kapica
|
Danes je res cudovit dan, ni kaj za rect, jaz sem ga pa prezivela pri zdravniku, potem pa strogo v postelji. In sicer me je dobesedno polozilo, ko sem pa vceraj mislila, da bo slo na boljse. Na sreco ni kaj talkega, da bi rabila antibiotike, to sem vesela, sem pa vzela prej en lekadol, za glavo, za kozo, za kolke, ker me vse boli. Saj smo rekle da se lekadol lahko kaksen vzame, a ne? Ne vem kaj mi je, ampak imam res prav otopele noge, bolje receno bedra, levo bolj kot desno. Je cisto omrtveno, lezat ne morem na strani, ne vem pa kaj naj naredim. Sedaj sem po celopopoldanskem lezanju malo vstala, se sprehodla po stanovanju, po balkonu, da se razgibam, ampak bolecina ne gre vstran. Mislim groza, na sreco imam jutri G, pa da vidim kaj to pomeni. Vidim da ste kr dobro, freycha, jaz tudi opazam da me malo vrocina obliva, pa ne sedaj ko sem bolana, me je ze prej. Pa nimam prav kaksnega nasveta, mogoce se spomnim cesa, ko ponoci ne bom mogla spat . Siskamiska, jaz sem tudi malo v vodi, ampak bolj v noge, opazim na skornjih, da si jih vcasih komaj zaprem. Ne vem kaj drugega kot to kar si ze sama napisala. Madejka, jaz imam sama take tezave s kosilom, tako da ti nisem najbolj v pomoc. Kot vidite punce nisem za nobeno rabo, danes in se naslednji par dni, v cetrtek se mi pa zacne dopust . No, mogoce bo vsaj malo boljse do takrat. Zato pa sedaj spet sibam v posteljo.