|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
15.11.2006 13:38:38   
Anonimen
ja, MIŠEK, točnp tp ke rekel, da  se dobro in fino delijo in razvijajo tko,d a moram imeti to v glaviuser posted image user posted image user posted image hala, ker si me spomnila na to...očinto sem res že zmešana od vsega, tko da se zdjle mora tole končati in pikauser posted image .

Tudi zame se zaćenja lepo obdobje zatorej nasmeh na obrazuser posted image

Bpdite pridne, srečne in zadovoljneuser posted image user posted image

kapica še 1x, vse moje misli so jutri pri tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
15.11.2006 13:40:48   
Anonimen
pikovit, tebe bi vprašala koliko visok mora bit estradiol. a bi lahko mi mal o teh številkah kaj več napisala. prosim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
15.11.2006 13:45:36   
pikovit
Saša-prvi dan menstruacije pokličeš poveš da imaš zamrznjenčke in načeloma te morajo vzeti isti mesec sploh če si brez terapije(zdravil),če si z terapijo pa lahko rata problem ker jim konec leta zmanjka zdravil in se potem to zavleče še v jan. in feb..Držim pesti da boš prišla takoj na vrsto.Jaz sem samoplačnik in brez terapije zato sem takoj na vesti.
Mišek ahoj- rdeča in oranžna barva lahko nosiš že prej pred punkcijo pa do konca lahko je spodnje perilo kot tudi rdeče hlače,žabe itd.Glej da jih boš imela potegnjene do popkauser posted image .Drugače pa predlagam vsem da si gredo sposodit v knjižnico knijgo ATLAS ČAKER ;POT K ZDRAVJU IN DUHOVNI RASTI od KALASHATRA GOVINDA.Vsaka se bo sigurno našla notri.Prej sem gor podčrtala oranžno b. z njo spodbujamo drugo čakro-vranična/sakralna čakra.Mal si poglejte na netu morebiti najdete kaj pametnega.Mišek kako bi pa jaz lahko tebi pomagala?A boš imela kakšen obisk iz Slovenije če boš si naroči knjigo da ti prinesejo.Če pa se bom jaz kaj vrtela na tvojem območju pa bi se lahko zmenili.
LP Pkovit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
15.11.2006 13:54:07   
Anonimen
pikovit ti se samo oglasi, sam če boš kaj takega nosila, pol moraš že v roku slabega meseca prit.
A je nujno met gate do popkauser posted image user posted image , jaz mam vse ful nizke, pa hlače tudi, nič nimam do popkauser posted image , se pol počutim ko stara babauser posted image . Pa dobr da si rekla orannžna, ker imam celo ene gate oranžneuser posted image user posted image .  aja pa če lahko, prosim, še o estradiolu mi kaj napiš

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
15.11.2006 14:08:08   
Saša27
Pikovit, zlata si, držim pesti zate za jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.11.2006 14:54:24   
pikovit
Ja estradiol je hormon v krvi ,ki tai ga začnejo meriti od 9 dneva dalje.Če ga imaš več kot 0,40 ti začnejo gledati z uz kar pomeni da boš imela ovulacijo.Višji ko je bolj gre k ovulaciji.Prav estradiol če sem prav razumela sestro pa pomeni to kako se razvija jačna celica kolk je polna.To je zdaj po domače povedano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
15.11.2006 14:59:10   
pikovit
Mišek ni nujno da imašgate do popka,glej le da ti pokrivajo del maternice.Lahko se pokrivaš z oranžno,rdečo deko ali pa če imaš posteljnino,rjuhe.Jst sem bla 14 dni nazaj v Ikei in sem si kupila rdečo oranžno posteljnino in rdečo rjuho.COOL ful dobr zgleda soba ker je posteljnina tako živa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
15.11.2006 15:03:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ja estradiol je hormon v krvi ,ki tai ga začnejo meriti od 9 dneva dalje.Če ga imaš več kot 0,40 ti začnejo gledati z uz kar pomeni da boš imela ovulacijo.Višji ko je bolj gre k ovulaciji.Prav estradiol če sem prav razumela sestro pa pomeni to kako se razvija jačna celica kolk je polna.To je zdaj po domače povedano.

