|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
12.11.2006 15:21:19   
Anonimen
Manjša možnostuser posted image . Težko rečt. Saj pravim, eč je pravi s ebo primu, pa čutudi enga vstaviš. Manjšo možnost bi imela le, če bi želela enga, ap bi ti vstavili glih slabšega, ta boljšega pa zamrznili, pa bi zato ker je slabši, ne bi pršlo do vgnezditve. Samo v tem je manjša možnost, drugače pa nikakor ne. Če si želita enga, si pa enga vstavita. Pri dveh je večja možnsot le zato, če je en mal slabši, imaš še zmeri možnost, da je drugi mal boljši. Koliko spremljam, se jih večina odloči za 2 in v večih primeri se en prime. Sem pa res kar nekaj punc brala, da so vtstavile enga in se je prijeluser posted image . Prvič ti ne vstavlajjo 3, niti Reš ne. Razen zamrznjenčke vstavijo 3, ker so baje lahk slabše kvalitete, pa nekateri ne preživijo. Ztao vzamejo 3 in koliko jih preživi tolk ti jih vstavijo, ker jih vstran ne smejo vrčt. zato je dobr, da že pred zamrznjenčki izraziš željo koliko, da ne bojo tolk ven jemali. Ampak to ti zdaj ne rabiš. kar ti rabiš je pogovor z dragim in odločitev 1 ali 2. Ko pa boš pršla na ET, pa ti bojo še tam povedali, kako lepi so zarodki. Pa se lahko tudi na podlagi tega odločita. Ne moreš pa gledat na to koliko s e jih večina odloči, saj imata svoje življenje, svoje prihodke, svoje probleme, svoje želje, svoje občutke.......

še to, včasih imaš z 1 še več možnosti za zanositev, kot z 2 zarodkoma. ker baje včasih eden drugega izrineta. pa tudi nosečnost je lažja in ne tako rizična, maš manj možnosti za prezgodnji porod....

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
12.11.2006 16:17:47   
Anonimen
Mal sem nas zbrala, da vidimo kolk nas bo kmal prestopilo med user posted image user posted image .

Kapicauser posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Siskamiskauser posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Mišek

A sem ktero izpustila. Upam, da se bomo kmalu vse odkljukale in prestoipile na drug forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dajte se punce kaj javite in nam sporočite kako in kaj napredujete. Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
12.11.2006 19:26:25   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image  Mišek za tako lep seznam. Te moram pa okregat ker nisi dala pri sebi objemčka. tudi ti si ga zaslužiš in to pošteno. ne razmišljaj kaj bo če ne bo uspelo, raje razmišljaj kako bo veselo ko bo uspelo.

Jaz sem pa tako lena danes. Stanje je nespremenjenouser posted image .

Prosim za en nasvet: ali naj naredim v sredo test ko je 10 dni po transferju ali naj ga ne naredim? Prosim vas za mnenje.

Kapica kaj boš storila ti?

vsem pupam pošiljam user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.11.2006 4:51:56   
Anonimen

Mal sem nas zbrala, da vidimo kolk nas bo kmal prestopilo med user posted image user posted image .

Kapicauser posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Mišekuser posted image

A sem ktero izpustila. Upam, da se bomo kmalu vse odkljukale in prestoipile na drug forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dajte se punce kaj javite in nam sporočite kako in kaj napredujete. Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
13.11.2006 5:01:49   
Anonimen
tak siskamiska  a bo zdaj OK. Se mi je mal smotan sama sebe objematuser posted image . No pa sem se vseen, samo, da ne bom kregana večuser posted image . Z objemom ap sem še naredila jutranji strečing, sem se tak objela, da sem se s konicami prstov dotaknila na hrbtu user posted image . Danes zjutraj sem spet skor skup zlezla od bolečin v jajčnikih. Jaz ne vem akj se v meni to dogaja, ampak 2 ali 3 dni po M mam jaz take bolečine kot pred ali 1.dan M. Čist se je zrolalo mojmu teleso po vseh teh postopkih. Si sploh ne zamišljate kolk me je strah, ker mi bo tale mohamed še zvišal dozo zdravil. Že zdaj se telesu meša, že zdaj proizvajam velik foliklov.....kaj šele bo. saj em bo razgnalo. upam samo, da ta zdravila ne delujejo na večje število foliklov, ampak samo na jajčeca. amapk a je to sploh možnouser posted image user posted image user posted image . a je ktera tolk pametnauser posted image , da zna na to odgovorit.
siskamiska saj v tem ej keč, da se vse pogosteje ujamem kako razmišljam kako lepo bo, ko bo uspelo, ampak pol uni vragec na drugi rami mora jezzzik stegnit in mi zašepetat, kaj pa če ne bo, kolk hudo pa ti bo pol user posted image in potem se sanje razblinijo kot megla nad dubajemuser posted image . Ampka kot pravite bom probala unmu vragcu mal zvezat jezik, pol pa naj jodla, če lahkuser posted image .

