|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.3.2007 11:36:28   
kapica
A danes pa se spite punce, auser posted image ?
Zvesta, sem cisto pozabila cestitat tvoji prijateljici za fantkauser posted image . Vazno da je dete zdravo in je vse okej.

Jaz se obupno pocutim, tako sem prehlajena, da sem se ponoci skoraj vsako uro zbujala zaradi kaslja, potem pa nisem mogla nazaj zaspat in sem se bolj kot ne samo premetavala. Tako da sem utrujena, sitna, zalostna, ker sem tako dalec od svojih. Na praznike me pa to se bolj potolce.
Ja nic, sedaj morem najprej pospravit, potem zacet pripravljat kosilo in sladice, ker imam popoldan goste. A ni to smotano da mores na svoj roj. dan za druge pripravljat, si cel dan na nogah in naj bi bil tvoj roj. dan.
Se pozna da mi spanca manjka, ker sem prav tecna user posted image . Moj dragi je pa na sihtu,pa mi nic ne more pomagat.

Lep dan vam zelim punce, upam da boste imele soncek, pri nas je ze pokukal, ampak jutri bo baje se boljuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.3.2007 16:36:43   
siskamiska
KAPICA vse najboljše ti želim, pa da se čim prej pozdravišuser posted image user posted image .
No še user posted image ,user posted image  in user posted image user posted image user posted image  ti pripadajo.

Lepo praznuj!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.3.2007 17:05:27   
Freycha
Kapica čestitke!!

Se pa strinjam s tabo! Jaz tudi nikoli nisem mogla razumeti, da imam jaz rojstni dan, pa moram vse po vrsti častiti. Meni se bolj logično zdi, da drugi počastijo mene......user posted image

Sicer pa se moram danes pohvaliti, da sem spala ko polh celo noč, brez zbujanja, brez lulanja, brez premetavanja, praskanja in iskanja prave lege, ker me trebuh tišči....

samo spala sem in spala in spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.3.2007 20:20:37   
rumba
Kapica, vse najboljše! user posted image      user posted image user posted image user posted image
Upam, da si bila drugi del dneva boljše volje in lepo preživela svoj rojstni dan.
LP

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.3.2007 9:24:32   
bačko
Kapica vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rumba hvala za odgovor.Potem pa se bom kar naročila kje privat za kakšen ultrazvok.Bom pa plačala samo da vidim mojo user posted image , da vidim da pridno raste!
Gleda nakupov pa sva se z mojim odločila da oblekic ne bova kupovala ker jih imava zaeenkrat zelo veliko.Kar bova še kupovala so dude, flaške, slinčki.....Ostalo pa že večinoma imava.Voziček in lupinico, ter pojsteljico, previjalno to že imava!In večinoma sva vse dobila.
Lep dan želim vse puncam in njenim user posted image !
Pa pa

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
11.3.2007 12:17:49   
Jelenche
kapicaaa vse najboljšeeee, upam da si se imelo lepo in da te vse to ni preveč utrudilo.user posted image   user posted image   user posted image

no pa uživajmo v sončku

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.3.2007 12:55:34   
Bonni
Dan user posted image ,

user posted image Kapica, hvala za sončka user posted image  in vse naj najuser posted image user posted image user posted image . Upam, da si lepo preživela včerajšnji dan.

Jelenche, super nakup user posted image . Sem ti pozabila napisat, da sem adapterje tudi zadnjič kupila. Lupinico bom pa od MC, ker je baje najbolj varna.

Je čisto drugačen občutek, ko je zunaj sonce, a ne? Da bi vsaj držalo vreme čez teden. Jaz pa že odštevam - še 3x grem spat, potem pa morfologija. Katera jo ima še ta teden? Me prav zanima, kdo ima prav glede spola - Kitajci ali moj občutek? Sicer pa sploh ni pomembno, važno je, da je user posted image  zdrav in da pridno raste - in bom srečna do nebes.

Uživejte v sončku.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
11.3.2007 14:36:48   
kapica
Punce hvala za cestitke user posted image . Pa je bilo kr vredu, zvecer sem pa od utrujenosti kr v posteljo padla in tudi ke dobro spalauser posted image . Danes sem spet v postelji, zunaj super soncek, brez oblacka, pa se morem pozdravit.

