|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.11.2006 9:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie MIŠEK a milahko nekaj pomagaš, ker jstnič več ne štekam.... zdjle si izdelujem ta trakec,, ki se ti pojavi če se z miško dotakneš nick-a, no ina na internetu sem vpisala dan zadnje menstruacije(30.11) in ciklus, ki traja 28 dni......ta bedast program mi zračuna, d aimam še 11 dni do testa kako, če moram delat test 27. novembra in do takrat je 12 dni, ne 11!! Če štejemo čisto po otroško na prste izračunaš da je danes 16 dan ciklusa ne pa 17 kot mi izračuna ta bedast program torej je do testa še 12 dni in ne 11!!!! A sem jst tolk neumna, da ne znam več štet... zdaj sem se pa nasmejala do solz . ap še sploh nisem šla računat. ampak ko vidim kolk si belite glavo z takimi malenkostmi, se moram smejat , oprosti. saj splohne rabiš k frizerju, najbrž si si zdaj že fajn pobelila glavo . no, še enkrat oprosti, mal resnosti. enkrat sem že rekla, da mi grejo ti trakci mal na živce in jih ne maram, ker ko se temu Rr mal sfuzla, drugo ne vidim, kot samo trakce. in to se zadnej čase meni velik dogaja. ampak je lepo in je lepo, da imaš urejen svoj nik. bravo vse čestitke, kako pa to narediš, ap nimam pojma, ker se nisem še nikoli ubadala, boma p zdaj malo preračunala . aja a po smo že bili 30.11 , da je to dan zadnje M . imaš prav, do tvoje M je 12 dni, razen , če jo dobiš ponoči in ko zjutraj vstaneš ne boš vedela ali je 11 ali 12
|
|
|