|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.4.2007 11:21:50   
bačko
Afnica držim pesti zate.
Jalahko bi šle v Galerijo Grad.Jaz tam blizu delam.Na pošti in bi se lahko dobile.Drugače pa jaz ne vozim avto in bom imela malo težji problem kam priti.Ampak se bomo že zmenile.
Rumba veš da bom poročala.
Grem pojesti kosilo potem pa na šiht.Ej a kaj hokej spremljate?Jaz sem čist nosti padla.Grem jutri na zadnjo tekmo.
Lepo se imejte in uživajte na sončku.
Pa pa

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.4.2007 11:21:54   
ikonca
Pozdravljene,

jaz sem stara 24 let.

Freycha, tudi meni otroček pogosto tiši ob stran trebuha in se mi naredi bula. Jaz mislim da je to ritka, ker se bula prilega dlani roke in ni čutiti da bi bilo kaj špičastega.

Kapica, zelo dobro to z zapravljanjem oblačil. A pa je večliko izbire? Jaz sem po pregledu omar ugotovila da imam samo dve kratki majici - nerodna reč!

A je katera nosilka s.p.-ja?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.4.2007 11:55:38   
kapica
Ne, ikonca, mislim da ni kaj vec izbire kot pri nas. Ampak pri meni je tudi bolj susno glede poletnih oblacil. Od lani ne morem nicesar oblect, niti ena majcka mi ne pase. Sedaj sem pa kupila samo ene hlace in dve majcki z kratkimi rokavi, navadni, toliko da imam za silo. Kot receno, ne bi rada pretiravalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.4.2007 12:01:49   
Afnica
Sem že doma. user posted image user posted image

Dali so me na CTG...oba sta bila tako živahna, da je bil kar problem ju ujet. Moram rečt, da oba hkrati še nikoli nista takšnih vragolij počela. user posted image   Preden mi je pa zdravnica delala UZ, me je pa že pomirila z besedami, da so na razliko dejavni: geni, spol, lega, ... In da bo za vsak slučaj še 1x delala UZ, ki pa je pokazal, da punčka ni premajhna, ampak je fantek nekoliko večji, kar se vidi iz meritev, ki pa kot pravi ustrezajo. user posted image

Bila sem spet pri Tončki Završnik, ki me prvič ni navdušila...danes je bila pa prav prijetna. Zgovorna, strokovna in tudi zabavna. Moram pohvalit!!

Sprejem in merjenje pretoka v popkovnicah ni potrebno, ker je z malima vse o.k.  Tega sem se najbolj bala, da bom morala ostat. Sej same bolnice se ne bojim, ampak je moj dragi ravno včerj prišel iz bolnice in bi mi blo težko zdej še meni it, ko je že tako bilo stresno dovolj. In sem res presrečna, da sva oba doma in da paziva drug na drugega.

No, ko že ravno hvalite svoje najdražje...tudi moj je priden, ker "mirno" prenaša moje smrčanje in muhe. user posted image  In zadnjič, ko je imel nesrečo se je jokal, ker je pomislil na nas 3...in mu je blo hudo. Da ne govorim kako je bilo meni. Res sem presrečna, da ga imam!!!

Da potožim še, da mi noge noro zatekajo (pritisk in urin je o.k) in da se nenormalno redim. Kot sem že povedla do 21. tedna 4 kg, kar je blo še vredu. Od 21- 26 t. 7 kg user posted image  in od 26-28 t. 3 kg user posted image . če seštejemo pomeni to 14 kg. Je pa res, da mi zatekajo noge in da je trebuh veeeeelik. Sem pridobila že 40 cm obsega (74 na 114)
Ostalo (rit, stegna) je pa še vse istih dimenzij. Vaga bo pa tak 100kg pokazala preden grem rodit. user posted image

Lepo se imejte. Hvala vsem za skrb in pazite nase. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.4.2007 12:34:37   
Freycha
Joj, tega sporočila sem pa prav vesela user posted image user posted image user posted image  Samo da je vse ok!