Sem pridna, a ne, ko vam soncka posiljam user posted image .
Freycha, verjetno si bila ze tako utrujena od vseh slabih noci in te nic ni motlo, samo da si spalauser posted image .
Bonni, naj cimprej mine se teh tri dniuser posted image .

Uzivajte soncka user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
11.3.2007 15:43:47   
Freycha
joj, kaj pa vem.... danes ponoči sem tudi spala celo noč, čeprav mojega dragega ni bilo zraven in takrat navadno slabše spim. user posted image user posted image

Sicer pa sem danes bolj lena kot ne.... sem se najedla dobrega kosila pri tašči, zdele je padel en fajn sprehodek, zvečer grem pa na neko veseloigro malo se smejat...... Prav lušten dan je/bo!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.3.2007 16:25:00   
Jelenche
punce eno vprašanje mal off topic

pozna katera kakšnega mizarja ali pa kakšno firmo ki bi "ugodno" delala vgradne omare? user posted image

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.3.2007 16:40:00   
pupi
Pozdravljene Julijske mame!
Se javljam kar po dolgem času, mama non-stop neko gužvo na faksu! Vsaki ne bi odpisala, ker je preveč. Čestitam vsem ki ste zvedel za user posted image  ali user posted image , za zdrave pukece, pa Kapica tebi za rojstni dan.
Jaz sem tudi že od 27.2. med zbrcanimi user posted image  joj sem vesela, kak je to fajn občutek, pa včeraj je tudi mojega user posted image  nabrcal oz. nabrcala... tak je fajn zdaj ko vedno čutiš, da je vse vse v redu. Najhujši je bil ta vmesni čas, ko nisi vedel kaj se dogajauser posted image
Bonni  tudi jaz imama morfologijo v torek, težko pričakovano user posted image user posted image !!!!!!
Da vidimo če bo našuser posted image  pokazal spol, me res zanima, pa če je vse tak ko mora bit!! Pa G moram za nogo potožit, ki še kar ni v redu. Kak bom jaz do Julija s toto nogo zdržala tudi ne vem , pa noben mi ne zna pomagat , samo Lekadol bi mi naj ki mi valjda nena, ker so to premočne bolečine. Če pa niti v trgovino ne morem it al pa posodo umit, ker mi je to predolgo za stat, še dobro da mamo pod tušem stolček da rito naslonim user posted image !!!!! Drug teden pa še z vajami na terenu začnem , nimam pojma kak bom to zguralauser posted image  Bom že mogla, a ne!?
Zdaj še mi povjte ženskice, če vas daje kaj zaspanost, jaz bi v eno spala no razen zvečer ko zardi svojih že navedenih težav ne morem in ne morem zaspat , ker ne najdem prave lege, ki bi mojemi išijasu odgovarjala.
Joj sem zabluzla, me skoraj 14 dni ni blizu zdaj pa gnjavim tu user posted image !!
Fajn bodite pa uživajte še v tej urici sončka.
ČAO

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.3.2007 17:15:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

pozna katera kakšnega mizarja ali pa kakšno firmo ki bi "ugodno" delala vgradne omare? user posted image

user posted image

Midva sva za predsobo vzela od podjetja Akron. Pa sva zadovoljna. Se mi zdijo kvalitetne in glede na to, da so po naročilu delane relativno poceni.

Je pa še en mizar nekje na gorenjskem, ki bo mami naredil kuhinjo veliko ceneje, kot v štacuni, za tega se moram pa še pozanimati, kako se imenuje. Ti sporočim!

pupi, jaz sem te pa hotela glih povprašati, kdaj prideš kaj na telovadbo user posted image  pa vidim, da imaš "svojevrstno" telovadbo že doma, da se sploh premikaš hehehe

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.3.2007 20:28:26   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

user posted image

Mi smo jo kar sami nardil iz knaufa in drsna vrata gor. Zadeva funkcionira 100 na uro pa še veliko ceneje je kot kupljena pri kakšne mizarju.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.3.2007 21:08:50   
rumba
Pozdravček vsem! user posted image

To je bil pa lep vikend, kajne? Malo jo je danes sicer zagodil ta veter, a vseeno user posted image . Mi smo se potepali na sprehodih in uživali. Ja, pa dosti jedliuser posted image .
Bonni in pupi, uživajta ta teden na morfologiji. Želim vama, da vajin user posted image  ne bi preveč skrival, kaj ima med nogamiuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.3.2007 21:14:06   
rumba
Ups..... me je vrglo ven, a je kljub temu objavilo, kar sem že imela napisano.
Kje sem že ostala?
Jelenche, še en glas za Akron. M imamo od tam vgradno omaro v predsobi in v spalnici ter posteljo. Smo zelo zadovoljni. Sicer pa  je tudi *majina ideja super, če sta malo bolj spretna.

