|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.3.2007 18:37:20   
Bonni
Pupi, evo me. Sem uživala na Rožniku user posted image . Čestitke za morfologijo user posted image . Same velike punce bomo ... Jaz čakam na jutri popoldan. Še dobro, da imam veliko dela, da čas hitro mine, pa še dnevi so čist kičasti user posted image .

papa

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
13.3.2007 19:51:19   
Mari71
Drage julijke,

Da vam še vam javim, da smo imeli danes en krasen dan - naša družinica še prav posebej, ker smo imeli končno morfologijo. Je vse OK in tako, kot mora bit. Pričakujemo pa user posted image . Hura! Bo to sicer naše drugo dete, Gašper ima 10,5 meseca in bo tako predvidoma 26.07.2007 dobil sestrico. Najverjetneje bom rodila kar v LJ, se je v prvo zelo dobro obneslo. Sva z očijem rahlo najvijala za pupo in je ratalo, jupiii!
Drugače pa sem imela v prvi user posted image  tudi sama probleme z prekuhavanjem telesauser posted image , to so hormoni. Drugače sem bolj zmrzljiv tip, sem pa takrat imela prvič v življenju bose noge izpod kovtra tudi pozimiuser posted image . So mi pa sestre v porodnišnici povedale, da je bilo leta 2000 (ko je bilo res pasje vroče poletje) ogromno nedonošenčkov, ker se user posted image  niso dovolj prilagodile previsokim temperaturam (hladna pijača, nič sprehodov čez opoldanske ure inp.). Zato punce pazite, kaj boste počele v vročih dneh, ki nas vse čakajo!!
Pozdravček vsem in vsaki posebej!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
13.3.2007 20:07:06   
tigi212
Ojla user posted image ! Evo mene spet po daljšem času. Sem bla malce bolniški - se me je lotevala angina, pa bronhitis. Pa mi zdravnica ni dala antibiotikov, ampak sem vse skupaj tri dni preležala, lizala granobil (še septolet v lekarni ne priporočajo), pila čajčke z limonco, in to je to. Danes pa se že bla spet v službi!

Nimam se kaj pritoževat!user posted image   Počutim se OK. Le en krč v nogi sem imela danes ponoči in upam, da to ne bo stalnica. A katera pije kalcijeve oz. magnezijeve tablete proti krčem? Kaj menite - a so G za ali proti temu.

Pupi ti se kr ne sekirat glede barve vozička. Jaz osebno sem itak proti ločevanju na roza in modro oz. na fantke in punčke. In tudi ne želim vedeti, kakšnega spola bo moj sonček.

user posted image  je pač user posted image  - majčken, cart, za pojest, ... Sama bom poskusila nabaviti stvari nevtralnih barv. Čeprav vem, da bo vmes tudi dosti modre, ker je pač to barva, ki mi je všeč.

Ve v večjih krajih mate pa res srečo - telovadbo za nosečke, pa masažo, ... Jaz to pri nas tako pogrešam! Še dobro, da me mojuser posted image  tako razvaja - skoraj vsak večer sem deležna masaže - sicer kratke, a takooo DOOOBBRREE!

Moja pikica vedno bolj telovadi v mojem bušiju. Res že komaj čakam ponedeljek, ko gremo na morfologijo in se pobliže spoznamo.

Julijke, naužijte se sončka in toplote, ker obljubljajo spet mraz!

Cartajte se,

tigica

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
13.3.2007 20:32:26   
Bonni
Tigi212, user posted image  glede barv za dojenčke sva čisto istega mnenja. Tole ločevanje modra - roza user posted image . Malo manj pa svi podobne glede firbca. Ja, pri meni je premočen user posted image

Kaj, mraz, kdaj, zakaj? NE, nočemo!user posted image

(odgovor članu tigi212)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
13.3.2007 20:48:04   
*maja
Madona danes ste se pa razpisale. Sem rabila kar nekaj časa da sem uspela vse prebrati.
No moj dan je  danes minil krasno. Dopoldan sem si končno po 4 mesecih (če ne še več) privoščila frizerja (uf je pasalo user posted image ), potem en lep sprehodek po stari Ljubljani, potem še malo v šoping, popoldan pa smo z mularijo preživeli lepo na sončku. Smo se prav lepo martinčkali. Je treba izkoristit tale sonček, ker kot pravijo se nam obetajo še mrzli dnevi in baje še celo sneg. No me prav zanima če bo res kaj od tega.

