|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.4.2007 15:50:55   
*maja
Kaj pa kakšna kavica in čvek???? Taki lepi dnevi so, jih moramo kaj izkoristiti! Kaj pravite? Ste za?

Rumba si mi vzela z jezikauser posted image ...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.4.2007 18:25:50   
kapica
Uf, danes ste se pa nacvekaleuser posted image .
Jaz sem se pa nahodla, cel dan po mestu po trgovinah, lovila poletne cotice. In nasla poletne hlace in dve majcki z kratkimi rokavi, vse v H&M-uuser posted image user posted image . Tako da sem vesela, ce ne bi nic nasla, bi prisla cisto deprimirana domov. Tako pa imam se energije, da me dragi v kino peljeuser posted image .

Danes mi je lepoo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.4.2007 18:43:18   
bačko
En lep pozdrav.
Naročila sem se na 3 d ultrazvok v dravljah.Imam ga 11.5. in komaj čakam.Stane 80 eurov.Je malo veliko in upam da se splača.
Ja kdaj bomo šle na kavo in na čveka?
Povejte kdaj imate čas in se dobimo.Mene pa nekaj zanima!Koliko pa ste kaj stare?Jaz sem 28 let.
Komaj čakam da mi ne bo treba več v službo, ker sem vedno bolj utrujena ko grem domov.Ampak sem zelo vztrajna in si tudi hitro napolnim baterijo tako da bom zdržala.
Moj trebušček pa ne utrdeva kaj preveč.Edino takrat ko sem dolgo časa na nogah.Bom videla kaj bo na naslednjem  ginekološkem pregledu dejal G.Mu bom tudi jaz  omenila.
Lepo se imejte in pa pa.user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.4.2007 19:16:07   
Anonimen
Bačko, jaz jih imam 27. let mislim, ne otrok. user posted image

No, babe, jaz grem pa jutri spet na 4-urno mučenje s 100 g glukoznim testom.

Srečna jaz. user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.4.2007 19:31:52   
baja*
Jaz sem pa danes slabe voljeuser posted image . Sva se z dragim nekaj skregala:( Zunaj tak lep dan pa nič ne pomaga. No, saj sem bušija peljala na dolg sprehod in je kr pasalo, ampak še vedno ni to to. Upam, da bo jutri bolje.

Bačko, tudi jaz sem stara 27 let.
Zvesta, držim pesti za jutri!
Pikam, čestitke za vozičekuser posted image , kapica tebi pa za nakup poletnih cot.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.4.2007 20:55:12   
*maja
No dajmo se res kaj zmenit na kakšnem kofetku.....

Kar se pa starosti tiče jih jaz štejem skromnih 26 let... kolk sem pridna user posted image  pa smo že četrtega user posted image  naredili...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.4.2007 20:55:55   
simi27
Pozdravljene!

Tudi jaz sem za kakšen čvek v živo.

Drugače pa Rumba, tudi jaz razmišljam o shranitvi izvornih celic. Jaz o tem razmišljam že nekaj časa. A katera ve kakšna je cena v Gradcu? Tam se mi je zdelo, da je bilo nekaj manj, ampak je bila cena za 5 let. Bom malo pobrskala in javila.

Kapica, a si nakupovala v Ljubljani ali v Celju? Jaz bi tudi mogla iti v nakup kakšnih poletnih hlač.

Lepo se mejte.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.4.2007 21:20:02   
Freycha
Maja... hudiča, 26. let in četrtega otroka??? To pa si me šokirala user posted image

jaz sem 29. let stara (od trenutno javljenih še vedno najstarejša - grozauser posted image ).

Jaz sem pa danes "držala" Ditino nogico v rokiuser posted image user posted image  ne me čudno gledat, samo malo se je raztegnila in mi potisnila nogo ven in se mi je bula naredila in sem jo "držala" dokler je ni umaknila......user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.4.2007 22:19:36   
rumba
*maja, uauuuu, mene si tudi šokirala!!! Pridna!!! user posted image  O, pol imate pa še fore za nadaljnih koliko?user posted image
Evo, pa vodim s 30-imi. Sem ravno danes razlagala eni kolegici, da mi je kar malo žal, da nismo vse tri mulčke še bolj skup stlačli v letih. Če bi spet začela na začetku, bi si ziher hitreje sledili. Pa ne, da se bi sekirala zaradi mojih let, fajn se mi zdi, če so si sorojenci čim bližje po letih.user posted image
Bačko, boš poročala, kako je 3D UZ. Ziher boš navdušena!
Zvesta, držim pesti, da bo jutrijšnji test negativen!
Simi27, ja, o shranitvi izvornih celic pa res morava še kako reči.
Freycha, kako veš, da je bila nogica? Se je videlo? Sem videla ful lepo fotko, ko se je nogica prav lepo videla. Nice! Meni ponavadi tišči ven najverjetneje rito, al pa je to glavauser posted image  Neki večjega pač user posted image .

