|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.3.2007 12:12:41   
Anonimen
GabiW, čestitke tvojmu bratu, njegovi partnerki, Janu in seveda mali Izi.

Ti pa uživaj in bodi teta kot se šika. :)

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
7.3.2007 12:19:16   
Freycha
jupiii user posted image user posted image user posted image  Čestitke tebi teta GabiW in celi bratovi družinici!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
7.3.2007 12:19:20   
corfu
Zvesta, tako sem bila jaz 100% v prvi nosečnosti, da nosim fanta in še kako prav sem imela. Čutila sem od prvega dne nosečnosti. Sedaj v drugo pa sem bila skoz 50:50, pravijo da bo punčka, bomo videli čez nekaj mesecev, bo najbolj ziheruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
7.3.2007 12:29:53   
Kety
Ojla!

Najprej Freycha; jaz sem pri prvem skoz upala, da bo punčka, ker me je bilo strah imeti fantka. Ne vem zakaj, ampak skoz sem slutila, da bo ziher fant, ker niti imena nismo našli. No, pa nam je na morfologiji potrdila, da bo 100% fant. Zdej ne bi zamenjala za nič na svetu. Imeti fantka je zakon. Čeprav si želim imeti tudi punčko, smo tudi v tej rundi upali na fantka in evo, ga bomo imeli. Težava je spet pri imenu, saj je ime Timon vseeno nekaj bolj posebnega in vsako ime ne paše zraven. No, malo kompliciram,.... 

Tko, da Jelenche, moj PDP je popravljen na 13.7., spol je user posted image , sem pa drugič nosečka! To lahko vneseš v seznam.

Mere na morfologiji so pa zelo podobne vašim.

Jaz sem pa staknila zelo močno vnetje mehurja, tko da sem na antibiotikih. Upam, da bo kamlu vse uredu, in da ne bo vse skupaj kaj vplivalo na user posted image .

Grem počivat, ker je šel mali lih spat!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
7.3.2007 12:54:17   
anja7
Hojla punce!

Kako?Pri nas smo kr uredu. Sicer me vsak večer mal križ boli, pa vsake toliko imam občutek, da mi mal trebuh otrdi, pa grozno slaba prebava, drugač pa kr gre! Sem pa ful vesela, da je naš sonček tko živahen.Zdej ga pa res že ful močno čutm. Ja morfologija je pa pokazala nasl.rezultate;

gest. starost 21 6/7
gv/ tt/ bpd  52 
psu/ gibi +/+
HC- obseg glavice 193
AC- obseg trebuha 169
FL- femur 34 

Jelenche- prosim, če dodaš na seznam (03.anja7)- da bomo imeli fantka.

Kaj pa ostale? A mate občutek, da vam kaj trebuh otrdeva?

lp

Aja, teta GabiW čestitke za nečakinjo Izo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
7.3.2007 12:55:08   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja* ; Maribor; user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + ?

12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image
12. lejca user posted image user posted image ; Italija; user posted image  user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
17. arijana
19. Bety
19. ksenjak
20. simi27; user posted image
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. pupi
25. kapica; user posted image
26. Mari71
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 58 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image                                   imamo 9 user posted image  in 6 user posted image

uuuu kok fantki vodijoooo :)

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
7.3.2007 13:04:15   
corfu
No, ja...sj fantov je baje tako veliko manj kot puncuser posted image  Bodo imela pa dekleta več izbireuser posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
7.3.2007 13:08:36   
corfu
No, še moji rezultati morfologije:

Gestacijska starost 21+5

BPD 52
HC 194
AC 163
FL  32

Zfdaj pa naj bi še ena prosim razloži te kratice, eno je obseg glavice(katero?), eno je mehur??? No, prosim razsvetlite me?

