|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.3.2007 13:07:51   
Kety
Dober dan Julije!!

En glasek še od mene (ste me ziher že odpisale)! Sem vas malo prebrala za nazaj, ampak bolj površno, zato ne zamerit, če se ne odzovem na vse pretekle poste.

Bravo vsem, ki ste uspešno prestale morfologijo. Tudi za menoj je že in je bilo tudi vse ok. Menda bomo tudi mi imeli enega velikana. Je bil pa user posted image  v prečni legi in nosim ga zelooooo nizko in zadaj. Hrbtenica trpi, čeprav trebušček ni velik. Sem si izmerila obseg okrog pasu in merim cca 90 cm. Mi je G. priporočila pas in plavanje na DIF-u. A je katera pomislila na plavanje za nosečnice?? No, jaz bom definitivno hodila, tako kot v prvi nosečnosti in je bilo vse super,(uspelo mi je prvega user posted image  rodit z ritko naprej po naravni poti).

Drugače pa sem jaz iz Zelene jame, tako da Bonni, midve sva si kar blizu, a  ne! Moram priznat, da vas bom ta mesec bolj redko potipkala, brala vas bom, ker so ta mesec priporiteta bilance, ki jih moram narest!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.3.2007 21:49:22   
Bonni
Pozdravček,

Da malo dvignim današnje povprečje, če ne bomo čez vikend padle čisto na dnu strani user posted image . Kje se pa skrivate danes? Jaz sem popoldne preživela kar za računalnikom ob pisanju diplome (dan je čisto primeren), čeprav me danes daje ena čudna utrujenost user posted image  (je to mogoče že vpliv lune???). Kako ste pa ostale kaj?

Kety, ja, sva pa res skoraj sosede. Kar se pa plavanja na DIFu tiče - jaz bom šla po mojem kar jutri, ker tudi že čutim križ, na plavanje sem pa itak nora. DIF je pa tako ali tako moj drugi dom user posted image .

user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
4.3.2007 8:42:59   
kapica
Haj punce!
Sem bila tudi jaz malo zasedena, nisem vas niti utegnila preprati prejsnja dva dni. Pa niste bile tako rpide, vas morem malo skregat, da je treba vec cvekatuser posted image .
Bonni, cestitke za user posted image .
Freycha, super, da si zdrzala, da nisi vprasala za spol. Jaz ne bi mogla, sploh ce bi se fajn videlo, tako da bravouser posted image .
Siskamiska, jaz se tudi vedno bolj nagibam k nakupu susilca, ampak po eni strani mislim, a ga res rabim? Plus tega me skrbi kako bo z porabo energije, se mi zdi da imamo ze toliko aparatov doma, ki samo elektriko zrejo. Pa strah me je krcenja, ce se mi ze sedaj pri pranju toliko oblacil skrci, kako bo slee potem? Imam zgleda dve levi roki za coteuser posted image . Sem vceraj malo gledala kako je z prostorom v kopalnici in vidim da ce bi imela susilca, nimam kam dati povijalne od Ikeje, ki se pritrdi na steno. Tako da bi mogla biti v otroski, kar pa ne bi tako rada. No, ne vem, daj me se malo prepricatuser posted image .
Vedno vec slisim, da so bombazne plenicke boljse kot pampers, da so otroci prej suhi, da je sploh pri fantkih boljse, zaradi lulcka, ampak tocno kako pa ne vem. A nam tiste, ki ze imate otroke, kaj svetujete prosim? Malo se mi zdi da si vso stvar olajsam in kupujem papmperske, po drugi strani se mi zdi, da ne smem biti tako sebicna, saj bi mogla mislit na dete in ne na to koliko dela bom jaz imela. Tako da sem malo v dvomih.

Vceraj sem bila na otroskem sejmu. Bila zelo uspesna, saj sva kupia vozicek, posteljco in potem privat se lupinicouser posted image . Tako da sem zeloo vesela, da je veliko breme in strosek padlo z ramen, saj sva dala za posteljco in vozicek samo 30 eur. Oboje je lepo ohranjeno, ko bom se sama oprala, pa bo se lepse. Bi vprasala tiste, ki ste kupile oz. imate rabljene stvari doma, kako ste oprale te zadeve. A kr v bano in stusirat, sem videla da se pri lupinici lahko vzame prevleka dol, ampak ne vem, ce bi jo dobila tudi nazaj gor?

Sem vas zaslisala user posted image , upam, da mi boste malo pomagale.