Lepo spite in pobožajte svoje trebuščke!
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.3.2007 6:43:47   
polona25
Čav, bom še tuki vas vprašala. Zanima me, ali ma katera otroško posteljico dim. 140x70, ki se ji reče Francesca ali pa Jakob. Kako ste zadovoljne z njo in pa ali ima katera od teh dveh modelov nastavljivo dno?

Drugače sem pa jaz trenutno ok. Ne bom se hvalila, da so me viroze končno zapustile, ker sem že včeraj letela z tamalim na metelkovo k dežurnemu pediatru user posted image . Ima vneto uho. Na srečo ni viroza, in se ne bom spet nalezla, tko da upam, da sem s tem v nosečnosti zaključila. Drugače pa mi trebuh že kar precej poskakujeuser posted image , še najbolj pa zvečer ali pa ponoči, ko grem na wc. Spanje sicer ni za prehvalit, ampak bom že potrpela teh par mesecev. Itak se moramo navadit, da bo od poletja naprej spanja bolj malo, zato punce moje, če je možno se sedaj naspite, da bo potem dovolj zaloge moči user posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.3.2007 10:36:30   
*maja
user posted image  za tak lep dan kot je danes user posted image . Jaz sem danes že od 6.30 zjutraj polna energije in čudežno dobre volje. Sem uspela že vsa okna pomit (da se zdaj vsaj kej skozi vidi user posted image  ), sedaj pa uživam ob kofetku in poslušanju ptičkov. So danes zelo radodarni s svojim žvižganjem. Bravo za Gregorjevo user posted image .

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.3.2007 11:25:07   
madejka
Halo babike in bebike user posted image
Kak ste? Taaaaki lepi soncek je in jaz sem cist srecna! Se spravim brat sporocilca na par dni in potem vedno tolko casa porabim user posted image Ampak se mi vsaj zdi, da nisem edina noseca user posted image
Ima katera kako idejo za ekspres dobro kosilo??? Meni vedno idej zmanjka ze na zacetku tedna in navelicala sva se jest pasto user posted image
Uzivajte v soncku!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.3.2007 13:22:28   
madejka
user posted image Kaj reče ljudožerec, ko vidi nosečnico?
"Kindersurprajs!"

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.3.2007 14:37:57   
Freycha
Babike eno vprašanje!

a ve tudi švicate kot bi vas nekdo gnal v hrib?

Jaz sem bila znana po tem, da ne švicam. V glavo še, tam sem hitro mokra, drugje pa sem imela mir pred tem. Sploh pod pazduho ni bilo nikoli vidnih sledi švica. Tudi mi švic ni smrdel. Zadnje čase pa zakuham v minuti, švicam, čeprav mi ni vroče in ponoči se zbujam čisto premočena.

Me je že malo strah, kaj bo maja, junija in julija, ko bom že pravi sodček, pa še poletje bouser posted image

Imate iste probleme? Kako rešujete?

Ker sem alergik, sem tudi razcepljena. Če hodim stalno pod tuš, se mi koža tako izsuši, da me vse stalno srbi, če pa ne grem pod tuš, pa me zaradi švica vse srbi......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.3.2007 15:21:03   
siskamiska
Freycha, pomoje nas ima že vsaj kar nekaj take težave. Pomoje prov velik ne moreš ukrenit, glej da boš nosila čim bolj naravne materiale. Glede deodoranta pa pomoje čim bolj naravne, jaz uporabljam od Bionsena, ker je brez aluminija, ali pa tekoči kristal. Antiperspirante sem za nedoločen čas ukinila, ker baje niso prav priporočljivi.

drugače pa že par dni opažam, da se mi je začela nabirati voda v telesu, sploh roke in prsti so problematični. Ali obstaja kakšna rešitev, razen čim manj soljena hrana in veliko gibanja?