Veš s tole Tončko Završnik je tako. Full je odvisno, kak dan ima. Če je dobre volje, potem se full heca, če je slabe, te kar malo napizdi. Je pa res, da je izredno strokovna in dober diagnostik. Zato jaz raje malo potrpim, kadar jo imam in je slabe volje, ker po drugi strani vem, da če bo kaj narobe, mi bo res znala pomagati. Je pa moja izbrana ginekologinja sicer. Sem pa tudi ugotovila, da je na UZ-jih bolj sproščena, kot pa v ordinaciji. Kot, da ji delo z "navadnimi" pacientkami ne ustreza najbolj, saj je ona bolj na porodničarstvo usmerjena, kot na ginekologijo - čeprav je oboje; moje mnenje!

Ja, res smo lahko vesele, da imamo take super "možeke" (midva nisva poročena), čeprav včasih me moti, da je predober in bi se rada malo kregala, on se pa ne pusti sprovocirati - ah, nam ženskam itak nikoli ni prav user posted image

Evo, jaz sem bila pa ravnokar pri moji zdravnici in mi ne bo komplicirala zaradi tistih treh dni, ki mi visijo v luftu in bo napisala bolniško za prehlad ali nekaj podobnega, potem grem pa itak že na dopust.

Joooojjjjjj kdaj bo četrtek, da imam UZ in da mi potrdijo ali ovržejo tezo, da imam manjši maternični vrat, kateri bi bil lahko vzrok predčasnega poroda.....user posted image user posted image user posted image

Aja, moja mala je pa najdla novo zabavo. Nogico mi tišči v desno rebro, da me kar dviguje. To sem baje tudi jaz mami delala in se moj dragi že križa, če bo imel dve taki babiki doma, kot sem jaz. Dva user posted image ..... user posted image user posted image

Punce, a se ve tudi kar uležete, dvignete majico in ste sposobne pol ure opazovati trebušček? Sploh takrat, ko je dete full živahno? Jaz sem že obsedena s tem ratala, bi skoz bušija gledala in potem še mojega dragega silim, da naj še on gleda user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.4.2007 13:09:32   
Jelenche
ohoj nosečke

afnica hvala bogu da je vse ok, sem se prav ustrašila

rumba jaz sem itak za,.. sicer ne vem kje je to, bom šla pa z taxijem user posted image  sicer pa klinc vas gleda pa sladoled user posted image   user posted image  nooo mogoče se lahko prekršim.

freycha men tut narobe hod ta bolniška. Zdaj mam bolniško do 2.5. z 8.5. pa začnem dopust,.. vendar ker sem na bolniški od 2.4. bom morala it na komisijo ne? in bomo videli če mi bodo podaljšali. ...user posted image  Bom že nekak.
pa tole za tvoj MV, kakšna pa je verjtnost in kok prej pa lahko rodiš, če se izpostavi da je krajši?

aja drugače sem pa ravno dopolnila 27 let user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.4.2007 14:15:32   
rumba
Pozdravček in user posted image  !
Dopoldan sem bila na maratonskem sestanku, user posted image  je brcal kot zmežan, da me je kar premetavalo na stolu, sedaj pa me je ful začela boleti glava. Komaj čakam, da šibam domov. Še trikrat pridem delat, pol pa juuuupiiii! V četrtek že morjeuser posted image . Anja 7, ti tudi, super!
Joj, še vedno sem najstarejša user posted image . A sem res? Ja, nič no, torej dokler ne izvolimo predsednice, skupino po splošnih običajih vodi najstarejši članuser posted image user posted image user posted image . Pa vas mam!
Afnica, krasna novica user posted image .
Freycha, super za tako zdravnico. Pa še bolj za takega user posted image ! Ne sekiraj se preveč zaradi MV, mogoče pa sploh ni tako hudo. Sicer pa tudi krajši ali stanjšan MV ni nujno vzrok za predčasni porod. Če bo kriza, boš dobila inekcijo za razvoj plodovih pljučk, sicer pa se že itak bližaš 32 tednu, ki predstavlja tisti mejnik, ko je skoraj ziher ok z user posted image , če bi se takrat rodil.
Jaaaaa, meni je tudi ful dobro gledati trebušček kako valovi in skače sem in tja. Pol pa še kaj zapojem in opazujem, če je kaka sprememba. A, pa še neki, zvečer v temi posveti s svetilko na trebušček in opazuj reakcijo. user posted image  zazna razliko v svetlobi in je prav hecno.user posted image
Glede user posted image  in prepirov: Ma, moj se mi zdi je imel največje probleme v 1user posted image , do sedaj pa se je že navadil, kake smo nosečkeuser posted image . Sedaj ni več kakega kreganja in pričkanja, pa verjetno so tudi pri meni hormoni manj na delu, kot so bili 1. in 2.
Baja*, user posted image  tudi za tvojega možeka. Ja, bolj kot smo se me sposobne kontrolirati, bolje je.
bačko, nič ne gledam tv-ja, razen pol okoli desetih zvečer, ko ima možek čas in gledava Preason break. Upam, da kmalu pogledava celega, da bom začela ob normalnih urah hodit spat. Ja, je user posted image , če tako not padeš, pa naj bo karkoli že.

