rumba
|
Hojla! Jaz ne razmišljam o epiduralni, ker sta bila oba poroda zelo hitra in neboleča, tako da upam, da bo v tretje enako. Se bolj bojim, da ne rodim kje po poti do P ali pa na hodniku ali sprejemni, pa čeprav sem doma 5 min vstran. Že pri drugem, ko je šlo blazno hitro, mi sestre niso verjele. Moji se še ne kolca, se pa spomnim, kako je bilo pri prvih dveh - bedno nekje ful nizko dol. Bomo videli, če bo tudi tale kolcal. Paket/denar: Mi imamo še večino opreme, zato bomo seveda vzeli denar. Pa tudi sicer se mi zdi fino, da sam kupiš, kar pač rabiš. Jelenche, si pa pridna s kilcami. Bravo ! Evo, pa še trebušček izmerim.... okroglih 100cm. Pa vsi mi pravijo, če grem slučajno že roditi.... pa da one niso imele takega trebuha na dan poroda, pa bla, bla, bla,.... Se mi ne zdi, da bi bilo to tako veliko. A, eno vprašanje, ste že razmišljale, kako knjigico.... tisto spominjsko, a la To sem jaz, boste kupile. Jaz sem za Hano in Aneja imela eno, ki je ni več za dobiti, pa sem malo brskala po drugih in našla Moj prvi album od Didakte. Mi je fuuuul všeč, ravno prav za pisati in takoooo lepe ilustracije. Pa še všeč so mi barve, rumeno zelene kombinacije, ki niso ravno običajne. Je med dražjimi, a sem ga vseeno kupila. Bodite v rožicah!
|