|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
12.11.2006 10:54:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Mišek šibala sem na Thailanduser posted image user posted image . Pa spet bi šla, tako zdele če bi blo treba.

Kolk ste pridne čveke. Bravo za nasuser posted image user posted image

to pa je moglo bit fajnuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
12.11.2006 10:55:37   
Anonimen
res je super, ker ste vse goruser posted image user posted image user posted image prov čuudn, glede na to da je nedelja ampak je pa fantastično!!!
no, midva z dragim šibava v Celje, k moji mamici ina teku na kosilo, komaj čakamuser posted image ....me še mami doma mal pocartapa sem najbolj srečen človeček na svetuuser posted image .
Ve pa bodite pridne, veliko čvekajte, jst mislim na vsako od vas in za vsako držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutri po ET-ju se pa slišimo...se že tako veselimuser posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
12.11.2006 10:56:02   
kapica
Misek, ce bi ti videla kako dober mesni burek naredim, bi pojedla dva ne samo enega user posted image . Jaz pa ravno sirovega ne jem, bljak, se nisem nikol nardila.
Retas pa nimam pojma kaj je to user posted image . Ja kaj ces user posted image .

Palacink z skuto se tud nisem probala user posted image . A sem jaz cudna al kaj je to? Aja, pa skute jaz tud se nisem tukaj v trgovinah nasla, tako da imam iste probleme kot ti. Pa na zacetku sem dolgo rabla da sem nasla pravo kislo smetano, pa se tisoc drugih stvari. No, ti vsaj dolgcas ne bo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
12.11.2006 10:57:34   
kapica
Poopsie, adijoooo, pa lepo se pocartaj. In velikoo srece jutri user posted image user posted image .
Aj, jaz bi tudi mojo mami malo  mela user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
12.11.2006 10:59:51   
kapica
Misek hura za tebe da znas racunalnike popravljat user posted image .
Sicer pa , zice ven potegnit, pa spet nazaj not, to bi se jaz znala user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
12.11.2006 11:00:25   
Anonimen
pa pa poopsie user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
12.11.2006 11:06:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Misek hura za tebe da znas racunalnike popravljat user posted image .
Sicer pa , zice ven potegnit, pa spet nazaj not, to bi se jaz znala user posted image user posted image user posted image .

znala že, ampak a bi se spomnila, to je že višja blondinska šolauser posted image user posted image

Kapica najbrž nisi ti čudna, to sem jaz pobrala v prekmurski kuhinji. Retaš je štrudel iz vlečenega testa. Najbrž si ga že videla ali celo poskusila. Naredi pa se tak kot burek, le da je sladek, pa mal širše zrolaš in ga ne zviješ pol kot burek. A zdaj veš. Tudi palačinke s skuto se mi zdi, da samo prekmurci vejo kaj je touser posted image . Mi prekmurci že vemo kaj je dobro. No ja saj so z nutelo še boljše, pa vseen. Tudi če so z nutelo, jih pol dam še mal popečt v pečico. Mal jih namažem s kokosovim mlekom in čokolada ljubi kokos, jaz pa oboje. MOj je reku, da še v življenju ni jedel tako dobrih palačink, kot jih jaz naredfim. P a palačinke z orehi, njami

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
12.11.2006 11:09:34   
kapica
Vauuu Misek, pol pa jaz kr pridem k tebi. Ampak ne v soping, temvec na palacinke. To more bit dobro res. Njamiii user posted image .
Jaz pa strudelj tako naredim da ga kupim v trgovini zmrzenega in ga dam v pecico, pa je takoo dober da si se prste obliznes user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
12.11.2006 11:13:52   
kapica
Misek, sedaj sem pa kr zalostna in razocarana nad sabo res. Ko vidim kako dobro kuhas in mas ideje, jaz pa samo tiste osnovne stvari, sploh brez kaksnih idej. Groza, pa mislim kako fajn kuham  user posted image .
Me je kr sram user posted image user posted image .