Torej vam Galerija Grad na Viču ustreza? Jelenche, to je tam, kjer vozi 14. mimo študentskih domov, mimo Merkatorja in čez kakih 30m zavije za 90 stopinj. Tam na ovinku je GG. Parkirišče ni ravno veliko, upam, da se stiščimo. Pa ziher se dobi tudi kaj zate, kakšno sadje mogoče ali kaj podobnega.
Dajmo še kakšen datum! Jaz sem na morju od 26.4 do vključno 3.5, vsi ostali dnevi so zame ok. Rada bi prišla brez mularije, tako da bo moral user posted image  biti za varuško.

Uživajte!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.4.2007 14:19:36   
Freycha
Jelenche  jaz sem malo smotana, zato ti šele sedaj čestitam za rojstni dan. Sem kar pozabljala....

Torej: vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image  drugo leto bom bolj pridna, obljubim user posted image user posted image

Jelenche, jaz sem se z mojo dr. zmenila (ne z G, ampak splošno dr), da mi bo dala za tiste tri dni, ki mi falijo bolniško zaradi prehlada (ali nekaj podobnega), zato ti predlagam, da greš do svojega dr in se zmeniš nekaj podobnega.....  Mislim, da bi dr. moral biti razumljiv in ti ne bi smel delati problemov...

Kar se MV-ja tiče je pa tako. Načeloma se MV začne tanjšati oz. manjšati šele tik pred porodom, ko se ti potem tudi odpre in na nak način je to začetek poroda. Kako daleč sem, ne vem, ker mi G niti ni bolj natančno povedala. Grem pa (kot sem že napisala) v četrtek na UZ, pa se bo tam MV lepo videl, pa bom G vprašala kaj to točno sedaj pomeni in na kaj moram paziti in kaj ne....... Verjetno bom tudi po tem posvetu malo več vedela o vlogi MV pred in ned porodom in o vzrokih za sprožitev poroda.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.4.2007 15:40:36   
kapica
Afnica, super za dobre novickeuser posted image user posted image user posted image . Uh, sem vesela, mi je kr odleglouser posted image . Afnica, dokler se samo v trebuh siris, se ni problema, potem ves da je samo nosecnost in ne kup mascobe zravenuser posted image .
Jaz imam tudi probleme z zatekanjem, da noge prav pecejo in bolijouser posted image . Ne vem kaj bi se se dalo narediti,razen nog v luft in cimmanj soli.
Freycha, jaz isto delam in opazujem bebo kako skace, sploh ko ima svoje trenutke. Je res takoo lepo, da se kr smejim zraven in pogovarjam, mali pa se kr naprejuser posted image . Res cudovito.
Rumba, nasa nova predsednicauser posted image . Jaz te volimuser posted image .

