|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
13.11.2006 10:00:11   
Anonimen
Kolk je pri vas ura, a je poopsie že pršla z mize. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
13.11.2006 10:02:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77

user posted image
Mišek, ti si pa res pojava!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, halo!!!!!!!!!!!!
ojojoj.
pel mal kužija ven, da se še ti mal preluftaš, ker ti gredo same oslarije po glavi!!!

kaj pa je smešno, tle ni nič smešno al jaz sebe ne kapičim, daj mi mal razloži kaj sem rekla, da je smešno, nič smešno, res ni nič smešno, kje je kaj smešno, kje je sploh za poscat smešno al pa smešno, ad se po tleh mečeš, smešno, smešno, smešnouser posted image user posted image

mal je prevroče za sprehod, ap treba je mal po kosilu počivat

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
13.11.2006 10:02:52   
siskamiska
JUTRO punce. No končno sem se skidala iz postelje.user posted image
Sem taka lenoba ratala odkar sem doma da je kar groza.
Ninika user posted image user posted image . Čuvaj ga 9 mesecev.
Poopsie, držim pestke zate.
Kapica kje si????
Mišek, ti si pa itak naša čveka caricauser posted image user posted image .
Maza, seveda nam bo dano dobit otroka, samo malo kasneje. Bomo pa pol ko bomo stare bolj otročje in se bomo igrale z legokockami in barbikami.

Pri meni je še vse ok. Razmišljam samo kaj za hudiča mene skoz  špika v jajčnikih že od punkcije in sem z vso blondinsko pametjo kar jo premorem ugotovila, da se mi verjetno jajčniki krčijouser posted image . Glede na to da sem bila kura nesnica so se mi verjetno raztegnili in morajo jit zdaj nazaj skupaj v prvotno velikostuser posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.11.2006 10:05:59   
Ayolinca
Ma ja, včasih mam globoke, da se še sama ne znajdem!!! user posted image

Ampak enostavno si moram nekako pomagati, da me ne zrušijo takšne stvari. evo, včeraj me je spet doletelo, da je moj pop.....
Rodila je od prijateljice prijateljica, o kateri sem že pravila - včeraj, ob pol desetih zjutraj. In ta moja frendica je samo o tem govorila že po mobilcu in potem sva se popoldan še dobili in ga je že videla in oh in sploh, pa še slikce je kazala. user posted image V glavnem, sem mislila, da se mi bo zrolalo, ker kot sem že pravila, je ta punca prišla do tega otročička z namenom, da obdrži fanta. Nizko, ampak uspešno.

In si potem predstavljaš mojo žalost, čeprav daleč od tega, da ji ne bi privoščila.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.11.2006 10:06:29   
Anonimen
Siskamiska ti tvoji jačniki bojo rabili velik časa, da bojo pršli v prvotno obliko. traja in traja in traja. Ej ap ninika ma jutri Et in ima 3 na razpolago. želimo ji, da bojo vsi 3 lepi zarodkiuser posted image user posted image . ta nova taja ima enega, ampak ta je itak borec in bo preživel. 

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
13.11.2006 10:07:38   
Ayolinca
Pri nas je mal čez 10. Tudi mene zanima, kje je Poopsie. Menda si je vzela zopet kakšno urico šopinga!!!

Kaj je smešno, seksualne dogodivščine in tvoje menje o user posted image .

Še dobro, da ga ni doma, da ne vidi tole!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.11.2006 10:11:41   
Anonimen
Maza a je ta pupa v MB, jaz namreč tudi eno tako poznam. Z ravno tako zgodbo. S tem, da jo je še tip takoj ko je zvedel za nosečnost odločil, da gre v tujino delat in je zdaj celo nosečnost sam in snaja, da bo pršel nazaj. ah, v kaj s eeni ne spuščajjo. 100 ljudi 100 čudi. Podlo od podlosti. Bom pa še jaz drug mesec zanosila tako, samo da me ne bi moj pustiluser posted image user posted image . Če povem čist na tih, ap ne vsem okrog raztrobit, tudi punca od mojga najboljšga prjatla je to naredila, pa ga je obdržala samo za kak mesec, pol ap je šel vstran. Ni boljšga očeta kot je on, ful skrbi za malega in ga carta, ap na kraj sveta bi šel za njega, sam nje pa ne prebavlja več. Tak da to se ne splača.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
13.11.2006 10:12:19   
siskamiska
Ninika se ti iskreno opravičujem, malo sem user posted image .
Taja držim pestkeuser posted image user posted image .
Še enkrat se vama obema opravičujem.