aja glede testov pa ti ne bom nič svetovala, ker nazadnje ko sem, se je cela vojna vnela okrog tegauser posted image .  boš videla kolk te bojo prsti srbeli, pa poopsie bi ti lahk povedala, kaj je bolj, al čakat ali test naredit, al krvni ali urinski. Jaz ti samo lahk povem, da tle pri nas naredijo test že 10 dan, ampak krvnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
13.11.2006 7:47:23   
Saša27
Dobro ponedeljkovo jutro!

Ste pa bile zelo pridne med vikendom, vidim, da je skrajni čas, da si nabavim internet doma user posted image , da bom tudi jaz lahko aktivna. Mišek, ti pa spet tako zgodnja (za nas).
Poopsie, danes pa najboljši dan celega postopka, danes dobiš svoje pikice, katere boš grela celih 9 mesecev, držim ogromne pesti, da se to uresniči.

Siskamiska, Kapica, kako pa kaj vajine pikice, so pridne???

Pri meni pa se dogaja nekaj zelo čudnega. M se je končala šele v soboto (po enem tednu), včeraj pa sva z mojim malo user posted image , danes zjutraj pa sem opazila, da so me začele boleti prsi, pa v jajčnikih me nekaj zbada. A je imela katera še kakšne probleme en mesec po suprefactu, ker predivedam, da je to od tega, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.11.2006 7:58:14   
Anonimen
Ja saša, jaz se stalno neki pritožijem nad majimi jajčniki in špikanjem po M. sam mal si preberi zgoraj. Po psotopku se mi je vse zmešalo, občasno še vmes kaj zakrvavim itd, itd. Je pa res, da si še zmeraj nafilana s hormoni in da ti še niso šli vsi ven, pa pravijo, da prvi mesec po postopku imaš še veliko šans, da zanosiš po naravni, eč seveda ni nič narobe s tvojimi rodili in s semenčeci tvojga partnerja. Če tako gledaš en teden si imela M in še 3 dni prištej do danes, ap dobiš 10 dni, lahk je znak O in zato špikanje.

Poopsie tebi pa sem že rekla, user posted image user posted image user posted image user posted image za danes user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim tudi kup user posted image user posted image user posted image in vročo, dišečo, opojno user posted image , da vas predrami in pripelje za računalnikeuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
13.11.2006 8:32:59   
Ninika1
ojla user posted image  kaj počnete danes?

danes sem tud jaz doma in se vam lahko pridružim pri čveku user posted image  Me neki zafrkava računalnik...sem včeri pošiljala sporočilo pa ni šlo pa dans zopet neki zafrkava....ko stisnem gumb za odgovor mi napiše strani ni mogoče prikazati user posted image
Drgač pa danes se že kar boljš počutim čeprav imam rahel glavobol user posted image  
poopsi je šla pa danes po svoje user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
Jutri pa grem tud jaz JUHUUUUuser posted image user posted image user posted image  upam, da bo vse o.k. in da bomo kmalu user posted image

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.11.2006 8:41:23   
Taja79
Pozdravljene,

vidim, da ste vpripravile celo seznam "nominirank" za nosečnice, tako da me lahko vključite. 

No, jaz sem včeraj imela ET v Postojni, ampak naju je čakal samo en borec, ostali so se nehali razvijat. Sem bila malo žalostna user posted image

Upam, da ostane ta eden pri meni celih 9 mesecev.

Lp in veliko sreče vsem!!!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.11.2006 8:48:51   
Anonimen
Taja user posted image user posted image imej upanje v tega borca, če se je priboril do Et, potem bo še naprej tak borecuser posted image user posted image . Še mal pa nam boš lahk poročala o user posted image .

ninika včasih če dolgo nič ne odgovarjaš, pol ti noče več odgovora poslat, včasih se moraš celo na novo prijavt. ah čuden je tale rr ratal, nas je preveč gor in preveč neumnosti klatimouser posted image user posted image . kako pa počutje?? pripravljena na božanje pikic??