Mene pa hrbtenica in kriz takooo boli, da se mi kr mesa. In ne vem vec kaj naj, prav nic kaj ne pomaga. Delam gimnastiko, zvecer se vlezem na termofor, masazo dobim, pa vse skupaj nic ne prinese. Ne morem vec prav sedet, stat, lezat, nic mi ne pase in to me dela prav sitno. A mislite da bi plavanje kaj prineslo, ali pa miganje v vodi? Res je groza, kaj sele bo.
A se vam tudi zdi, da vcasih tako tezko vzdihnete oz. "lovite" zrak? Se mi zdi da se vcasih sploh ne morem nadihati lufta.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.4.2007 16:47:57   
Anonimen
Joj, ste bile danes pridne. Sem rabila zdaj pol ure, da sem vas prebrala. :)

Jaz sem že kakšno uro doma, zjutraj so me dobro izstradali in našpikali. Me blazinice na prstih kar bolijo.
Pol sem si pa kuola dve knjigi - kuharski in 3 majčke v H&M-u. Sem zjuraj pred omaro ugotovila, da mi vse majčke s kratkimi rokavi samo joške pokrijejo, trebuščka pa nič.
No, sem kupla kar nenosečniške majčke, za vse 3 sem dala 21 €. Ni dosti, ne?

Zdaj se pa moram spočit... Da ne bo spet ponoči kakega letanja.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.4.2007 16:53:29   
GabiW
ojla,

se vam javim na hitro javljam. Rumba tudi jaz imam 30 let, tako da se bova za predsedniško mesto še pošteno borili. user posted image user posted image user posted image  Če pa upoštevaš to da je to moja prva nosečnost, ti pa prestol odstopim. Ampak mi obljubi, da bom lahko tvoja leva roka! user posted image

Jaz sem tudi za galerijo Grad, čeprav imajo pri Žabarju najboljšo čokoladno torto. Jaz pred prazniki ne morem. Zdaj imam izpite potem pa morje. Tako da jaz se vam bom pridružila po 3.5.

Šibam počivat potem pa greva menda z user posted image  v tivoli. Juhuuu

pridne bodite

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.4.2007 17:06:15   
Anonimen
Punce, če se dogovorite za 7.5. (ponedeljek) in če mi bo ura ustrezala, se vam v Galeriji Grad pridružim tudi jaz. Sem ravno tisti dan v Ljubljani. :) Če ne pride kaj vmes....

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.4.2007 21:36:17   
baja*
Afnica, super da je vse ok! Sem res vesela.user posted image
Midva z user posted image  pa sva se danes potepala v Celju. Zvesta tudi jaz sem si v H&M-u kupila dve navadni (nenosečniški) majčki s kratkimi rokavi in sem dala samo 15€. Sta taki dolgi, da pokrijeta bušija in raztegljivi pa še bolj poceni kot nosečniške stauser posted image . Pa eno kiklco sem si kupla (tudi nenosečniško), ki nima elastike v pasu in jo (zaenkrat) komot gor dobim, nosla jo bom pa lahko tudi kasneje. V glavnem, splača se pogledat tudi na nenosečniškem oddelku.
Ja Freycha, tudi jaz vsak večer uživam v predstavi mojega user posted image . Sploh se ne naveličam gledat v trebuh. Ne vem pa, kaj ven potisne, ko se naredi bula (rekla bi, da je ritka) - jaz pravim, da se hodi otroček cartat in pol ga božam po ritkiuser posted image .
Kapica, poznam občutek, ko loviš sapo. Se mi zdi, da včasih ne morem dovolj zraka vdihniti. Menda že maternica pritiska na pljuča. S križem pa hvala bogu nimam težav in resnično upam, da tak tudi ostane.
Rumba in Anja7, važičke ker gresta na morje.user posted image  Uživajta sto na uro (še malo za vse nas julijke)!!
Saj res: Rumba za predsednico, Gabi pa za podpredsednicouser posted image .

Kaj lepega sanjajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
20.4.2007 21:52:49   
Petraa
Pozdravljene!
no,da se vam malce pridružim.Imam rok 10.7.2007,pričakujem že drugega fročka,stara pa sem 22 let.No jaz pa imam rizično nosečnost in moram počivat,ker je G že otipalo glavico od tamalega,tako da ne ve ,če bom zdržala še en mesec v enem kosu.a je katera z dolenjske

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.4.2007 22:19:03   
baja*
Pozdravljena Petraa in dobrodošla med nami! user posted image
Imava na isti dan rok. user posted image
Ojej, a G. ti je že glavico otipala? Upam, da boš čim dlje zdržala!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.4.2007 23:37:30   
siskamiska
Čaw punce!

