|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
15.11.2006 9:16:09   
Saša27
Mekeke, bomo januarja držale pesti druga za drugo. a velja, verjetno bom tudi jaz takrat v postopku. Še ne vem kako to poteka, ko imaš zamrzjenčke, mogoče mi lahko katera malo več pove, a se tudi špikaš pred ET-jem, al kako?
Ker sem v LJ, ne vem, ali moram zopet čakati na 20.dan po M, da grem gor po zdravila, ali kako, sem mogoče že kr v tistem mesecu v postopku ko pokličem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.11.2006 9:20:34   
Anonimen
ti saša ne vem akko je z zamrznjenčki. pri rešu greš takoj po njih. spremlja te na uz in ko so filikli dovolj veliki dobiš stop inekcijo in greš na tranfer. a se motim punce. saj v lj je isti postopek, edino ne vem, kako poteka, da prideš na vrsto in koliko moraš čakat,ap kaj naredituser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
15.11.2006 9:22:22   
Anonimen
Saška, ojlauser posted image !

Zamrznjenčki si brez inekcij, mislim, da dobiš samo stop špiko. Lahko imaš pa spontan ciklus brez tablet ali pa s tabletami. Verjetno ti bo dal reš Klomifen,meni ga ni, ker sem zamudila, ker mislim da moraš 2. dan menstre začeti s Klomifenom. Ne boj se, nič ne bo špikanjauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
15.11.2006 9:27:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

MIŠEK a milahko nekaj pomagaš, ker jstnič več ne štekam....
zdjle si izdelujem ta trakec,, ki se ti pojavi če se z miško dotakneš nick-a, no ina na internetu sem vpisala dan zadnje menstruacije(30.11) in ciklus, ki traja 28 dni......ta bedast program mi zračuna, d aimam še 11 dni do testauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako, če moram delat test 27. novembra in do takrat je 12 dni, ne 11!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če štejemo čisto po otroško na prste  izračunaš da je danes 16 dan ciklusa ne pa 17 kot mi izračuna ta bedast program torej je do testa še 12 dni in ne 11!!!!
A sem jst tolk neumna, da ne znam več štet...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem se pa nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ap še sploh nisem šla računat. ampak ko vidim kolk si belite glavo z takimi malenkostmi, se moram smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image , oprosti. saj splohne rabiš k frizerju, najbrž si si zdaj že fajn pobelila glavouser posted image user posted image . no, še enkrat oprosti, mal resnosti. enkrat sem že rekla, da mi grejo ti trakci mal na živce in jih ne maram, ker ko se temu Rr mal sfuzla, drugo ne vidim, kot samo trakce. in to se zadnej čase meni velik dogaja. ampak je lepo in je lepo, da imaš urejen svoj nik. bravo vse čestitke, kako pa to narediš, ap nimam pojma, ker se nisem še nikoli ubadala, boma p zdaj malo preračunalauser posted image user posted image . aja a po smo že bili 30.11user posted image user posted image , da je to dan zadnje Muser posted image . imaš prav, do tvoje M je 12 dni, razenuser posted image , če jo dobiš ponoči in ko zjutraj vstaneš ne boš vedela ali je 11 ali 12user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
15.11.2006 9:32:26   
Anonimen
mislila sem 30.10.no me veseli, da sem te nasmejala.

Zdjle sem klicala Reša in od dveh mojih pikic je preživel ena, torej imam 1. zamrznjenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image Bogi pikec, samcatuser posted image ...
In povedal mi je da sem imela ICSI in ne IVF...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
15.11.2006 9:36:58   
Anonimen
bogec mali, čist samcatuser posted image , amapk z mislijo, da mora ostat močen,ker ga bosta mami in ati pršla iskat čez kako leto, dveuser posted image in pol bo spznal še svoje ostale bratece ali sestriceuser posted image user posted image in ne bo več sami samcatuser posted image user posted image

