rumba
|
Pa še pozdravček iz sončene LJ! Kako je lepo!!!! Sonček že navsezgodaj. To mi da ogromno energije. A to s seboj pripelje tudi budnico ob šestih. Včeraj Hana, danes Anej. Ja če je pa sonček, pa moramo vstati! Kdaj se že premakne ura? Danes ponoči smo dobili nečakinjo, malo Veroniko. Kako ste kaj? Je pa kar malo zatišja tu gor. Mi smo cele popoldneve na igrišču v pesku. Včeraj je Anej vsem razlagal, da bomo dobili fantka in da mu bo ime MOJSTER MIHA . Če bi pa slučajno bila punčka, pa bo Malči . Evo, imena so izbrana . Ja, še dobro, da ne bomo imeli Spidermana. Polona25, te posteljice žal ne poznam, ti pa priporočam, da vzameš tako z dvižnim dnom, sicer bo trpel tvoj hrbet. Freycha, meni je nonstop vroče in če nisem pomankljivo oblečena, se tudi potim kot strela. V stanovanju hodim skoraj napol naga (v veselje mojega ). Tudi pri meni prej ni bilo niti sledu o kakšnem potenju, pa nisem nikoli uporabljala deodorantov... Ja , poleti bono pa kar v bikinkah, pa v bližini kake voodice . Moremo sklicati kako srečanje ob potočku ali jezeru . Tudi moja koža je suha kot hodič. Edino kar mi trenutno pomaga je Linola Fett kopel (dobiš samo v lekarni), ki jo uporabljam za tuširanje in potem še obvezno krema. Kapica, ubožica, držim pesti, da se čimprej pozdraviš!!! Bonni, kje si bila na masaži? A si imela posebej prilagojeno za nosečke? majrim, večina nosečk dobi tako odločbo, saj če ne smeš delati, moraš menda počivati Vem, neumno in ravno iz tega razloga se bojim bolniške. Si sploh ne predstavljam, da bi morala biti cele dneve v stanovanju. Kontrole pa menda niso redkost. Mene tudi zanima, kako imate to urejeno tiste, ki ste na bolniški in se lahko sprehajate? Aja, glede otekanja nog ti žal ne znam svetovati. Ajd, uživajte v sončku, pa pišite še kaj!
|