|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
10.11.2006 16:51:32   
Anonimen
pri Rešu je enako, z izjemo, da ni kontracepcijskih tablet, ekr ni treba čakat, da bi vse ženske imele istočasno Muser posted image . Pol se niti nisem tolk motila prej, ko sem rekla, da se s temi tabletami uravnava M user posted image . pri rešu začneš s suprefactom sprej (pri vas inekcije), 2 dan M je monopur inekcije in potem ko so folikli dovolj zreli stop inekcija in čez 36 ur punkcija. Po punkciji pa dobiš progesteron, ki si jih vstavljaš v nožnico (isti učinek kot utrogestanon). edino svečke ne dobiš kot ve proti okužbi. Se pravi vse je isto, razen začetnih kontracepcijskih tablet. 

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
10.11.2006 16:52:39   
kapica
Misek, nisem noben hudicek, ampak zenska. In kot ves, zenske radovedne, vse hocemo takoj in prve zvedet user posted image .
Mojca lepo da si vse to napisala, si vzela cas, upam da bo kateri pomagalo. Jaz sem imela normalni postopek, kratki, ampak ne v Slo., mislim pa da ni nobene razlike.
Najprej sem zacela z sprejem v nos, vsak vecer en sus, 24.dan po prvi M,2. dan po naslednji M sem zacela z inekcijami Gonal v trebuh. Zraven sem sprej se vedno jemala. Mislim, da sem 9-ti dan dobila stop inekcijo,
11.-i dan pa sem imela ze punkcijo. ET je bil tri dni pozneje. Po ET in do testa sem imela Progesteron vaginalne tablete, mislim da tri zjutraj in tri zvecer.

Pri zamrznjenckih pa samo 12.dan po M ultrazvok, 13. ,16., 20 dan inekcijo Predalon v trebuh, ET pa je bil16.dan . Progesteron tokrat samo 2 tabletki zvecer.

Upam da sem napisala kolko tolko tocno, ampak nekako tako je bilo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.11.2006 16:58:56   
Sulfinija
Punce!

Mogoče bom še kateri kaj pomagala.Vse,ki ste v postopku v MB in ,če dobite bel recept za Utrogstan tabletke jih je potrebno plačati skoraj 2000sit za škatlico.V lekarni,ko dajate tja bel recept prosite naj vam da zadaj na recept pečat in naj vam recept vrne in vred z računom,ki g dobite nesite na zzzs in papirje od IVF od punkcije,tisti list kjer vam pišejo navadolia za jemanje tabletk in vam bodo vse skupaj skopirale in poslala v LJ in čez en teden boste prejele odločbo in na vaš račun bo nakaz denar,ki ste ga dale za tabletke Utrogsten.Marsikdo tole ne ve jaz pa sem ven izvohala in dobile lepo vse nazaj denar za tabletke,ki jih rabim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.11.2006 17:02:38   
siskamiska
Kapica prsti me nič ne srbijo, me je tako strah neuspeha da je kar joj. Moj 10 dan po ET ju je sreda, tako da ga bom mogoče nardila- še ne vem. Moram jit pa najprej kupit test, ker je tistemu k sem ga imela doma pretekel rok uporabeuser posted image . se je kr mal za zamislt da ni še meni preteku rok uporabeuser posted image user posted image .

Tudi jaz se zbujam 100 na uro ponoči in skoz neki premišljujem. No saj bo boljše- nekoč.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.11.2006 17:14:45   
Anonimen
joj ko vaju jaz že vidim user posted image user posted image . kapica in siskamiska dve lepi zaobljeni, rdečelični user posted image user posted image .user posted image user posted image

kratek postopek na lj gk,pa se mi zdi, da se začneš na 2 dan M kar špikat, brez predhodnega suprefacta. Al se motimuser posted image

mojca kako pa ranč, a lahko vprašam al sem preveč firbčna ali imate konje, se s tem ti ukvarjaš??? saj lahk mi napišeš tudi zsuser posted image al pa me pošlješ nekam kjer je ful tema in ponavadi smrdi pa prepih je tudi občasnouser posted image . Sem drgač tudi iz tvojih krajevuser posted image .

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
10.11.2006 17:41:03   
kapica
Misek sedaj sem se prav nasmejala kako lepo si napisala kam te lahko Mojca poslje. Tako vsaj vemo kje te naj iscemo user posted image user posted image .
Sedaj sem zasla na temo Cvekanje v pricakovanju, da vidim malo kaksne zacetne znakce imajo punce tam, in sem pogosto prebrala da je isto kot pred M in da spodaj spika.
Tako da sem spet malo optiisticna glede spikanja user posted image .

