|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
14.11.2006 8:57:52   
Anonimen
Poopsie tudi mene je skrbelo, da je barvanje škodljivo itd, itd. zatopa mam zdaj že tak narastek, da si več ne morem rečt blondinkauser posted image . pa sem prejšnji teden prečitala, da je pušenjak reku, da ne škodi ne tebi, ne plodu, zato lahko zaviješ k frizerju. bodi lepauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
14.11.2006 9:02:38   
Anonimen
ja, sej jst sem tud že to slišala, da ni panike pa me vseeno skrbiuser posted image ...eh, če preveč paziš je tud en šmorn, nočem, da bom zdej čist obsedena s tem kaj smem in kaj ne...
Bom šla k frizerju, sem že spet taka kot bi me kombajn povozu pa z narastkom, ki bi ga zopet lahko z lune videluser posted image .
Nikol si nisem misla, da me bo vse bolel od ležanja, včeraj sem cel dan preležal(vmes em mal hodila ) in me dones vse boli...bom šla mau na sprehod, čeprov je zunaj FUL mrzlo...brrr...MIŠEK zamenjaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
14.11.2006 9:04:29   
teira
Dobro jutro punce!!!!

...naj še jaz kaj napišem...user posted image  Najprej vse čestitke vsem puncam za pogum in dobro voljo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Siskamiska tebi pa najlepše želje ob user posted image . Čestitam iz srca user posted image  user posted image  user posted image .

Mišek tebi, pa poseben pozdrav in en veeeeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim nate in držim pesti, da nam boš kmalu tudi ti sporočila najlepšo novičko!

Poopsie iz srca ti privoščim user posted image  user posted image , zato ju lepo čuvaj in grej. user posted image

Vse ostale, pa mislite pozitivno in sem prepričana, da bo prav vsaki uspelo, tako kot je tudi meni.

Lepo se imejte, bodite pozitivne in vedno nasmejane.

Teira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.11.2006 9:06:04   
Anonimen
ne hvala poopsie, če si bom zaželela brmmmm, bom mal klimo povečalauser posted image user posted image . sprehodek te bopa mal ofrišal in cirkulacijo naredil. kar pejd na frišni zrak in se nadihaj mal kisika, da bojo mel otročki s čim dihatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
14.11.2006 9:08:19   
Anonimen
teirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako malokrat prideš ampak, ko prideš razveseliš Upajmo skupaj in daš toliko topline in upanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
14.11.2006 9:09:41   
Anonimen
teira, teira kam že šibaš. kako se imaš, ako tvoja pikica, zdaj je že velik pob al pupauser posted image user posted image . se počutiš ok, al ti preveč nagaja. lepo se imej  user posted image user posted image . ap pokukaj še kaj med nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
14.11.2006 9:10:22   
Anonimen
Veš kaj, malo bi pa lahko zamenjalauser posted image ne bit taka no, dej še nam malo privošči, ki zmrzujemouser posted image .....
Pa tolk se pritožuješ kako je vroče, zdej pa nebi menjala,...že provuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
14.11.2006 9:14:06   
Anonimen
popsie ej ratalo glih prav fajn prijetno toplo. jutra so lepo sveža, čez dan lepo pihlja, popoldnevi so ap tudi prijetni. Zdaj je ta pravo vreme. za nekatere še zmeri prevroče, ampak zame, ki ljubim vročino, je glih fajn. Pa še neki, jaz zamenjala ne bi, ti pa si dobrodošla da prideš sem. temu ne nasprotujem, nasprotujem, da bi šla na mrazuser posted image , ti pa kar pridi sem, plaf

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
14.11.2006 9:20:35   
Anonimen
Joj, tebi je res luštn.user posted image user posted image user posted image Zime mi gredo blazno na živce, sej je fino če je za novo leto in božič snegec ampak vsa ta plundra in svinjarija...blek...Pa še smučat ne gremo letos oz. drug let,t ko da mi je zima še bolj zanič. Zdej smo hodil vsako leto in nekako lažje preživiš zimo, pa spočiješ se, letos pa žal ne gremo in bom vec čas v tej Ljubljani....user posted image .....No, sej ni tako tragičnouser posted image , jst kr en šmorn nardimuser posted image .
Če nebi bila takooo daleč bi kar k tebi priletelauser posted image , sem itak sama doma do 16h vsak dan tko, da bi z veseljem hodila k tebi na kofetke, pa na kaj sladkega, pa na sončenje in kopanje....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
14.11.2006 9:29:29   
teira
Mišek moj malček je v redu. Sem oz. sva, smo bili na UZ in NS pa so rekli, da je vse v najlepšem redu. Upam, da bo tako tudi naprejuser posted image . Za enkrat ga še ne čutim, upam, da ga bom čimprej. Se je splačalo potrpet in dat skozi vse kar je bilo potrebno. Zagotavljam, da ta rezultat vse poplača!

