|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.11.2006 10:32:25
|
|
|
|
kapica
|
Jutro babike! Za kavico sem ze prepozna, zato pa pridno pijem caj. Sem ze bila na testu oz. sem sla kri dat, se mi zdi tako brezveze vozit eno uro v eno smer za samo pet minut. Ampak nic ne morem. Sedaj so rekli da me bojo popoldan poklicali, tako da s ene odmaknem vstran od telefona. Imam pa zelo slab obcutek, danes ponoci spet nisem spala, ker me je tako strah, poleg tega sem imela zjutraj tako cuden obcutek v busiju. Me kr nekaj crvici, kot da bo prisla. Od sile mi solze kr cel cas tecejo, samo pomislim na to, pa sem cisto mimo. V glavnem popolna zivcna razvalina . Sem vesela da je danes koncno ta dan, samo naj mine in da vem kako in kaj. Ker tega mucenja skoraj ne morem vec prenest. Pikovit, tebi drzim pesti za punkcijo,upam da si sedaj ze resena in da prineses dobro novicko domov . Misek, to se pa zelo dobro slisi ko opisujes postopek. Da se res zavzamejo zate in ti prilagodijo postopek, sicer pa kot si rekla, si dovolj placala za to rec. Glede tega prerokovanja, ne vem, jaz bi skoraj verjela. Sem tudi ze slisala zgodbe pri katerih so se stvari ujemale in tudi uresnicile. Tako da kr verjemi v to, da bos se letos nosecka oz. drugo leto imela bebico. Kako se to lepo slisi, a ne? Poopsie, ti pa tudi, jej, letos bos nosecka . kr verjemi, bos videla da je res . Ja pupe, potem pa res ne vem kaj ga biksate, tako lepo prihodnost imate napovedano, ve pa tak. Ajaj jaj Jaz bi tudi zelo rada vedela kako izgleda moje zivljenje, pa enostavno ne upam, ker me je strah da mi bo rekla da ne bom imela otrok in da bom locena, al pa kaj takega. Punce, a opazite kaksna bojecka sem. Neverjetno, sedaj mije komaj v oci padlo, ko vidim tule napisano. Ne upam to, pa ne to, hm, ne vem. Sem cudna a ne? Torej sporocim novicko takoj ko pridem k sebi , se bom poskusila cimbolj zaposliti, pred cetrto uro ne bojo poklicali.
|