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
13.3.2007 20:49:24   
Kristina_1
Tigi212 magnesol je meni g. priporočil od 1-2, v primeru krčev pa lahko tudi 3 - po potrebi.

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
13.3.2007 22:17:59   
poldy
majrim, tudi meni so iz zdravniške komisije poslali, da moram bit doma le k zdravniku grem lahko. Ampak jaz se ne sekiram preveč,. Imam težave s kolki in trebuhom in če mi zapaše sprehod pač grem in se ne oziram na komisijo. Upam, da mi bo G v četrtek dal kakšen predlog al pa vsaj dovoljenje za sprehode, ker se mi zdi ful idiotsko od komisije, da napišejo tak predlog, ko pa nas sploh ne vidijo in ne vejo kakšne težave imamo..... Tudi sestrična je dobila isto pa ima težave s ščitnico, drugače pa ji nič ne manjka, še rada bi delala....Pol se pa na komisiji delajo pametne in nas vse v isti koš mečejo.. Ne sekiraj se, v glavnem tudi če pride kontrola in te ni doma, boš pa pač šla za en dan v službo pa naslednji dan spet na bolniško in ti tvoj osebnio zdravnik lepo napiše v kartoteko dovoljeni sprehodi in ti v službi nič ne morejo. Tako jaz razmišljam, ker če bomo res do konca nosečnosti v postelji al pa na fotelju al pa nekje na stolu, potem ne bo nobena rodila naravno in brez kompilikacij. Držte se! In razmišljajmo pozitivno za vsako stvar, da ne bo kaj narobe.....

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
14.3.2007 7:21:12   
corfu
Dobro jutro!user posted image

Kako ste? Vreme je prečudovito in sonček že veselo kuka v mojo spalnico. Super. Moja user posted image  veselo brca, le za mano je malo bolj pestra noč, namreč je moral mož letet spat k mami, ker živi sama in je imela čisto divji pritisk in srčni utrip, tako, da sem bila celo noč živčna, pa še sine se je dvakrat zbudil, kot da bi čutil mojo nervozo. O, punce daleč smo že pregurale, bravo za nas!!!user posted image user posted image user posted image  Jaz imam naslednji pregled 22.3, nato pa v 28 tednu enekcijo, ker imam kri o(-)negativno.

Lepo preživite današnji dan.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
14.3.2007 7:39:10   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + user posted image

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
12. lejca user posted image user posted image ; Italija; user posted image  user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image
19. Bety
19. ksenjak
20. simi27; user posted image
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. kapica; user posted image
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 58 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image                                   imamo 10 user posted image  in 12 user posted image

punčke so prevzele vodstvoooo ..... jeeee user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
14.3.2007 7:46:12   
Jelenche
punce... kako smo?

ja, poldy, res smo že daleč prišle. Naši sončki rastejo, zunaj nas sonček greje in vse je lepo in prav. user posted image

Jaz sem šla danes v službo, čeprav bi morala imeti bolniško do konca tedna, sem rekla da grem delat, ker mi je bilo doma dolgčas. Sicer ne full, ampak vseeno nisem navajena tako dolgo nič ne početi. Bila sem na bolniški od 20.2. uaaaa to je skor cel mesec matr  user posted image

no, jaz se počutim ok, beba tudi, pregled imam 29.3.
aja naslednji teden grem na un test za sladkorno in za toksoplazmo mi je rekla G, da moram v 24 tednu to narest. Tako, da čakam ...