Držim pesti za vse vas in res upam, da čimprej prav vse začutite to srečo user posted image .

Teira

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.11.2006 9:33:20   
Anonimen
no, jst grem zdej nekaj popapcat, pa na spregod, čeprov bom pomoje zmrznilauser posted image . treba se je razgibavat tko, da šibam, ke če bom pe malo na toplem se mi ne bo dalo nikamoruser posted image

pridne bodite pa se beremo popoldneuser posted image

papa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
14.11.2006 9:36:12   
Anonimen
kje pa kapicauser posted image . pod koutrom šeuser posted image al ap na wc s testom v rokiuser posted image . kapica prid nas malo pogledat user posted image

teira naj te sreča res spremlja še naprej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
14.11.2006 9:42:55   
kapica
Evo me misek. Ne morem tako hitro no, pa preden vas preberem in to, se ve ze poslovite.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.11.2006 9:46:39   
kapica
Najprej siskamiska da tebi cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image . JUHUHU nosecka si user posted image user posted image user posted image . Super, super, to pomeni se je ze dobro zacela bozicna sezona,a ?user posted image  Jaz pa sem ti najprej odpisala na zs, komaj sedaj pa prebrala da si ze naredila test in si user posted image user posted image user posted image user posted image . CESTITAM, zdaj pa hitro na lepsi forum pobegni user posted image user posted image .

Joj, punce, jaz bi tudi zeloo rada test naredila, pa ne bom, se bom nazaj drzala in pocakala. Ker me je res prevec strah da bi mi pokazalo samo eno crtico user posted image .

Poopsie, ce lahko kr pejd na sprehod. Jaz sem te dni ko sem doma zelo malo bila zunaj, ker je moj skoz na sihtu, sama pa nisem hotela it. Ti pa kr, imas se sigurno kaksno prijateljico tam , pa gresta skupaj.

Misek, vidim da si res skopuska s to vrocino, da nam je nic ne posljes user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.11.2006 9:55:42   
Anonimen
jaz skopuškauser posted image , ve ste nesramne, da me hočeta v ta mraz potisnituser posted image . jaz pa sem itak rekla, da lahk sem pridete, nikomur ne prepovedujem da ne sme sem an toplo, ve pa mene kar na mraz daleuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
14.11.2006 9:58:29   
kapica
Ne, ne, Misek, si me narobe razumela user posted image user posted image . Jaz te ne bi  v mraz potisnila, rada bi, da nam to mal vrocines posljes. lahko po zs user posted image .

Aja, Poopsie, meni je moja frizerka rekla da barvanje ne skodi otrocku, tudi sama se je celo nosecnost barvala brez problemov. Tako da jaz se tudi nameravam, ne bi zdrzala da bi 9 mesecev bila z narastkom,ker je obupen. Barve niso vec tako skodljive kot so bile vcasih. Barvam pa se vedno pri frizerju, nikol doma, tako da mi je to tudi nekaksna sigurnost.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.11.2006 10:22:16   
Niovi
Siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživaj user posted image
Zelo sem vesela zate user posted image .
Mišek, ti si tako pozorna, pa ne samo ti, tudi Kapica in ostale punce, včasih tako dobro dene dobiti malo pozornosti s te strani user posted image  Hvala za vse lepe in spodbudne besede, ki pomagajo ne samo nam, ki pišemo sem, pač pa tudi tistim, ki samo berejo.
Teira tudi tebi lepo pozdrav in lepo grej svojega user posted image

....pri meni nič novega, v četrtek grem po navodila za naslednji postopek, vmes pa molim za čudež user posted image

user posted image  vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.11.2006 10:52:11   
teira
Hvala Niovi user posted image  in držim močne pesti, da te kaj lepega preseneti (user posted image ).

