|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
12.11.2006 9:57:58   
Anonimen
mekeke user posted image user posted image in vso srečo vnaprejuser posted image user posted image , predvsem pa nebolečo punkcijo in zrela jajčkauser posted image user posted image . Ja v postojni je mož zraven, vendar mora najprej oddat seme in se ti potem pridruži. zdaj če bo preveč dolgo opravljal svojo potrebouser posted image , bo manj časa pri tebi. Drugič pa ti priporočam, da pogledaš na ekranček in si jih prešteješ sama kolk foliklov imaš. Na punkciji boš tudi lahko spremljala na enem monitorju folikle in špikanje, na drugem, ki bo nad tabo, pa svoja jajčeca. kasneje bo še lahk pokazal semenčeca tvojega dragega. SREČNO mekeke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
12.11.2006 10:03:14   
kapica
Mekeke, to je slo pa zelo hitro user posted image user posted image . Drzim pesti in upam da bo tokrat manj bolece, ce ne pa vzemi kaj proti bolecinam, samo da ne bos tako trpela.  Ce bos lahko pa nam javi kako je bilo.
Vso sreco user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.11.2006 10:04:19   
kapica
Misek, kaj pa ti, ze bila na plazi al bazencku danes user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.11.2006 10:11:27   
Anonimen
Ne kapica, danes sem sama, je moj možek šel mal domov v slo pogledat user posted image . Tak da sem danes mela bolj čistilni dan. Popucala hišo, pravkar pa sem si še kosil naredila in pojedla. Ko sem sama, pol mi bazen ne prija tolk, mije dolgčas, ap muhe me napadajo. Sončenje mi ni več in, že vsaj 2 leti. Mal bi telovadila, sma si ne upam, ker mi je mohamed prepovedal. 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
12.11.2006 10:14:51   
kapica
Misek a res, da si spet sama. Ubogica, pa nisi nic povedala. Upam da ne bo prehudo.
Midva pa sva se danes ze takoo lepo pocartala, sedaj pa jaz malo RR pregledam, mojpa igrce igra. Tako sva oba zaposlena user posted image . Vreme je pa tako da ni za nikamor.
Kuhat pa grem komaj cez dve tri ure, ce bom, saj ne vem, bom videla kako bo z casom user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
12.11.2006 10:17:58   
Anonimen
user posted image  Hvala punce za lepe želje in vzpodbudo.Mož bo kar doma opravil z njegovo nalogo,ker ima v bolnišnici s tem težave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
12.11.2006 10:19:59   
Anonimen
Kapica to je bilo zdaj zelo, zelo lepo slišat user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
12.11.2006 10:21:42   
kapica
Mekeke pri nama je bilo enako. Je moz doma opravil potem sva pa nesla loncek zraven. Sicer je tukaj vedno tako, ampak drugace ne vem ce bi bil sposoben to v eni sobi opravit user posted image . Tako da tega sva bila kr vesela da ni bilo treba user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.11.2006 10:23:02   
kapica
Misek a res? Saj vem da se fajn slisi, se lepse pa mi je bilo ko sva to pocela  user posted image user posted image .

Mmmmm, res lepo nedeljsko jutro user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.11.2006 10:24:22   
Anonimen
Jaz bom pa še mal slikce pogledala in se tam napasla moje ljubezniuser posted image . Smo zdaj med zadnjim obiskom naredili en kuuuuuuup slik, in šele zdaj opažam, da polovico jih sploh nisem videla. Dokler iamm delo, mi ni hudega, počasi se pa tudi že navajam te njegove odsotnosti. Me pa najbolj skrbi, da bom mogla spet skoz postopek sama. Zdaj se mu je namreč začelo ogromno potovanjuser posted image . še dobr, da mam vasuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
12.11.2006 10:24:58   
Anonimen
v petek sem bila resčisto out, včeraj sem se pa ful dobr počutila in sem veselo skakala naokoli, po 3 urah hoje me je pa začelo grabiti in pikati smo pa tempo upočasniliuser posted image , ma babe moje jst NE MOREM biti pri miru več kot en dan, res neuser posted image .

zdjle sem se pa ful ustrašila, a mislite da je kaj narobe z menoj....ležim v postelji, se z mojim stiskava in kar nakenkrat začne iz mojeg anosa kapljati kriuser posted image ...kr teče mi kri iz nosa....me je kar malo strah, to se mi pa res ni nikoli zgodilo, a je to kar normalno, da ti kar tako začne teči kri??