Jaz se še vedno matram s tem mojim prstanom,... (poročnim) ne vem kako naj ga dol spravim, ima katera kakšno idejo? Me je mal strah čakat ker se mi zdi da bom bolj in bolj otekala. No .. mogoče, če se bo res shladilo imam takrat še možnost????  user posted image

en velik user posted image  vsem

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
14.3.2007 8:40:55   
pikam
Pozdravljene,
tud jaz sem vsa vesela, da je tako lepo vreme. Škoda je le, ker večino dneva preživim v službi. Sicer sem vesela, da je vse ok in mi ni treba biti na bolniški...ampak tale sonček me hudo moti. No saj sredi maja ostanem doma, ker moram porabiti dopust in upam, da bo takrat še lepše vreme.

Glede opreme za otročiča sem pa skoraj še čist brez nujne opreme. V bistvu imamo samo par cunjc. No sej ni panike, ker je še veliko časa, edino vozičke zbirava pa že 100 let in se sploh ne znava odločit. Gledala sva Hocota, pa sva ugotovila, da ga zelo težko spraviva v najin avto, tako da sva ga črtala s seznama. Kaj imate ve za ene vozičke ter kako se obnesejo? Rabim pa takšnega, ki je tudi bolj za makedam ceste.

Glede prstana pa ne vem....probaj ga sneti tako, da imaš rahlo pokrčen prst, pa malo ga namaži s kremo ali milom. Verjetno ti bo res šel lažje dol, takrat ko je hladneje....probaj zgodaj zjutraj ali pa daj roko malo v skrinjo:) Tudi mene je malo panika, ko sem nekje prebrala, da si ga je morala ena prerezati. Se mi je enkrat ponoči o tem sanjalo in sem ga potem kar sredi noči snela. Malo opazuj, kdaj imaš manj zatečene prste in takrat probaj.

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
14.3.2007 8:52:07   
bačko
Dobro jutro vsem!
Daleč smo prispele.Moj mož je tako neučakan in komaj čaka da bo mesec julij da bo najina Žana prišla na svet.Vsak dan ko pride iz službe me vpraša kako sva in mi da lubčka na trebušček.Veliko se pogovarja z user posted image .Tako je pozoren.
Jaz pa moram popolden šele v službo.Takrat ko je najbolj toplo in sončno pa jaz delam.Fuj!Ampak kaj moramo.
Jaz pa imam pregled še le 3.4. ampak mislim da bom še prej poklicala v dravlje za ultrazvok-samoplačniško.
Mene pa nekaj zanima.Vem da se gre v materinsko šolo šele v 7 mesecu,ampak ne vem pa ali se moraš prej kje prijaviti ali lahko kar greš takrat ko se začne 1 predavanje.
Rumba ti imaš otroke.Povej mi glede papirjev za socialno delo.Formularje že imam.Zanima  me če je lahko prej nesem kot pa 60 dni pred PDP?Samo vem da moram prej dati G papir da mi potrdi PDP.
Lepo se imejte v tem sončen dnevu.Grem v Kepico mal firbcati če imajo kaj zame!
Pa pauser posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
14.3.2007 9:26:33   
rumba
Pozdravček in user posted image !