zakaj pa icsiuser posted image , je bilo kaj s spermo narobeuser posted image , včasi se kaj limajo, pol pa hitro naredijo icsi, ker drgač ne bi bilo nič iz oplojevanja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
15.11.2006 9:40:11   
Anonimen
upam, da bo tako kot si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko na hitro mi je povedal...moj je imel ful dobr spremiogram in zato mi ni jasno kako se je to zgodilo,...pač je rekel Reš, da je bila kakovost bolj slaba ...jst mislim da je mislil na kakovost semenk, čeprov je potem govoril o mojih jajčkih., kolikor jst vem naredijo ICSI, če so slabe semenke a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
15.11.2006 9:53:23   
Anonimen
ja, naj bi bilo tako, ampak, če so jajčeca slab, potem mogoče, ne bi sprejela semenčece oz bi težje prodla semenčeca not in lahk zato icsi. ne, poopsie ne poznam odgovora. brezveze si je belt glavo kaj je slao, zakj icsi, glavno, da bo, glavno, ad so se oplodili. in če je uni preživel tolk časa, pol je že dobra kvaliteta. iamš jasen dokaz o temu, en je preživu, ni dvoma v kakovost. uživaj in grej ti tvoji pikici. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
15.11.2006 10:34:43   
Anonimen
evo punce, naj vam povem kok resno sem jaz vzela naslednji postopek in kolk verjamem vanj. Končno sem začela telovadit in sicer samo hrbtne mišice, pa mal trebušne pa mal ritneuser posted image . ne res, tega je res mal, ker mi je mohamed prepovedal, ampak hrbtne pa moram delat. To so mi že 4 leta težili vsi, od zdravnikov, do G, do maserjev, do moža, do vseh, ki me poznajo. Imam krivo hrbtenico in zadnje čase kar boleči hrbet. In v nosečnosti, veste da križ boli ko user posted image in jaz sem končno po tolikih letih, mal začela trenirat hrbet. In sem ful vesela, ker je to dober znak v pozitivizemuser posted image , bravo jaz. Še zmeri pa mi un hudiček na drugi rami zraven občasno žvižga, da bo precej hudo, če ne uspe. Če drugo, ne bom pa vsaj neki za moje zdravje naredila, tudi če en bom nosečka, bo tole prav pršlo. zdaj mam vsaj motivacijouser posted image user posted image

kapica da prilezi mal izpod koutra in nam kako kavico skuhaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
15.11.2006 10:48:51   
kapica
Ola pupe!
Evo pa sem jaz tudi na nogah user posted image . Sem dolgo spala danes, ker je bilo ponoci slabo. Vem da sem se ob pol treh gledala na uro in upala da koncno zaspim. Glava pa polna misli.
Danes zjutraj me nekaj muci tam doli, me malo skrbi kaj to pomeni, tako da imam trenutno malo zagrenjen obcutek. Uradni test imam v petek, bom pa poklicala tja, ce lahko pridem mogoce ze jutri.

Ena je sprasevala kako je z zamerznjencki, pa ne vem vec katera user posted image . Jaz sem tudi dobila stop spiko, zraven pa se tri druge spike na razlicne dni, ki uravnavajo stimulacijo, al nekaj takega.  Tako da gre kr hitro in ze cakas dva tedna na test.

Poopsie, ce ti na trakcu napise en dan prevec, potem pa spremeni datume na prvi strani in vpisi tako, da ti na koncu pride 12 dni do testa.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
15.11.2006 10:53:40   
kapica
Misek, hvala user posted image user posted image user posted image , saj ves zakaj.
A da bos imela tako mocno terapijo. Ja mislim da gre to tako. Veliko denarja, veliko terapije user posted image . Ne saj se hecam. Mislim da je boljse tako, kot pa da bi oni z tako enostavnimi stvarmi delali kot pri nas a ne? To pomeni da more biti uspesno, vsekakor.
Tiste vaje pa kr pridno delaj, jih jaz tudi, vsak dan in ti povem da me hrbtenica in kriz ne boli, ce redno delam. Takoj ko neham so bolecine spet tu.
Onega hudiceka pa mahni dol iz rame, al ga pa vrzi cez okno, naj da mir en cajt user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.11.2006 11:12:29   
kapica
Punce, sedaj sem poklicala na ivf center in so rekli da lahko ze jutri pridem na test. Tako da me mozek jutri zjutraj pelje, popoldan pa komaj izvem rezultat ko pride iz laboratorija user posted image . Na ja saj bo.
Vidim da imam zelo pogosto ko sem gori samogovore, bom kr odnehala user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.11.2006 11:17:32   
Anonimen
evo me kapica, sem s šakiro na telovadbiuser posted image user posted image . ona mi poje, kak naj migam z boki, jaz pa ubogamuser posted image user posted image .
jutri bo torej tvoj dan, vse ostalo kar sem ti že prej napisala še velje, torej velik sreče in moje pestke so stisnjene, danes in jutri samo zate, pa ne mi ostale punce zamert, ker kapici tokrat res želim, da ji uspe user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
15.11.2006 11:20:56   
kapica
O Misek kako lepo, res si zlata pupa user posted image user posted image user posted image user posted image . Joooj, jaz si tudi tako zelim da bi uspelo, komaj cakam na jutri res. Hvala za vse tvoje pestke in zelje, tudi druge punce, hvala da mislite na to in upate z mano. Res ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.11.2006 11:22:51   
Anonimen
user posted image user posted image