Kavica in čvek, pofočkane:
*maja,
bačko,
simi27,
moja malenkost.

Pred časom sta se javili še Jelenhce in siskamiska. Sta še za?

Dajte povedat, kdaj vam ustreza in kje.
Par predlogov: Tivoli, a se bojim, da se ne bomo imela kam usesti, park Kodeljevo, luštno in vstran od ceste, a ne vem če imajo tortice user posted image ,... kje bi še bilo luštno zunaj?

user posted image , o se mi že zeha, grem v mižale. Nočko!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.4.2007 22:26:40   
*maja
Mogoče kakšna Koseška tržnica,ali pa na Viču Galerija Grad, ali pa Žabar...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.4.2007 22:30:05   
rumba
user posted image user posted image , maja, sem videla, da si logirana in sem bila ziher, da boš kaj napisala!user posted image user posted image  Evo, da se nisem zmotila!
Jaz dam glas za Galerijo Grad in Žabarja, ker imajo fajn sladoled!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.4.2007 22:33:13   
Freycha
vem, da je bila nogica, ker sem sedaj že poštudirala, kako je postavljena in ker me v levo rebro stalno brca (postavljena je pa sedaj na glavo), sedaj pa je malo pod levim rebrom ven potisnila svojo nogico, mi je bilo jasno, da je to noga.

Tista slika je pa pomoje malo umetna. Težko dvomim, da bi se nogica ali rokica tako razločno videla......... No, moje mnenje.......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.4.2007 22:37:29   
rumba
Ja, verjetno imaš prav, da je malo ponarejena. Moji kolegici je user posted image  nonstop tiščal nogo ven in je poskusila narediti tako fotko... ni ravno najbolj razločna nogica, a se vidi. user posted image  No, pol pa vedno pomislim, mogoče pa je le res?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.4.2007 23:10:35   
pupi
Helo!
Jaz sem stara 24. let avgusta bom 25. Kaj jaz pa sem najmlajša med javljenimi! Maja ti ga pa res razturaš!! Saj je prav tak, več nas je lepše je user posted image !!
Jaz sem z oblačili že malo pretitraval tak da spoh ne upam več mimo H&M ker grem vskič za 40 EUR lažja ven, še dobro da težko hodim pa da ne morem tak pogosto v center!! Upam, da mi bojo še tote moje cote prav prišle kdaj user posted image
A vidim, da nisem edina ko mam vojne doma!! Saj ne vem al me hormoni dajejo al pa je moj ded res taka tečnoba in lenuh user posted image user posted image . Moja boga pupa se bo tak ivčna razvalina rodila kolko pregnjavim pa se presekiram za kar neke brezzvezne stvari. Res pa je da se mi neki izpit bližajo in sem ponavadi takrat sitna ko user posted image .
Jelenche malo z zanudo pa vseeno vse naj, naj user posted image user posted image  pa user posted image  za srečo.
 Freycha ti ga pa nehaj biksat, pa lepo od zdaj naprej doma leži kar sem jaz primorana že od januara, ker me noga ne nese nikamor. Držim pesti, da bo vse OK. V kar niti ne dvomim, ker vem da se boš pazla!! Pa še za tebe user posted image user posted image  kar oboje za srečo in tvoje zdravje!
Zdaj pa še o otrdevanju trebuha! Ja jaz sem slišala, ker se pač gibljem v teh vodah da je to normalno za ta čas, to tisti ne hiksonovi popadki (saj ne vem če se jim tak reče na našem kolendaru preverite) v glavnem obstajajo. Samo da pa to take preglavice šovzroča pa si nisem mislila, res ne! Jaz še zaenkrat nimam nobenih težav, niti z spanjem niti prepogostim lulanjem, niti popadki, .. Sem rekla da če me nebi malecka tu pa tam brcnla al pa se obrnila. pa če ne bi imela nekoliko povečanega trebuha spoh nebi vedla da sem noseča user posted image !!
Aja noga, noga pa me jezi da hodim ko raca po svetu!! Prelepo bi nam blo če nas ne bi nekaj jezilo. Pa saj bomo julija na vse to pozabile!!
Držite se dekline, čuvajte se pa vaše bebice
Lahko noč