(odgovor članu Taja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
13.11.2006 8:50:32   
Anonimen

Kapicauser posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Tajauser posted image
Mišekuser posted image
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
13.11.2006 8:50:36   
Ninika1
taja79 pozdravljena user posted image
Želim ti vso srečo in da bo tvoja pikica ostala pri tebi celih 9 mesec user posted image user posted image user posted image

Koliko pa si pridelala jajčnih celic? a boš na bolniški skozi do testa?

Ninika

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.11.2006 8:56:52   
Ayolinca
Jutro, punce!!!!

Kako ste mi kaj? Kaj počnete? Vidim, da ste skoraj 24 ur na PC-ju, pa kako za vraga vam to uspeva??? Pri meni v službi zadnje čase sploh ni več mogoče v miru čekirati, popoldan me pa ni doma. Za pop........

In kaj dogaja? Poopsie gre danes po user posted image user posted image  - srečno user posted image user posted image user posted image
Kapica in Siska čakata ......... in upam, da bosta dočakali user posted image !!!

Ene pričenjate s postopkom, druge izmenjujete kuharske recepte (so mi kar ¨viški¨ nastali na mojih brbončicah!!!user posted image )

In Mišek, ti kar pošlješ svojega samega na pot?!?!?! Ajajaj!!! Uboga!!! Dobro da imašuser posted image ... kako mu je že ime? Mislim, da nisi povedala, ali ne? No, v glavnem, kuži se bo rad s tabo pocartal.
Sem brala o pohotnih Pakistancih ... kako gledaš na vse to? Meni se kar želodec obrača!!! Grrrrr!!!

Ninika, tudi tebi velik user posted image user posted image user posted image za jutri - saj najhujši del je že za tabo!!!

Saša, tile dodatni hormoni nam naredijo kar veliko zmedo. Tudi sama sem imela po IVF težave, sedaj pa upam, da bo ovulacija normalno prišla - med vikendom me je že razganjalo, je bil moj čist oblegan ... user posted image user posted image user posted image  sedaj pa čakam, da začnejo prsa bolet (vsaj tko je bilo po navadi).
Midva v glavnem na polno user posted image . Dajte mi nekaj povedat, a se lahko sploh sprostite in brez teh skrbi user posted image ? Midva se sploh ne moreva in prva misel je user posted image , pa bi tako rada neobremenjeno... Oh, kje so tisti časi!!! Full nama manjkajo!!!

M.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.11.2006 9:03:43   
Anonimen
Maza, če povem po pravici, jaz več ne mislim ob vsakem user posted image na user posted image . res da si še računam in štejem dneve kdaj je O, ampak, če takrat ne seksava, ali nama ni do seksa, pač mi ni hudega. Med seksom, ap definitivno več o tem ne razmišljam, mogoče mi tu pa tam po seksu uidejo misli na user posted image , ampak čedalje redkeje. Bolj me je strah, da nama bo zdaj uspelo po naravni, pol bom pa brezveze šal k mohameduuser posted image user posted image , al ap k tolk zdravil že zdaj požrem, da bo potem kaj narobeuser posted image . najraje sploh ne bi seksala, sam kaj ko me razganja ko enga hudičauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
13.11.2006 9:04:25   
Ninika1
 spet nagaja!! grrr....ja mišek veš, da sem pripravljena!!!!! In ne da sem pripravljena...KOMAJ ČAKAM!!!!! user posted image user posted image user posted image
maza vem kako se počutiš...tudi jaz ne morem v služni nič na rr...ker imam vedno tako gužvo za crknit, kr naprej mi zvonijo telefoni in kr naprej neki skačejo okol mene user posted image  včasih je res za crknit!!! a ti pa pridno delaš?

Ninika

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.11.2006 9:15:47   
Taja79
Ninika,

pridelala sem 11 jajčnih celic, od tega je bilo 10 zrelih. ET sem imela 5.dan, ker je bilo več celic, ampak so se oplodile samo 3, od katerih sta se dve 4.dan nehali razvijat, in je ostal samo najin borec, ki je sedaj z mano. Imela sem pa ICSI postopek.

