|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 11.11.2006 10:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
halo pupe. sem mislila, ker je sobota, da ne boste preveč čvekale. Vsaj ponavadi je tako, ap sva kar zavila mal na plažo. Dopoldan je fajn, ker ni pakistancev in indijcev, ki se naslajajo in si pasejo oči na tebe. Ne bi bilo nič narobe s tem, če ne bi pršli čist do tebe, se zraven tebe slikali in nekateri se celo drgnejo ob tebe. Da ne bo pomote, to se dogaja samo na javnih plažah in ob vikendih in praznikih. To da maš moža in otroke zraven, nič ne hasne. Je pa danes bilo zlo fajn, nobenga nikjer in je skoraj vsa plaža bila najina. sva pa mogla it res zgodi in tudi ful vstran od vsega živega. Poopsie ja dogaja se da včasih krvaviš. jaz sem na predzadnji punkciji skor vso kri zgubila kar na stolu. Mi je bilo ful nerodno, ker sem mislila, ad sem se uscala. šele ko sem namignila mojmu, naj pogelda, akj to teče z mene, je reku, da kri. Ne vem zakaj, včasih krvaviš, včasih pa ne, pa zakaj včasih nič ne boli in zakaj včasih boli mal in zakaj včasih kot satan. pa naj mi noben ne govori, da je odvisno od bolečinskega praga. Ker je še na vsaki punkciji bila drugačna bolečina. Ninika ti se ne sekiraj, samo psihično se pripravi, da te ne bo nič bolelo, vse za tvoje pikice , meni je to nazadnje res pomagalo. Pa prvič niti ne veš kaj naj pričajkuješ, ap se ti zdi vse bolj znosno in predvsem si v veselem pričakovanju, da kmalu dobiš v varstvo svojo pikico. Kaj reči staršem. Ne vem, moji so vedeli. Jaz jim nisem hotela povedat, ker bi stalno jokali, ap se je sestra zagovorila in so tako zvedeli. Niso pa bili zato nič jezni name, da jim jaz nisem povedala. so fajn sprejeli, se pa non stop jokajo in molijo k vsem mogočim svetnikom. Moji so zelo razumevajoči in jim na kraj pameti ne pride, da bi naprej razlagali. Tako, da če poveš staršem, mislim, da tudi tvoji ne bojo razlagali naprej. Zdaj se mi zdi, da je fajn, da vejo starši, za ostale pa res ni treba vedeti. Pri meni je celo naneslo, da mojga ni bilo in sem mogla skozi postopek sama in sem bila še kako vesela, da so prišli k meni in me peljali na punkcijo, mi stali ob strani in me pedenali še nekaj dni. Drugega nisem imela, sama pa tega ne bi zmogla. starši od mojga moža, ap nimajo pojma, nihče po njegovi strani ne ve. Odločitev bo vajina, pogovorita se komu povedat in komu ne. Jaz staršem bolj zaupam, kot prijateljicam glede taga, da ne bi sčvekli naprej. siskamiska jaz pa sem že skuhala in pojedli smo tudi že . pa pocrkljali smo se tudi že Poopsie pa saj veš, da ne rabiš sploh prositi, da ti držimo pesti. jaz stiskam prste na nogah in rokah non stop, za vse vas pupe
|
|
|