|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
14.11.2006 13:11:30   
Anonimen
saj res kje pa je poopsie, a je zmrznila na sprehoduuser posted image . poopsie javi se. pa zdaj sem se spomnila, mogoče je pa res kaj ta tvoj bioenergetik pripomogel k lepšim jajčecamuser posted image . daj ga mal pošlji v dubaj. aja, pa eni baje delajo na daljavouser posted image , a on tudi. bi bilo fajn, jaz mu dinarčke pošljem on pa meni bebicouser posted image , sam anjprej bebico, pa pol dinarčkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
14.11.2006 13:29:30   
Ninika1
hvala punce za tolažbo in lepe besede. user posted image . Vidim, da sem ratala že jeklena. Pred časom, bi tud jaz najmanj 2 dni prejokala, zdaj pa sem že tako otrdela, da... saj zajokala ampak v primerjavi s tisti kar je bilo včasih je to kot, da sploh ne bi jokala. Mogoče me tolaži to, da pa vendarle so bile 3 jajčne celice. Mi je Reš rekel. da očitno so bila zdravila zame dosti preslaba.

Torej naslednjič me bodo še bolj nafilali user posted image . Upam le da bo pa naslednjič res uspelo.

Sem bila čist zmešana že včeraj in sploh nisem registrirala, da gre mekeke tudi v postojno user posted image  Če malo pomislim nazaj...ne vem, mislim, da se nisva srečali...nikoli pa ne veš... v glavnem januarja se zagotovo vidiva....

LP.

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.11.2006 13:38:11   
Taja79
Joj, Ninika in Mekeke, kako mi je hudo za vaju!!! Pa tako sem stiskala pesti in komaj čakala na lepe novice!!! Vem, kako je bilo meni, ko sem prišla na ET in me je čakal samo en user posted image  (pa sem imela 11 jajčnih celic), kako šele mora biti vama, ko se vama je to zgodilo! user posted image

Kaj naj vama rečem...mislita pozitivno, čeprav vem, da je to zdaj nemogoče, pa držimo pesti za januar!!!

Siskamiska, tebi pa iskreno čestitam, čuvaj svoje user posted image , in upam, da se ti kmalu pridružim!!!

Pa-pa

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.11.2006 13:46:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Ninika in mekeke....zelo zelo hudo mi je za vaju obe. Ne bom rekla, da vem kako se počutita, ker nisem tega izkusila, vem pa kako je, ko si nekaj zelo želiš in upaš pa to splava po vodi. Bravo mekek za pogum, treba je živeti naprej in treba je ponovno upati in si nabrati moči za nadaljnje postopke.Bodita močni!user posted image user posted image user posted image

MIŠEK, prišla sem iz sprehoda tolk premražena, da sem se zvalila v posteljo in spalauser posted image . Zdej sem se stuširala, najedla, nabrala moči in here i amuser posted image !
Moj bioenergetik dela na daljavo ja, res...no po telefonu se mi zdi...ti ga z veseljem pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sem opazla, da sem predvsem bolj sproščena ko gre, od njega, vem, da ne dela čudežov in on mi ne bo naredil otročkauser posted image , je pa res, da sem bolj umirjena in sproščena, kar je superuser posted image user posted image user posted image

Mene še zmeraj skrbi frizer, ne škodi zarodka oz. otročičku, kaj pa pri umetni oploditvi...zdej razmišljam kaj če se zaradi tega barvanja ne prime zarodekuser posted image , no a sem prismuknjena user posted image , sma sebi se smejem ko berem kakšne bedarije razmišljam...