A mas kaksno idejo. Danes sem mislila za kosilo narediti gobice, z zelenjavo, pa ne vem kaj bi zraven. Samo ne testenin, ker sem jih pred dvema dnevoma naredila. Ne vem ce pase pecen krompircek zraven mogoce?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
12.11.2006 11:14:08   
Anonimen
Po čem si boste pa danes lizale prste. a si se že spomnila al boš kuhala, al ne boš. Al se bosta raje spet pocartala, najbrž vaju bojo vajini poljubčki in objemčki čist nasitili.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
12.11.2006 11:15:53   
kapica
Misek, ce bi mi bilo poljubcki dovolj, bi se hitro tistih par odvecnih kilogramckov znebila user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
12.11.2006 11:23:03   
Anonimen
Pejd še mal pokukat na gospodinjski kotiček z kuharskimi receptiuser posted image . Kako ap ti to narediš gobice z zelenjavo.

Kja bi jaz s tega nardila. Jaz bi gobice nafilala z sirčkom ali gorgonzolo in jih v pečici spekla. V minutki se naredi. Zelenjavo pa bi skuhala zraven. Mi bi pa meli obvezno zraven še mesouser posted image . Čist naravno zapečeno, mi mamo radi česen in ga zato na koncu še stisnem gor na mes. Sam pol s ene bosta mogla več crklat, razen če vaju ne motiuser posted image .

Al ap zadnjič sem skuhala zelenjavno rižoto in nato nafilala bučke, čez posula s sirom in spekla v pečici. Moj v življenju ni jedel bučk, zdaj jih je pa požiral, ap tudi zadnjič obiski niso glih bučkovi, pa so tudi vse zamzaliuser posted image . Ko so pršli domov, so že prvi dan naredili tako kosilouser posted image . No ap mi je uspelo naredit z ivf/icsi, kuharski kotičekuser posted image user posted image user posted image user posted image . ejejejejeeeeej kapica, kam si me pripeljala

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
12.11.2006 11:29:09   
kapica
Misek oprosti ce sem te zavedla user posted image . Mas prav , saj vem kam naj pogledam in to tudi pogosto naredim.
Vse stvari ki si jih sedaj nastela, ti lahko samo recem user posted image , nikol naredla, nikol jedla. Saj pravim, cisto enostavna kuharca. Ampak res cisto cisto enostavna. Bucke, gorgonzole in teh stvari sploh ne jeva.
Jaz sem mislila cisto enostavne gobe iz kozarca ven, sampinjone, a ves potem pa to malo dusim z papriko in paradiznikom in je fajna omakica za testenine al pa torteline. Ampak danes ne bi tega gor dala, ampak kaj drugega.

Ceprav, pustiva zdaj to, res je ta forum za druge stvari. Se opravicujem punce.

Sedaj sem malo pokukala v forum Cvekanje v pricakovanju, sem se malo nasmejala. Je bilo prav prijetno prebrat. Upam, da se jim me kmalu pridruzimo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
12.11.2006 11:31:17   
kapica
Sicer pa vidim da je pri nas ura ze pocasi za kosilo. Pa mislim da se bom spravila malo kaj narest, ker sem si prav luste naredila, pa casa imam na pretek, tako da lahko lepo pocasi kaj spockam skupaj.

Fajn se mejte pupe, lep nedeljski dan vam zelim!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
12.11.2006 11:32:23   
Anonimen
Kako pa je naša teira, a si jo našla tam? teira javi se nam kaj in poročaj, kako se počutiš, kaj tvoja pikica počne. Lepo user posted image teira in en velik user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
12.11.2006 11:35:39   
Sulfinija
Ojla!

Da se vam še malo jaz pridružim v temle čveku.Jaz sem celo dopoldan likala,malo gneralko naredila mami pa kuha si delima dela.
No,da vam jaz napišem na jedilnik.Glede nato,da je bilo včeraj martinovo bomo mi danes jedli.Fino juhico,pečeno raco z pečeno jabolko in mlince ter solatko iz rdečega zelja.Če ima katera tole rada pa vas vabim,da pride k meni na kosilo.Ja pa novega vinčka bomo pili zarven in za sladico jdli marmorni kolač.

Lepo nedeljo vsem skupaj vam želim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
12.11.2006 11:42:52   
kapica
Misek, ne teire pa se nisem zasledila, al pa sem spregledala, ne vem. Sem se pa tako nasmejala nekaterim zgodbicam in izksunjam, da so mi kr solzice pritekle. Joj, je prav lepo tam res.