Zgodnja ura - Siskamiska taprava kura!!user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.11.2006 10:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77

Pri nas je mal čez 10. Tudi mene zanima, kje je Poopsie. Menda si je vzela zopet kakšno urico šopinga!!!

Kaj je smešno, seksualne dogodivščine in tvoje menje o user posted image .

Še dobro, da ga ni doma, da ne vidi tole!!!user posted image user posted image user posted image

moj vse ve, drgač pa saj imate v slo internet, pa si lahko tam prebere. Mogoče pa bo še kaj vmes napisaluser posted image , k ve moje geslo.Zdaj je na izobraževanju v slo, mogoče se bo še kaj novega naučiluser posted image , pol bom pa mogla jaz bit goruser posted image .

drgač so Et od 9-10, ap da še domov pride, ap mal obvezno poleži, ap obvezno mal pocrkla s dragim, pa je ura hitr naokrog. se bo že javila, me pa itak stiskamo, da bo vse ok

siskamiska in ti tako dolgo v postelji, res si se polenilauser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
13.11.2006 10:18:24   
Ayolinca
Ne, Mišek, iz našega konca je. Saj v bistvu nista bla skupaj, samo občasno, pa za kakšen seks ... on je nekaj let mlajši, ona je stara 28. On je nedonošenček, čeprav se je sedaj spremenil. Na začetku, ko je izvedel (to je bil otrok spočet na Valentinovo, en vikend v toplicah, čist tko by the mimo), je pop... in jo zmerjal in daon ne bo skrbel za otroka .... no, potem po enih 3-4 mesecih pa si je malo razmislil in sta sedaj skupaj. Po moje in srčno upam, mu je ¨kliknilo¨ - vidi se mu tudi, da je drugačen. Sploh sedaj bo, ker je dobil sina!user posted image

Naj uživajo in upam, da so si uredili stvari, da bodo imeli lepo skupno življenje!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.11.2006 10:19:47   
kapica
Jutro cvekice!

Vas je bilo prav fino prebrati, res user posted image .
Taja dobrodosla med nami, drzim pesti in upam da bo ta eden dovolj mocen borec in bo ostal pri tebi vseh devet mesecev.
Ninika, bravo za punkcijo, da si zdrzala in prezivela user posted image , jutri pa ET. gre hitro a ne user posted image user posted image user posted image !

Siskamiska, ce zelis naredi test v sredo, po mojem mnenju bi ze moglo kaj pokazat. jaz bi ga tudi ze kr danes naredila, al pa jutri, pa ne upam. Se prevec bojim rezultata in da bom potem cela poklapana, tega si ne zelim. Zato bom pocakala. Stanje je pa tudi pri meni nespremenjeno. To pomeni,s e vedno me vcasih spikne v jajcnikih, ampak drugega nic.
Pa ne vem ce je to dobro, al slabo. Glede na to da je danes ze deseti dan po ET, bi ze mogli biti kaksni znaki za user posted image , al pa za user posted image . Tako da me je malo strah...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.11.2006 10:24:52   
kapica
A se vam tako mudi da slisite kaj od Poopsike? Pa saj veste da je vse v redu, da ze greje svoje otrocicke in se cartka z svojim dargim. Poopsie, se vedno drzim pesti in mislim nate user posted image user posted image user posted image .

Maza in Miek, vidve sta pa kar posteno temo vdarle danes zjutraj ze , a? Ja, vse nas vcasih filozofija zgrabi, kaj cmo. Tako da jaz nobene ne obsojam, vsak cuti po svoje, glede na svoje izkusnje in tako. Jaz pac mislim da za vsakega pride bebica ob svojem casu. Midva se s tem tolaziva da se mogoce nisva tako dalec, da bi bilo treba to pa ono se prej naredit, se nisva dovolj zrela za otrocka In da naju usoda zato pusti cakat user posted image .

Ja, pac neke odgovore je treba iskat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.11.2006 10:25:14   
Anonimen
Tudi kapici je zadišala user posted image in zaprijal čvekec user posted image user posted image . Kapica, dokler ni zankov za user posted image , je vse jupi, juhejuser posted image user posted image . Je pa težko zdržat, bne vem iz lastnih izkušenj, ampak iz druge roke user posted image . Jaz bom mela take izkušnje decembrauser posted image user posted image , ap bom potem tebi morilauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
13.11.2006 10:27:21   
kapica
Misek, komaj cakam da me bos morila user posted image . Takrat bom pa jaz ze user posted image  in vsega resena (mocno upam, ni kaj) user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.11.2006 10:28:18   
Anonimen
saj kapica, sam pol boš na drugem forumu in sploh ne boš pršla še sem pokukatuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
13.11.2006 10:34:08   
Ayolinca
Oj, Kapica, jutro!!!