Jaz sem bila včeraj tak šokirana, ko je Reš rekel,da je samo eden vitalen, da sploh ne vem, kak sem od tam do avta prišla. Res sem pričakovala boljši rezultat. Pa še z mojim sma se v avtu na poti v Postojno pogovarjala, ali 1 ali 2, pa nisma potem mogla izbirat user posted image . Ampak dobro, bil je vsaj eden, ki ga imam pred sabo na sliki user posted image .

Tako da jaz mislim, da ni merilo veliko število jajčnih celic, lahko imaš samo 3 in bodo vse 3 uspešno oplojene. Jaz sem od včeraj čist na realnih tleh, kar se tega tiče. Ker je moj postopek do ET potekal več kot odlično-od odličnih reakcij na zdravila, do krasnih foliklov, do krasnega št. jajčnih celic, do ET 5.dan,... Tako da sem zaradi tega mogoče preveč pričakovala včeraj...

Jaz sem na bolniški od punkcije naprej in bom definitivno do testa, ker imam zelo stresno službo in ker sem se odločila, da bom dala vse od sebe (kolikor je pač v moji močiuser posted image ), da bi postopek bil uspešen. Ne znam si pa niti predstavljat, da bi šla po punkciji delat, ker niti hodit prav nisem mogla user posted image . Pa še tak fajn je doma user posted image .

Če želiš, se mi lahko javiš tudi na privat.

LP!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.11.2006 9:26:38   
Ayolinca
Ja, Mišek, ti se lahko predaš in tako delaš, ker praviš, da si skoraj 100%, da ti po naravni ne bo uspelo. Jaz imam pa upanje, da lahko, pa potem samo na to študiram.
Saj ne veš, kaj je bolje. Ampak vsaj razganja nas, a ne?!?!user posted image

user posted image
Ja, pri nas je to grozno - 60 nas je + šefica, pa vsak bi nekaj rad, pa še ogromno svojin nalog imaš po sistemizaciji, kje so pa telefoni... Pa še nihče te nič ne vpraša, ali lahko!!!user posted image
Ah, bo že. Samo, da jaz pridem do user posted image .

Čez vikend sem full poskušala si ¨vtepsti¨ v glavo misli o otroku. In sicer, da otrok ni vrednota, da nima posebnega mesta v življenju in da je tako kot avto. Čakajte, ne me napadati, mogoče se nisem dobro izrazila, veerjetno je katera brala poste pod naslovom Ko ni veselja (upam, da je točen). Kdorkoli deli te stvari, mu otrok ni nič drugega kot sredstvo na poti življenja. Saj dejansko je res, samo poglejte komu jih vse delijo. A si otrok zasluži takšne in drugačne starše in pogoje ter ravnanja? Ne, ampak očitno je tako. In čez to moramo iti in spremeniti razmišljanje - ker kriza nastane po tem, ko veš, da je ta, pa oni dobil otroka, ko si ga po naše ne zasluži ... In pri tem trpimo.
Huh, sem sfilozofirala, a ste me razumele?

V glavnem, skušam se ¨spreobrniti¨, da mi bo potem lažje!!!

Kaj menite?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.11.2006 9:32:16   
Anonimen
maza a te nič ne boli ko tako butaš z glavo v posteljo, al si ti tista zgoraj, tvoj ap že ves rdeč spodajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
13.11.2006 9:35:46   
Anonimen
maza mal sem te skapirala, sma daj mal napiš kaj j eže tam bilo. se mi samo zdi ali sem celo še jaz tam kaj dodala. jaz te ne bom nič napadla, najbrž maš pravuser posted image . povej mi zakaj se je šlo, ap te bom pol mogoče napadla. user posted image . al moram sama it iskat. sem glih pri kosilu,pa saj veš kaj pravijo, še pes ima mir ko jeuser posted image user posted image , jaz pa z krožnikom in skledo solate na RRuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
13.11.2006 9:41:58   
Ayolinca
Mišek, ti mene mal user posted image ? Sam v vodaravno smer!!!
Ne, jaz sem večino spodaj, moj se pa zgoraj matra - to mi je boljš.. Uf, kam smo zajdrale s temo!!!