Lepo nedeljo vam zelim, jaz morem iti popoldan v sluzbo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
4.3.2007 10:22:24   
Freycha
Kapica, jaz morfologije še nisem imela, zato tudi še nisem imela možnosti vprašati kakega spola bo bambino. Sicer pa bom vprašala, ne bi zdržala!

Kar se tiče bombažnih plenic: za fantke so boljše bombažne plenice, ker je temperatura pri ritki in jajčkih za cca 1,1°C nižja kot pri Pamperskah. Dejstvo pa je, da je za moško neplodnost kriva predvsem temperatura jajčk (jim je prevroče) in neprave spodnje hlače, ki tiščijo.

Sicer pa že odštevam ure do četrtka, ko imam morfologijo. Madonca, dnevi in ure se kar nikamor ne premaknejo......user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.3.2007 11:38:45   
Anonimen
hej hoj...

Sem vam mislila napisat nekaj o mojih občutjih in dogajanju, pa sem se že na mojem blogu tako razpisala, da se mi ne da še enkrat vsega sem pisat. Pa vam bom kar link za ta teden pripopala:

http://zvesta.blogspot.com/2007/03/22-teden.html

user posted image  Zdaj grem pa gledat, kaj moj srček kuha.

Čau....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.3.2007 11:41:44   
Bonni
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kapica, jaz še nisem bila na morfologiji in nimam pojma o spolu. Je pa res, da odštevam dneve in čakam, da končno slišim, da je vse ok in kaj bomo zibali user posted image  ali user posted image  ... Ja, ja, pri meni je firbec prevelik.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.3.2007 15:05:09   
Kristina_1
Kapica, kar je lesenega al pa kovinskega sam dobro prebriši, prevleko od vozička pa od lupinice pa snemi in namoči v raztopini pralnega praška in vode, pomencaj in dobro izperi, raje dvakrat kot enkrat.

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
4.3.2007 15:06:55   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, zdaj imam vprašanje:

Kaj pomeni to, če imaš posteljico spredaj oz. jo imaš zadaj? To mi ni čisto jasno. Bojda je bolje, če je zadaj, jaz jo imam seveda spredaj. :)

Kaj to pomeni?

Zdaj ne vem, ampak jaz sem mislila, da je posteljica vsenaokrog otroka. user posted image

hmmm, jaz sem pozabila kako sem jo že imela, ampak mislim, da odzadaj, čeprav me je bil sam trebuh , še dokaz: user posted image

user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.3.2007 15:17:09   
Anonimen
Zamima... Tega trebuščka se pa spomnim. :)

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.3.2007 15:23:43   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Zamima... Tega trebuščka se pa spomnim. :)

user posted image  sem vedla, da ti bo znan user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.3.2007 21:15:59   
kapica
Joj, punce, se opravicujem, Freycha in Bonni user posted image . Mi je kr nerodno, mal sem se z imeni zmedla.
Torej, Backo tebi cestitke za user posted image .
Jelenche, tebi pa cestitke zato, da si se nazaj drzala, in nisi vprasala za spol, ceprav se je ze videl user posted image .

Zvesta, si se pa res razpisala user posted image . Jaz pravtako vodim dnevnik, sicer ne javno, ampak za mene doma. Pa se mi zdi fajn zadeva, sploh ker pozneje ostane kot spomin.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.3.2007 7:13:33   
baja*
Pozdravljene julijke!

Prebiram vas že nekaj časa, danes pa se pridružujem klubu.user posted image
Prave face ste!! Zelo mi je všeč, ko si takole pomagate med sabo, se spodbujate, hecate pa seveda tudi malo pojamrate, ko je treba.
PDP imam 10.7., rodila pa bom v Mariboru. Ker sva z user posted image ful firbčna, sva na prejšnjem UZ vprašala za spol - pričakujemo fantka:)))
Drugače pa moja nosečnost že od začetka poteka brez problemov (trkam na les). Morfologijo imam 13.2. in že kooomaj čakam, da spet vidim user posted image .

Lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.3.2007 9:26:04   
rumba
Pozdravček in user posted image !

