|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.3.2007 8:58:44   
rumba
Pa še pozdravček iz sončene LJ! user posted image
Kako je lepo!!!! Sonček že navsezgodaj. To mi da ogromno energije. A to s seboj pripelje tudi budnico ob šestih. Včeraj Hana, danes Anej. Ja če je pa sonček, pa moramo vstati! Kdaj se že premakne ura?user posted image
Danes ponoči smo dobili nečakinjo, malo Veroniko.
Kako ste kaj? Je pa kar malo zatišja tu gor.
Mi smo cele popoldneve na igrišču v pesku. Včeraj je Anej vsem razlagal, da bomo dobili fantkauser posted image  in da mu bo ime MOJSTER MIHAuser posted image user posted image user posted image . Če bi pa slučajno bila punčka, pa bo Malčiuser posted image user posted image user posted image . Evo, imena so izbranauser posted image . Ja, še dobro, da ne bomo imeli Spidermana.
Polona25, te posteljice žal ne poznam, ti pa priporočam, da vzameš tako z dvižnim dnom, sicer bo trpel tvoj hrbet.
Freycha, meni je nonstop vroče in če nisem pomankljivo oblečena, se tudi potim kot strela. V stanovanju hodim skoraj napol naga (v veselje mojegauser posted image ). Tudi pri meni prej ni bilo niti sledu o kakšnem potenju, pa nisem nikoli uporabljala deodorantov... Ja , poleti bono pa kar v bikinkah, pa v bližini kake voodiceuser posted image . Moremo sklicati kako srečanje ob potočku ali jezeruuser posted image . Tudi moja koža je suha kot hodič. Edino kar mi trenutno pomaga je Linola Fett kopel (dobiš samo v lekarni), ki jo uporabljam za tuširanje in potem še obvezno krema.
Kapica, ubožica, držim pesti, da se čimprej pozdraviš!!!
Bonni, kje si bila na masaži? A si imela posebej prilagojeno za nosečke?
majrim, večina nosečk dobi tako odločbo, saj če ne smeš delati, moraš menda počivatiuser posted image  Vem, neumno in ravno iz tega razloga se bojim bolniške. Si sploh ne predstavljam, da bi morala biti cele dneve v stanovanju. Kontrole pa menda niso redkost. Mene tudi zanima, kako imate to urejeno tiste, ki ste na bolniški in se lahko sprehajate? Aja, glede otekanja nog ti žal ne znam svetovati.

Ajd, uživajte v sončku, pa pišite še kaj!
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.3.2007 9:04:05   
majrim
rumba...ja,ni lepšega kot zagledat sončne žarke...no ja,saj nimam kaj oporekati  odločbi,ampak tudi to,da moram bit cele dneve doma,brez malo svežega zraka,mi ne gre v glavo...samo,da stojim zadaj za blokom na vrtu...drugo ne vprašam...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
13.3.2007 9:35:18   
Freycha
Dobro jutro babike!!

Ne vem, kaj se veselite takega lepega dneva - na štajerskem je vsako jutro in dan tako lepo user posted image user posted image user posted image

mal heca!user posted image

Sicer pa mene danes čaka tak lep dan..... polovico dneva bom preživela na balkonu s knjigico v rokiuser posted image , polovico pa za likalno mizo.....  jupiiiii, se še veselim user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.3.2007 9:38:43   
rumba
Freycha, jaz bi se kar povabila k tebi na balkon, pa moram biti tu v pisarni za računalnikomuser posted image . Sploh se mi na ljubi delat! Me vleče ven! Joj, jaz bom kar ušlauser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.3.2007 10:03:22   
madejka
Jaz pa balkona nimam user posted image Za sprehod pa tud ni nobenga doma, kaj se to pravi da so vsi v sluzbi user posted image A ima katera mariborcanka podobne tezave??

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.3.2007 10:14:30   
Freycha
jaz imam konstantne težave najti "sosprehajalca"..... sicer so tu neke ženske z malimi otročki, ampak sem se že naveličala, da jih jaz stalno kličem. Sedaj pa čakam njihov klic... pa..... no, sem doma heheheuser posted image

Sicer pa, res bi se lahko štajerke dobile na kaki kavi kje, pa malo na sprehod naokoli itd....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
13.3.2007 10:28:37   
madejka
Freycha: Jaz se prav zares strinjam. A je med sprehajalkami po Hocah tud kaka Barbara z Jakcem? Kje v Hocah pa zivis? Midva sma full iskala stanovanje v Hocah, zdaj se boma pa selila na Pobrezje in po eni strani full ze cakam to, da menjam okolje, po drugi bo pa tooolko dela se do prihoda nase user posted image Kje je se zbiranje cotic in opreme... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.3.2007 10:36:03   
Freycha
Joj, tu je toliko mamic z malimi otročki, da imam občutek, da je kako sevanje po Hočah user posted image user posted image  Sicer pa do sedaj nisem spoznala nobene Barbare. Kje pa živi točno?

