|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 12.11.2006 12:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica, ap saj ni čudn, če kuhaš simple, če pa nič ne ješ. Ne ješ tega, ap en tega, ap en tega. Ti kar ostani na svoji prehrani, ap če je simple ali ne, glavno, da vama prija in tekne . Jaz sem se pa mal ujela, da čedalje bolj razmišljam o temu, da nama decembra uspe. Vse si že ogledujem, trgovince, vozeke, načrte za odhod domov v slo, vse..... Ne nisem še čist not padla in nisem obsedena, ne zavijem v štacune, samo od daleč bolj opazujem. V sebi čutim, da bo uspelo, ampak na drugi rami mi ap sedi en vragec, ki pa mi ne da miru in mi stalno govori, da bo spet isto, da bom spet brez ET. Ne vem kako bo, ampak ali bo to najlepši božični in novoletni čas zame, ali pa me bo pobralo od žalosti . Že zdaj ko mi ni uspelo sem prejokala in jokala dneve in noči in prav dobro vem, da bo tokrat še 100x huje. Le kaj me čaka??? Če priznam grem z mnogo večjim strahom v sam postopek, ravno zato, ker mam tokrat večji občutek, da bo uspelo oz da mora uspeti. V glavi pa mam še denar (zato MORA uspeti). Toliko denarja, za neki kar bom samo trpela in na koncu mi ne bo povrnjeno z veseljem in božanskim občutkom. Mede me, na eni rami angelček, ki je vedno glasnejši in na drugi hudiček, ki me stalno malo po malo razjeda. Včeri sva se sprehajala ob jezerčku in se menila kaj in kako, č e nama tokrat ne uspe. Naj je še tako dober tale mohamed, več ne bom šla tu v postopek. Ne zaupam mu tolk, da bi mu še en dober milijon pustila kar tako. Saj vem, da ne smem razmišljati tako, ampak dajte se v mojo kožo. Tudi vem, da denar ni vse, ampak tolk denarja vstran vržt in bit brez ET, brez dneva sreče in občutka, da si vsaj za kak dan noseč. Dajte mi kaj svetovat, kaj bi ve naredile??????
|
|
|