 15:02:03
|
|
|
|
Ursulca
|
Ojla punce! Spet javlam po dolgem času. Nisem vas pozabila in tudi nisem pozabila stiskat pesti. VSEM ŽELIM ČIM PLODNEJŠE LETO 2007 IN DA BOMO KMALU ZAGLEDALE NOSEČKAM PA ŽELIM MIRNO NOSEČNOST!!!! SREČNO! Ursulca
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 24.12.2006 16:33:16
|
|
|
|
Niovi
|
Drage pupe Naj vam Božiček& Dedek Mraz prineseta, kar si najbolj želite, v novem letu pa naj se izpolnijo vse želje, pa da boste čim bolj debele ( )
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 25.12.2006 10:01:26
|
|
|
|
citrončica
|
V večeru tihem pridna roka nežno gladko nit prepleta, čudovite vzorce spleta polne sanj in domišljije............ kot da nit življenja vije.... Dobre želje združi v zvezde,srečo v sonce oblikuje, nato po robu bele čipke:cvetove upanja nasuje.......... Tako ljubeče naj usoda stke nam dneve v noven letu. Skrbno trenutke naj izbira, previdno naj poti utira, da nam bo lepo na svetu! Vsem skupaj en lep Božični dan,v krogu najbližjih, najdražjih..... .....potem pa spet novim "zmagam" naproti.........
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?