(odgovor članu Taja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
14.11.2006 13:51:21   
Anonimen
a po telefonu dela, uf tale bo pa predraga, kaj pa po internetuuser posted image . moj me bo brcu v rit in bom direkt v slo priletela, če bom klicalauser posted image . no neki resnosti. kaj res dela na daljavo in res samo po telefonu. Kkako pa to sploh zgleda. A on ne bi mel take moči, da bi meni mal v dubaj poslal pozitvne energije

poopsie kar pejd se štrihat, če te je pa strah, ap počaki do testa. vseen pa mislim, ad nima škode.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
14.11.2006 13:55:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

a po telefonu dela, uf tale bo pa predraga, kaj pa po internetuuser posted image . moj me bo brcu v rit in bom direkt v slo priletela, če bom klicalauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no neki resnosti. kaj res dela na daljavo in res samo po telefonu. Kkako pa to sploh zgleda. A on ne bi mel take moči, da bi meni mal v dubaj poslal pozitvne energije

poopsie kar pejd se štrihat, če te je pa strah, ap počaki do testa. vseen pa mislim, ad nima škode.

kolikor jst vem del apo telefonu, če so kakšni problemi, ga bom pa vprašala, ga imam 20.novembra. Mu bom povedala zate in kje si in kaj se da urediti, ok?

Tolk časa sem čakala, da sem prišla na vrsto tej frizerki, da mi je kar škoda prestavljat...po drugi strani pa...eh, kr nekaj kompliciramuser posted image ignore me

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
14.11.2006 14:07:22   
Anonimen
No poopsie daj se mal spomni name in ga vpraši, me je res firbec. user posted image pa da ne bi pozabila, napiši si na list papirjauser posted image , ap da ne boš pol še list doma pozabila user posted image , al ga pa v žepu pozabila user posted image .

pejd poštrihat to blondinsko glavco, če ne se ti bo še milijon razlogov pojavilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
14.11.2006 14:17:59   
Anonimen
ne bom pozabila, obljubim!!user posted image
zdjle berem na med.over.net in semi bo res zmešal od vsega tega govoričenja o barvanjuuser posted image ...jst kapiram, da nič ne škoduje, ko si enrakt že noseč kaj pa ko še nisi, me je strah, da vpliva na prijetje mojih dvehuser posted image user posted image . Sej vem, da sem panična in kr nekaj ampak se bojim....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
14.11.2006 14:22:26   
Anonimen
jaz ti tako povem, jaz bi prej rekla, da vpliva na celice in kasneje na zarodek, ne pa na prijetje. to je meni z mojo policijsko-blondinsko logiko malo skregano. enostavno ne gre mi v glavo, zakaj na prijetje, prej vse na kaj drugega, na prijetje pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
14.11.2006 14:35:13   
Anonimen

jaz ti tako povem, jaz bi prej rekla, da vpliva na celice in kasneje na zarodek, ne pa na prijetje. to je meni z mojo policijsko-blondinsko logiko malo skregano. enostavno ne gre mi v glavo, zakaj na prijetje, prej vse na kaj drugega, na prijetje pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti imaš vsaj policijsko logiko..meni ostane pa samo blondinska tko, da ne vem zakaj se tako čudišuser posted image user posted image ...
mah sem se odločila, da prestavim, bom lažje dihala in  tko...kaj čem, če si smotan si smotanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
14.11.2006 14:44:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom videla, ko bom jaz tako daleč, kolk bom pol pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
14.11.2006 14:44:49   
Anonimen
Živjo Ninika1!!
Danes v Postojni sva se sigurno videli.Midva sva bila tretja na vrsti in šlo je hitro,ker sva imela seme s sabo.Če se ne motim,sta bila vidva prva,ko je prišel Reš malo pred osmo.Je tako?

