|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.3.2007 13:29:55   
*maja
Evo mene po dolgem času user posted image .
Me danes kar razganja od dobre volje. Pri nas še vedno vse v najlepšem redu, user posted image  brca ko nor, me včasih prav preseniti kakšno moč že ima. Se moram pa pohvalit, da sem danes kupila prvega pajacka za našega malčka. Se nisem pa nisem mogla upret skušnjavi, čeprav imam doma že pravo zalogo cunjic user posted image .

Pa še naše mere z morfologije (Jelenche posebej na tvojo željo user posted image ):
gest. starost 21
gv/ tt/ bpd 46
psu/ gibi +/+
AC- obseg trebuha 155
FL- femur 35

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.3.2007 13:36:49   
Anonimen
Joj, kako sem jezna na svojega G, da mi ni nič mer od morfologije vpisal v materinsko.

Grrrrrrrrrrr.....

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.3.2007 14:22:59   
kapica
Haj babikeuser posted image !
Siskamiska, a sem vam res dez poslala? Pa ni namerno, da ves, ampak mi imamo danes soncekuser posted image . Je tako lepo zunaj, sem ze bila na sprehodu, pa vozicek se v nulo spucala, sedaj se pa susi na soncku. Me je prav presenetlo koliko ima ****cij, sploh nisem vedela. Pa sigurno se kje se kaksna skrivauser posted image .
Rumba, zivim v nemciji, ja, dalec , dalec od vas user posted image , drugace sem pa cistokrvna slovenka user posted image .
Maja user posted image za pajacka, ce je pa vse tako luskano, da se res ne da upretiuser posted image .

Jaz pa nekako ne srecam veliko nosecnic, v nasi sluzbi jih je par, zunaj pa nimam taksne srece, da bi kaksno nasla. Bi mogla bolj gledat, sem prevec sama z sabo zaposlena, da kazem trebuscek. Jutri je spet dan za merjenje trebuscka in kilce, upam da ne bo prehudouser posted image .

Hm, jaz nisem imela morfologije, tako da vam ne morem podrobnih podatkov napisat, mogoce bom naslednji teden kaj vec zvedla. Morem pa obvezno vprasat a nosim dete spredaj ali zadaj, me zelo zanima.

Ne vem sicer kaksno vreme imate, pa vam posiljam malo soncka, za dobro voljouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.3.2007 14:26:10   
siskamiska
hvala Kapica za sončka, dons je bol tko tko, baje bo pa do konc tedna dežuser posted image

ampak bomo preživel..............

user posted image user posted image user posted image  za vozek

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.3.2007 15:30:40   
Anonimen
Pri nas na štajerskem pa še kar sonček sije. Sicer je začelo pihat, a mene v postelji ne moti.

Moj je prišel domov in me našel na postelji v samem perilu, tako je vroče. Haha, je vprašal, če se sončim in kater zaščitni faktor uporabljam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.3.2007 17:17:12   
simi27
Pozdravljene,

tudi mi smo danes imeli morfologijo. Potrjeno je, da imamo fantka, PDP 20.7. (Jelenche, prosim, če spremeniš/dodaš). Mali leži prečno, v pravem položaju za brcanje. Posteljico imam spredaj (sem vprašala, ali je kakšna razlika, kje jo imamo, pa je rekla da ne. Problem je le v tem, če bi nas npr. kdo brcnil v trebuh - večja možnost za odstop posteljice). Dodajam meritve:
gest. starost  20/21
gv /tt /bpd 49
psu/ gibi +/+
HC - obseg glavice 177
AC - obseg trebuha 152
FL - flemur 33