hvala pikovit, saj to vem, sam so me bolj številke zanimale, kolk mora bit visok, da maš O

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
15.11.2006 15:07:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mišek ni nujno da imašgate do popka,glej le da ti pokrivajo del maternice.Lahko se pokrivaš z oranžno,rdečo deko ali pa če imaš posteljnino,rjuhe.Jst sem bla 14 dni nazaj v Ikei in sem si kupila rdečo oranžno posteljnino in rdečo rjuho.COOL ful dobr zgleda soba ker je posteljnina tako živa.

jeeeej user posted image to pa že itak mam skoz rdečo oblečeno posteljino in rdečo rjuho, jaz pa sem glih hotla drug teden it v ikeo in za spremebo kupit zelenouser posted image , res, sam čakam, da mož pride. Sam pikovit pri meni je problem, ker se mi pri punkciji skoz končalo in nisem dobila nobene pikice v bušijauser posted image . tak da bo to potrebno že prej prakticirat, kaj praviš, bo hasnilo kaj

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
15.11.2006 15:46:45   
pikovit
Mišek pri cca. 0,80 lahko prej ali kasneje ti folikel poči.Ne vem kaj konkretno te zanima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 635
15.11.2006 18:11:34   
kapica
Sasa, Pikovit, Siskamiska, Misek, Poopsie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , najlepsa hvala za vase pestke in zelje in upanje.

Pikovit, super, da bo punkcija, upam da ne bo prehudo, jutri mislim nate in drzim pesti user posted image user posted image user posted image .
Poopsie, tebi sem tudi pozabila cestitati za se enega zmrzkota. Superca, eden je boljsi kot nobeden a ne user posted image ? Pa ne sedaj vec o tem razmisljaj, saj ves, da ga bos rabila komaj cez kaksni dve leti user posted image .
Misek a da si tako pridna z telovadbo in meditacijo, fino. Kr naprej tako, se malo pa se bos ze pocutila bolje in tega hudicka vec sploh ne bos videla user posted image . Pa kr pozabi na zelene rjuhe, raje kupi se kaksne rdece zraven da bo ziher user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 636
16.11.2006 5:27:35   
Anonimen
kapica, pikovit, danes je vajin dan. obdajta se s srečnimi novičkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no poopsie me veseli, da si zbistrila glavo in da si spet vesela. preveč razmišljaš zdaj ko si sama doma in ko se potepaš po RRuser posted image . a si že prebrala belo masajko???? še kak filmček si oglej in kako knjigo preberi (lahk tudi rumeni tisk, ap pol meni poročaš, kaj kdo, s kom, zakaj, kje, kdo noseči, kdo poročil.......user posted image )

kapica, po zeleno posteljino bom pa vseeno šla, ker sem jo zadnjič videla in mi ne gre iz glave tolk je lepa. Sem si pa že pripravla rdeče in oranžne gate. še hvala bogu, da mi je moj za ta RD kupil rdečo pižamo, ki jo skoz vlačim, kot da bi vedel (sem mu kar jaz pokazala, kaj naj kupiuser posted image ).  P aposteljina in pol se mi bo zmešalo od  rdeče barve, bom še rdeče oči dobilauser posted image . aja unga vrageca, sem pa že včeraj zagnala vstran.

saša kako pa ti. ti si vedno zelo zgodnja, zato eno user posted image , da se mal zbudiš. A januar bo pa potem tvoj mesec. Vidiš, boš vsaj lahko veselo praznovala in se zares veselila novega letauser posted image .

aja, pa da ne pozabim. včeraj je božiček odprl svoj poštni predal, zato začnite škrabat svoje hieroglife in mu sporočite, naj prnesu velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
16.11.2006 7:14:16   
Saša27
Brrrrrrrrrr, danes me pa zebe, topla kavica, hm, sem že doma eno, pa vseeno hvala Mišek, bom še eno, da me zbrihta.