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
14.11.2006 14:58:08   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom videla, ko bom jaz tako daleč, kolk bom pol pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala lepauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
14.11.2006 15:02:43   
Anonimen
zdej vas pa zapuščam, možek pride kmalu in bom kaj dobrega pripravilauser posted image user posted image user posted image
lepo se imejte in se slišimo jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
14.11.2006 17:38:17   
kapica
Mekeke in Ninika, saj ne vem kaj naj recem. Prav prestrasla sem se teh vajinih novick, sploh ko sta ena za drugo povedale za te novice. Zelo mi je zal da se je to zgodilo, smo stiskale pesti in mislile na vaju, pa zal ni bilo dovolj. Mekeke, si zelo pugumna in mocna, da lahko ze za naprej gledas in planiras. Zelo lepo, bravo za pogum. Ninika, upam da imas nekaj dni casa, se razjokat in tolazit, potem pa spet v nove boje. Druge moznosti zal nimamo. Zelim vama obema da bosta naslednjic imele boljse rezultate in bosta tudi vidve enkrat srecni nosecki. Stiskam in objemam vaju obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Poopsie, mogoce je res boljse tako da si prestavila termin za frizerja. Nikol ne ves, bos vsaj mirno spala, namesto da bi se cela dva tedna sekirala kaj pa ce ni bilo v redu. Si bos pa kot nosecka privoscila novo frizurco user posted image . Vidis sedaj lahko Miski vrnes uslugo, ona tebi svecke, ti njej bioenergetika. Pa vidve res paseta skupaj no user posted image .

Jaz sem mojga danes ze skoraj prepricala da grem kupit test, pa na koncu le nisem bila dovolj prepricljiva. Je ostalo pri tem da pocakva do uradnega testa user posted image . Saj vem da ima cisto prav, ampak Bety in Siskamiska sta ga tudi prej naredile in je ze pokazalo. Sem pa studirala da jutri zjutraj smuknem tu za vogal in kupim enega in ga skrivnostno naredim user posted image . Pa ne upam. Ker razocaranja ne bom mogla skriti, pa ne bi rada da bi me ze nazaj v realnost vrglo. A me razumete ?

Ah ja, v soboto potujeva v slo, greva malo domov. Se po eni strani veselim, ce bom nosecka bova lahko veselo novico starsem ze povedala. In tega se veselim user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.11.2006 17:44:48   
Anonimen
user posted image  Kapica,hvala za lepe besede in želje.Jaz ti oduser posted image  želim,da bi zagledala dve črtici.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
14.11.2006 18:33:26   
Sulfinija
Ninika in mekeke žal mi je za vaju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,jočem skupaj z vama.
Vsem novim srečkam user posted image  pa iskrene čestitke.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.11.2006 19:02:21   
Ninika1
kapica in mojca9000 hvala za lep besede in en velik user posted image . krasne ste!

Kapica držim pesti zate!!! Bodo, bodo...user posted image
poopsi kaj je ta reč z bioenergetikom....a mi lahko kaj več poveste...
Jaz bi vse probala samo, da rata. Sem hodila tud na refleksno k  Karmen v Radomlje pa mi ne znese, ker je predaleč in prenatrpano in moj delovni urnik mi tega ne dopušča.Raztrgati se pa tudi ne morem.
Če pa je to v Celju pa bi že lažje user posted image  Napišeš kaj več o njem, pa kontakt?

user posted image  Hvala

Ninika

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 593
15.11.2006 6:37:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutro

Kapica je onidve sta neredile test prej in je bilo hvalabogu user posted image user posted image user posted image , nepopisno lepo. Ampak na prejšnji strani ali ap še dve nazaj sem nalimala en link od ene ženske, ki pa pravi čsit drugačno zgodbo, ki pa se je na srečo tudi končala z user posted image user posted image user posted image , jupi. če te je strah počakaj, če ne moreš pa naredi, to je vsa politika, ki jo je pa težko razumet, še najmanj pa se je držat. Pismo ni čudn, da so po politiki tak mimuser posted image . me tle samo z nenim dogodkom komi znašamo, kaj pa šele oniuser posted image . aja, kapica, a pol če boš za voglom kupla test, a ga boš pol tudi za voglom naredilauser posted image . Sam si kiklo obleči,pa brez gat, da samo počepneš, da ne bo kaj komu sumljivo. zraven pa mej flašo vode, pa jo mal zlivaj,. da bojo mimoidoči mislili, da je to voda in ne tvoje lulanjeuser posted image user posted image user posted image . mal smeha na ta forum, če glih ni glih po okusu user posted image .

jaz sem danes kar dobre volje, spet glavobol zjutraj, ampak pol kar mine, sam od sebe. sam da kavico spijem pa gre pa pa. se mi zdi, da te tablete, za izboljšanje celic mi mal pritisk zbija in me zato glava boli, pol ga pa kavica mal dvigne in je pol že ok. Ko sme govorila o konjskih dozah mojih zdravil. evo so se že začela. te tablete, bo naj jemal samo 1, jaz pa moram kar 3. in sploh niso nedolžne. ajajaj, kam me bo to pripeljalo. upam, da do user posted image in ne kam par metrov navdoluser posted image .

kapica al v soboto maš uradni dan za test?