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.4.2007 7:09:58   
pikam
Dobro jutro punce,
jaz sem že pridno na šihtu, kljub temu da sem šla zelo pozno spat. Smo bile včeraj s kolegicami na primorskem, da malo spremenimo klimo. Je bilo prav luštno, le da sem sedaj od celega tedna vsa crknjena. Komaj čakam jutri, da se pošteno naspim.

Za Jaguarja 3 pa sem imela srečo, da sem našla nekega "trgovskega potnika", ki je zrihtal voziček v tujini. Je čisto nov in z zimsko vrečo. Menda ga je pa tudi v tujini že zelo težko dobiti, sploh so težave z zimsko vrečo. Upam da bom danes imela čas, da ga temeljito stestiram.

Upam, da ne bom zaspala na šihtu in da mi čimpreje mine dan. Ve pa pazite nase in svoje drage.

LP,
Pika M

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.4.2007 7:39:53   
Afnica
No, najprej dobra novica...sem najmlajša med javljenimi  user posted image  Stara 22, avgusta bom 23.

Slaba pa je, da se odpravljam v bolnico. user posted image  Za vsak slučaj, ker se zdravnici zdi, da punčka malo zaostaja, sicer samo pri glavici, ostale mere so o.k. Rekla je, da možno, da zaradi lege, oblike...ampak da naj grem raje v porodnišnico. In zdej grem. user posted image  Upam, da me ne bodo zadržali, kar je rekla, da je možno.
50g test za sladkorno je pokazal, da je vse o.k. Mam pa baje trebuh kot da bi bila za rodit (če bi imela enega)- besede zdravnice. user posted image

Lepo se imejte in držite pesti, da se vam danes še javim. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.4.2007 7:48:49   
rumba
Afinca, držim pesti zate in za tvoja sončka, da ti ne bo potrebno ostati v bolnici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.4.2007 8:25:02   
yudit
pozdravljene, da se še jaz kako napisem. No jaz sem stara 28 let  in to je moj prviuser posted image . Vidim da ste vse pridne in da kar kupujete, mi smo dobili dva vozicka rabljena kar vredu, jajčko,posteljico,gugalnik in banjico vse skoraj novo.Smo kupili novo stanovanje tak da ni dost denarja za nove stvari vse, eno vprasanje imam sem v trgovini ARIEL nasla za posteljico komplet (obroba za posteljo,pojster odeja presita ,posteljina za odejo ter pojster in jogi) in vse to stane 69 eurov, in meni se to zdi poceni ker so notri 6 stvari kaj jih rabis za posteljico.A se vam zdi to poceni meni ja ? Ker nevem ce je ki bolj poceni naslednji teden gremo kupit, cotk smo tud dobili ampak za prvih pol leta pa bomo kupili kar nove, ker se mi zdi da cotke morajo biti mehke.To je vse od mene lp in fajn bodite se beremo lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.4.2007 8:41:38   
*maja
Afnica saj veš kaj pravijo bolje preventiva kot kurativa, bo sigurno na koncu vse OK. Držimo pesti...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.4.2007 8:43:16   
*maja
user posted image  Rumba si pa že jasnovidna postala.... jaz bi tud šla v Galerijo Grad je sladoled res božanski, pa še kakšna dobra tortica se najde, edino park plac je bolj tako tako...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.4.2007 9:05:59   
anja7
Hojla!

Ja jaz bom pa čez dober mesec stara 29 let. Zgleda, da smo  z leti kar tam tam.
Zvesta držim pesti, da danes dobr opraviš test.
Afnica ti pa se tud dobr drž. 

Drugač sem pa še kr ok, sam komi čakam dopust. Ful že težko zdržim 8 ur v službi (za računalnikom), pol pa še doma cunje, kuha,... Brez veze. Bo treba začet uživat, počivat, it na kako kavico.
Dejmo punce se dobit. Dejte kakšen predlog, kje bi se lahko dobile.