LP

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
7.3.2007 16:05:14   
poldy
 Dopoldan sem vseeno poklicala v ginekološko ambulanto in so mi povedali, da so te bolečine dokaj normalne, sploh v prvi nosečnosti. Naj bi bile vezi(čeprav malo prezgodaj sem šele v petem mesecu) lahko pa bi tudi kakšen živec pritiskal kam kamor ni treba. Je pa zdravnica rekla, da bi blo fajn, če bo res preveč bolelo, da se pridem pokazat. Itak mam drug četrtek reden termin(upam, da mi bo delal morfologijo, čeprav ni nič omenil) in bom probala zdržat. Čeprav je res hudo, zej je mal bolš, ampak zjutrej sem se pa komej iz postelje zbasala. Mal lažje je zdržat, če vsaj približno veš zakaj je tako.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
7.3.2007 16:14:46   
Jelenche
hej

poldy,... no sam da ni kaj hudega, saj boooo, če pa fejst boli pa kakšen lekadol vzem

corfu ti bom jaz pomagala pri razsvetljevanju hehehe

HC je obseg glavice
AC je obseg trebuha
FL je flemur oz. dolžina stegnenice

pa men je prav dolgčas... to je za ****, sem vse živo že prebrala.
včeraj sem bila v knjigarni in sem iskala materinstvo in dojenje iz srca (al neki takega, pozabila sem že) pa nimajooooo
kr neki no.
aja babe, ste prstane že dol pobrale? jaz sem zadnjič hotela dol vzet prstan in sem se tok namatrala in vlekla in klinac... nič nisem mogla narest samo prst mi je otelel, da me je prstan dejansko začel žulit. Ker sem bila potem zaradi tega zoprna, sva ga z možekom kar zlomila. V bistvu sem imela srečo, ker je imel na vrhu en velik kamen, pod kamnom je bil pa tanjši del zlata ... in sva to zlomila z šrafuncigerjem. user posted image  no pa sej ga bom dala popravit, ker je bil zelo lep in sem ga dobila za poročno darilo.
Aja, mam pa še poročni prstan gor user posted image user posted image user posted image  tooo bo šele zanimivo user posted image

nooo kje ste danes ... ???

user posted image

hehehe LP

R. Tagore

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
7.3.2007 17:08:37   
Freycha
jaz se že psihično pripravljam za jutri. user posted image user posted image  Moram pa priznati, da me vedno bolj daje.....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
7.3.2007 18:45:09   
kapica
Cestitke vsem za morfologijo in user posted image in user posted image . da ne bom vsake posebej omenjala in spet kaj zamesala, tako kot pred kratkim. Meni se zdi to super, da se spol ze vidi, sploh pri tistih, ki to zelimo vedetiuser posted image .
Poldi, no, dobro, ce ves da ni kaj hudega.Imam pa jaz podobne tezavice, da mi kolki tako zaspijo, tudi ce ne lezim dolgo na eni strani. Ko se ponoci obracam, se mi zdi da se vsakic prebudim, ker me trebuscek tako boli. Pa predvidevam, da to zraven spada.
Jaz tudi ze dete mocno cutim, od vceraj zvecer je tako aktiven in mocen, se prav vidi da je vsak dan tezjiuser posted image . Nocno lulanje sem pa tudi pod kontrolo dobila, tako kot je Rumba rekla, zvecer pravi cas prenehat piti in je definitivno boljse.
Freycha porocaj kako bouser posted image , drzim pesti!
Jelenche, jaz imam pa tako drobne prstke, da mi prstan ze od poroke dol leze in morem vedno ful pazit. Pa ga nisem hotela zmanjsat, prav zaradi nosecnosti. No, zaenkrat so prstki se vedno suhi, mogoce bo proti koncu kaj drugace. Skoda da se je prstan zlomil,pa vazno da ni bil porocniuser posted image .
GabiW, cestitke za novo dete v druziniuser posted image . Naslednja si pa ti, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
7.3.2007 19:00:43   
Anonimen
Jaz sem prstane prventivno že odstranla, čeprav mi prsti še nič ne otekajo.
Verižic pa ne nosim že  odkar sem zanosla. Me tako grizejo v vrat. Prej sem jih pa ves čas nosila.

