|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
13.11.2006 12:45:49   
Ninika1
siskamiska zaspanka ti user posted image ....ja jaz grem na ET jutri upam, re upam, da bo vse o.k.
kapica a ti imaš danes že 10.dan od ET? (uf kako gre čas) ...
mišek in maza..res sta me nasmejali user posted image user posted image user posted image

sedaj pa da vam priznam ...sem za ene 2 urce tud jaz zadremala...uff kako je blo fajn user posted image user posted image  res je kar fajn bit doma user posted image
Kaj ve ste vse brez problema dobile bolniško? Jaz ne vem kako bo pr meni..je danes moj user posted image  šel  k zdravniku da mi odpre bolniško in je reku dr. da moram fotokopirat izvid o punkciji in mu prinest. Kaj po Et-ju vam je Reš dal bolniški list? a mu moraš rečt al ti ga sam da?

Poopsika, ku ku..user posted image vse tako čakamo nate user posted image

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.11.2006 12:55:16   
Anonimen
Ninika saj lahko greš samo z unim listom, ki si ga dobila o punkciji in Et, po bolniški list. Saj veš, Reš tije ziher dal en list na katerem piše, da si imela punkcijo, koliko so ti jih spunktirali, kdaj je Et.... To bi naj že zadostovalo, da dobiš bolniško. če ne pa je tvoj zdravnik res smotan

(odgovor članu Ninika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
13.11.2006 13:04:21   
Anonimen
Čvekice, najlepši pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej naj vam povem, kako ste zlate, da ste navijala zame in držale pestke I user posted image   U ALL!!!!

Od 7 -ih jajčk ko se oplodile 4, kar je sicer slabše kot prvič ampak je bil pa Reš zelo zelo zadoovljen, ker naj bib ila kvaliteta teh 4 veliko veliko boljša od prejšnji 7, ki so se opodile v prvem postopku. Tudi delile naj bi se zelo zelo dobro , vglavnem same dobre novice!!
user posted image user posted image grejem v svojem trbuščku, dve pa upam, da bodo zamrzniliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tako sem srečna, počutim se popolno, bi lahko kar gore premikalauser posted image , pa jih ne bom, pridno počivam , ležkam, berem, moj srček pa skrbi zameuser posted image user posted image user posted image

Tako sem srečna, da bi zavpila na ves glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
13.11.2006 13:08:53   
Anonimen
user posted image user posted image  Bravo zate in tvojeuser posted image user posted image . Počivaj in pusti se razvajati!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
13.11.2006 13:10:37   
Anonimen
mekeke, hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
13.11.2006 13:11:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image si nas pa pustila čakatuser posted image , tega več ne delaj, ker nam pol mislijon misli skače po glavi in to ne kaj preveč lepe, zato tup, tup, tup po nagi riti. Aja zdaj si nosečka, zdaj ne smem, ok, pa čez 9 mesecev, ajz tega ne bom pozabilauser posted image . če priznam sploh nisem prebrala tvojga posta še, sem videla mekeke spodaj, da ti čestita, ap sem še jaz. tak, da zdaj grem še jaz brat, pa brez zamere. se mi je preveč mudilo te stisnit user posted image in ti zaželet srečo user posted image user posted image , ap ti poslat user posted image , da tre čuva in da čuva tvoji pikici

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
13.11.2006 13:17:24   
Anonimen
Poopsie samo zateuser posted image in tvoje pikice

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
13.11.2006 13:20:57   
Anonimen
MIŠEK, oprostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti bom lastnoročno svojo rito nastavla po 9-ih mescih, ok, si zaslužim tup, tup, ker nisem bila pridna,.zmenjeno?user posted image

Le preberi boš videla kako sem pridnauser posted image .
Hvala ti za objemčke, ki ti jih z vso močjo pošiljam nazajuser posted image user posted image user posted image , sedaj sem srečna ne bom mislila na slabe stvari in tako kot si mi že enkrat rekla, dokler se ne vlijeuser posted image ne izgubim upanjauser posted image

Tebi pa želim, da nebi strah premagalč tvoje velike želje, vem, da si pogumna in marsikaj si prestala, da bi te zdaj tale Mohamed in njegova terapija prestrašila, si prevelik karakter in imaš veliko srce in polna si poguma zato jst vem, da te čaka sreča in kar glej vozičke, ker ga boš prekleto rabilauser posted image user posted image

Zdej bom šla pa še malo ležkat, pa možek je že pri koncu s kosilomuser posted image user posted image

kapica , siskamiska: ddržita se, naj vama še teh par dni hitro mine, jst verjamem v vaju in verjamem v uspeh, držita se punci!!user posted image user posted image

Ninika, tebi pa stiskam pestke, sedaj sva skupaj v boju in jst ti stojim ob straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
13.11.2006 13:22:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Poopsie samo zateuser posted image in tvoje pikice

MIŠEk, danes ne smem jokat...no....čeprov jokam solze sreče, sem tolk polna hormonovuser posted image Hvala ti in  velikega CMOKA tebi nazaj!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
13.11.2006 13:32:16   
Ayolinca
Mišek, ti si pa danes čist divja - a je to od hormončkov??? user posted image user posted image user posted image

Madonca, kakšne imaš - oni na PC je čist divji, ampak nisem mu podobna! Ni mi jasno kaj se dogaja, BitDefender mi ga že 3 ure čekira, pa nikamor ne pride.