Jaz pa sem v novih blokih, ki so bili zgrajeni lansko leto. Sedaj tu zraven že nov kompleks vrstnih hiš in blokov delajo. Sicer pa se soseska imenuje Male Hoče (pri tenis placu).

Jah ni kaj punca, se bo treba zmeniti, pa se dobimo. To je pa res najmanj. Spoznale se pa itak bomo, saj smo že večina trebušaste hehe (vsaj jaz sem precej).

Aja, pa od 19. dalje bo baje pasje mrzlo spet.......user posted image  bo treba tele lepe in tople dneve izkoristitiuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.3.2007 10:38:04   
Anonimen
Hej, babe....

Smo kar malo lene za pisanje v tem soncu, ne? No, vsaj jaz sem. :)
Zbujam se zgodaj in pojem jogurt. Kosmičev z mlekom ne smem več, ker sem ugotovila, da mi po njih ful pritisk pade.
No, zdaj sem pomalicala dve pečeni jajci s kruhom, pa mlekca zraven. Zdaj grem pa tudi jaz na balkoneja s knjigo. :) Sicer je 100 strani že padlo danes, grem zdaj naskakovat drugih 100. :)

Je pa moje dete zadnje dneve nekam leno. Saj brca, a je tako nežno. Kot brcike čisto na začetku.

Ah, je pač po mami. :)

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.3.2007 10:42:42   
Freycha
Zvesta, mene skrbi tole vse skupaj. Ko jokam, da moja Dita brca ko zmešana, mi poveš, da tvoje dete brca, kot bi mu šlo za življenje. Zadnje dva ali tri dni je moja Dita precej bolj mirna in zaspana, pa sedaj ti poveš, da je tvoje dete tudi tako......
Hmmmmm da nimava medve dvojčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.3.2007 10:55:00   
madejka
Freycha: ne bi tocno vedla kje Barbara zivi, nekje za gasilskim domom se not zavije, v hisi je, v eni od onih ulic v breg user posted image   Ja vas je pa baje dosti tam ja. V novih Hocah nama je blo pa predrago, pa niti ni blo kaj vec dost za kupit...

Ja babike stajerske ve samo recite kdaj mate cas, jaz sem tak po vecini doma. Edino v petek mam UZ ob pol enajstih...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.3.2007 10:57:15   
Freycha
Meni je čisto vseeno.... jaz imam danes cel dan čas, jutri šibam v Ikeo, da še dobim neko zadevo, ki gre baje ven iz programa, potem pa imam v četrtek čas do pol enih (potem imam nemščino) in potem sem po drugi uri spet fraj..... v petek pa sem tudi fraj, pa v soboto tudi in v nedeljo........user posted image

Hmmm je Barbara relativno visoka in ima  bolj blond lase? Pa pred kratkim so se tja preselili? Oni trije in oče, ki je en štuk nižje? Pa mali je star 8. mesecev nekje? Če ja, potem nje ne poznam, sem pa na enem od sprehodov spoznala njenega očeta, ki za malega občasno skrbi in ga naokoli vozi.

< Sporočilo je popravil Freycha -- 13.3.2007 10:58:42 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.3.2007 11:04:05   
Freycha
Punce, je kaka za to, da se danes dobimo? sem bila na balkonu, pa je tako prijetno, da me full vleče na kak sprehod in kavo in čvek!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.3.2007 11:06:09   
madejka
Ne, ni ta prava user posted image Jakec je ene 3 mesece star, pa v hisi od njenih starsev so zgoraj doma. No sej je vseeno, sem misla ce se slucajno poznata.
Kolko pa nas je stajerk? Ce se katere delajo bi blo mogoce boljse ce bi se pop. dobile, npr. v cetrtek ali petek user posted image
Jaz edino dans delam popoldan (edini dan ti najdesuser posted image ).

< Sporočilo je popravil madejka -- 13.3.2007 11:07:15 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.3.2007 11:10:54   
Freycha
če je pa tak lepo, da me sedaj full ven vleče user posted image user posted image

No, potem pa četrtek ali petek popoldne. Pa tako,da še kaj sončka ujamemo!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.3.2007 11:15:02   
madejka
Tud jaz bom sla zdaj verjetno za pol ure ven, samo ob treh ze morm bit pa na delu. Ce ma katera tezave s hemoroidi ali podobnim naj se mi kar javi user posted image
Tak da naj se druge povejo al v cetrtek al v petek. Kje pa bi se dobile? Pa ob kolkih?user posted image
Samo da se nekaj dogaja user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.3.2007 11:26:58   
Freycha
Pišuka, ravno ta teden se ne morem več hvaliti, da sem hemeroidless (brez hemeroidov)user posted image user posted image