Kakšni načrti so pa za danes, naj pomislim:

Kapica bo danes izvedela, da je srečka user posted image
Pikovit ima danes punkcijo, na kateri bo izvedela, da ima ogromno celic
Poopsie, tebi še ne morem prerokovati, vendar moje karte kažejo na to, da boš tudi ti kmalu videla en velik +
Mišek, kaj pa tvoje "fiksane", kdaj se prične
Vsem ostalim pa želim en lep četrtkov dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
16.11.2006 7:21:22   
Saša27
Ja Mišek, moj čas se ponovno približuje, januar je moj mesec (upam). Malo pogrešam IVF seznam, tam smo lahko lepo videle kdaj je katera na vrsti, a ne?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 639
16.11.2006 7:22:59   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Brrrrrrrrrr, danes me pa zebe, topla kavica, hm, sem že doma eno, pa vseeno hvala Mišek, bom še eno, da em zbrihta.

Kakšni načrti so pa za danes, naj pomislim:

Kapica bo danes izvedela, da je srečka user posted image
Pikovit ima danes punkcijo, na kateri bo izvedela, da ima ogromno celic
Poopsie, tebi še ne morem prerokovati, vendar moje karte kažejo na to, da boš tudi ti kmalu videla en velik +
Mišek, kaj pa tvoje "fiksane", kdaj se prične
Vsem ostalim pa želim en lep četrtkov dan

Sem bom kar pod tale post podpisala,ker nam je Saša lepo preglednico naredila na koga vse moremo danes posebej misliti.

Punce držim vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ko pa se popoldan ponovno priklopim na net pa čakam same lepe novičke od vas vseh tlele gori.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 640
16.11.2006 7:25:26   
Anonimen
ooo saša je postala šlogarcauser posted image . sem bila pred odhodom v dubaj pri šlogarci in mi je rekla, da bom konec septembra, v začetku oktobra velik hodila po G, pa da mam težave in da letos ne vidi otroka, ampak drugo leto ga pa vidi.  Pa je nisem nič spraševala če bom imel adeco, nič ji nisem rekla o problemihuser posted image . No in ker se je zmotila za pol meseca glede letanja okrog G v septebru (sem namreč letala konec avgusta v začetku septebmra), se je najbrž tudi zmotila za pol meseca glede kdaj bo otrok. Rezultate, če bo kak jaček, bi naj zvedela glih pred novim letom. A verjamete kaj v te vraže user posted image . mene je ful presenetila, ker mi je še rekla, da bom kmalu šla živet drugam in da tam ne bom ostala. kako za vraga je to vedelauser posted image . Vse kar sem rekla, je da sem poročena in kolk sem stara. no, ja par stvari je pa mim brcnila user posted image . aja in še ena kolegica je šla k šlogarci in jo je vprašala zame, pa je rekla, da me bojo v tujini spedenal in mi bo tam uspelo. ampak zdaj ne vem ali bo to v dubaju ali v pragiuser posted image .