Kako lep dan je spet! Včeraj sem imela v popoldanskem varstvu še nečakinjo, ki je dobila sestrico, pa smo jo poskušali dati zvečer tudi spat pri nas (prvič), pa ni ratalo. Smo jo morali odpeljati domov, kjer je njenega očija skoraj kap, ker je bil prepiričan, da že spi (hja, moj user posted image  mu je po telefonu zagotavljal, da že spi) user posted image user posted image . Seveda je bil pri njemu žur že na višku, vsi že lepo opiti... Pol se je pridružil še moj in so ga PIIIIIIIIIILIIIIII!!! Zjutraj je komaj vstaluser posted image user posted image . Ja, kako ti moški zapijejo rojstvo svojih otrok.
Baja*, user posted image  za morfologijo!Mi še čakamo do ponedeljka..... kje je šele to....
Bonni, hvala za izčrpne informacije o masaži. Moram poskusiti! Želim ti uspešno morfologijo danes, pa da bi čimveč izvedelauser posted image .
Pupi, user posted image  za morfologijo in user posted image ! Ne oziraj se na barvo vozička, kje pa piše, da tak ni za deklice? Še boljši. Važno, da je tebi všeč. Pa če bo naslednjič user posted image , boš ga z lahkoto uporabila, če bi bil pa roza , pa ne vem....
Mari71, tudi tebi user posted image  za morfologijo in user posted image !
Tigi212, tudi moj G mi je v prejšnji user posted image  priporočil kalcijeve in magnezijeve tabletke zaradi krčev. Moram reči, da mi je kar pomagalo.
*maja, user posted image  za novo frizurco! Kako fajn se je malo pocartati, kajne?
Jelenche, glede prstana ti ne znam kaj novega svetovati. Jaz bi poskusila takoj zjutraj po sprehodu na hladnem malo namazati z oljem ali milom...
Bačko, ker sta oba moja sončka nedonošena, je obakrat papirje urejal moj mož, ko smo že cartali v P. Prvič sem čakala, ker sem hotela zbrati 12 pravih plač (prej sem bila pripravnica), pa me je prehitelo, drugič pa še papirjev pri G nisem dobila. Obakrat še nisem bila v porodniški, ko smo že cartali. Ti poglej svoje plače, glej da bo 12 dobrih, pa daj v službi potrditi in odnesi na CSD. Koliko prej lahko oddaš, pa žal ne vem.
Kako je kaj Kepica založena?

Grem malo delati, pa se še kaj oglasim!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
14.3.2007 10:19:51   
GabiW
Živjo,

ker imam malo gužve v službi in se nimam časa razpisat, me samo zanima kakšne papirje moramo nest in kam? user posted image

lep dan

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
14.3.2007 11:36:35   
baja*
Pozdravljene julijke!

Nekaj mi leži na duši pa se vam moram izpovedat. Včeraj mi je ena znanka rekla: "Ja kje te imaš ti trebuh? Sem že mislila, da je kaj narobe..." Pa že zadnjič mi je ena rekla, da bom imela majhnega otroka, ker imam manjši trebuhuser posted image .  Mislim, halo?!? Kak sploh lahko kdo reče kaj takega. Meni pa se sploh ne zdi, da imam mali trebuh. Res, da ni ne vem kako velik, ampak spadam bolj med suhice in se pač nisem tako zredila. Plus tega, saj sem dopolnila šele 5 mesecev... Sicer pa tudi, če ima nosečka majhen trebuh, to še ne pomeni, da bo imela malega otročka.
Ne vem, če sem preveč občutljiva, ampak sem celo jokala zaradi tega. Me je precej prizadelo. Jaz ne bi mogla nosečnici rečt, da zgleda kot da je nekaj narobe z njo ali otročkom... Vedno dam kakšen kompliment in rečem, da fajn zgleda al pa jo vprašam po počutju. Eh, sto ludi, sto čudi.
Drugače pa se počutim superuser posted image . Naš user posted image  pridno brca, mi pa pridno božamo bušijauser posted image

Lepo se imejte pa čuvajte vaše zakladeke!

pupi in Mari71 obema čestitke za morfologijo in user posted image !!!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
14.3.2007 11:56:38   
Jelenche
evo moj primer glede oddaje papirjev za starševsko nadomestilo

8.  julija imam rok,  moram oddati papirje od 8.5. -8.6. če oddam junija papirje, se mi kot zadnja plača šteje majska. Če pa že maja, se mi pa šteje aprilska. Tok lahko zbiramo :)

maximalni rok za oddajo je 60 dni pred rokom poroda

baja*
pa dej pust, to so neumne pripombe, ko ljudje ne vejo kaj reči. Seveda, da to ne pomeni da bo otrok majhen, mogoče ga nosiš bolj v križu, ... ne obremenjuj se s takimi stvarmi prosim te.
Pa en folk je res mal blesav no,.. .najbrž so ti samo fovš, ker si tok visok noseča, pa imaš še vedno majhen trebušček  cmoka,  ne obremenjuj se  user posted image  user posted image

LP

R. Tagore

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
14.3.2007 12:54:27   
Jelenche
aja punce

še neki sem zvedela, mogoče bo kateri prav prišlo,
če slučajno katera ne bo kupila lupinico, si jo lahko izposodi! In sicer sposojajo jo na AMZS-ju, izposoja za 3 mesece stane 3.700, izposoja za 6 mesecev pa 6.900 sit. Sicer na začetku plačaš kavcijo v znesku 15.000 sit, ki jo, ko vrneš lupinico nepoškodovano, dobiš nazaj. Jaz mislim da se stvar full splača. Vse lupinice so testirane in varne.