Lepo se mejte in se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: hahaJulijke 2007
6.3.2007 17:56:14   
Freycha
Jaz sem pa od G danes, sicer na rutinskem pregledu, pa vseeno polna informacij. Danes je bila G izredno zgovorna in prav dobre volje (verjetno ker sem jo takoj povprašala po zdravju, saj je zadnjič imela prometno nesrečo). Kri in vodo imam zelo dobro, maternica ok postavljena, srčka sicer nismo našli, ampak se ne bojim, ker ga itak stalno čutim (pa še vedno imam AngelSounds doma, bom zvečer preverila kje se mali skriva), v glavnem kar se mene tiče vse ok.
Za roke je rekla, da mora biti od prometne nesreče in naj grem na preglede, ker je za nosečnost še prezgodaj, da bi mi plod pritiskal kam. Sicer je rekla, da me slikati ne smejo, lahko pa mi merijo stisk roke oz. pesti in iz tega kaj ugotovijo. Čeprav danes zjutraj sem malo premigala vrat in je noro popokalo po vratu in me danes desna stran ne boli, leva pa veliko manj, kot sicer. Očitno je res vrat user posted image  Bom šla na preglede.
Tudi moje alergije ji niso čisto nič všeč in je rekla, da moram nujno k dermatologu in ji potem takoj sporočiti kaj je ugotovil. Naslednji pregled imam 3.4. ampak v četrtek imam pa že morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, dobila sem tudi predlog za bolniško. Veste za koliko časa? hahaha jaz sem kar debelo gledala! Za 21. tednov user posted image user posted image user posted image
V glavnem če mi odobrijo sem do porodniške doma. Vmes pokurim še ves dopust in uradno ne vidim več službe user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.3.2007 18:15:34   
poldy
Jaz bi vas pa res lepo prosila, če mi katera lahko pove ali je imela takšne težave. Gre namreč zato, da me ponoči tako pečejo kolki, da ne morem spat, pa hrbet boli pa v zgornjem delu trebuha imam krče, če se hočem premaknit. Imam sicer spasmex, ki mi ga je napisal G vendar ga skoraj ne jem. Za kolke itak ne pomaga.... Čez dan pa ne morem sedet zaradi hrbta. No ja samo zanima me če je katera že imela takšne probleme, ker mi je moj osebni zdravnik rekel da bi lahko bilo zaradi nosečnosti. Rekel je tudi da naj vprašam svojega G, ampak ga imam šele naslednjim četrtek! Prosim za pomoč!!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.3.2007 18:29:53   
Freycha
joj, jaz pojma nimam, kaj bi to lahko bilo.....user posted image

sicer pa, če so res bolečine in motnje tako močne, pa mogoče pokliči svojo G.......

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.3.2007 18:41:28   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja ; Maribor
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + ?

12. corfu
12. lejca user posted image user posted image ; Italija; user posted image  user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
17. arijana
19. Bety
19. ksenjak
20. simi27; user posted image
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. pupi
25. kapica; user posted image
26. Mari71
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 58 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image                                   imamo 6 user posted image  in 5 user posted image

fantki vodijoooo :)

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
6.3.2007 18:46:11   
Jelenche
* maja, hvalaaaaa  user posted image
simi27 popravila čestitke za fantkaaaaa
freycha jeeeeee za bolniško,... ti ne bo treba po uni vročini delat, super!
poldy, jaz tudi ne vem kaj bi to lahko bilo. Sicer jaz čisto na hrbtu tudi ne morem ležat, ker me kruž full boli,... za trebuh so to prav krči, ali ti mogoče že trebuh otrdeva?

hej punce, če ima katera že fixno izbrano ime za user posted image , lahko dodam na seznam, kaj pravite?

cmoka

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
6.3.2007 19:11:18   
Bonni
user posted image user posted image ,

Poldy, jaz ugibam, ampak mogoče nosiš posteljico zadaj in ti pritiska na živec, ki oživčuje noge in trebušne mišice.

Simi27, user posted image  za morfologijo in fantka. Freycha, še malo, pa boš uživala 100 na uro doma, jupi.

Kapica, jutri hočemo sončka!!! Danke user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
6.3.2007 20:02:05   
poldy
Ja posteljico res nosim zadaj tako da mogoče... Hvala

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
6.3.2007 21:09:01   
baja*
poldy: tudi mene, ko dolgo ležim na levi strani, začne bolet oz. pečt kolk pa se obrnem in bolečina počasi mine. Posteljico pa imam spredaj. Pojma nimam, kaj bi to bilo - mogoče se pač zaležimuser posted image .
Jelenche: hvala, da si me dodala na seznam. Ful si pridna, da vse to rihtaš.user posted image  Prosila bi te še, če dodaš, da pričakujemo user posted image  - sem povečala vodstvo modrih.user posted image

Zdaj grem pa počivat, kar pomeni, da gre naš pikec špilat fucbal. user posted image  

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.3.2007 7:47:13   
corfu
Dober dan

Po dolgem času se tudi jaz malo javim. Včeraj sem bila na morfologiji in vse je bp. Seveda pa moram izenačit to sedanje stanje da fantki vodijo, ker baje bomo mi dobili user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.3.2007 7:50:00   
corfu
Jelenche, prosim, če vpišeš na seznam, da je to moja druga nosečnost in pričakujemo user posted image , v prvi pa smo dobili user posted image .

Hvala in lep dan vsem skupaj

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.3.2007 8:03:46   
rumba
Pozdravček in user posted image !
Danes sem si pa prinesla v službo celo vrečo sadnja, pa polnozrnat kruh, en namaz in jogurt. Izgleda, kot da bom kar tu ostalauser posted image . Mi ful paše, če vsake tolko pojem mali košček. Sedaj sem uspela utediti tudi nočne pohode do wc-ja! Tam nekje ob štirih popoldne se neham nacejati (do takrat se potrudim popiti vsaj 2l vode), pa zdrržim celo noč. Minilna!
Kapica, škoda, da si daleč stran, bomo pa tu klepetaleuser posted image . Aja, jaz bi tudi naročila kaj sonca!user posted image  V LJ je dežuser posted image .
Zvesta, ti mal svojega user posted image  zapeljuješ, kajne, vročina je samo izgovor. Le tako naprej!user posted image user posted image   Mojemu je ful všeč trebušček in ga to ful rajcauser posted image .
Freycha, upam, da boš porihtala to roko. Le pojdi se pokazat. Pa, user posted image  za bolniško. Uživaj! Še zame malo polenari. user posted image  Upam, da se ti pridružim konec aprila. Že štejem.... še 7 tednov in en dan. Ma s šefico še nisva nič govorili o temuser posted image
Poldy, žal ti ne znam pomagati. Ponoči tudi mene bolijo kolki, a po moje se zaležim. Ko zamenjam položaj, je ok.

