Freycha
|
Afnica, lepo te prosim, ali svojemu dragemu reči, da naj se tu gor javlja v tvojem imenu, ali pa si s kako zamenjaj tel.št. (če še nisi), pa ji občasno malo javi, kaj se dogaja, da bo potem javljala. Sicer bomo samo upale, da je vse ok s tabo in z malima dvema. OK?? pupi, saj zdaj sem res zelo pridna in počivam doma in berem knjige. Včeraj sem šla samo do trgovine in nazaj, da se mi čisto ne strga, sicer pa sem doma. Komaj pa čakam četrtek, ko imam UZ pregled pri enem drugem G, pa ga bom izprašala v podrobnosti, kaj je zdaj s tem mojim materničnim vratom. Res upam, da mi bo povedal, da ni tako grozno, kot mi je moja G rekla..... Sicer pa sem kar jezna, ker sem dobila odločbo ZSSS-ja, da imam bolniško podaljšano do 4.5. čeprav sem prosila, da bi mi jo podaljšali do 8.5. Potem namreč začnem z dopustom, sedaj pa ne vem, kako bom spravila notri ostale dni, ki so obviseli v zraku. Grem danes do moje dr. da se pogovoriva. Upam, da mi bo lahko dala kar sama bolniško za te dni - magari zaradi prehlada ali česa podobnega. Joj punce, ko tolikokrat svoje drage omenjate - jaz pa se čez njega ne morem nikoli kaj dosti pritožiti. Je totalno strpen do mene, ko sem najbolj tečna in zoprna do njega. Sploh se ne pusti sprovocirati in se nič ne kregava. Ok, kdaj pa kdaj že kaj reče nazaj, samo ne pusti pa, da bi se prav skregala in da bi se razburila zaradi tega. Jaz res ne vem, komu naj se na tem svetu zahvalim, da sem tako super človeka spoznala Nič, grem brati knjigo, da jo hitro končam in da začnem novo, ki me že čakan a polici....
|