LP

hvala za nasvete za prstan,... bom poizkusila

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
14.3.2007 18:11:27   
Bonni
user posted image ,

Takole, jaz sem iz morfologije (in pizzeuser posted image ). Vse super, user posted image  je težek že c. 4000 g. Me je pa "kaznoval(a)", ker sem prevelik firbec - ni pokazal, kaj ima med nogami user posted image . No, v resnici ni skrival, samo v napačni legi je bil, s popkovnico med nogami. No, pa drugič, najbolj važno je, da je vse ostalo ok. Aja, nosim pa spodaj, zato pa sem non-stop na WC-ju user posted image .

No, tole zaenkrat od mene. DAnes nisem najbolj sledila, kaj ste napisale, tako da nadomestim naslednjič, a je prav?

papa

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
14.3.2007 18:41:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bonni

user posted image ,

Takole, jaz sem iz morfologije (in pizzeuser posted image ). Vse super, user posted image  je težek že c. 4000 g. Me je pa "kaznoval(a)", ker sem prevelik firbec - ni pokazal, kaj ima med nogami user posted image . No, v resnici ni skrival, samo v napačni legi je bil, s popkovnico med nogami. No, pa drugič, najbolj važno je, da je vse ostalo ok. Aja, nosim pa spodaj, zato pa sem non-stop na WC-ju user posted image .

No, tole zaenkrat od mene. DAnes nisem najbolj sledila, kaj ste napisale, tako da nadomestim naslednjič, a je prav?

papa

Bonni, a si ti tik pred porodom? Nekam težko dete imaš. user posted image

(odgovor članu Bonni)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
14.3.2007 19:07:32   
Bonni
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala Zvesta. Je nula preveč, imaš prav.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
14.3.2007 19:10:36   
Freycha
Dober večer babike!!

Najprej se moram opravičiti Madejki, ki sem ji obljubljala, da jo bom poklicala, potem pa ni zneslo, ker me ni bilo doma.

Jelenche - pojdi do kakega zlatarja in vprašaj. Oni so navadno polni idej - včasih tudi kakih koristnih

Baja* - ne sekiraj se za take izjave. Na telovadbi je tudi ena punca nekje v 22. tednu, pa je tudi bolj pri suhih, pa ima trebušček tak, kot sem ga jaz imela v  tretjem mesecu user posted image  Ampak meni se to ne zdi nič čudnega, ker je bolj suha, pa verjteno ga bolj notri nosi, pa se ji manj pozna. Jaz ga pa nosim bolj spreda z vsem mojim špehom zraven in sem taka bunka, kot bi imela 33. teden, ne pa 23. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa vsem čestitke za morfologije in da je z vašimi pikicami vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Z dragijem sva šla danes v Ikeo in sva kupila previjalno mizo/komodo in jo tudi že sestavila in je super user posted image user posted image  sem prav vesela!! Sem jo že veselo pofotkala in dala v svoj blog (če katero zanima, kako izgleda).

Po prihodu nazaj v MB, pa sva si privoščila kavico v mestu na sončku in sem v samih kratkih rokavih sedela in uživala in se martinčkala.... res je bilo super!!!

Kaj zaj maribornčanke... se dobimo, dokler je še sonce, al ne???user posted image

Aja, pa še to se moram potožiti. Jaz res nimam sreče s to nosečnostjo user posted image  Včeraj sem fasala pri desnem očesu (v sencah) herpes in se mi je danes še malo razširil in samo upam, da ne bo kam blizu očesa prišel user posted image

Pa danes sem si šla kupiti opornico za roke, da jo sprobam čez noč, če bo potem kaj bolje, saj se vsako jutro zbudim in desne roke tudi premikati ne morem, tako mi zaspi user posted image

NIč, zdej pa še malo po netu zalaufam, potem pa noge v luft, ker sem že hudičevo zmatrana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
14.3.2007 19:22:54   
Anonimen
Freycha... Ne gre komentirat na blogu.