Pa da se spet mali javim. Ja, vikend je šibal sto na uro, da se sploh nisem utegnila javiti. Bonni, maš prav, res nismo ravno vzgledne čvekačice, sem nas že kar nekajkrat iskala na dnu strani. He, septemberke nas prehitevajo.... no, ja one so pa itak ultra čvekačiceuser posted image .
Končno sem uspela priti do frizerjauser posted image . Ja, vem da se vam večini zdi to smešno, ampak pri dveh škratih doma je to že pravi projektuser posted image . Pa še po štacunah sem malo letela. Ker sva bila povabljena na en obisk k kolegom, ki so dobilo dojenčka, sva se ustavila še v Bušiju. Tam sem bila prvič, a so mi ga priporočili, češ da imajo ful lepe stvari. Hudoooooo! Kak voziček sem tam videla!!! Pa kake barve. Ultra moderen (http://www.bugaboo.com/), a vsi vozički te sorte, mi nikoli niso bili pretirano všeč, a ko sem videla tega, sem se kar stopila. Pa še za nameček: ročaj se lahko obrača v obe strani, a voziček se vseeno zloži na minimum. Ma, pred leti, ko sem jaz kupovala vozičke, se kaj takega niti približno ni dobilo. O.K., o ceni pa raje ne bi. Mislim, da je okoli 1000 €. Ja, hudo. Pa je prodajalka razlagala eni, ki ga je glih rezervirala, da jih prodajajo hitreje, kot jih utegnejo dobaviti, tako, da se jih čaka okoli dva meseca user posted image . Ja, folk ma dnar. Priznam, če bi ga imela zadosti, bi si ga kupila.
Jelenche, user posted image  za morfoligijo! Pa še posebej, ker sta zdržala in nista vprašala za spol. Upam, da bo tudi meni uspelo!
Kristina_1, tudi tebi user posted image  za morfoligijo. Držim pesti, da se posteljica dvigne!
Bonni, jaz sem imela prejšnič sposojenega, tega "črva" in moram reči, da mi je super koristil. Najprej za spanje, pol pa za dojenje. Super!
Kety, še tebi user posted image  za morfologijo! Jaz sem pa z Vodmata in se pogosto sprehajam po Zeleni jami. Pa smo res vse na kupu, moramo to kaj izkoristiti, ko boste za! Tudi jaz sem razmišljala o plavanju, pa tudi o telovadbi, pa vse to nekako ne morem uvrstiti na urnikuser posted image . Dragi dela do večera, pa sem sama s tamalima. Menda bo prišla v upoštev le telovadba v babiški šoli. Bo še katera tam v ponedeljkih? 
Kapica, glede bombažnih pleničk je najbolje, da se sama odločiš. Čeprav jih zagovarjam, ne bom trdila, da niso ala pampers bolj enostavne. Ko poskusiš oboje, večimona pristaneš na pamperskah. Ja imam štorklice doma, pa kljub temu včasih razmišljam, a se mi jih bo ljubilo prati, ker sem se s pamperskami kar fejs razvadila.... Je pa res, kar je rekla Freycha... Pa user posted image  za uspešen nakup!
Baja*, dobrodošla user posted image , pa piši še kaj!

No, šibam delat!
Uživajte!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.3.2007 9:48:44   
Freycha
Dobro jutro čvekice!

imam eno vprašanje. Se kateri dogaja, ali pa se vam je dogajalo, ali pa ste slišale, da se je komu dogajalo, da so vam drevenele roke? Meni se je začelo na levi roki, in sicer so me bolele mišice oz. živci okoli palca. Pa je bilo tako močno, da tudi pesti nisem mogla stistiniti. Sedaj pa se mi dogaja to tudi na desni roki. Čez noč mi vsaj 5x ena roka "zaspi", pa ne cela, samo dlani. Čez dan mi pa tudi drevenijo, imam mravljince po prstih na rokah in pesti sploh ne morem stisniti. Včeraj so me tako roke bolele, da si nisem mogla rezati zrezka. Mi ga je moral dragi narezati na kocke, ko malemu otroku..... meni se res ne sanja, kaj naj bi to bilo user posted image

Sicer imam jutri pregled pri G in jo bom definitivno vprašala, a če ima kaka kakšno idejo, kaj bi to bilo, bom pa tudi vesela, če boste delile z mano. Sicer pa še kar vedno odštevam do četrtka, ko imam morfologijo, pa se mi zdi, da se nikamor ne premakne.....user posted image

komaj čakam!!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.3.2007 10:45:43   
GabiW
Živjo punce,

evo nas, direktno iz morfologije v službo pred računalnik. Uspešno smo prestali tudi to. Vse je ok, težki smo že celih 340 g, kakšnega spola smo pa še ne vemo. Sicer sva hotela izvedet, pa se nama noče pokazat. user posted image

PDP nama je prestavila na 24.7. tako da Jelenche, ko boš imela čas in voljo, me prosim prestavi po seznamu navzdol.