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
12.11.2006 10:25:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Misek a res? Saj vem da se fajn slisi, se lepse pa mi je bilo ko sva to pocela  user posted image user posted image .

zdaj  pa nehaj, mi preveč luštov delaš. nazadnje bo še poopsie pršla, pa bo še ona mal ouser posted image , ap še saša, pa še, ap še.....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
12.11.2006 10:26:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

hudega, počasi se pa tudi že navajam te njegove odsotnosti. Me pa najbolj skrbi, da bom mogla spet skoz postopek sama. Zdaj se mu je namreč začelo ogromno potovanjuser posted image . še dobr, da mam vasuser posted image  

sem ti ravno hotela reči, vem,da ni isto ampak imaš nas, to pa tudi nekaj štejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
12.11.2006 10:26:47   
siskamiska
JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bravo Mekeke in Ninikauser posted image user posted image . Držim pestke za vaju.

Poopsie ti pa si carica, jst bi tud mal šopingirala, sam morm zdaj najprej videt kaj bo test pokazuuser posted image .

Kapica user posted image user posted image  za naju k še nisva dobile tečke user posted image . Upam da nama tako tudi ostane. Učeri mi je bilo popoldne neki slabo, sam imam na sumu mentolove bonbone.

Še en teden čakanja- no do krvnega testa. Urinski test bom seveda nardila prej.

Mišek ti kr priprav stezo, če bo vse po sreči bova imele s kapico veliko časa ker bova na bolniški in prišibava še nal do tebe in ti prineseva joto, da bo nekaj slovenskegauser posted image user posted image . Jaz sem bila lani na postanku v Abu Dhabi-ju, in sem se čist zalubila v njihovo letališče. Vse je v mozaiku - da se ti zrolauser posted image user posted image .

No še en teden je pred mano, se morm fajn zaposlit da čim manj na to študiram.

Lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
12.11.2006 10:28:25   
Anonimen

zdaj  pa nehaj, mi preveč luštov delaš. nazadnje bo še poopsie pršla, pa bo še ona mal ouser posted image , ap še saša, pa še, ap še.....

sej nočem biti nesramna ampak midva sva se sredi noči zbudila in khm...sej veš kajuser posted image ...prisežem!!!!da ne bo Kapica rekla,d a spet za njo ponavlljam, ampak resno se je to zgodilo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
12.11.2006 10:30:42   
kapica
Misek, mas prav, dokler mas nas ti ne bo hudega user posted image . Imas se vsaj kuzeka, se lahko z njim malo pocartas, dokler se ne navelica in gre vstran user posted image .
Poopsie, mojmu tud veckrat kri tece, kr tako se vlije naenkrat. Pa tudi ne vema zakaj in od kod. Mogoce zaradi pritiska, vremena, mislim da si ne rbais delati prevelikih skrbi. Moje mnenje.
Siskamiska, hura za naju user posted image user posted image .

A vidite punce da smo trenutno vse gor?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 416
12.11.2006 10:32:46   
kapica
Ne Poopise nic ne bom rekla da za mano ponavljas. saj to je lepo, kaj pa. Ampak morem rect da si nisem upala po punkciji nic user posted image user posted image . Pa zdaj tudi nic ne upava, da ja ne bi bilo kaj narobe. Ampak zato se pa toliko bolj cartamo user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 417
12.11.2006 10:33:26   
Anonimen
hej pupe, včasih so bili vikendi tugam, nikjer nobenga, zdaj pa ste vse tu user posted image , edino še maza in saša, pa še kdo manjka.

siskamiska, pri nas se jota kuha, tako, da ni panike, lahk pa prinesete burek, pa horseburger. to dvoje pa zaenkrat pogrešam. Masten sirov burek, njami, so se mi kar sline pocedile, vam pa najbrž gre na bruhanjeuser posted image user posted image . Dubajsko letališče je tud zakon, še nobeno mi ni bilo tako fajn, nisem pa bila še v abu dabiju. kaj si ap ti tam počela, oz kam naprej si letela.

poopsie za to bo najbrž akpica našla odgovor. jaz bi rekla, včasih se pač ulije. mal stresa, mal bolečin, mal utrujenosti, neprespanosti in evola. dokler ne lije dolgo časa in dokler se ti tone ponavlja, je zame še normalno. kaj pa je v resnici, ap nisem doktor, da bi ti vedela svetovat.