Ti še naprej ostani v tako lepem ¨cvetju¨, da bo user posted image  dobro viden! user posted image
Ja, vsak si po svoje razlaga te neuresničene želje in dolgo čakanje. Bistvo je, da se na koncu več ali manj dobro izide!

Za naše user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.11.2006 10:38:26   
kapica
Misek, kako lahko kaj takega reces. Ti, ti , ti packa user posted image .
Ne glede na to al bom zdaj al pozneje noseca, ve boste vedno moje prijateljice ostale in vase zgodbe bom spremljala naprej in se vedno za vsako posebej stiskala pestke in upala. Ne glede na to na katerem forumu bom user posted image .

Maza hvala za zelje, upam da bo debel plusek, resnicno upam. Vedno bolj ko se priblizuje, vedno bolj me je strah.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.11.2006 10:47:15   
kapica
Pupe, kam ste sle, a ne bomo vec cvekale?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
13.11.2006 10:52:40   
Anonimen
evome, evo mene. sem mal zavila na čvekanje v tri dni. sme brala o obrezovanju lulčkov. mene je vse skupaj fajn v dobro voljo spravlo. saj ni nič smešno, sam meni je bilo vseen smešno. nekateri iz muhe naredijo slona.

kapica, nič nas ne boš šla gledat na ta forum, ker bomo vse šle za tabouser posted image

ti skoz pišeš brez čžš-jev a ne? ampak tega sploh ne opazim, dokler ne napišeš zelje, želje. to tvoj ezelje me skoz zmoti in kar neki časa premišljujem kako zelje spet kapica naklada. jaz sem ga ravno danes jedlauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
13.11.2006 10:55:24   
kapica
Ja, ja , ja, tocno, ve tudi pridete na oni forum user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj sem vedela da me ne bos pustila na cedilu z cvekanjem. Na tebe se lahko zanesem user posted image . Sem ze mislila se odklopit in pozneje se malo pogledat, tako da si me resla user posted image .

Kako je kaj vrocina danes pri tebi? Tukaj je tako zaspano vreme, bi tako kot siskamiska kr spala in spala. Sem ponoci spet z odprtimi usesi spala, pona glava nekih misli.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
13.11.2006 10:57:53   
kapica
Sedaj sem komaj videla to z sumniki. Ja kaj pa naj, ce nemska tipkovnica tega nima.

Zelje, zelje, zelje, zelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Evo, ti pa lahko kljukice dodas.

Saj mi je zal punce da se morete mucit da me preberete, pa ne morem pkmagat no.

A ti si pa danes zelje jedla? Mmmm, jaz se nisem tako dalec za kuhat. Najprej v trgovino, potem pa kosilce. Sem komaj prej zajtrkovala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
13.11.2006 11:02:17   
kapica
Pupe, jaz vas zaenkrat zapuscam, se pozneje oglasim, sploh ko Poopsie sporoci novicko da je nosecka user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
13.11.2006 11:33:46   
Ayolinca
Mene pa PC nekaj heca. user posted image A mi je slučajno ktera kakšen virus poslala?!!! user posted image
Sem trenutno na enem od sodelavca, pa se ne znajdem najbolj na nejgovi tipkovnici, tko da brez zamere za kakšno neumnost!!!

Mi bomo imeli čez 15 min kosilo. če kteri prav pride: piščančji paprikaš, pa široki rezanci, pa neka solata (ne vem kakšna). Pa banana za desert!

A je pri vas tudi danes tko čudno oblačen in dolgočasen dan? Uf, ti ponedeljki, potem pa še vreme zamori!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
13.11.2006 11:43:26   
Anonimen
maza saj veš pr nas je user posted image , zato ti lahk košček raja user posted image z veseljem odstopim. meni bi prav pasal en deževen ali oblačen dan. Živcevuser posted image zaradi računalnika pa ni treba izgubit 

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
13.11.2006 12:03:43   
kapica
user posted image user posted image user posted image  Misek mas spet ful lepe slikice.

Ja Maza pri nas je tudi tako vreme, pa veter zelo mocan, tako da ni zunaj za hodit, da te ne odnese user posted image . Hvala za idejo za kosilo, sicer pa imam za danes ze nekaj splanirano user posted image .

Da ne bi zivcev zaradi racunalnika zgubljali? Misek, pa saj dobro ves, kako je ko te razuser posted image , nic ne mores, sam ponoris. Ampak jaz nimam problemov user posted image .

Poopsie, a nas bos se dolgo pustila cakati user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?