saša, jaz že jemljen 2 tablete, plus še folno, ker mi ta mohamed tolk teži glede folne da jo res moram jemat. na 20 dan ciklusa moram prit na UZ (to je 26.11, dan preden ma poopsie testuser posted image ) in je reku, da takrat dobim še ene tableteuser posted image in potem bomo videli daljeuser posted image , konec bi naj bil okrog božičauser posted image . akj in koliko bo fiksanja pa ne vem. tle so 3 postopki, pa noben ni podoben našemu. bom sproti napisala kako me mrcvarijouser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
16.11.2006 7:41:41   
Saša27
Kako zelo ti privoščim da bi letošnji Božič in Novo Leto bilo zate eno najlepših v tvojem življenju (beri noseča), naslednje pa še lepše, ko boš v svojem naročju držala svoje deteuser posted image , to seveda velja tudi za ostale.
Pa boš ves čas na tabeltah, ali dobiš tudi pikice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
16.11.2006 7:42:44   
Saša27
Mojca9000user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 643
16.11.2006 8:01:40   
Anonimen
hvala saša, hvala user posted image user posted image . je že skrajni čas, da si že vse zaslužimo te kričače in posrankote. komi čakam na posrane plenice in kako bo moj nos zvijal in bruhal ob pogledu na plenicouser posted image user posted image .
ne mislim, da dobim tudi inekcije, ampak sem razbrala iz opisanih postopkov, da ni tako kot pr nas npr suprefact in diphereline, dobiš  samo eno špiko nečesa na drug dan M, pol  pa nekj dni nič, pa potem spet en kup špik ne vem česa. druga varianta pa je drug dan M ena špika, pa konec in potem spet od 4 dneva M kup drugih špik. tretja varianta je 21 dan cikla ena špika in potem šele od 5 dan en kup drugih špik. čist mim, če se sploh kaj kaj razumeš. tak da res ne vem več kaj in kako in kake tablete mi bo še dal. tle dobiš knjigico, kjer je vse razloženo, vzroki, zdravljenja, hipestimulacija, drugi stranski učinki, rezultati uspešnosti, ni, da ni, amapk G pa ti nič ne pove, samo za en dan naprej oz, samo do naslednjega srečanja. je pa fajn, da te tle spremljajo in dejansko prilagodijo postopek tebi. pri REšu tega nisem doživela, ker Reš gleda na povprečje in iam enak postopek za vse. če si izven povprečja, pač mal zvisiš in to sem jaz. Pravijo, ad moje celice niso zato dozorele, ker bi mi mogel čas med stop inekcijo in punkcijo podaljšat, ap mi ni. V lj so to naredili in je ženska takoj dobila več celic in zrele. prej ap je bila na istem kot jaz. zdaj bomo pa videli, kako je tu. za ta denar, bi me mogli po rokah nosituser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
16.11.2006 9:04:39   
Anonimen
Saša, hvala za tvoje dobre napovediuser posted image user posted image !!!!Upam, da vidiš 27. 11 pozitiven testuser posted image . Tebi pa želim, da čimprej minejo ti meseci in da bo januar zate nov začetek nečesa lepegauser posted image user posted image user posted image

kapica, user posted image user posted image user posted image tebi so danes namenjene moje pestke, drži se, misimo nate in močnomočno upam, da zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK, ti, ti...k šlogarci si šla?user posted image moj tašča je tud šla 2 leti nazaj in ji je rekla, da bo čez 2 leti otoroček, torej letosuser posted image tko, da jst mislim, da je kar zadelauser posted image .
Sicer pa ne verjamem v te čiračare, razen če kaj dobrega poveuser posted image .
Kokr vidm te čaka dolg in naporen postopek ampak ti boš to z levo roko prenesla, ker si borka...prava Superwomanuser posted image user posted image user posted image

pikovit, vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
16.11.2006 10:32:25   
kapica
Jutro babike!
Za kavico sem ze prepozna, zato pa pridno pijem caj. Sem ze bila na testu oz. sem sla kri dat, se mi zdi tako brezveze vozit eno uro v eno smer za samo pet minut. Ampak nic ne morem. Sedaj so rekli da me bojo popoldan poklicali, tako da s ene odmaknem vstran od telefona.
Imam pa zelo slab obcutek, danes ponoci spet nisem spala, ker me je tako strah, poleg tega sem imela zjutraj tako cuden obcutek v busiju. Me kr nekaj crvici, kot da bo user posted image  prisla. Od sile mi solze kr cel cas tecejo, samo pomislim na to, pa sem cisto mimo. V glavnem popolna zivcna razvalina user posted image . Sem vesela da je danes koncno ta dan, samo naj mine in da vem kako in kaj. Ker tega mucenja skoraj ne morem vec prenest.

Pikovit, tebi drzim pesti za punkcijo,upam da si sedaj ze resena in da prineses dobro novicko domov user posted image .

Misek, to se pa zelo dobro slisi ko opisujes postopek. Da se res zavzamejo zate in ti prilagodijo postopek, sicer pa kot si rekla, si dovolj placala za to rec. Glede tega prerokovanja, ne vem, jaz bi skoraj verjela. Sem tudi ze slisala zgodbe pri katerih so se stvari ujemale in tudi uresnicile. Tako da kr verjemi v to, da bos se letos nosecka oz. drugo leto imela bebico. Kako se to lepo slisi, a ne?
Poopsie, ti pa tudi, jej, letos bos nosecka user posted image . kr verjemi, bos videla da je res user posted image . Ja pupe, potem pa res ne vem kaj ga biksate, tako lepo prihodnost imate napovedano, ve pa tak. Ajaj jaj user posted image

Jaz bi tudi zelo rada vedela kako izgleda moje zivljenje, pa enostavno ne upam, ker me je strah da mi bo rekla da ne bom imela otrok in da bom locena, al pa kaj takega.
Punce, a opazite kaksna bojecka sem. Neverjetno, sedaj mije komaj v oci padlo, ko vidim tule napisano. Ne upam to, pa ne to, hm, ne vem. Sem cudna a ne?