Ne vem zakaj moram ravno vse najslabše pobrati heheheuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.3.2007 11:32:44   
madejka
Eh nic se ne jezi, full nosecnic pride k nam v ambulanto, samo na zalost nic ne mormo delat, samo pregledat in svetovat. Ce pa rabis kaki nasvet pa lahko poklices dans pop. v proktolosko ambulanto na tel. 250 05 16, ti bom tak jaz dvignila user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.3.2007 11:45:26   
Freycha
No, če boš dala kak pameten nasvet, potem pa pokličem! Samo, da se boš ti res javila, da ne bom rekla: Freycha tu, pa bo una ženska samo čudno gledala. Sicer pa sem blazno prepoznavna, ker imam LJ naglas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.3.2007 12:36:16   
baja*
Punce, samo na hitro vam javim, da sem danes le dočakala težko pričakovano morfologijo - vsi rezultati so OK user posted image user posted image user posted image
Mali je obrnjen z glavico navzdol, ritko pa ima nekje pri mojem popku.user posted image
Lepo ga je bilo spet videt!! Kak že komaj čakam, da ga pocartam...user posted image
Imena pa še zdaj nimava. rumba, sem se ful nasmejala predlogu Aneja - mojster mihauser posted image  user posted image  user posted image

Zvesta, katero knjigo pa bereš, da ti strani tak letijo?

Zdaj grem pa na en hiter sprehodek, potem pa kosilo kuhat - slivove cmoke pa kompotuser posted image

Lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.3.2007 13:22:27   
madejka
Pa sem tudi jaz dobila svoje pol urce sprehoda. In me je poklicala sestricna, ki ima maja rok in se je prav tako sama sprehajala okoli... ampak na zalost na drugem koncu stajerske...
Freycha: ce bos poklicala po pol cetrti se bom javila jaz, v redkih primerih pa se javi sestra, ampak tud ona bi ti znala kaj povedat user posted image , mogoce se boljse kot jaz. Sej ne mors verjet, cesa se clovek vse nauci, ce ne najde sluzbe v svojem fahu (podrocju) user posted image . Bom pa pozorna na ljubljanski naglas.
Lep dan babike, uzivajte v soncku se zame!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.3.2007 13:31:05   
Bonni
user posted image ,

Ja, je super tale sončekuser posted image . Čez urico in pol grem spet na Rožnik. Zdaj me pa res že vsi poznajo goruser posted image .

Baja*, user posted image  za morfologijo. Jaz grem pa samo še enkrat spat, pa bo.

Rumba, na masažo hodim v Ana Cveto (v cetru mesta, pri Policiji, na Štefanovi ulici). Čeprav nimajo (še) masažne mize za nosečnice (jih hecam, naj jo kupijo), je masaža seveda prilagojena. Glede na to, da tudi sama masiram (sem tudi že nosečnice do zadnjega meseca), vem, kaj in kako. Nad trebušček in pri sramni kosti si podložim trup, da ni pritiska na trebuh, ko ležim na njemu. Druga omejitev je, da te ne smeš masirati čez križ, tretja pa da ni dodanih eteričnih olj v masažna olja. Vse ostalo ostaja isto in je, drage punce, pravi užitek. Tudi tiste, ki imate težave z zatekanjem nog - masaža je sigurno rešitev. Najbolje limfna, če ne ta, pa pojdite vsaj na ročno. Čimprej in čim pogosteje. Aja, masira me pa Dita (a, Freychauser posted image ). Pa še to - naslednji teden grem pa poskusit, kako je na Thai masažah, kjer imajo prav v ceniku masažo za nosečnice. Poročam user posted image .

Kapica, si kaj bolje? Upam, da imate sončka, če ne ti ga mi iz SLO malo pošljemo (čisto vsega ne damouser posted image ). Samo reci, kein problem.

Uživejte!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.3.2007 14:06:32   
Anonimen
Baja*, trenutno berem Intimni dnevnik londonske prostitutke. kar berljivo. Včeraj sem prebrala knjigi Kocka je padla in Puščavski otroci. Le kaj bom brala jutri?

Sicer pa grem zdaj pomit posodo, pristavit kosilo, potem pa napadem zadnjih 100 strani. user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.3.2007 15:17:44   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Bonni

Aja, masira me pa Dita (a, Freychauser posted image ).

Ej ne morem verjeti, da kar naenkrat vem za dve Diti. Ko sem se jaz odločala za to ime in sem gledala po statističnem uradu, je bilo Dit izredno malo. Praktično nič. Danes pa vem že za dve.user posted image user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.3.2007 17:21:31   
pupi
Helo punce!
Bonni kje si? Jaz sem z morfologije, štima vse, imeli bomo user posted image (baje je velika verjetnost, ker se vidijo hlebčki), bo pa še na 4. UZ 100% povedala! Sem vesela, ker nama je bilo vseeno kaj bo! Moja pikica je zdaj že pravi velikan po UZ ( velikost user posted image ) bi naj imela PDP kar 17. 7.! To bo manekenka, prva velikanka tak ko mama user posted image user posted image !!! Kaj menite na to da sem kljub temu da bo baika naročila, svetlo plavi/sivi voziček Meni pa mojemu se je tak dopadel da sma ga mogla naročit, pa še trgovka je celo SLO preklicala da ga je dobla, zdaj pa naj rečem da bi mela druge barveuser posted image  NEEEEEEEEEEEE!! Saj pa še bomo meli kakega user posted image  pa bo tisti user posted image !! user posted image
Tak javla sm vam, fajn bodite
čao 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.