rumba
|
Dober večer! Uau, danes ste se pa razpisale. Škoda, da nisem mogla sodelovati. Dajte, ponovite spet jutri . 9 :6 ....dejte no še kako bejbo prijavt Freycha, kako živčki? Še malo.... Pa poročaj, kako je bilo. GabiW, tetka in čestitke družinici. Veselo treniranje ti želim. Mi tudi čakamo nečaka/nečakinjo v naslenjih dneh. Sploh se več ne spomnim teh malih ritk. Kety, držim pesti, da se hitro pozdraviš! Jelenche, jaz imam materinstvo iz srca - fotokopirano. Če želiš, ti jo skopiram. Sicer pa se itak morava en dan dobiti, če sva že tako blizu doma, kajne? Prstana še nisem odstranila. Tako kot kapica imam ful drobne prsta, tako da ni panike. Pa tudi zatekajo mi še ne. Poldy, važno da ni kaj hudega. Držim pesti, da se kaj izboljša. Mene peče zgaga, kadar pojem kaj pretirano sladkega ali mastnega. Pa vedno, če se ful najem in se nato vležem (počitek po kosilu me ubije). Res moram biti vsaj kako uro dvignjena, pa gre. Tigi212, midve imava rok na isti dan, poleg tega pa se še malo štejem med korošice. Sem "slovengračanka", ki že od začetka študija živi v LJ. Iz kje si pa ti? No, razen če me prehiti na kakem obisku doma, ne mislim roditi v SG. Aja, pa kot ti je že napisala Bonni, javi se še kaj, da prehitimo septemberke . Kapica, jaz bi tut sonček! Evo, zdaj ko se pa meni klepeta, pa ni nobene. A ste že vse v mižalah? Nočko!
|