Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 5.1.2007 14:12:23
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Buškica, vso srečo in predvsem močne živčke do testa.... Jaz imam punkcijo naslednji teden in sem že zdaj vsa na trnih... Kaj šele bo po ET (če bo do njega sploh prišlo).. Čarna
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 10:48:32
|
|
|
|
buškica
|
Punce, hvala ker mi stojite ob strani. Danes je 10 dan, še štiri moram zdržati, potem pa delam test. Lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 13:17:38
|
|
|
|
pika74
|
buškica jaz močno stiskam in ti pošiljam za pozitiven rezultat!!!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 20:09:55
|
|
|
|
citrončica
|
Buškica, drži se, še teh par dni, pa bo..... pozitiven rezultat, upam!!! Ja pa seveda tudi ostale, ki še čakate ... Crnitulipan, ti punkcijo..srečno, jaz sem že mimo,jaz zdaj ET čakam, da grem iskat, kar smo pridelal!! Pa ostale, greste vse med januarčice in naprej?A je še kakšna decemberčica tu?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 22:51:05
|
|
|
|
buškica
|
Hvala punce, da z menoj držite pesti. Vsem ki jih čaka punkcija in Et SREČNO. Bom držala pesti.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 6.1.2007 23:08:41
|
|
|
|
pikovit
|
Ola punce,končno se javljam tudi jaz.Po dolgem oddihu na Karibih oz. v Dominikani sem se spet priklopila na net.iBilo je noooooooooooooooro in nepozabno.Še vedno sanjam.Tu bi lahko živela celo življenje.Ljudje prijazni,mirni, preprosti in brez predsodkov.Tam se pleše in raja kr na ulicah.V vsakem lokalu je druga muzika.NORO.Sadja in zelenjave v izobilju.Predvsem pa je sadje čisto drugega okusa kot pri nas.Da ne govorim o njihovem kakavu ful dober.Punce in fantje so tako lepi in lepe da se ni problem zaljubiti.Pokrajina pa je kot iz filma.Da se videt od peščenih plaž do deževnega gozda.Palm je tam toliko kot je pri nas smrek.Tega se ne moreš nagledati.KOkos ti pada kar na glavo.U glavnem sanje.Skratka tole bomo drugo leto ponovili.Že komaj čakam. Vidim da se ful veliko dogaja zato eno dobrodošlici za vse novinke in vsem novopečenim mamicam Punce imejte se lepo jaz pa grem še malo sanjarit in se gret pod palmo. Vaša Karibska Pikovit
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 7.1.2007 12:24:34
|
|
|
|
kapica
|
Pikovit super za cudovit dopust, si tako lepo napisala, jaz sem kr luste dobila . Buskica, se kr drzim pesti in upam s tabo na plusek .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 9:52:35
|
|
|
|
buškica
|
Hvala, kapica. Danes je 12 dan, jutri delam za probo mini baby check, v sredo pa CB. Sporočim rezultate. lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 11:33:06
|
|
|
|
JEŠA
|
Ojla, punce…. No pa sem ponovno tukaj. Danes sem prvi dan v službi. Punkcijo sem preživela (čeprav ni bilo kar tako)…… . Na Silvestrovo pa sem šla po … … In sedaj mučno čakam dneve do ….. Moj je še bolj neučakan kot jaz, on bi kar da naredim test, ma jaz bi raje počakala do srede, ko bo 11. dan…. Kdaj pa naj bi prišla … ..če ne rata????? Vsem novim lepo nosečnost, vsem borkam,pa srečno v postopku. Lep dan vam želim. Ješa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 12:58:31
|
|
|
|
sonchek
|
Pozdravljene punce... ...veliko vas berem in vedno držim pesti za vsako od vas....jaz spadam sicer pod drug forum (upanje po splavu), ampak sem tokrat začutila željo, da vam samo povem, da sem res z vami, pa čeprav ne vem kako vam je... Vsem želim najlepšega bambinija (otročička) in da bi vam čimprej minil čas do njega...ker vem, da boste najboljše mamice na tem svetu... pa srečno!!!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 13:56:39
|
|
|
|
citrončica
|
No, tudi jaz vam sporočam, da od danes grejem dva , in čakam, da čimprej mine naslednjih 14-15 dni!! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 14:17:11
|
|
|
|
buškica
|
Čestitam citrončica. Sedaj si v našem klubu, klubu čakajočih na . Držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 8.1.2007 18:36:47
|
|
|
|
pika74
|
bravo citrončica in JEŠA Ta glavno je za vama. Zdaj pa samo še pozitivne misli in potrpljenje. Vsem čakajočim želim .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 10:46:51
|
|
|
|
buškica
|
Pozdravljene! Sporočam vam, da sem od danes naprej srečka nosečka . Ob treh ponoči sva delala BC mini test in je lepo pokazal . Zjutraj pa še CB in je bil močan +. Tako sva vesela, da z besedam ne znam opisati. Hvala vam za vso podporo, res ste enkratne.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 11:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečka nosečka!! Buškica,čestitam ti od srca!! ,in seveda tudi očku!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 11:12:21
|
|
|
|
siskamiska
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEE bravo Buškica, sem ti rekla da bo vse ok. Zdaj se pa samo mirkaj in se pusti razvajat. Čestitke obema!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 11:15:08
|
|
|
|
buškica
|
Hvala punce. Full sem srečna!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 11:35:24
|
|
|
|
JEŠA
|
Joj buškica kako sem vesela zate. Upam, da se ti še ta teden pridružim. Zdej pa se pazi in se pusti razvajat,...... LP Ješa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 12:33:57
|
|
|
|
Saša27
|
Joj Buškica, šele zdajle sem prebrala srečno novico. Č E S T I T A M, bravo, bravo in še enkrat bravo, pa lepo, zdravo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 12:35:02
|
|
|
|
pikovit
|
Buškica čestitke tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 13:01:00
|
|
|
|
pikovit
|
Kapica pojdi ne bo ti žal.To je balzam za dušo.Moram rečt da v tem hotelu kjer sva bivala je bilo ful veliko otrok in nosečnic.Tako da je a hotel očitno "hotel prijazen otrokom in nosečnicam"
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 13:01:08
|
|
|
|
citrončica
|
Buškica, ČESTITAM!! Kako lepa novica!!Želim ti čimlepšo , uživaj vsak trenutek, in sporočaj, ko bo še kaj novega!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 15:53:47
|
|
|
|
pika74
|
buškicaaaaaaaaaa čestitkeeeeeeeeeeeee to je pa res lepa novica!!!!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 9.1.2007 16:30:55
|
|
|
|
buškica
|
Vsem puncam najlepsa hvala za čestitke!! Se vedno nisem cisto dojela, da se nama je zgodil čudež. Tako lepo mi je pri srcu, da se zaloti, da se kar naprej smejim. HVALA!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.1.2007 10:55:32
|
|
|
|
citrončica
|
Buškica, naj ti ta nasmešek ostane kar naslednjih 9 mesecev na obrazu, pa da se ti čimprej pridružimo v čimvečjem številu!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?