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
15.11.2006 8:49:52   
Saša27
Jutro!

Sem se včeraj odjavila iz foruma z velikim nasmeškom (okoli devetih zjutraj), ko sem izvedela za Siskomisko, danes pa same slabe novice, Ninika in Mekeke, zelo mi je žal in hudo mi je za vaju, punci bodita trdni, tudi vama bo posijalo sonce srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
15.11.2006 8:54:57   
Anonimen
user posted image  Hvala Saša.Danes je že bolje,že vidim prihodnost bolj svetlo,kot včeraj.Zdaj pa mislim,da se bomo nekatere prestavile na januarke.Dobro,da so punce tako zlate,da si delimo veselje in žalost,predvsem se pa vzpodbujamo.Kar tako naprej:user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
15.11.2006 9:05:56   
Anonimen
Jutro!user posted image
kapica jst te čisto razumem....tako sem se jst počutila, nisem upala narediti testa, ker če bi bilo nehativno bi padla v realnost tako sem pa lahko do istega dneva še zmeraj upala.
Ti naredi tako kot bo tebi prov, jst itak stiskam pestke, da mi bodo roke odpadle ampak se ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninika, ta bioenergetik je v Ljubljani, žaluser posted image .Lahko ti vseeno dam njegovo številko ampak kokr sem prebrala so ti Radomlje predaleč, tko da ti je tudi Ljubljana al kako?No, če še zemraj želš ti pošljemkontakt po ZS, sporočiuser posted image

MIŠEK, a tebe bo pa ta Mohamed čisto zadrogiral?Upam, da ti ni preveč hudo in da ne bodo kakšni hudi stranski učinki. Kaj vse moramo prestati za otročke (sej je vse vredno,d a nebo pomote) ampak jst sem bila včeraj malo utrujena in tko in sem razmišljala kako se moramo boriti, žrtvovati, se zdraviti z zdravili, ki niso ravno nedolžna in se potem še unadati z neuspehom in okolico...bravo punce, res smo pogumneuser posted image user posted image user posted image , nekdo ki tega ne izkusi ne more vedeti kako je težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
15.11.2006 9:07:30   
Anonimen
joj mekeke tale tvoj zajc s to taco mi je tak všeč, kot da bi hotu zakurblat en motoruser posted image user posted image . saj veste kaj poemni zakurblat. prevod užgat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
15.11.2006 9:12:47   
Anonimen
MIŠEK a milahko nekaj pomagaš, ker jstnič več ne štekam....
zdjle si izdelujem ta trakec,, ki se ti pojavi če se z miško dotakneš nick-a, no ina na internetu sem vpisala dan zadnje menstruacije(30.11) in ciklus, ki traja 28 dni......ta bedast program mi zračuna, d aimam še 11 dni do testauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako, če moram delat test 27. novembra in do takrat je 12 dni, ne 11!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če štejemo čisto po otroško na prste  izračunaš da je danes 16 dan ciklusa ne pa 17 kot mi izračuna ta bedast program torej je do testa še 12 dni in ne 11!!!!
A sem jst tolk neumna, da ne znam več štet...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
15.11.2006 9:13:39   
Anonimen

joj mekeke tale tvoj zajc s to taco mi je tak všeč, kot da bi hotu zakurblat en motoruser posted image user posted image . saj veste kaj poemni zakurblat. prevod užgat

seveda vemo kaj pomeni zakurblatuser posted image ...no jst vem, ker sem iz Štajerskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?