Glede plavanja je meni zdravnica rekla, da če že moram it, naj grem na DIF, ker tam imajo najbolj čisto vodo, uporabljam tampone za plavanje ali navadne in zvečer naj si vseeno vstavim v nožnico pol borax-ove svečke da se ph znevtralizira, ker klor, preveč poškoduje sluznico.

Freycha za tvoje mravlinčaste roke je lahko kriva hrbtenica. Lahko tudi vzglavnik, najbolje pa da vprašaš G. Jaz imam velike probleme z mrtvinčenjem noge, zaradi križa, tako da hodim na fizioterapijo.

Tudi midva sva gledala bugaboo vozičke. Cena nama ni dišala, zato sva se odločila kar za PegPerego Uno. Moj pogoj je bil da se ročaji dajo prestaviti naprej in nazaj in to nama Uno omogoča. Bugaboo voziček je res odličen, vendar nima svoje lupinice, tako jo je treba dokupit od maxcosi ali mislim da pegperego. Skratka vse je treba dokupit. In res nanese krepko skozi 1000 evorv.

Tudi jaz sem iz Savskega naselja. Zdaj nas je že toliko, da bi se že težko zgrešile.

Zdaj pa moram nazaj na delo.

Lep dan vam želim.

pa pa, Gabi 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.3.2007 13:30:54   
Bonni
En lep sončen pozdrav vsem user posted image ,

Nas bom spet malo dvignila iz dnu seznama, a ne Rumba user posted image

Kapica, user posted image  ni panike.
Baja*, dobrodošla! Kar pridno se pridruži našemu čvekanju.
Freycha, to, da ti roke zaspijo izvira iz vratu. Pojdi na kakšno masažo, pa bo boljše, saj ti bo malo pospešila prekrvavitev, ki je med nosečnostjo nekoliko slabša (predvsem pri tistih, ki jim zatekajo sklepi). Mogoče pa imaš med spanjem kakšen čuden položaj, ki ti zaustavi pretok krvi v roke.
GabiW, user posted image  čestitke za dobre novice iz morfologije. Še dober teden, pa bomo tudi mi na vrsti. Komaj čakam! Upam, da pri nas user posted image  ne bo skrival spola, ker me razganja od radovednosti.

Punce, kako je kaj z vašo kožo oz. mozolji? Jaz imam lepo na obrazu, me pa dajejo malo hormončki po hrbtu. Ima še katera takšen problemček?

user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.3.2007 13:33:26   
siskamiska
Bonni, jaz imam kožo kar uredu. Edino premajhna mi ratujeuser posted image user posted image .

Bom počasi najela kakšnega da me bo praskal cele dneveuser posted image

Izkoristite sonček..............

lp

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.3.2007 13:41:41   
kapica
Freycha, sem ze veckrat slisala, da so roke mravljincaste ali drugace da so kaksni problemi. Zna bit, da otrok mogoce ze kam pritiska, na zivec ali kaj podobnega in se ne da kaj dosti narediti. Vsekakor pa jutri vprasaj pri G kako in kaj, verjetno te bo dala na terapijo.
GabiW user posted image za morfologijo. Ja zal se veckrat tako zgodi, da tisti, ki zeli vedet spol, se ne vidi. Mogoce je pa puncka, ce nogice skupaj drzi, fantki jih imajo ponavadi veckrat narazen. Bajeuser posted image .
Rumba user posted image za novo frizurco in da si uspela izboriti malo casa zase. A ne kako pase? Po mojem imas ti dovolj telovadbe doma z dvema otrokoma, tako da se ne sekiraj ce ne utegnes na telovadbo kam venuser posted image .
Jao kaksne cene, 1000eur, ne, ne bi dala niti slucajno. Raje ga po rokah nosim.
Vceraj sem z mamo govorila, pa je rekla, zakaj bi si delo delala z bombaznimi plenickami, ce so pa Pamperske tako prakticne. Tako da ne vem, sicer pa lahko prve mesece bombazne, potem pa pamperske. To je tudi moznost.
Baja, dobrodosla in cestitke za user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.3.2007 13:44:21   
kapica
Bonni, kozo sem imela na zacetku mozoljasto, sedaj nic vecuser posted image . Ampak so bili res veliki mozolji, pa boleci.
Sicer pa saj na hrbtu se ne vidi tako user posted image .
Siskamiska, a imate soncek? Ooo, pri nas pa sam dez in dez, brez konca.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.3.2007 18:48:34   
bačko
Rumba- morfologijo me je imel dr.Rončevič, traja je približno 15 do 20 minut.Je v pritličju tam kjer piše sprejem porodnic potem pa greš desno in boš videla ko piše na vrati ultrazvok.Na nasprotnih vratih pa piše sprejem in tam se javiš da si prisotna.Upam da sem ti dosti dobro opisala kje je to!Mene pa zanima to merjenje dolžine materničnega vratu.A to te tudi G napoti, ali greš lahk kar sam od sebe?Ker meni moj nič ni omenil o tem merjenju?
Z možem sva v soboto kupila lupinico v pikapolonici!Od veselja ker imava punčko sva šla zapravljat!
Jaz imam pojsteljico zadaj!Pa se mi pozna kar dobro, ker sem že prej bila bolj trebušasta!
Kety jaz sem ravno danes razmišlala o plavanju pa moj najdražji ni ravno navdušen ampak moram pogledati kdaj imajo plavanje, ker imam jaz službo en da popolden in en dan zjutraj!Bom vidla kakšne termine imajo!
Lepo se imejte vse skupaj! papa user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.3.2007 19:25:59   
siskamiska
Kapica, dons smo imeli čudovit sončekuser posted image user posted image user posted image .
Samo škoda da si nam iz Nemčije poslala dež in ga dobimo po door to door baje že jutriuser posted image .

