|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 15.11.2006 6:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Kapica je onidve sta neredile test prej in je bilo hvalabogu , nepopisno lepo. Ampak na prejšnji strani ali ap še dve nazaj sem nalimala en link od ene ženske, ki pa pravi čsit drugačno zgodbo, ki pa se je na srečo tudi končala z , jupi. če te je strah počakaj, če ne moreš pa naredi, to je vsa politika, ki jo je pa težko razumet, še najmanj pa se je držat. Pismo ni čudn, da so po politiki tak mim . me tle samo z nenim dogodkom komi znašamo, kaj pa šele oni . aja, kapica, a pol če boš za voglom kupla test, a ga boš pol tudi za voglom naredila . Sam si kiklo obleči,pa brez gat, da samo počepneš, da ne bo kaj komu sumljivo. zraven pa mej flašo vode, pa jo mal zlivaj,. da bojo mimoidoči mislili, da je to voda in ne tvoje lulanje . mal smeha na ta forum, če glih ni glih po okusu . jaz sem danes kar dobre volje, spet glavobol zjutraj, ampak pol kar mine, sam od sebe. sam da kavico spijem pa gre pa pa. se mi zdi, da te tablete, za izboljšanje celic mi mal pritisk zbija in me zato glava boli, pol ga pa kavica mal dvigne in je pol že ok. Ko sme govorila o konjskih dozah mojih zdravil. evo so se že začela. te tablete, bo naj jemal samo 1, jaz pa moram kar 3. in sploh niso nedolžne. ajajaj, kam me bo to pripeljalo. upam, da do in ne kam par metrov navdol . kapica al v soboto maš uradni dan za test?
|
|
|