Previjalna je točno takšna, kot bi jo želela imeti jaz. Kolko pa vaju je stala?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
14.3.2007 19:29:24   
Freycha
Hmmm mislim, da bi moralo iti..... Probaj še enkrat!

Sicer pa je komoda stala 149€ + 15€ stranske posodice za vodo in smetnjaček, ki jih samo zatakneš na stranico......  Ni drago, pa dokaj kompaktno deluje. Edino šraufov za držala od predalov ni bilo zraven (Ikea pač)

Sicer pa...... komoda kot pač komoda..... povej, ni Hinko prav simplastičen?? Jooojj pa tak mehak je..... user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 14.3.2007 19:31:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
14.3.2007 19:37:38   
siskamiska
Freycha, fullll huda komoda - previjalna. Jaz bi jo tud imela, ampak ni več placa v spalniciuser posted image . Nič hudega, bomo pa eno iz spalnice mal predelali.

Kolk sem vesela za vse vas ki ste že imele morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas.

Meni so jo spet sprestavili, no zdaj upam da bo v torek res zadnji datum ker bom že skoraj polnih 22 tednov. Me je mal strah, da se ne bo več dobro videlo.

Včeraj sem šla kupit aventove stekleničke na baby bone, mi jih je ena prijazna uporabnica RR poslala. Res ji še enkrat hvala iz srca.

Danes sem bila zelo produktivna, pa uživala sem na sončku.

Lp vsem julijkam po širni Evropi.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
14.3.2007 20:17:21   
kapica
Ojla cvekice user posted image !
Ste se pa res nacvekale, da me je po tem, ko sem vse prebrala, energija ze skoraj zapustila user posted image .
Tako da vsaki posebej ne bom odgovarjala, cestitke za vse ki ste imele morfologijo, vidim da je pri vseh vse okej. Super. Freycha super za previjalno, pa je se ena stvar ki je resena, a ne?
Glede vozicka se jaz ne bi sekirala kaksne barve je, drugo je ,ce bi bil roza , pa bi imeli fantka, to bi mogoce padlo v oci. Ampak modro siva barva se mi zdi se dokaj nevtralna.
Moji prsti so se vedno suheci, tako da z prstanom nimam tezav.
Vidim da pridno berete knjige, jaz imam tudi nekaj na zalogi, pa nekako nisem imela moci zadnje dni, ker me je res prava gripa zgrabla. V ponedeljek sem mislila da me bo konec, danes je ze toliko bolje, da me vsaj nic vec ne boli. Samo glava je se malo zastopana, nos in usesa, ampak to bo tudi.
Jutri se mi zacne dopust, to pomeni, da greva domov. In se res veselim, da me se mama malo razvaja, da se vsaj malo res posteno spocijem. Doma imam vedno obcutek da morem nekaj delat, pa kr naprej bi nekaj pucalauser posted image . Groza!
Vceraj sem bila na UZ, sinko je tako zivahen, da je komaj vse izmerila, v glavnem vse je v najlepsem redu, je tudi ze tezek nekaj cez 400guser posted image . Moj kile pa grejo gor ko sus, ne vem kaj naj, pa res ne jem nekaj vec kot prej,pri sladkarijah se nazaj drzim, tako da mi ni jasno. sedaj sem ze na plus 7user posted image , pa komaj polnih 21 tednov. Kaj sele bo, na koncu bom res pri plus 20, tega me je pa ze vedno bilo strah.

Punce, uzivajte se soncek, baje bo res slabse vreme drug teden, pa ravno zdaj ko imam jaz dopust. Pa pridno se dovolj oblecite, tudi ce je soncek zunaj, ne v  kratkih rokavih hodit.
Se vam oglasim kaj od domauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?