Mojca, hvala za povabilo, ampak ne hvala user posted image . Ne jem race in ne jem mlinckov, edino bi mogoce kozarcek vincka, pa ga trenutno ne smem user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 442
12.11.2006 11:48:29   
Anonimen
mojca, če glih je kosilo za mano, zgledam zdaj nekako tako user posted image . čakam, ad kaj pade še semuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
12.11.2006 12:06:21   
Anonimen
Kapica, ap saj ni čudn, če kuhaš simple, če pa nič ne ješ. Ne ješ tega, ap en tega, ap en tega. Ti kar ostani na svoji prehrani, ap če je simple ali ne, glavno, da vama prija in tekneuser posted image user posted image .

Jaz sem se pa mal ujela, da čedalje bolj razmišljam o temu, da nama decembra uspe. Vse si že ogledujem, trgovince, vozeke, načrte za odhod domov v slo, vse..... Ne nisem še čist not padla in nisem obsedena, ne zavijem v štacune, samo od daleč bolj opazujem. V sebi čutim, da bo uspelo, ampak na drugi rami mi ap sedi en vragec, ki pa mi ne da miru in mi stalno govori, da bo spet isto, da bom spet brez ET. Ne vem kako bo, ampak ali bo to najlepši božični in novoletni čas zame, ali pa me bo pobralo od žalostiuser posted image . Že zdaj ko mi ni uspelo sem prejokala in jokala dneve in noči in prav dobro vem, da bo tokrat še 100x huje. Le kaj me čaka??? Če priznam grem z mnogo večjim strahom v sam postopek, ravno zato, ker mam tokrat večji občutek, da bo uspelo oz da mora uspeti. V glavi pa mam še denar (zato MORA uspeti). Toliko denarja, za neki  kar bom samo trpela in na koncu mi ne bo povrnjeno z veseljem in božanskim občutkom. Mede me, na eni rami angelček, ki je vedno glasnejši in na drugi hudiček, ki me stalno malo po malo razjeda. Včeri sva se sprehajala ob jezerčku in se menila kaj in kako, č e nama tokrat ne uspe. Naj je še tako dober tale mohamed, več ne bom šla tu v postopek.  Ne zaupam mu tolk, da bi mu še en dober milijon pustila kar tako. Saj vem, da ne smem razmišljati tako, ampak dajte se v mojo kožo. Tudi vem, da denar ni vse, ampak tolk denarja vstran vržt in bit brez ET, brez dneva sreče in občutka, da si vsaj za kak dan noseč.  Dajte mi kaj svetovat, kaj bi ve naredile??????

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
12.11.2006 13:35:25   
kapica
Misek, se cisto strinjam s tabo in te razumem. Glede na to koliko stane ta rec, je res bolje da sedaj enkrat poskusis in ce ne uspe, ne gres vec tja. Tako kot si rekla, denar ni vse, ampak to je ze velika vsota, ni kr tak. Tako bos vsaj vedela da si poskusila. Sicer pa to lahko se razmislis pozneje, ko bos videla kaksni so rezultati.
Sicer pa je treba sedaj pozitivno razmisljat, saj vem da je tezko, z vsemi strahovi ki nas spremljajo, ampak nimamo druge moznosti. Ce so ti misli malo usle in ze razmisljas o teh trgovnicah in kako bo ce bo uspelo, to je po mojem samo dober znak. To pomeni da si 100% pripravljena iti v nov boj, da si pozitivno in optimisticno "naravnana" in da bos lazje vse UZ , spike in kaj pac se bo prestala. To pomeni da imas spet voljo, zagon, da si slabe izkusnje premlela in si s tem zakljucila. Sedaj prihaja samo lepo.
Kako pa bo, ce bo negativen znak, pa je najboljse, da to pustis, s tem se bos ubadala ko bo tako dalec. Jaz recimo si sploh ne upam pomislit na to, da ne bi uspelo, ker vem da se mi bo svet podrl, da bom jokala brez konca, da mi bo celo zivljenje slo v ... Ampak poskusam ne  na to misliti!!! Spremeniti tako nic ne moremo.
Tako da draga Misek, biti moramo prepricane, da bo letosnji december nas mesec, z nicemer drugim se ne zadovoljimo.