Mene pa ubija ZGAGA! Za crknit, že tretji dan zapored. Vsak dan po četrti uri popoldan se mi kar v decilitrih zliva kislina nazaj v grlo. Sem dvakrat skoraj bruhala. En Rupurut mi pomaga ravno za 20 minut. Več si jih pa ne upam vzet...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
7.3.2007 19:13:06   
Freycha
Zvesta sicer boš potem naokoli hodila s tako drisko, s kakršno se jaz danes ubadam (no, mogoče so pa živci, ali pa sem kaj takega pojedla), ampak zagotovo pomaga in ne samo za 20. minut DONAT!! Sama se nalivam z njim ko je potrebno in ko spijem par požirkov, rignem ko krava ampak učinek je pa potem enkratenuser posted image user posted image user posted image  Priporočam!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
7.3.2007 19:19:45   
Jelenche
Sama se nalivam z njim ko je potrebno in ko spijem par požirkov, rignem ko krava ampak učinek je pa potem enkraten Priporočam!!

hehehe Freycha, pa ti si faca

ja zvesta, mene tud že spet zgaga daje, ampak opažam, da če malo bolj "zdravo" jem,... da je potem bolje. Npr ko pojem nekaj sladkega ali pa kaj masnega me potem zgaga daje, očitno mi telo hoče nekaj povedati. user posted image  user posted image
LP vsem
v tem trenutku nas je pa veliko na forumu celo 7, sem preštela user posted image

pa paaaa

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
7.3.2007 19:42:38   
Anonimen
Joj, jaz imam ves čas že brez donata drisko. Če se pa lotim donata, se pa lahko samo na WC preselim.

Torej, Freycha... A prideš na obsik tudi na WC? Pecivo pa...

Hahahaha....

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
7.3.2007 20:05:46   
tigi212
Hojla julijske user posted image !!!

Sem tista, ki se bolj poredko oglaša, zato me vedno čaka toliko dela, ko želim prečekirati vse vaše pogovore.

Blagor vsem vam, ki ste že dale skoz morfologijo!user posted image  Jaz komaj čakam, da greva z mojim čez 2 tedna in vidiva najinega malčka-palčka. Je postal že pravi nogobrc. Vendar upam, da nama G ne bo izdal spola!user posted image  

Ej, user posted image !  Kaj pa šola za starše - kdaj jo nameravate obiskati in kje?!? A je še kaka Korošica med julijkami, al pa taka, ki namerava priti rodit v Slovenj Gradec??? Bi rada navezala mal stikov, izmenjala mnenja, ... s "sotrpinkami"user posted image

Lepo crkljajte trebuščke do naslednjega tipkanja!

tigica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
7.3.2007 20:48:36   
Bonni
Punce, zivjo!

DAnes smo pa na vrhu lestvice user posted image user posted image user posted image . Kar tako naprej ...

Jaz sem danes lena za znort. Vas berem cez dan, pa sproti pozabljam, kaj je katera napisala, potem moram pa za nazaj preverjat. Smotka.

Poldy, jaz še zmeram mislim, da je živec tisti, ki ti nagaja.

Freycha, držim pesti za jutrišnjo morfologijo. Blagor tebi. Jaz moram cakati na sredo - danes teden. No, pa saj tedni tako hitro minevajo, da je kar joj.

GabiW, cestitke za nečaka user posted image . Zdaj si že teta in lahko počasi začneš trenirat user posted image . Jaz bom čisto friška na tem področju, ko rodim. Tujih dojenčkov se sploh ne upam prijemat, da mi ne bi kaj iz roke padlouser posted image . No, pa saj sem user posted image tudi vzgojila (in to odlično), ki je pa itak večni dojenček in pravi trening pred otročkom.

Tigi212, pa daj večkrat piši, da nas ne bodo Septemberke našibale. A ni fajn, ko se nekaj dogaja. A ne punce? Jaz za materinsko šolo še ne vem, bi šla pa npr. maja.

Zvesta, jaz z zgago še nikoli nisem imela težav (3x trkam), tako da ti težko svetujem. Verjame pa, da je zoprno kot user posted image . Poznam pa primer ene nosečke, ki mi je rekla, da je v zadnjih mesecih morala zaradi zgage spati sede. Si predstavljaš? user posted image . Upam, da jo ti prej premagaš user posted image user posted image .