Siskamiska, saj bo, potrpet morava, ni druge, se na sreco se lahko med sabo vzpodbujamo, drugace ne vem kako bi zdrzala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.11.2006 17:46:18   
Anonimen
kapica povej po pravici, bi me pršla sploh tja iskatuser posted image user posted image

Znaki so že ta pravi, morajo bituser posted image user posted image , ti pravim, da vaju že obe vidim user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
10.11.2006 18:00:32   
kapica
Misek, ma za tebe grem na konc sveta user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.11.2006 18:07:10   
Ninika1
ojla punce,
vidim, da je poopsi preživela punkcijo...user posted image user posted image user posted image  in sedaj naslednja sem jaz:
danes ob 21.00 si dam stop inekcijo in v nedeljo punkcija brrrr....mapk mišek ker si ti tako zlata sigurno sploh ne bo bolela user posted image
siskamiska in kapica sedaj pa da tud vidve sporočita lepi novički!!!! jasno ?!!? Držim pesti!!

Punce uživajte, se kaj javim jutri, sedajle pa letim na martinovanje ... seveda sem jaz šofer tako, da s pijačo ne bo nič user posted image user posted image user posted image

Lp.

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.11.2006 18:10:48   
kapica
Ninika bravo! Se malo pa bos tudi ti zvedela kako pridna si bila in koliko jajck bos dobila oz. oddala user posted image .
Jaz bom poskusila te ubogat in bom drug teden sporocila dobro novico. Se bom potrudla, cisto zares.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.11.2006 18:19:55   
Anonimen
ninika bi si mogla zdaj malo privoščit, da ti bo pol na punkciji maček bolj nagajal, kot pa same bolečine. ja, ap še pol itak 9 mesecev ne bo nič iz alkotauser posted image . bom mislila nate in ti držale pesti. nič bolečine, ap velik  zlatih jajcuser posted image user posted image user posted image , zmenjenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
11.11.2006 8:02:09   
Anonimen
moje pupike, spet se oglašam, ko nobene ni tukajuser posted image .
Ne morm spat, čist sem zbujena, ponoči sem težko spala...razmipljam in razmišljam, da tokrat mora uspeti, nič druga kot to ne sprejmemuser posted image .

Najprej hvala vsem, ki ste močno držale pestke zame in ki ste me vzpodbujale z lepimi besedami in mislimiuser posted image user posted image user posted image user posted image kapica, MIŠEK, Saša, Estera, siskamiska, ninika...res ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moj srček me je res cel dan razvajal, jst em cel dan preležala, ker me je vesčas zbadalo in tudi krvavela sem čez cel dan, tko da sem si rekla, da se moram čuvati zato me tudi ni bilo nič na spregled.
Vsekakor sem mislila na vasuser posted image user posted image user posted image

Ninika, tebi držim močne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da puncija čimprej mine in da bo čimmanj boleča. Reš bo dobro skrbel zate, tako kot je zame. Reš je zame res car!!!

kapica: sej veš, da si mi pri srcu, da si mi blizu in z vsem srcem držim pesti zate,..to da ni nič znakov je definitivno super stvar, tako kot si sama rekla, vsaj ni znakovuser posted image  in jst sem prepričana, da ti bo tokrat uspelo, 100%!!!!V bistvu sploh ne rabim držat pestkuser posted image

siskamiska. kaj ti naj drugega napišem kot to, da ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse te živalce za srečo in  mislim nate!Tudi ti boš srečkauser posted image !!!!

MIŠEK, hvala za svečke, sem jih v četrtek že dobilauser posted image user posted image user posted image Super si user posted image .
Ti si moj sonček, ti si res carica in zopet in ponovno hvala za vse kar si storila zameuser posted image user posted image Sej ti ne rabim pisati ane, saj vse sama veš.user posted image

Saša, seveda sporočim n ovičke, kako naj nebi, sej ne morem zdržat brez RR in brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, moj transfer je v ponedeljek, zato prosim še enkrat stisnite pestke zame, da se jih bo čimveč oplodilo potem pa žur, ker ko nom imela svoji pikci v sebi, jih tokrat ne izpustim!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
11.11.2006 9:38:10   
Ninika1
Jutro punce user posted image
danes pa poležavate vidim user posted image