Tega vrageca pa imamo zgleda vse, meni tudi nekaj na rami poseda in mi ne da miru. Tako da samo z zatisnjenim ocesom gledam po otroskih stvarcah user posted image . Zato pa bo potem veselje vecje in lepse.

Tako da samo pozitivno mislit, ves da bo terapija drugacna tokrat in ni vrag da ne bi pomagala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako zelooo te objemam.

In ti posiljam vse kar imam za sreco in pogum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
12.11.2006 14:00:30   
Anonimen
kapica hvala user posted image user posted image za te tople besede.

Kot sem rekla, jaz že razmišljam pozitivno, tako zelo še nikoli nisem, mogoče pred prvim postopkom, ampak sem takrat vseen imela mal več dvomov. Pozitivnost je tako močna, da sem res 100% prepričana v uspeh. Negativnost pa je najbrž zato prisotna, ker se bojim ponovnega poraza. Ta negativizem mi daje nekakšno potuho in občutek, da če bo res vse splavalo po vodi, da ne bo toliko bolelo. Ker vem, da bo bolelo kot še nikoli, že zdaj so mi solze prilezle v oči in jokamuser posted image , ko sem samo pomislila na to bolečino ob porazu. Zakj sploh to počnemo, ko pa itak dobro vemo, da negativnost nič kaj dobrega ne prinese, pa tudi kasneje nič manj ne boli. Ob tej ceni, ko nas tako skasirajo za samo en postopek, bi lahko bil vključen še kak psihijateruser posted image , da nas mal predela in uštima v glavi. Preveč je vse umetno, vse popredalčkano, vse natančno, vse je skregano z naravo, ni čudn, da se ti občasno zrolauser posted image .

Bravo zate user posted image user posted image , ampak jaz v tebe itak verjamem, da bo zdaj user posted image user posted image . Vse zvezde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že kažejo na to.Kapica zlata si, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
12.11.2006 14:32:27   
kapica
Hej Misek, me zelo veseli, ce so ti moje besede vsaj malo pomagale. Vcasih rabimo malo "potiska" od nekoga drugega, samo za slisat, ceprav ze vse to vemo.
Tudi jaz sem sedaj po tvojem drugem postu se bolj 100% prepricana v tvoj uspeh. Glede psihiatra pa takole. Meni osebno se to sploh ne zdi tako neumna ideja, ce kdo slucajno misli. Glede na to kaj vse prestajamo, pa  ne mislim spik in Uz in punkcije, ampak psihicno. Koliko poguma, rabimo, kako nas vse to izcrpa, se mi zdi dobra ideja da se par pogovori z kaksnim strokovnjakom. Poleg tega je to ena velika izkusnja za zakonca, kjer zakon, po mojem mnenju vsekakor trpi. Kaj iz tega naredimo je pa nasa stvar seveda.
Tu pri nas imajo namrec to moznost. In sicer si lahko naredis termin z enim, ki tudi dela na tem ivf centru. Jaz vem da za naju bi bilo to nekaj dobrega, vsekakor. Pa se vedno nisva sla, ne vem zakaj.

Tako da moremo biti prepricane v uspehe, tukaj smo da se vzpodbujamo in si pomagamo.

Dragi Misek tudi tebi najlepsa hvala za tvoje peste in da mislis da sem ze nosecka. Saj ves kako upam, oni hudicek pa mi se kr na rami visi user posted image .