Ravno sem iz sprehoda po Tivoliju, mater je lep dan, prav noro je.

Kako ste pa ostale nosečke?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.3.2007 16:29:00   
madejka
Freycha tud jaz sem alergik in se kao ne smem prevec pogosto tusirat, se pa ko vec svicam pac samo pod pazduho umijem veckrat na dan in preoblacim majcke in pizame. Uporabljam pa Nivea speed stick gel z Aloo, ki ni prevec agresiven ampak je se kar ucinkovit. Mi pa tud ni jasno kak bo poleti... ah, pa glavno da bo dete zdravo, ker se bomo resile vseh strupov iz telesa! user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.3.2007 17:38:40   
kapica
Danes je res cudovit dan, ni kaj za rect, jaz sem ga pa prezivela pri zdravniku, potem pa strogo v postelji. In sicer me je dobesedno polozilo, ko sem pa vceraj mislila, da bo slo na boljse.
Na sreco ni kaj talkega, da bi rabila antibiotike, to sem vesela, sem pa vzela prej en lekadol, za glavo, za kozo, za kolke, ker me vse boli. Saj smo rekle da se lekadol lahko kaksen vzame, a ne?
Ne vem kaj mi je, ampak imam res prav otopele noge, bolje receno bedra, levo bolj kot desno. Je cisto omrtveno, lezat ne morem na strani, ne vem pa kaj naj naredim. Sedaj sem po celopopoldanskem lezanju malo vstala, se sprehodla po stanovanju, po balkonu, da se razgibam, ampak bolecina ne gre vstran. Mislim groza, na sreco imam jutri G, pa da vidim kaj to pomeni.

Vidim da ste kr dobro, freycha, jaz tudi opazam da me malo vrocina obliva, pa ne sedaj ko sem bolana, me je ze prej. Pa nimam prav kaksnega nasveta, mogoce se spomnim cesa, ko ponoci ne bom mogla spatuser posted image . Siskamiska, jaz sem tudi malo v vodi, ampak bolj v noge, opazim na skornjih, da si jih vcasih komaj zaprem. Ne vem kaj drugega kot to kar si ze sama napisala.
Madejka, jaz imam sama take tezave s kosilom, tako da ti nisem najbolj v pomoc.

Kot vidite punce nisem za nobeno rabo, danes in se naslednji par dni, v cetrtek se mi pa zacne dopust user posted image . No, mogoce bo vsaj malo boljse do takrat. Zato pa sedaj spet sibam v posteljo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.3.2007 21:40:32   
Bonni
Živjo punce,

Kako? Jaz sem ravno iz masaže. Sva z user posted image  uživala za znoret. user posted image

Kapica, držim pesti, da se čimprej pozdraviš. Biti bolna med nosečnostjo, pa res ni najbolj fajn. Ampak, saj bo.

Freycha, jaz trkam, ampak zaenkrat s potenjem nimam težav. Ja, nam user posted image hormoni nagajajo, enim tako, drugim drugače. Verjetno se vsaka na svoj način čisti.

Mizar - nimam pojma. Tistega, ki je meni delal vgradne omare, ne priporočam nikomur. Itak so pa teli majstri vsi bolj tako. Prej ali slej te nategnejouser posted image .

Uživejte preostanek večera. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
13.3.2007 8:18:20   
majrim
Da vam samo zaželim lepo,sončno dobro jutro in pošiljam vam malo morskega zraka....da vam ne bo tako dolgčas kot meni...zfff,sovražim bolniške...in šele zdaj vidim,kako lepo je v službi...ne vedno,ampak družba smo pa fajn....eno vprašanje:od komisije sem dobila odločbo in tam piše,da ne smem iz hiše(nosečnica pa ne sme ven??) razen k zdravniku...pa saj itak ne morem kam daleč it,ker me full bolijo noge...a me še katera tako blesavo odločbo??user posted image ...pa še neki...ima katera kak nasvet za to otekanje nog?...sol sem zmanjšala v hrani...joj,pa da ne bom samo težilauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?