zdaj pa moram it, je šakira rekla, da me ne bo čakalauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
15.11.2006 11:25:20   
kapica
user posted image  Ti kr sibaj Misek, ves da nje ne smes pustit cakat user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
15.11.2006 11:36:12   
siskamiska
GO KAPICA GO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bom jutri MOČNO stiskala pestke zate in boš videla da bo uspelo.

Mišek ti pa daj unmu tvojmu user posted image  na rami eno čez gobed da se bo dol prekucnu in potem boš imela miruser posted image user posted image .

Ostalim puncam pa lep sončkan pozdravček in user posted image  za srečo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
15.11.2006 11:44:54   
Anonimen
Kapica, saj šakiro bi še pustila čakatuser posted image , ampak so nato na  vrsti bili Il divo fantje in teh seksi fantičev z fajnim glasom, pa res ne bi izpustila. Stvar je taka, jaz začnem delat na uspehu že zdaj. Siskamiska, hudiča sem vrgla, tja kamor spada, čeprav je danes tu tako vroče, da ni čuden da zuni letajo in skrbi in nevoljo sejejouser posted image user posted image . Začela sem na relaksaciji in meditaciji. saj se mi ne sanja kaj in kako to početuser posted image , ampak bom tako kot to meni paše. Enkrat mije že pomagalo, bo pa še zdaj. Il divo fantje mi dvignejo kocine in vse črne misli spodijo vstran, tud unga hudička, jauser posted image . Z menstro ap bom še začela refleksno masažo, ampak to je še daleč. Zdaj je glavno, da negativizema ne bo. če ne uspe bo bolelo, četudi si zdaj ne bom pustila verjet, da mi bo 100% uspelo. Je tako, pupe??? je tako, zato konec črnih misli in veselo v boj že zdaj, ne takrat ko bo prepoznouser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
15.11.2006 12:01:16   
Saša27
Kapica, jutri so moje pestke in misli namenjene tebi in seveda tvojima user posted image user posted image , boš videla, s Siskomisko se bosta 9 mesecev pogovarjali in izmenjevali svoje občutke in srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
15.11.2006 12:06:36   
pikovit
Najprej en velikuser posted image  vsem mojim puncam.Vidim da se stvari tu premikaj zato najprej ČESTITKE ŠIŠKIMISKI user posted image .
Žal pa mi je za vaju Mekeke in Ninikauser posted image ,ampak ne vrzi  puške v koruzo.Jaz sem sedaj že osmič pa če ne rata grem še enkrat.
Mišek vidim da pridno telovadiš in prav je tako, naj Anestazija kaj dobrega zašpila.
Kapica držim pesti za pozitiven test pa čim manj sekerancijeuser posted image
Poopsie kaj naj ti reč ni ravno najboljše.Ampak ena in tista ta prava in verjemi da je ta prava.user posted image
Ena punca je prej spraševala nekaj o zamrznjenčkih.Če si v Lj. gre to tako.Zam. so lahko z ali brez terapije.9 dan prideš dati kri in uz.Hodiš toliko časa dokler ni estradiol in folikel toliko velik da poči.Vmes pa delaš teste za ovulacijo. Dobiš pa tudi stop inj. pa mislim da pol tud neki.Pot pa ti ustavijo zam.
No tako punce da vam razložim kako je z mano.Pred dvemi dnevi nisem vedela pri čem sem, saj sem imela premajhen estradiol vse ostalo pa je bilo ok.Zato se Tomaževič ni odločil za stop in rekel da bomo videli kaj bo naslednji dan.No naslednji dan je bilo vse super tako da SEM DANES OB 0:30 PONOČI dobila stop.Tako punce moje jutri imam punkcijo.Držite pesti da bo kaj iz tega ratalo.O podrobnostih pa jutri.
MOram pa povedati ,ker sen na prejšnjih straneh zasledila nekaj o bioenergetikih da jaz tudi hodim in sicer v Domžale.Za enkrat sem zadovoljna z njim .Mojo psiho je spet spravil na zeleno veje za kar sem mu ful hvaležna.Zadnjič pa sem brala atlas čaker in se znjim mal o teh stvari pogovorila.In sicer rdeča barva je dobra za del okoli maternice.Tako da vam priporočam imejte oblečenega kaj rdečega spodnje perilo.Tako bosta ubiti dve muhi na en mahuser posted image Bela barva pravi da je nevtralna tako da je tudi ta ok.