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.11.2006 12:29:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  Živjo punce.Sem že doma s punkcije.Kako je bilo,kdaj drugič,saj sem še pod vplivom šoka.Veliko smo izsesali,vendar nobene celice.Niti ene!!!
Rekel je,naj ga pokličem tedem dni pred januarsko menstruacijo,da bova poskusila še enkrat.Rekel je tudi,naj izgubim nekaj kil,da je včasih tudi to ovirauser posted image
Januarja bom še enkrat probala,začela bom manj jesti,pa bomo videli.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
14.11.2006 12:50:43   
Anonimen
user posted image user posted image mekeke kar zjoči se, vem kako ti je pri srčku, ker sem tudi jaz to doživela. Evo moje rame in joči, joči, jočiuser posted image user posted image . Daj bolečino iz sebe, januarja, pa v nov boj. A sta že kaj razmišljala, da bi mal skombinirala uradno medicino z alternativo. Ko se je meni to zgodilo, sem se odločila, da se ne bom več prepustila samo uradni medicini, ampak bom še neki naredila, ker sem bila prepričana da se bo ponavljalo. Ko boš izjokala bolečino, naredi nekaj zase, kar koli, ali je to hujšanje, sprostitev, relaksacija, masaža, bioenergija, zelišča, vitamini, zdrava prehrana karkoli, smao obupat ne smeš. Zmeri se nekaj najde, kar ti bo dalo upanje, da bo pa tokrat drugače, boljše. Če ne boš nič naredila, boš težko upala, da bo drugače, boljše, ker če se ne motim, se to tudi tebi ponavlja.

en velik močen user posted image in če bi lahko bi te zdaj v živo tako zelo stisnila, ker vem kako boli, ko prideš iz mučilnega stola brez ene same celice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
14.11.2006 12:52:40   
Ninika1
drage punce.....zgodilo se je točno to kar sem predvidevala...nobena celica se ni oplodila user posted image user posted image user posted image user posted image  in tako sem šla domov praznih rok user posted image user posted image

HVala, da ste držale pesti zame in me spodbujale user posted image user posted image  Ampak življenje nas pač meče na preizkušnje. Čeprav sem to pričakovala  sem v sebi vseeno upala na najboljše..Saj veste, da upanje umre zadnje.
V nove boje grem januarja, tokrat bomo poskusili ICSI.

Mekeke me je žal zate a vidiš tudi meni ni uspelo, pa sem imela 3 jajčeca. JAnuarja sva torej skupaj v borbi.

Siskamiska iz srca ČESTITAM!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem kar vedela, da so user posted image , ker normalno, da nisi mogla skriti veselja, ki se je čutlo v tvojem sporočilu.user posted image

Kapica zdaj pa čakamo tvojo lepo novičko...

Mišek,taja, poopsi, saša  in vse ostale...en velik user posted image  vsem.

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.11.2006 13:03:16   
Anonimen
joj, ninika tudi ti user posted image user posted image user posted image . kako, zakaj, kaj je to za dneva, še dobro za lepe novičke od siskemiske.

ninika tudi tebi je še ena rama na razpolago, da se zjokašuser posted image user posted image user posted image user posted image in izjokaš vso bolečino, da boš lahko šla januarja v nov boj. Res mi je hudo, da ni uspelo user posted image user posted image . Tudi ti si vzami čas zase, naredi nekaj zase in me vama bomo stale ob strani, da si bosta nabrale moči za januarski postopek. user posted image . Včasih ne uspe, ampak volje in upanja res ne smemo izgubiti. ninika  s tabo smo user posted image

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
14.11.2006 13:03:18   
Anonimen
user posted image  Hvala ti Mišek za lepe besede.Nisem obupala,saj nisem človek,ki kmalu obupa(hvala Bogu).Tudi možu sem danes na poti domov rekla,da se ne bom preveč obremenjevala s stvarmi,na katere ne morem veliko vplivati.Šla bom več med ljudi in poskušala živeti bolj sproščeno.To kar praviš o alternativni medecini me pa zanima.Škoditi ne more,lahko samo pomaga.Dobro,da imamo ta forum,ker najbolj te lahko razume tisti,ki je poskusil vzpone in padce zdravljenja neplodnosti.Ne Mišek,ne dam se še!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
14.11.2006 13:05:02   
siskamiska
Mekeke in Ninika žal mi je za vaju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.11.2006 13:08:35   
Anonimen
Bravo mekeke user posted image , res si zelo močna oseba in te občudujem, res ti vsaka čast. Men se je za 2 dni podrl svet, ampak potem sem bila še močnejša in taka kot ti. Nekateri rabimo mal dlje, nekateri malo manj, amapk v glavnem je to, da se pobereš in že načrtuješ prihodnost, kako izboljšati postopek. Za alternativo ap se kar razvpraši, poopsie je imela bioenergetika, je bila ful zadovoljna, jaz sem mela refleksno terapijo in ful zadovoljna (nažalost sem prej šla v dubaj, kot pa bi bili rezultati), nekj zeliščark user posted image se tudi najde. To je vseznalni forumuser posted image user posted image , najdeš vse kar češ in kar nečešuser posted image

me smo tu, da ti še naprej pomagamo in spodbujamo, zato če smo ti v pomoč, nam ne pobegni nikamor ker si fajn punca in te bomo pogrešale

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?