Mišek poročam, da se vseeno nisem alkoholizirala...pa bi se ga res lahko, da bi se potem res bolj ubadala z mačko kot z punkcijo user posted image user posted image user posted image

Kapica in siskamiska vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poopsi vidim, da si danes bolje user posted image user posted image .Čuvaj nase ...zate user posted image user posted image user posted image !

neža81, sale aška in ostale user posted image user posted image user posted image

Punce še eno vprašanje... kaj ste rekle staršem? meni namreč ni za razlagat da sem v postopku in tudi trentuno nobeden ne ve razen naju. ampak nekaj pa bom morala rečti zakaj sem v bolniški in ni mi za lagat staršem a enostavno ne vem. Ni mi da potem cela žlahta debatira o tem in vsi čakajo na rezulat user posted image  ...

Lep dan vsem,user posted image

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
11.11.2006 10:29:49   
siskamiska
jutro punce, oz. dober dan. Jaz sem že ful pridna in kuham 100/h.
Hvala vsem ki mislite name. Pri meni je stanje nespremenjeno.user posted image user posted image
Upam da tako tudi ostane.

Vsem en lep meglen pozdravček in

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.11.2006 10:30:54   
siskamiska
ups, enga škratka sem mela na tipkovnici

še enkrat:
Vsem en lep meglen pozdravček in user posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 390
11.11.2006 10:50:27   
Anonimen
halo pupe. sem mislila, ker je sobota, da ne boste preveč čvekale. Vsaj ponavadi je tako, ap sva kar zavila mal na plažo. Dopoldan je fajn, ker ni pakistancev in indijcev, ki se naslajajo in si pasejo oči na tebe. Ne bi bilo nič narobe s tem, če ne bi pršli čist do tebe, se zraven tebe slikali in nekateri se celo drgnejo ob tebe. Da ne bo pomote, to se dogaja samo na javnih plažah in ob vikendih in praznikih.  To da maš moža in otroke zraven, nič ne hasne. Je pa danes bilo zlo fajn, nobenga nikjer in je skoraj vsa plaža bila najina. sva pa mogla it res zgodi in tudi ful vstran od vsega živega.

Poopsie ja dogaja se da včasih krvaviš. jaz sem na predzadnji punkciji skor vso kri zgubila kar na stolu. Mi je bilo ful nerodno, ker sem mislila, ad sem se uscala. šele ko sem namignila mojmu, naj pogelda, akj to teče z mene, je reku, da kri.  Ne vem zakaj, včasih krvaviš, včasih pa ne, pa zakaj včasih nič ne boli in zakaj včasih boli mal in zakaj včasih kot satan. pa naj mi noben ne govori, da je odvisno od bolečinskega praga. Ker je še na vsaki punkciji bila drugačna bolečina.
Ninika ti se ne sekiraj, samo psihično se pripravi, da te ne bo nič bolelo, vse za tvoje pikiceuser posted image user posted image , meni je to nazadnje res pomagalo. Pa prvič niti ne veš kaj naj pričajkuješ, ap se ti zdi vse bolj znosno in predvsem si v veselem pričakovanju, da kmalu dobiš v varstvo svojo pikico. Kaj reči staršem. Ne vem, moji so vedeli. Jaz jim nisem hotela povedat, ker bi stalno jokali, ap se je sestra zagovorila in so tako zvedeli. Niso pa bili zato nič jezni name, da jim jaz nisem povedala. so fajn sprejeli, se pa non stop jokajo in molijo k vsem mogočim svetnikom. Moji so zelo razumevajoči in jim na kraj pameti ne pride, da bi naprej razlagali. Tako, da če poveš staršem, mislim, da tudi tvoji ne bojo razlagali naprej. Zdaj se mi zdi, da je fajn, da vejo starši, za ostale pa res ni treba vedeti. Pri meni je celo naneslo, da mojga ni bilo in sem mogla skozi postopek sama in sem bila še kako vesela, da so prišli k meni in me peljali na punkcijo, mi stali ob strani in me pedenali še nekaj dni. Drugega nisem imela, sama pa tega ne bi zmogla. starši od mojga moža, ap nimajo pojma, nihče po njegovi strani ne ve. Odločitev bo vajina, pogovorita se komu povedat in komu ne. Jaz staršem bolj zaupam, kot prijateljicam glede taga, da ne bi sčvekli naprej.

