Kety
|
Pozdravček! Ja, Bonni, a ti računaš na kake cimre iz RR-ja. To bi blo pa kr fajn....čeprav je bilo meni kar fino ko sem imela zadnje 3 dni (od 5ih) v porodnišnici svojo sobo. Sem se lepo spočila. Pa tudi, če je mali jokal ponoči, se nisem tolk sekirala, če mi ga ni uspelo takoj potolažit, ker sem vedla, da nikogar ne moti. Danes je pa super, ker je lepo suho vreme. Sva bila s Timonom že zunaj in je ful užival. Seveda, ko pa je bil 2 dni zaprt v hiši in ni imel več idej kaj počet, jaz pa tudi ne! Zvesta, super za tvojo kolegico in malega Samota! Smo dobr držale pesti! Jaz že tolk komaj čakam, da pride Julij in z njim naš drugi sonček. Imeti v rokah svojo malo štručko je res nekaj posebnega in zelooooo lep občutek. Jaz ne bom nič kupovala za drugega , ker že vse imamo. Kot sem že omenila imamo dve banjci in če katera rabi naj pove. Voziček imamo pa mi Quinny Freestyle in mi je zakon. Je kompatibilen z lupinico Maxi-cosi, pa niti ni tako težek, ga lahko sama dam v prtljažnik in iz njega, pa še lahko ga uporabljam od 0+. No, dokupila bom samo zimsko vrečo, ker jo za prvega nisem imela, pa mi je bilo žal. Kolk ste se kej zredile do sedaj? Jaz sem že na kakih +5 do +6. Ne vem točno ker se na tehtam doma. Mi grejo kg gor enako kot v prvi nosečnosti. Če bo šlo tako naprej bo super. Jaz sem imela do sedaj že 4 UZ-je vključno z NS. Moja G. ne komplicira glede tistega, da ti v nosečnosti pripadata samo 2. če je mnenja, da ga rabi narest ga naredi. Jo moram res pohvalit, je super G. Aja, sem se pa že zmenila za plavanje na DIF-u, tako, da naslednji četrtek začnem 1x tedensko. To bo nekaj za mojo dušico in seveda tudi za , da mu pomagam, da bo res šel tokrat na glavo, tako kot je treba! Pa še nekaj me zanima. V kakšni legi so bili vaši na morfologiji. Moj je lepo komot ležal v prečni legi. Glava na levi in noge na desni, komot kot ne vem kaj!
|