A pri vama je drugače? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.11.2006 9:45:56   
Ayolinca
Blo je o tem, zakaj pač nam ni usojeno dobit otroka, zakaj se moramo mučiti in sem potem izpostavila, da je zame otrok vrednota in potem takem bi moral biti cenjen in se bi moral dodeljevati po malo drugačnih kriterijih. Ampak smo prišle do tega, da otrok ni vrednota (za nas je, samo svetovno veljavno in življenjsko je pa malo drugače). In posledično, ker imamo takšno razmišljanje in predstave, nas ob naših neuspehih in uspehih drugih, doletijo more kakršne nas.
A ni res? Se čist strinjam ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.11.2006 9:50:50   
Anonimen
Sem pogledala in začuda moj nos nibil vtaknjen v tisto zadevouser posted image , res čudn, da sem spregledala to temouser posted image user posted image . sem ap opazila, da si že tam neki sfilozofiralauser posted image . a si pol zdaj na jasnem, si vse razčistila, rabiš še kako pomočuser posted image .

eh maza, jaz mislim, da si ga me vse zaslužimo, zakaj ga pa ne dobimo, pa niti višja sila ne ve. tako pač je in drugega nam ne preostane, kot da čičamo pa čakamo, ap jokamo, pa filozofiramo. Moj mije zadnjič reku, evo, zdaj ko nama ne uspe, vsaj veš vse o reprodukciji. in je res, beren kak post na forumu in kake pupe splohniamjo pojma o pojmu. Nazadnje ko sme šla na punkcijo, sme mogla moje starše poučevat kaj je ovulacijauser posted image . Zanje pa tudi ne pomaga k user posted image . Najboljš je ne se obremenjevat zakaj eni ja, drugi pa ne. In kdo si ga bolj zasluži. Pa poglej sz druge plati, imamo službe, imamo denar, imamo ljubezen našega življenja, imamo družino, imamo velik stvari, ki nas osrečujejo. Nimamo otroka. Ampak nekateri ap imajo otroka in nimajo ljubezni, nimajo družine, niamjo materialnih stvari. Pa se spet oni sprašujejo, zakaj imamo mi vse, oni ap ne morejp nahranit otroka. Ko neki nimaš, kar si zelo želiš, ti je v tistem trenutko to največja vrednota. Moj ima čisto prav, ko mi stalno govori, imava vse, akr je najvažnejše je, da imava eden drugega, da se iamva rada, da uživava in sv asrečna skupaj. Če nama otrok ni usojen, ap nama pač ni. Zato da bi na vse pretega hotela otroka, ob tem pa vrgla vstran milijone in milijone, vrgla vstran najino srečo, se kregala in bila živčna do partnerja, tega pa res nisem pripravljena. pa zdaj ve mene obsojajte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
13.11.2006 9:55:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77

Mišek, ti mene mal user posted image ? Sam v vodaravno smer!!!
Ne, jaz sem večino spodaj, moj se pa zgoraj matra - to mi je boljš.. Uf, kam smo zajdrale s temo!!!

A pri vama je drugače? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maza sem videla kako se una stranica na postelji upogiba, ap sem zato rekla, ča te kaj glava boliuser posted image . ja, ja, jaz spodaj, me preveč noge bolijo če sem goruser posted image , po pravici povedano. oz, se raje podredim in pustim mojmu da švica, ker mora itak shujšatuser posted image , jaz pa ne smem telovadit in izgubit niti gramčka. Ukaz dohtarjauser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
13.11.2006 9:58:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77

Blo je o tem, zakaj pač nam ni usojeno dobit otroka, zakaj se moramo mučiti in sem potem izpostavila, da je zame otrok vrednota in potem takem bi moral biti cenjen in se bi moral dodeljevati po malo drugačnih kriterijih. Ampak smo prišle do tega, da otrok ni vrednota (za nas je, samo svetovno veljavno in življenjsko je pa malo drugače). In posledično, ker imamo takšno razmišljanje in predstave, nas ob naših neuspehih in uspehih drugih, doletijo more kakršne nas.
A ni res? Se čist strinjam ...

user posted image user posted image user posted image

sploh nisem prebrala tega, sma mal sem preletela un forum in kaj sem ti napisala. Da za vsakega je vrednota nekaj drugega. tisto kar ti manjka, se ti zdi, da je najpomembnejše na svetu. in mislim, da je to res. Za ene je to otrok, za druge, hrana, za tretje mir, za četrte obleka, družina, ljubezen...................................................

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
13.11.2006 9:59:24   
Ayolinca
user posted image
Mišek, ti si pa res pojava!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, halo!!!!!!!!!!!!
ojojoj.
pel mal kužija ven, da se še ti mal preluftaš, ker ti gredo same oslarije po glavi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......