siskamiska jaz pa sem že skuhala in pojedli smo tudi žeuser posted image . pa pocrkljali smo se tudi žeuser posted image

Poopsie pa saj veš, da ne rabiš sploh prositi, da ti držimo pesti. jaz stiskam prste na nogah in rokah non stop, za vse vas pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
11.11.2006 11:28:03   
kapica
Dobro jutro punce!
Vidim da ste ze vse pokonci user posted image .
Siskamiska, hura za naju, da se nimava nobenih znakcov user posted image user posted image . Upam da se naprej tako ostane user posted image .
Ninika, tebi  tudi jutri drzim pesti , da bo slo vse kot mora in z  cimmanj bolecin user posted image user posted image user posted image .
Glede bolniske pa je pri meni tako, da najini starsi nicesar ne vejo o nicemer. In sicer na zeljo mojga moza, ceprav bi mi se kako prav prislo da bi se z mojo mamiko o tem pogovarjala. Mogoce kdaj pozneje. Poleg tega zivima tako dalec, da se vidimo parkrat na leto, tako da nihce ne ve da sem v bolniski. Se pac zlazem da sem v sluzbi, saj me ne vidijo user posted image . Zal je tako. Zato tudi nimam kaksnega nasveta kaj naj reces. Al pa mogoce da imas prehlajene jajcnike, al pa kaj takega.

Poopsie lepo da si se pocartala user posted image . Jaz nisem nic krvavela, ne vem pa od cesa je to odvisno. Ti kr pocivaj se naprej, pa se bo umirilo. Glede ET-ja pa tako ves, tako kot je Miska rekla , ni nas treba prosit za pestke, me jih vedno drzimo user posted image user posted image user posted image . Si pa zelo pogumna in pridna pupa user posted image user posted image user posted image .

Aja glede spanja ponoci je pri meni enako. Danes sem prvic spet kr v redu spala, prejsnje noci je bila pa groza. Tako kot pravis ti, sam nekaj razmisljam in to. Pa tudi to spada zraven, po mojem mnenju je to samo strah, ker si tako zelimo uspeti. Zato pa se toliko boljse da smo v bolniski, da lahko cez dan polezavamo.

Misek a da je tako z plazo in soncenjem pri vas? Si ne bi mislila res, da kaj takega obstaja. nesramnezi eni, nimam drugih besed. Potem pa res boljse da ostaneta pri bazencku user posted image . Sonce tam enako sije user posted image .

Lep dan vam zelim pupe  in bodoce user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.11.2006 11:35:04   
Ninika1
Hvala punce. Sej ni da bi trobli naprej ampak jok in ne vem kaj še vse in potem če ne rata pa spet jok user posted image . Nočem se smilit nikomur!! Drugače pa imam res najboljše starše na svetu in ne bi jih rada sekirala...ker vem, da se bodo zelo sekirali user posted image !!

Ni panike, bom preživela!! Vse samo, da nekoč stisnem k sebi  bitjece najine ljubezni user posted image user posted image !! A je tako punce? Gremo naprej!! user posted image user posted image user posted image

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.11.2006 11:51:11   
kapica
Tako je Ninika user posted image .
Ce so starsi tako kot pravis, pa res poves. Zakaj pa ne, bojo vsekakor razumeli, pa se pritisk bo manjsi brez tistih "ja kdaj bom koncno oma" komentarjev ( tako kot pri meni user posted image ).

Samo pogumno naprej, se strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
11.11.2006 16:37:39   
Anonimen
ninika jutri je tvoj dan, zato ti želim nič bolečin in kup lepih, zrelih, dobrih jajčkuser posted image , ki se bojo z veseljem user posted image stiskale s user posted image plavalčkiuser posted image tvojgauser posted image možekauser posted image .    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
11.11.2006 17:01:36   
siskamiska
Ninika in Poopsie držim pesti za vaju.
pa še user posted image  in user posted image  za srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.11.2006 8:39:29   
Anonimen
Jutrouser posted image user posted image user posted image

No še ena noč je za mano, slabo sem spala, spet kar nekaj sanjam....user posted image ...uglavnem ne morem več spati zatp sem vam javljam zjutraj, popoldnevi so pa ful zasedeni, da niti do računalnika ne pridemuser posted image .