Ah, pupa moja, tako zelo te imam rada user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
12.11.2006 14:36:06   
Ninika1
zdravo punce user posted image

..preživela punkcijo user posted image  in ob vaši pomoči me je dosti manj bolelo..hvala mišek  user posted image  in ostale punce, ki ste tako stiskale pestke user posted image user posted image z vašo pomočjo je bilo resnično dosti lažje.
Situacija pe je sledeča ..nisem tako zlata kokoš kot ve ...pridelala sem 3 jajčne celice...upam in tolažim se s kvaliteto, ker že neke kvantitete ni user posted image

Vedno so prisotni neki strahovi..najprej me je bilo strah punkcije, zdaj me skrbi kako bo z zarodki. user posted image ..upam, da se vse dobro izteče in da bom prišla do transferja.Sma se odločla vstavit samo en zarodek za prvič (in upam, da bo tudi zadnjič)!
Malo sem krvavela a sedaj se že kar bolje počutim.
Transfer imam pa že v torek..me tud to skrbi zakaj že v torek, če je ET ponavadi od 3-5.dne? kaj mislite punce. user posted image
A si je dala sploh katera vstavit samo 1 zarodek?

Mišek vem, da ti ni lahko in za trenutek, ko je reku med punkcijo , da nimam še nobene jajčne celice vem kako si se počutla user posted image . Moram priznati, da sem se tud jaz tega zelo bala. Ampak boš videla, da ti bo uspelo!!! Držim pesti zate in pozitivno misli še naprej!!!December bo  tvoj !!! user posted image user posted image

Poopsi vidim, da si že kar v akciji user posted image user posted image šoping pa tako.... tud jaz grem jutri če tako mora bit...in RES ti privoščim, da ti hlače, ki si jih včeraj kupila hitro postanejo premajhne zaradi user posted image

Kapica...ti kuharca naša...vaja dela mojstra user posted image  tako, da... user posted image  pa se mal bolj z mišekom in mojco9000 druži user posted image
Mojca9000 pridna in povabi nas še kdaj na kosilo user posted image
siskamiska go ahead...misli pozitivno! Test pa zaenkrat še pr mir pust user posted image

Lp.

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
12.11.2006 14:50:32   
Anonimen
bravo ninikauser posted image user posted image user posted image za uspešno prestajanje punkcije. naj bo zadnja in naj bojo jajca zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kakovost je pa res pomembna. je kar nekaj žensk, ki je samo eno celico pridelalo, pa so lepo z enim zanosile in donosile, so srečne mamice. Zato bodi pozitivna. Je ap res ninika nekinajhujšega, ko ti sredi največjega pričakovanja in čakanja na veselo novico reče, ni nobene celice. Vse te še isti trenutek začne bolj bolet, bolečina se v momentu spremeni v nekaj najbolj groznega, nevzdržnega. Ampka glavo pokonci v torek te bojo čakali 3 lepi zarodkiuser posted image . Zakaj že v torek, ker si imela malo celic in tako niamjo nič za izbirat in čakat ktera se bo lepše oplodila. Če iamš večje število celic, ačkajo in izbirajo, kteri zarodek se lepše razvija in ti tistega vstavijo not. Vsaj meni je tako rekel Reš. Zdaj s epa le spočij in naberi moči za torek. v torek boš že čuvala in grela svojo pikico. Redki se odločijo za eno pikico, vendar so tudi taki. če je dobra, se bo obdržala, četudi je samo enauser posted image . To je vajina odločitev. koliko foliklov pa si imela??????

ja kapica, to je pa res fino da iamte to možnost. se mi zdi da v lj gk iamš pa  neko predavanje pred postopkom. če pa maš možnost stopiti zastonj do kakega psihijatra, ap nimam pojma

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
12.11.2006 15:06:59   
Ninika1
Mišek ne vem koliko foliklov sem imela  user posted image , mislim , da tam od 7-10. Ko je na UZ- ju rekel, da sedaj bova pa preštela folikle, sma preštela 4 potem pa je zagledal enega velikega (1,67 mm) je bil čist šokiran in potem še enega večjega (1,74) je kar reku nič...moramo delat punkcijo že v nedeljo.

Glede ET-ja zarodkov pa ne vem...po pravici povedano, bi rada imela 1 user posted image  za začetek...pa ne me narobe razumet ampak ..ne vem....res ne vem...mogoče pa si premislim in mi vstavijo 2...3 pa je že preveč zame ...in če bi uspelo vem, da se ne bi potem mogla odločit za odtranitev katerega....po vseh teh letih, ko mi je končno uspelo...niti slučajno!
Bom vidla. Kaj je tako manjša verjetnost pri samo 1? Za Kolko pa se jih odloči večina v 1..IVF? 

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?