Torej sporocim novicko takoj ko pridem k sebi user posted image , se bom poskusila cimbolj zaposliti, pred cetrto uro ne bojo poklicali.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
16.11.2006 10:39:02   
Anonimen
kapica najprej naj te objamemuser posted image user posted image  in ti povem, da bom tudi jst do četrte ure nestrpnauser posted image .
Nisi boječka, vsi se bojimo neuspeha spoh pa takšnega, kot je ne zanositi, neuspešen zakon itd... ker smo preveč trpele za vse skupaj in preveč damo skozi, da bi lahko mrtvohladno prenašali vsak neuspeh. Tudi jst si ne želim vedeti kaj me čaka, niti ne verjamem v to, da ti nekdo drug kroji usodo, sami si jo krojimo!!!!
Draga kapica, vem kako se počutiš, ker se spomnem ojih občutkov, ko sem šla dati kri in potem to čakanje....
Naj ti mine čimlepše, misli same lepe misli, bodi pozitivna(vem,d aje težko), poskusi se zbrati in bodi nasmejana.
Jst iz vsega srca želim, da bi bil test pozitiven in pozabi na vse znakce....Jst sem s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
16.11.2006 10:40:08   
Ninika1
zdravo punce user posted image
vidim, da ste tudi danes dobre volje user posted image  user posted image : moje počutje zadnja dva dni je  slabše  user posted image .Včeraj zvečer sem imela zelo močne krče
user posted image . Cel trebuh me je bolel za znoret in se nisem smela niti dotaknit user posted image Da se ne pogovarjam o bolečini, ko sem šla lulat  user posted image : Vem, da bi mogla piti dosti vode a potem me lulat in me boli, kot da bi me kdo z želetko rezal.A je imela katera takšne bolečine? Lp.user posted image

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
16.11.2006 10:42:28   
Anonimen
kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,s tabo smo še naprej, zate so pestke že zmeraj stisnjene user posted image user posted image user posted image in še zmeraj verjamemo vate in tvoj uspeh. probaj se sprostit, eče boš le lahko do 4 ure, vem da ti je hudo, in zato nisi še nobena boječka. vse se bojimo prihodnosti, vsega kar nam prinese ali pa ne prinese, tako, da nisi edina v tem, še najmanj pa res boječka. kokr koli pravim, ad sem ratala optimist, me je še vedno strah ko zajca. vse to je del postopka. kar se tiče tvojih črvičenj,ap je tudi lahko stres in živčki, tako, ad nič ne obupuj. Če bo že slab rezultat, se bomo pa skupaj zjokale, ampak na to sploh ne smeš pomislit. s tabo smo in s tabo se bomo čez nekaj ur veselileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
16.11.2006 10:43:17   
Niovi
Pikovit kdaj pa moraš to prakticirat. se ne zajebavam, mislim resno, edino o obračanju gat, tam je hec . a med postopkom, proti koncu, ali
skoz .punce karkoli mi boste rekle, bom jaz vse sprobala
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13Pika jutri vso srečo user posted image user posted image
Tole si je pa za zapomnit, ajd pupe vse v štacuno pa rdeče gate nabavtuser posted image , če jih nimate. jaz imam samo ene, jih bom pa mal okrog obračalauser posted image , en dan na eni strani, drug dan pa obrnem, pa bo.

Gate na glavo user posted image
Danes pa polno novic in pričakovanj user posted image . Kapica user posted image  Poopsie user posted image  Pikovit user posted image . Držim pesti za vas in tudi za vse ostale user posted image

....šibam v trgovino po gate user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?