kapica
|
Ojla cvekice ! Ste se pa res nacvekale, da me je po tem, ko sem vse prebrala, energija ze skoraj zapustila . Tako da vsaki posebej ne bom odgovarjala, cestitke za vse ki ste imele morfologijo, vidim da je pri vseh vse okej. Super. Freycha super za previjalno, pa je se ena stvar ki je resena, a ne? Glede vozicka se jaz ne bi sekirala kaksne barve je, drugo je ,ce bi bil roza , pa bi imeli fantka, to bi mogoce padlo v oci. Ampak modro siva barva se mi zdi se dokaj nevtralna. Moji prsti so se vedno suheci, tako da z prstanom nimam tezav. Vidim da pridno berete knjige, jaz imam tudi nekaj na zalogi, pa nekako nisem imela moci zadnje dni, ker me je res prava gripa zgrabla. V ponedeljek sem mislila da me bo konec, danes je ze toliko bolje, da me vsaj nic vec ne boli. Samo glava je se malo zastopana, nos in usesa, ampak to bo tudi. Jutri se mi zacne dopust, to pomeni, da greva domov. In se res veselim, da me se mama malo razvaja, da se vsaj malo res posteno spocijem. Doma imam vedno obcutek da morem nekaj delat, pa kr naprej bi nekaj pucala . Groza! Vceraj sem bila na UZ, sinko je tako zivahen, da je komaj vse izmerila, v glavnem vse je v najlepsem redu, je tudi ze tezek nekaj cez 400g . Moj kile pa grejo gor ko sus, ne vem kaj naj, pa res ne jem nekaj vec kot prej,pri sladkarijah se nazaj drzim, tako da mi ni jasno. sedaj sem ze na plus 7 , pa komaj polnih 21 tednov. Kaj sele bo, na koncu bom res pri plus 20, tega me je pa ze vedno bilo strah. Punce, uzivajte se soncek, baje bo res slabse vreme drug teden, pa ravno zdaj ko imam jaz dopust. Pa pridno se dovolj oblecite, tudi ce je soncek zunaj, ne v kratkih rokavih hodit. Se vam oglasim kaj od doma .