No da se vam še jaz malo javim po doooolgem času. Saj sem vas vsak dan brala, samo pravega navdiha ni bilo za pisanje.
Danes smo imeli pregled (UZ), našedva čmrla sta super, skoraj identična v rasti, še vedno oba z glavicam navzdol, upam da tako tudi ostaneta user posted image user posted image .
Moja G je bila danes zelo prijazna in sva jo nahecala z mojim možekom da nama je zapekla na CD 14 slikic. user posted image user posted image user posted image
Sem jih pa slišala ker nisem pravilno jemala železo ( ups), pa rekla mi je da naj začnem počivat in da so se moji enourni sprehodi vsak dan definitivno končali. MV je dolg 24 mm, zaenkrat še ni panike, samo se mi je v 5 tednih skrčil za 7 mmuser posted image . Naslednji pregled imam čez 4 tedne in bo spet UZ user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela ko vsakič vidim čmrla.
Sta pa tako živahna, da mi gre trebuh kar levo in desno, pa zvečer rata vseh mogočih oblik user posted image .

Še vedno sem za da se dobimo, kjer koli boste rekle.
Stara sem 29 let, zato se nikakor ne bom potegovala za tajnika ali blagajnika user posted image .
Midva sva tudi mislila jit na morje za čez prvomajske, pa sem ugotovila da razen presedanja po lokalih nimam drugega za počet, zato sva se odločila da bova verjetno kar doma, pa bova rajši kak dan na vikendu sprobavala žar ( imava ravno novega user posted image ), pa malo iskala načrte za hišo, pa šla do kakšnih prijatlov na obisk.... pa bo hitro minilo.

Afnica, sem zelo vesela da je vse OK, me  je kar stisnilo ko sem prebrala tvoj prvi post.

Uf, to ni dobro če se ne javim vsak dan ker potem mislim da moram napisat seznam.
Grem počasi v mižule, ker grem jutri na vikend in bom cel dan na svežem zraku na prelepi dolenjskiuser posted image

Fajn se imejte in pobožajte trebuščke.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
21.4.2007 9:21:10   
kapica
Zvesta in baja, jaz mislim, da imamo me enake majckeuser posted image . Jaz sem moji dve namrec tudi kupila na nenosecniskem oddelku, pa mislim da je ena stala 7 al 6 eur. ne vem vec tocnouser posted image .
Petra, dobrodoslauser posted image . Drzim pesti in upam, da bos cimlje obdrzala bebico v sebiuser posted image .
Siskamiska user posted image za UZ in skakajoc trebuscekuser posted image .Upam, da bos pridna in se bos drzala nasveta G, da skrajsas sprehodeuser posted image .

Jaz sem pa danes cisto sama, pa mi je ze zdaj dolgcasuser posted image . Mozek pomaga prijateljem pri selitvi, popoldan gre pa v sluzbo. No saj bom sedaj malo kaj skuhala, potem grem na en otroski sejem, v trgovino in na balkoncek z knjigo. Sicer je soncek zunaj, veter pa je hladen, tako da je treba pazituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
21.4.2007 10:41:03   
baja*
Danes sem pa spala na obroke, ni pa ni šlo. Mali je celo noč skakal po mojem trebuhu, user posted image špilal fucbal user posted image  in me brcaluser posted image . Jaz pa tak zaspana user posted image .
Jaz sem tudi zaenkrat sama doma (dragi dela), popoldan pa imamo piknik pri moji mamiuser posted image .
Kapica, upam, da ti ne bo preveč dolgčas. Pa saj si si že našla nekaj opravkov, tak da boš vidla: dan bo minil kot bi mignil. Zvečer boš pa tolko bolj vesela svojega možekauser posted image .

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.4.2007 12:21:19   
Anonimen
Punce, dajte me malo potolažit, no!

To ni več normalno. Tako prekleto sem spet utrujena, kot prva 3 mesece. Cele noči spim, tako da se tudi obračam ne. Se zjutraj zbudim cela zaležana in razbolena. Ampak podnevi sem tudi TAAAAkOOOOO Utrujena. Sem zdaj cel dopoldan preležala, ker nisem v funkciji nardit karkoli. Samo, spala, spala, spala bi...
Zvečer me zmanjka ob 21h, spim do kolkih se da. In če ne dobim še dnevnega dremeža, sem čisto hin.