Eh, živcev pa ne bom izgubila, imam vsaj manj za delat, edino po vas mi je dolgčas ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.11.2006 13:39:54   
Ayolinca
Ej, Poopsie, user posted image enega zate, user posted image user posted image dva pa za user posted image user posted image . Sedaj jih pa čuvaj, pa ne preitravaj s kakšnimi svojimi podvigi.

V postlo, pa s kovtrom pokrit naslednjih 14 dni. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.11.2006 13:46:28   
pikovit
Ahoj klepetulje,

Najprem vsem čestitke za pridelke in polpridelke.Zdaj je ravno čas za pobiranje.user posted image  Končno sem tudi jaz prišla do svojega časa,da vidim kaj se kaj dogaja na našem koncu.
Malo prej sem prišla iz klinike z ne preveč dobrimi rezultati.Mogoče mi katera lahko pomoga.Da malo razložim kaj in kako.Sem v spontanem ciklusu in imam na desni strani folikel ki je velik več kot 16, endometrij je 7 vendar je estradiol samo 25 in to vse skupaj se dogaja na 13 dan ciklusa.Zdaj pa me zanima.Če je estradiola premalo kaj to pomeni.A mislite da je konec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.11.2006 13:50:55   
Ninika1
BRAVO POOPSI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Sem tako srečna zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čuvaj svoje user posted image user posted image  pikice in se pusti razvajati user posted image !
Upam, da bom tud jaz jutri prišla domov tako srečna kot ti danes!!!

Še en velik user posted image  zate in tvoji user posted image user posted image !

Ninika

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.11.2006 14:01:20   
Anonimen
pikovit jaz bi si to po kmečko tako razlagala. Glede na to, da je folikle samo 16 še velik, pomeni, da še par dni rabi, da bo O. pri postopku mora bit od 18-20 velik, da ti dajo stop inekcijo in potem jajčeca dozoreva do punkcije. Estradiol pa kaže zrelost jajčeca. se pravi, da je normalno da je še nizek, ker pač folikel šše ni zadosti velik in dovolj zrel za zralo jajčeca. Ne me pa za besedo držat, ker mi niso še v življnju merili estradiola. Kja so ti pa tam razložili oz povedaliuser posted image . jaz bi rekla, da še ni zgubljeno nič, folikle bo še mal zrasu, estradiol mal povečal in to bo to. Endometrij ap tudi ni še čist debel. Najbrž moraš čez kak dan nazaj, ap ti bojo pste vse zmerili. ne vem, moja kmečka logika

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
13.11.2006 14:05:50   
Saša27
Poopsie, čestitke, tudi št.4 je zelo lepa, če praviš, da ti je Reš rekel, da so pravi borci, sva pa midve na istem, tudi meni so jih spunktirali 7 in 4-je so se oplodili, verjamem in upam pa, da tebi ne bo treba iti še po tista dva najmanj dve leti user posted image user posted image , saj veš, čez devet mesecev dva, pol pa še čez kakšni dve leti dva, a ne????

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.11.2006 14:52:26   
pikovit
Živjo Mišek,
hvala za tvoj odgovor.Rekli so mi da še ni vse izubljeno in da moram jutri spet prit da mi vzamejo kri in uz.Če mi verjameš sem že sita vsega tega.V petih letih ni bilo niti enega rezultata.Ne vem več kaj naj naredim.Bomo videli jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
13.11.2006 15:25:47   
siskamiska
Poopsie user posted image user posted image user posted image . Sem zelo vesela zate.

Jst sem pa nekaj nardila in vam ne povemuser posted image . user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 517
13.11.2006 15:37:12   
Anonimen
siskamiska povej, si ali nisiuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
13.11.2006 15:42:43   
pikovit
ŠIŠKAMIŠKA PA NAM IMA NEKAJ ZA POVEDAT

user posted image

A JE AL NI?

Neposredna povezava do sporočila: 519
13.11.2006 15:54:29   
siskamiska
nisem čist prepričana če bi vam povedalauser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.11.2006 15:55:45   
Anonimen
ok povej kaj moramo naredit, da nam poveš. pa ne razmišljaj predolgo, ker bom jaz šla kmal spat

Neposredna povezava do sporočila: 521
13.11.2006 16:15:14   
Anonimen
no plaf siskamiska, grem, bom ap pač zadnja izvedela novičke. al pa šele jutri povejuser posted image . pupe, jaz grem v posteljo, me ful hrbet boli, pa vrat, pa glava, zato se odstranjujem, sem že cel dan dežurala na RRuser posted image . nočko vsem pupam in pridno nesite jajca in pridno čuvajte svoje pikiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
13.11.2006 16:15:23   
siskamiska
spucat mi morte celo stanovanje, generalno seveda pa vse okna oprat, pa cunje oprat + zlikat..........pa še kaj bi se našlo. A je dost?user posted image

user posted image user posted image

Vam bom jutri povedala.
Mišek pejt spat da boš imela velik energije za pucatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.11.2006 16:16:29   
siskamiska
Zdaj pa šibam po mojga user posted image  in k staršem na obisk.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 524
13.11.2006 16:20:17   
Anonimen
pa ja nisi šla že testa delat 8 dan po ET al si user posted image . a zato šibaš tako naokrog vsem raztrobit smao nam neuser posted image . ok, ok, grem spat in nabrat energijo za jutrišnjo čiščenjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?