rumba
|
Pozdravček in ! Pa da se spet mali javim. Ja, vikend je šibal sto na uro, da se sploh nisem utegnila javiti. Bonni, maš prav, res nismo ravno vzgledne čvekačice, sem nas že kar nekajkrat iskala na dnu strani. He, septemberke nas prehitevajo.... no, ja one so pa itak ultra čvekačice . Končno sem uspela priti do frizerja . Ja, vem da se vam večini zdi to smešno, ampak pri dveh škratih doma je to že pravi projekt . Pa še po štacunah sem malo letela. Ker sva bila povabljena na en obisk k kolegom, ki so dobilo dojenčka, sva se ustavila še v Bušiju. Tam sem bila prvič, a so mi ga priporočili, češ da imajo ful lepe stvari. Hudoooooo! Kak voziček sem tam videla!!! Pa kake barve. Ultra moderen (http://www.bugaboo.com/), a vsi vozički te sorte, mi nikoli niso bili pretirano všeč, a ko sem videla tega, sem se kar stopila. Pa še za nameček: ročaj se lahko obrača v obe strani, a voziček se vseeno zloži na minimum. Ma, pred leti, ko sem jaz kupovala vozičke, se kaj takega niti približno ni dobilo. O.K., o ceni pa raje ne bi. Mislim, da je okoli 1000 €. Ja, hudo. Pa je prodajalka razlagala eni, ki ga je glih rezervirala, da jih prodajajo hitreje, kot jih utegnejo dobaviti, tako, da se jih čaka okoli dva meseca . Ja, folk ma dnar. Priznam, če bi ga imela zadosti, bi si ga kupila. Jelenche, za morfoligijo! Pa še posebej, ker sta zdržala in nista vprašala za spol. Upam, da bo tudi meni uspelo! Kristina_1, tudi tebi za morfoligijo. Držim pesti, da se posteljica dvigne! Bonni, jaz sem imela prejšnič sposojenega, tega "črva" in moram reči, da mi je super koristil. Najprej za spanje, pol pa za dojenje. Super! Kety, še tebi za morfologijo! Jaz sem pa z Vodmata in se pogosto sprehajam po Zeleni jami. Pa smo res vse na kupu, moramo to kaj izkoristiti, ko boste za! Tudi jaz sem razmišljala o plavanju, pa tudi o telovadbi, pa vse to nekako ne morem uvrstiti na urnik . Dragi dela do večera, pa sem sama s tamalima. Menda bo prišla v upoštev le telovadba v babiški šoli. Bo še katera tam v ponedeljkih? Kapica, glede bombažnih pleničk je najbolje, da se sama odločiš. Čeprav jih zagovarjam, ne bom trdila, da niso ala pampers bolj enostavne. Ko poskusiš oboje, večimona pristaneš na pamperskah. Ja imam štorklice doma, pa kljub temu včasih razmišljam, a se mi jih bo ljubilo prati, ker sem se s pamperskami kar fejs razvadila.... Je pa res, kar je rekla Freycha... Pa za uspešen nakup! Baja*, dobrodošla , pa piši še kaj! No, šibam delat! Uživajte!
|