Kaj naj? A se še kateri to dogaja?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.4.2007 13:22:46   
Jelenche
ja zvesta, men se je tudi to dogajalo. Sicer je zdaj že malo bolje. Ponoči sem spala tudi po 12ur v kosu, sploh nisem vedela kaj mi je. Ampak se stanje izboljšuje. Mislim da je to ta spomladanska utrujenost.
oo siskamiska ja živjo, .. pogrešal smo te! Super da imaš tako živahna user posted image  user posted image !

petraa dobrodošla in srčno upam da zdržiš še malo. Sicer si pa zdaj že tako visoko noseča da tudi če bi rodila v kratkem bi bilo vse ok. Tako da čim manj skrbi in čim več počivat. (Dodala te bom na seznam)

aja pa hvala še enkrat vsem za čestitke za moj r.d.

uživajmoooo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.4.2007 13:26:10   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted imageJulija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
05. Anonimna
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image ; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
17. Anonimna2
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 61 user posted image , od tega 3 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 12 user posted image  in 15 user posted image

in fantki lovijo ...    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image         

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.4.2007 13:56:04   
Afnica
Še 1x hvala vsem za skrb!!user posted image user posted image user posted image

Zvesta kako je pa kaj s tvojo krvjo?? Močna utrujenost se namreč pojavi tudi pri slabokrvnosti!!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.4.2007 14:03:51   
Anonimen
Hmmm, Afnica... Pojma nimam. Do sedaj sem vedno imela tipi-top kri.

Me bo pa naslednjič poslal na preiskave, mi je sestra že omenila. Imam pa pregled šele 8.5. Če ne bo kaj s sladkorjem v ponedeljek narobe.

Nisem vedela, da slabokrvnost vpliva na utrujenost. Hvala, Afnica...

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.4.2007 14:22:32   
Freycha
Zvesta do 8.5. si kupi kake tablete z železom (škodovati itak ne morejo kaj dosti), pa tisto jej. Je pa res, da je prišla spomladanska utrujenost in če imaš še malo slabšo kri, je samo še slabše.

Pa ne bit user posted image če bi samo spala. Čez 5. mesecev boš user posted image  ker nič ne spiš.... ti samo spi in spi in spi - kolikor ti duša da!

Si mi  pa tudi govorila, da te nekaj daje. Kot bi se te kak prehlad loteval ali kaka viroza. Mogoče ti pa to jemlje energijouser posted image  Pojdi do svojega dr. in mu povej, če te to preveč žre!

Jaz sem si pa danes privoščila (čeprav ne bi smela) malo aktivnosti. V MB so imeli namreč (pri avtohiši Kolmanič) dan varne vožnje in so predstavljali motorje in avtomobile in neke testne vožnje so imeli itd..... in sem si zaželela malo motorističnih hlapov (no, bencinskih dejansko) in sem malo med motorji hodila, pa malo se z motoristi menila (da se še malo živo počutim) itd...... Moj je šel na eno testno vožnjo z motorjem, jaz pa sem hotela vzeti C4 Picasso, pa jih nimajo za testne vožnje - škodauser posted image
Potem pa še v štacuno zavila in si seveda nabasala voziček, da sem potem komaj do doma pritrogala vse skupaj (čeprav sem bila z avtom, me je pot iz avta do stanovanja po stopnicah 2x gor in dol kar zdelala). Sedaj bom pa malo nogice v luft dala, potem pa začnem kuhat......

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.4.2007 15:10:50   
Anonimen
Freycha...

Sem bila prejšnji dan pri svojem zdravniku. Me je pregledal in je bil mnenja, da ravnokar zaključujem z neko rahlo virozo. Tako da to ni to.

Grem pa jaz zdaj tudi hrčkat pod odejo. Mojega sem poslala v trgovino po omaro, pol gre pa na obletnico osnovne šole.

Tako da imam dan in večer samo zase!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.