Anonimen
|
Sem pogledala in začuda moj nos nibil vtaknjen v tisto zadevo , res čudn, da sem spregledala to temo . sem ap opazila, da si že tam neki sfilozofirala . a si pol zdaj na jasnem, si vse razčistila, rabiš še kako pomoč . eh maza, jaz mislim, da si ga me vse zaslužimo, zakaj ga pa ne dobimo, pa niti višja sila ne ve. tako pač je in drugega nam ne preostane, kot da čičamo pa čakamo, ap jokamo, pa filozofiramo. Moj mije zadnjič reku, evo, zdaj ko nama ne uspe, vsaj veš vse o reprodukciji. in je res, beren kak post na forumu in kake pupe splohniamjo pojma o pojmu. Nazadnje ko sme šla na punkcijo, sme mogla moje starše poučevat kaj je ovulacija . Zanje pa tudi ne pomaga k . Najboljš je ne se obremenjevat zakaj eni ja, drugi pa ne. In kdo si ga bolj zasluži. Pa poglej sz druge plati, imamo službe, imamo denar, imamo ljubezen našega življenja, imamo družino, imamo velik stvari, ki nas osrečujejo. Nimamo otroka. Ampak nekateri ap imajo otroka in nimajo ljubezni, nimajo družine, niamjo materialnih stvari. Pa se spet oni sprašujejo, zakaj imamo mi vse, oni ap ne morejp nahranit otroka. Ko neki nimaš, kar si zelo želiš, ti je v tistem trenutko to največja vrednota. Moj ima čisto prav, ko mi stalno govori, imava vse, akr je najvažnejše je, da imava eden drugega, da se iamva rada, da uživava in sv asrečna skupaj. Če nama otrok ni usojen, ap nama pač ni. Zato da bi na vse pretega hotela otroka, ob tem pa vrgla vstran milijone in milijone, vrgla vstran najino srečo, se kregala in bila živčna do partnerja, tega pa res nisem pripravljena. pa zdaj ve mene obsojajte.
|