Neposredna povezava do sporočila: 418
12.11.2006 10:35:37   
kapica
Aja, Poopsie, ponoci delas taksne akcije, potem se pa sprasujes od kod kri z nosa? Ajajaj user posted image user posted image .

Misek, jaz ze delam burek za tebe, tak dober mesni, mmmm user posted image . Sicer pa ko si tako dobra kuharca a ga ne znas sama naredit user posted image ?

user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
12.11.2006 10:36:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

sej nočem biti nesramna ampak midva sva se sredi noči zbudila in khm...sej veš kajuser posted image ...prisežem!!!!da ne bo Kapica rekla,d a spet za njo ponavlljam, ampak resno se je to zgodilo...user posted image

evo sem vedela in tudi reklauser posted image user posted image

no prav, saj mene tudi ni pustil glih nepotešene doma in kar šeluser posted image , sem tudi dobila svojo dozouser posted image , sam se pač moram s tem zadovoljiti za naslednjih nekaj dni, ve pa lahko znova in znova in znova in znova.......
men ap mohamed predpisal neke tablete za znižanje prolaktina in sva včeri mal po internetu preverjala in kaj piše, da po njih postaneš potreben kot sahara vodeuser posted image , je kot ena mala viagricauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
12.11.2006 10:39:38   
kapica
men ap mohamed predpisal neke tablete za znižanje prolaktina in sva včeri mal po internetu preverjala in kaj piše, da po njih postaneš potreben kot sahara vodeuser posted image , je kot ena mala viagricauser posted image

Misek a res? Potem je pa nevarbo ce te je zdaj samo doma pustil user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.11.2006 10:40:34   
siskamiska
Mišek šibala sem na Thailanduser posted image user posted image . Pa spet bi šla, tako zdele če bi blo treba.

Kolk ste pridne čveke. Bravo za nasuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.11.2006 10:48:34   
kapica
Misek vcasih se za vikend res ni veliko dogajalo tu gor. Ampak zdaj ko majo ene popravljene racunalnike user posted image , ene na bolniski user posted image , pa je ze druga zgodba user posted image .

Ampak men je fajn, ni kaj user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 423
12.11.2006 10:50:05   
Anonimen
Draga kapica, a ti mene mal iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ****?
Ne ne zanm takega naredit, oz ga še sploh nikoli nisem. Če se že spravim delat, raje naredim retaš. Zdaj ap gruntaj kaj je to.
mam pa rajši  sirov burek, mesnega ne maram, ap naj sem še tak zagrižen mesojedec. Aja, ap tle skute ni. scva vse štacune premetala in nisva našla nič. našla sva neki podobnega, sam si ne upam kupiti, ker sploh ne vem kaj je. Saj ni glih podobno, ampak še najbližje skuti. Ne vem kam naj pogledam, sem se pa zdaj spomnila, da bo še najboljš, če povprašam slovenke, če so videle skuto tu. Joj, ap skutine palačinke, ki jih še na koncu spečem v pečici. uf, kolk pogrešam slovenijouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
12.11.2006 10:52:27   
Anonimen

Misek vcasih se za vikend res ni veliko dogajalo tu gor. Ampak zdaj ko majo ene popravljene racunalnike user posted image , ene na bolniski user posted image , pa je ze druga zgodba user posted image .

Ampak men je fajn, ni kaj user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , včasih je potrebna višja sila, da tako počvekamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men je vmes mal internet crknuuser posted image user posted image . naj se zdaj en zajebava, ker mojga ni, jaz pa nisem glih za računalnike,. sem šla in sem vse žice ven potegnila, pa nazaj not, evo pa dela. tako blondinka popravlaj računalnik in internetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!