Tako za enkrat sem zaključila pa se beremo kaj kasneje.
Pikovit

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
15.11.2006 12:42:37   
Saša27
Pikovit, jaz sem tista, ki sem spraševala o zamrzjenčkih v LJ, hvala ti za odgovor, zanima me pa še, ko bom januarja poklicala prvi dan M, ali bom že ta ciklus v postopku ali šele naslednjega v februarju????

Želim ti nebolečo punkcijo in ogromno lepih celic.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.11.2006 12:46:03   
Anonimen
Pika jutri vso srečo user posted image user posted image

Tole si je pa za zapomnit, ajd pupe vse v štacuno pa rdeče gate nabavtuser posted image , če jih nimate. jaz imam samo ene, jih bom pa mal okrog obračalauser posted image , en dan na eni strani, drug dan pa obrnem, pa bo. edino če mojga nahecam da mi še kake kupi, sam moj Rd je že mimouser posted image .  Pikovit kdaj pa moraš to prakticirat. se ne zajebavam, mislim resno, edino o obračanju gat, tam je hecuser posted image . a med postopkom, proti koncu, ali skozuser posted image . punce karkoli mi boste rekle, bom jaz vse sprobala, neki mora vžgat hudiča, če ne inekcije pa gateuser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
15.11.2006 13:21:09   
Anonimen
kapica, jutri so vse moje misli namenjene tebiuser posted image user posted image user posted image
Naj ti končno posije sonček, naj se ti poplača ves trudi in vsaka solzica, naj te angelčki čuvajo in naj ti jutršnji test prinese novičko zaradi katere bom jst skakala do stropauser posted image user posted image user posted image

Vem, da ti bo uspelo in verjamem , da se je začelo najlepše obdobje zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
15.11.2006 13:23:13   
Anonimen
Mišek bravo za tvojo telovadbo oz. za začetekuser posted image user posted image Upam,d a s takim odnosom tudi nadaljuješ in da boš fit za tvoj postopek-telesno in duhovnouser posted image .

Jst ne bom nič več spraševala, ker ko dobim odgovor se še bolj zasekiram...jajčka slaba, groza...user posted image ..pustimo to, ne bom več vrtala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
15.11.2006 13:29:33   
Anonimen
poopsie ti samo uživaj,možgane pa na pašo. Konec vrtanja, lej Reš ti je na punkciji reku, da so tvoja jajčka boljša kot zadnjič. vsaj tako si zapisala, dane sti ni šlo v glavo, zakaj icsi, jaz mislim, ad si od vsega hudega že mal zmedena, ker kot si prej napisla več ne veš kaj je slabo. Oprosti, ad sem te z mojim odgovorom še bolj zmedla. V glavi imej Reševe prve beseda, takrat je najbolj vedu, kaj govori, ker je imel vse pred očmi, zdaj je lahk že kaj zabrkljal oz pomešal. zakj isci nima veze, vse je ok ali ivf ali icsi, vse je isti šmoren. glede na to, da se je en v toliko dolgem času lepo razvijal in so ga zamrznili, lahko rečemo, da so res dobre kvalitete. zato res pozabi na vse in imej v glavi samo, da je vse ok. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?