rumba
|
Jutro! Freycha, drži se in počivaj!!! Zvesta, kako si? Upam, da bolje. Pazi nase in čimveč počivaj. Kako veš, da se ne odpiraš? Ti G dela vaginalni pregled? Meni je tudi začel trebuh otrdevati, sicer večinoma zvečer, a včeraj sem se prav prestrašila in začela gledati na uro. A se odpiram ali ne, nima pojma, moram na naseldnjem pregledu (šele 4.5.) omeniti. Ja, po dveh prezgodnjih porodih se kar prestrašiš. Verjetno sem res preveč naspidirana, ampak, čez 2 tedna bo bolje! Še vedno nimam potrjeno, ali lahko 26.4. začnem koristiti dopust - samo ustni dogovor s šefico. Dela imam še vedno ful in ga še kar dobivam, kot da naslednih nekaj let nimam namena niti na kratek dopust Tudi za nadomeščanje še ni bilo govora, kaj šele, da bom koga uvedla in mu razložila, kje je kaj..... Ma, pojma nimam, kako bom jaz končala delati. No, če pa ne bo šlo, bom pač kar ostala doma in bo pela bolniška. Res moram začeti počivati. Mislim, da se moramo počasi vse tega zavedati in misliti samo še na dobro naših ! Z nedonošenčki je potem veliko dela, da ne govorim o podaljšanju porodniške in kasnejših izostankih iz službe zaradi nenehnih obiskov bolnic.... Za delodajalca ziher slabši, kot da sedaj prej končamo! Ma, se sliši pametno, a kaj ko jih to kaj dosti ne briga, kaj? Ja, se nam že počasi pozna, da nismo več tako daleč .
|