Včeraj sem 5 ur šopingirala, kar je moj rekorduser posted image , jst nisem tipičn apunca, men se po 2 trgovinah ne da več okorg hodit, al pa da bi vse premetala in poskusila, se mi zmeša, poskusim maximalno 5 stvari in se odločim.
Kupila sem si lepe škorenjčke, pa taščica zlata mi  je kupila hude hude hlačke, pa kupila sem si sončna očala...user posted image user posted image user posted image sem tolk srečnauser posted image , že dolgo časa si nisem kaj lepega privoščila in včeraj sem si dala duška.

Ninikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj ti bo čim manj boleče in naporno, naj dobro poskrbijo zate in iz srca upam, da si znesla jajčka, ki ti bodo prinesla največjo srečo. Držim pesti in mislim nateuser posted image user posted image user posted image

siskamiska: če ni nobenih znakov, jst še zmeraj pravim, da je bolje kot pa da imaš znakeuser posted image .user posted image user posted image bravo, sej veš, da ti stiskamo pesti in mislimo nateuser posted image

Kapica kako si punca? Kako se počutiš?Jst ti redno držim user posted image user posted image user posted image !!!Zame si dbest punca in bom skakala do stropa, če ti uspeuser posted image , da se popravim, če bo uspelo katerikoli od vas bom skakala do stropauser posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK,ja jst tud mislim, da bolečinski prag nima nobene veze s punkcijo. Jst imam kar visok bolečinski parag pa me vsaka punkcija takooo boli, daje za popiuser posted image . Mah sej sem že večkrat rekla, res,da ful boli ampak jst bi dala še vse 100x čez, če bi vedela, da mi bo 101 uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 397
12.11.2006 9:22:19   
Anonimen
te bom kar čez kolena in po riti poopsie. Ti šopingiraš jaz pa mislim nate ins e mi smiliš, k te vse boli in krvaviš. Barabica mala, ti, ti, ti, ti, barabicauser posted image . No sam da je vse ok in hvala bogu, da si si dala duška in nakupil aveliko stvari. Ampak na eno pa nisi pomislila. Te hlače ti bojo čez nekaj mesecev premaleuser posted image user posted image , razen, če niso v pasu na gumi in če so raztegljiveuser posted image , ker ti bo čez nekaj mesecv buši zrastuuser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image
A sončna očala pa si si kupila za obisk pri meniuser posted image . Kaj zdaj pupe boste priletele na preprogi, jaz sem pristajalno stezo že naredila in jo vsak dan pometam, da se ne bi preveč peska nabralouser posted image .

lep konec vikenda vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
12.11.2006 9:40:47   
kapica
Jutri pupe!
Ja Poopsie, potem si pa ti ze prava, res, ce lahko pet ur sopinga delas. Ja potem pa res ni tako hudo s tabo user posted image . Sreca, super, sam da ti gre spet boljse.  Hvala za pestke, sem jih vesela od vsake ki jih dobim, in seveda jih vracam z svetlobno hitrostjo za jutri user posted image user posted image user posted image .

Nini,a tebi se kr drzim oesti dokler se ne oglasis in poves da ni bilo tako hudo in da si dobila velikoo jajck user posted image user posted image .

Misek, a ti nas se cakas? Jaz sem pa mislila da ker smo zadnjic samo sanjale, da verjetno izlet odpade, pa sem ze kovcke spraznila in razpakirala user posted image user posted image . Tako da mislim da lahko ono stezo kr zapraseno pustis user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.11.2006 9:46:44   
Anonimen
user posted image  Pozdravljene!
Upam,da se vam bom pridružila kmalu.Vse se dogaja tako hitro.V ponedeljek sem poklicala dr.Reša,že takoj popoldne šla k njemu in dobila terapijo Klomifen in Aglurab.Danes ob 6h sem imela UZ in dal mi je stop injekcijo,ki jo moram dobiti danes ob 21h.V torek zjutraj pa na punkcijo v Postojno.Ne vem,koliko foliklov je našel,nisem upala vprašati,ker se mu je zelo mudilo.Zdaj me pa skrbi punkcija,ker je dvakrat v Ljubljani bilo hudo in sem močno krvavela.Prvič sem pridelala samo eno celico,drugič pa dve s tem,da je ena takoj odmrla,druga se pa ni oplodila.(so rekli,da je bila prezrela).Upam,da bo zdaj boljše.Ali je res pri punkciji v Postojni mož zraven?
Vsem,ki greste čez te ali druge postopke,želim,da bi vam čimprej ratalo.SREČNO!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......