Jaaaaa, izdajte imena, če so že izbrana! Joj, en sam firbec me jeuser posted image . Mi še nimamo niti ožjega izborauser posted image  Pri prejšnjih dveh so se imena sukala okoli Svit, Ana, Lara... kaj pa vem. Anej bi sedaj imel Martina ali Vala ali Gajo ali Saro. Ja, najboljši prijateljčki iz vrtca. Ga bomo že ugnali. A ko kaj dorečemo, vam javim.

Ajd, grem delat!
Uživajte.
user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.3.2007 8:27:22   
*maja
Ja z imeni imava midva z mojim spet blazne težave. Trenutno nimava niti ožjega izborak kaj šele kakšnega favorita. Bi pa imela ime na črko M, ker bi fajn izpadlo imamo do zdaj dva imena na A in dva imena na N pa bi bilo lepo če bi bila potem tudi dva imena na M.
No to je bil predlog mojega možeka. Kako pa se bova zmenila bomo pa še videli. So pa vsi predlogi dobrodošli tako  za punčko kot fantka, glede na to da ne vemo kaj bomo imeli.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.3.2007 8:46:25   
rumba
Corfu, user posted image  za uspešno morfologijo in za user posted image  !!! Pa boste imeli parček, lepo! Evo, imamo izenačenje: 6user posted image , 6user posted image . Škoda da ni še kakih pisanih črtic za nas, ki ne bomo vprašale.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.3.2007 8:51:56   
Freycha
kar še malo počakajte... jutri bodo user posted image  prevladovale, ko bom prišla iz morfologije user posted image user posted image user posted image

joj, jaz imam tak občutek, da preveč na tole punčko vlečem in da bom potem na koncu kar malo razočarana, ker bo fantek........

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.3.2007 10:08:49   
corfu
Freycha, ne boj se, mislim, da je ni mame, ki bi bila na koncu, ko svoje dete dobi v roke razočarana. Zame so otroci največji dosežek, ki ga dosežemo v življenju pa ne glede na spol. Je ni šole, kariere, ki bi se s tem lahko kosala.

Želim pa , da se ti skrita želje le uresničiuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.3.2007 10:42:14   
Freycha
ne me narobe razumeti! Presčena bom, ko bom dobila štručko v roke, ne glede na spol, samo da bo dete zdravo. Ampak če si delaš utvare, da dobiš eno, dobiš pa drugo, si malo razočaran..... Brez dvoma bom pa otroka ljubila ne glede na spoluser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.3.2007 10:56:56   
rumba
Freycha, mogoče bo pa le pupa. Držim pesti, da jutri izveš! user posted image  Je pa res, da je na koncu čisto vseeno. Veselimo se dojenčka, pa naj bo user posted image  ali user posted image . Po porodu pa si itak ne bomo mogle več predstavljati, da bi bilo kaj drugega kot to, kar je.user posted image  Vsak je najlepši! Moj/a bo zireh user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.3.2007 11:25:21   
Anonimen
Hja, jaz sem čisto prepričana, da nosim fantka. Ampak niti pod razno me ne zanima spol. Se zelo veselim dejanskega presenečenja ob porodu. :)

Glede imen pa, midva imava za fantka že izbrano ime. Oz. jaz ga imam in ne mislim delat kompromisov. Se bo moj že moral strinjat oz. se je že sprijaznil z njim. Bolj ko ga gnjavim s tem imenom, ljubše mu postaja. Ampak tudi ime bova izdala šele po rojstvu. :) Glede imena za punčko se nama pa ne sanja. In jaz mojga ves čas gnjavim, da bova morala začet razmišljat, da nama pride najprej v uho. Doma imava že vse knjigce za imena, ampak nekak ni volje, da bi se zraven spravla.

Evo, grem zdaj pečt rogljičke s sirom, za kosilo bodo pa testenine s popečeno slanino in kislo smetano. Mljask....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.3.2007 11:35:48   
GabiW
Hajli hajlo vsem user posted image ,

mogoče ni to ravno za ta forum, ampak veselje je preveliko, da ga ne bi delila z vami. Moj brat je včeraj drugič postal očka. Malemu Janu se je pridružila punčka Iza. Komi čakam, da jih vidim.

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?