GabiW
|
Živjo mlade dame, čestitam vsem za morfolofijo. Katy, pa ne zaradi zaves. Kje pa je zapisano kakšno merilo kako dolge morajo biti zavese? Saj se bo navadil, tako da ne bit nič slabe volje. Vse mine, pa tudi to bo. Freycha, za roke bi ti pa tudi jaz svetovala kaksno fizioterapijo ali masazo. Mene grozno boli križ in trtica in bolečina izžareva v desno nogo. Hodim na fizioterapijo (samoplačniško) in lahko rečem, da je bolje. Zvesta, tudi jaz držim pest, da bo vse ok z dojenčko in tvojo prijateljico. Po kitajskem horoskopu meni kaže na punčko, na UZ pa se je skrival/a. Mogoče je pa res punčka, če bi bil fantek bi ga sigurno pokazal. Moj 8. marec je bil do sedaj uspeše. Direktor mi je obljubil službo za nedoločen čas in odobril 3 dnevno konferenco v Portorožu. Se pravi da me konec meseca čaka 3 dnevni "plačan dopust" (hotelček, terasica, morje, sonce, dobra družba) Naj vam še povem, da je moja svakinja rodila v zelo kratkem času. Ob 20ih je še bila doma, ko jo je začelo grabit, ob 22ih je prišla v porodnišnico, 3x močno pritisnila in ob 22:36 je bila punčka že v njenem naročju. Kaj lepšega si lahko še nosečka zaželi. Mi je rekla da je razlog za tako lep in hiter porod tudi v tem, ker je v 9em mesecu hodila na akopunkturo. Ali katera razmišlja tudi o tem?! za vse! pa pa, Gabi
|