Ja, pa morm vam povedat, da gremo v četrtek (26.4) takoj po pregledu (UZ našega sončka) v Poreč za 6 dni. Noro!user posted image user posted image user posted image Kaj pa boste ve počele za praznike?

lp in božajte trebuščke

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.4.2007 9:07:28   
Freycha
Afnica, lepo te prosim, ali svojemu dragemu reči, da naj se tu gor javlja v tvojem imenu, ali pa si s kako zamenjaj tel.št. (če še nisi), pa ji občasno malo javi, kaj se dogaja, da bo potem javljala. Sicer bomo samo upale, da je vse ok s tabo in z malima dvema.
OK??

pupi, saj zdaj sem res zelo pridna in počivam doma in berem knjige. Včeraj sem šla samo do trgovine in nazaj, da se mi čisto ne strga, sicer pa sem doma. Komaj pa čakam četrtek, ko imam UZ pregled pri enem drugem G, pa ga bom izprašala v podrobnosti, kaj je zdaj s tem mojim materničnim vratom. Res upam, da mi bo povedal, da ni tako grozno, kot mi je moja G rekla.....

Sicer pa sem kar jezna, ker sem dobila odločbo ZSSS-ja, da imam bolniško podaljšano do 4.5. čeprav sem prosila, da bi mi jo podaljšali do 8.5. Potem namreč začnem z dopustom, sedaj pa ne vem, kako bom spravila notri ostale dni, ki so obviseli v zraku. Grem danes do moje dr. da se pogovoriva. Upam, da mi bo lahko dala kar sama bolniško za te dni - magari zaradi prehlada ali česa podobnega.

Joj punce, ko tolikokrat svoje drage omenjate - jaz pa se čez njega ne morem nikoli kaj dosti pritožiti. Je totalno strpen do mene, ko sem najbolj tečna in zoprna do njega. Sploh se ne pusti sprovocirati in se nič ne kregava. Ok, kdaj pa kdaj že kaj reče nazaj, samo ne pusti pa, da bi se prav skregala in da bi se razburila zaradi tega. Jaz res ne vem, komu naj se na tem svetu zahvalim, da sem tako super človeka spoznalauser posted image

Nič, grem brati knjigo, da jo hitro končam in da začnem novo, ki me že čakan a polici....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.4.2007 9:35:25   
corfu
Lepo pozdravljene po dolgem času

Pri nas skoz nekaj dogaja, tako, da zvečer samo padem v posteljouser posted image  Zakorakala sem v 29 teden in včasih se mi zdi, da gre vse skupaj prehitro in da ne bom uspela realizirati vseh ciljev, ki sem si jih zadala pred porodomuser posted image . Samo počutje je ok, zredila sem se za slabih 7 kg.

Uživajte na sončku!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.4.2007 10:18:42   
kapica
Freychauser posted image user posted image , za tvojga mozeka. Naj bo kr tako naprej priden.
Jaz se tudi morem malo pritozit, me moj samo jezi, tako da se ponoci spat ne moremuser posted image . Saj bo punce, malo moremo zdrzat, mogoce jih vrocina zunaj muci, al pa se morejo navadit na to da bojo ockiuser posted image . Imejmo potrpljenjeuser posted image .
Afnica, stiskam pesti, da bo vse v redu in da se nam danes zvecer lahko od doma javisuser posted image .
Anja, tebi sem tud favsna, ko gre na morje. Vsem ki greste sedaj se na morje, zavidamuser posted image . Ko se mi res takooo lusta morja. Tako da uzivaj se za mene user posted image .
Yudit,meni se zdi to poceni, ce je jogi zraven.
Majauser posted image super si, za tvoje otrocke in tvoja letauser posted image .
Simi, nakupovala sem tu v nemciji, dalec, dalec od vas. Zato tudi na cvek in kavico zal ne morem. Pa bi radauser posted image .

Jaz sem pa 27 let mladauser posted image , pa z prvim otrockom. Ce bi bilo vse v redu, bi po mojem bil to ze drugi ali tretji otrocek.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.4.2007 11:10:11   
baja*
Ja, saj moj user posted image  je tudi zelooo potrpežljiv. Jaz sem tista, ki ima predolg jezik in včasih kr neka brezveze sikamuser posted image . Saj sem se že ful poboljšala glede tega, na vsake tolko cajta pa se še vedno ne morem brzdati. Mogoče so mi pa spet hormončki malo zaigrali... Saj bom pridna od zdaj naprejuser posted image .

Afnica, bom močno stiskala pesti, da bo s tabo in tvojima user posted image  user posted image  vse v redu!!! Drži se pa user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Uživajte babike!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.