Če sem katero pozabila, se opravičujem. DAnes sem res za luno. Zato ... KAPICA, sončka jutri!!" Bitte! user posted image

(odgovor članu tigi212)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
7.3.2007 21:25:18   
Kristina_1
Evo še moja morfologija:
22. teden
BPD: 5,4o
HC: 20,5
AC: 17,98
FL: 3,75
Teža: 509g
user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
7.3.2007 21:30:15   
rumba
Dober večer! user posted image
Uau, danes ste se pa razpisale.user posted image user posted image user posted image  Škoda, da nisem mogla sodelovati. Dajte, ponovite spet jutriuser posted image .
9user posted image  :6user posted image  ....dejte no še kako bejbo prijavt user posted image
Freycha, kako živčki?user posted image  Še malo.... Pa poročaj, kako je bilo.
GabiW, user posted image  tetka in čestitke družinici. Veselo treniranje ti želim. Mi tudi čakamo nečaka/nečakinjo v naslenjih dneh. Sploh se več ne spomnim teh malih ritk.
Kety, držim pesti, da se hitro pozdraviš!
Jelenche, jaz imam materinstvo iz srca - fotokopirano. Če želiš, ti jo skopiram. Sicer pa se itak morava en dan dobiti, če sva že tako blizu doma, kajne? Prstana še nisem odstranila. Tako kot kapica imam ful drobne prsta, tako da ni panike. Pa tudi zatekajo mi še ne.
Poldy, važno da ni kaj hudega. Držim pesti, da se kaj izboljša.
Mene  peče zgaga, kadar pojem kaj pretirano sladkega ali mastnega. Pa vedno, če se ful najem in se nato vležem (počitek po kosilu me ubije). Res moram biti vsaj kako uro dvignjena, pa gre.
Tigi212, midve imava rok na isti dan, poleg tega pa se še malo štejem med korošice. Sem "slovengračanka", ki že od začetka študija živi v LJ. Iz kje si pa ti? No, razen če me prehiti na kakem obisku doma, ne mislim roditi v SG. Aja, pa kot ti je že napisala Bonni, javi se še kaj, da prehitimo septemberkeuser posted image .
Kapica, jaz bi tut sonček!

Evo, zdaj ko se pa meni klepeta, pa ni nobene. A ste že vse v mižalah?user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
7.3.2007 21:33:43   
rumba
Oooo, nisem samauser posted image
Kristina_1, pol kilce...... to pa niso več pikice, pač pa že pravi buhtreljčki.user posted image  Krasno! user posted image  ali user posted image ?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
7.3.2007 21:48:14   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Joj, jaz imam ves čas že brez donata drisko. Če se pa lotim donata, se pa lahko samo na WC preselim.

Torej, Freycha... A prideš na obsik tudi na WC? Pecivo pa...

Hahahaha....

Veš kaj, ti kar bodi na WC-ju, samo pred WC-jem pusti pecivo........ user posted image user posted image

Jelenche... jaz skoz kake take streljam...... v bistvu se full rada iz sebe norca delam. Tako sem še sama sebi smešna, pa še veliko resnice je v tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
7.3.2007 23:00:02   
Freycha
No tako! Hvala bogu za net in za doktorje preko neta. Očitno smo ugotovili moje probleme z rokami. Zadeva se imenuje Sindrom karpalnega kanala. V bistvu je posledica tega, da preveč visim na netu in tipkam, pa še noseča sem, kar še doda malo.... Druga možnost pa je, da imam resnične probleme z vratnimi vretenci....
V glavnem ortoped mi priporoča, da se naredi EMG (whatever that means) zgornjih okončin, da izmerijo prevodnost živcev........

Evo, vem kaj je z rokami (vsaj približno), prebavne motnje so se končale, samo še na morfologijo moram........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.3.2007 6:43:19   
Kristina_1
Rumba, ne bova nič vprašala. Tud v prvo nisva, pa smo dobili fantka.
No zdej moram pa v službo. Čav punce, pridno čvekajte.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.3.2007 8:40:17   
*maja
Se oglašam še jaz, da nas spet malo višje prestavim user posted image , bomo drugače spet na dnu strani.
Mene danes tale dež prav ubija, se sploh ne morem zbudit, pa še pritisk me spet matra. Po mojem je vse to povezano z vremenom. Jaz hočem sončka user posted image .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?