Saj bo kmalu poletje in se bomo potile 100/h....................

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.3.2007 20:36:19   
rumba
Še en večerni pozdravček! user posted image
Freycha, glede tvojih rok, žal nimam pojma. Meni se je podobno dogajalo v prejšnji nosečnosti z nogami - "sindrom nemirnih nog" al nenako tako rečejo. Ko sem začela s kalcijevimi in magnezijevimi tabletami, je bilo o.k.. Lahko pa je res kaj povezano s hrbtenico. Daj javi, kaj ti je rekla G, mogoče kateri prav pride. Upam, da to čimprej porihtaš.
GabiW, user posted image  za morfologijo! Uau, koliko so že težke naše pikice. Glede na to, da so ti prestavili PDP čisto blizu mojega, je verjetno tudi moja pikica tako velika. user posted image  Hja, bom še čakala dva tedna, da izvem.
Bonni, jazb imam sicer ful lepo kožo, vsake toliko (ene 3x mesečno) pa dobim en nenormalno ogromen mozol, da boli kot user posted image . Pa nikoli nisem imela mozolje. Sicer pa imam po nogah ful suho in srbečo kožo.
Kapica, iz kje pa si ti, da ste imeli dež? A sem prav razumela siskomisko.. Nemčija??
Bačko, hvala za podroben opis. Ja, sem te čisto razumela, kje jeuser posted image . No, hvala bogu, da je imal dr.Rončevič dober dan. Jaz sem imela z njim zeloooo slabe izkušnje in na zadnjem pregledu sem srečala eno nosečko, ki je bila ravno tako ful razočarana. Res super zate! Upam, da se bodo tudi mene usmililiuser posted image .
Na merjenje dolžine materničnega vratu grem, ker sem vključena v raziskavo o prezgodnjem porodu. Sicer pa nekateri G to opravijo skupaj z morfologijo. Če imaš kake probleme, pa ti dajo (v Leonišču) napotnico za P (tam to dela Pušenjak). Ne sodi pa to med redne preglede. Aja, pa veliko užitkov ob zapravljanjuuser posted image .

Grem v vodoravni položajuser posted image ! Nočka!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.3.2007 12:28:12   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Majrim
05. Anonimna
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
09. 76suza
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Baja ; Maribor
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje; user posted image  + ?

12. corfu
12. lejca user posted image user posted image ; Italija; user posted image  user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image
15. bačko user posted image
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
17. arijana
19. Bety
19. ksenjak
21. simi27
22. pikam
24. GabiW
24. Ezica
24. zarja123
24. madejka; Maribor; user posted image
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image
25. yudit
25. pupi
25. kapica; user posted image
26. Mari71
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni; Ljubljana

imamo 58 user posted image , od tega 8 user posted image user posted image        in       52 user posted image                                   imamo 5 user posted image  in 5 user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image                   

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.3.2007 12:53:16   
Jelenche
hej souser posted image   user posted image

sva bla z možem v nedeljo v tivoliju ... tam pri čolnarni je bla razprodaja vozičkov user posted image
Hecam se,... ampak bilo je res zeloo veliko parov z user posted image  in potem sem pasla oči na bebikah i n vozičkih. hehehe

Počutje ok, se mi pa mal slabost vrača. hm... se kateri podobno dogaja?
Včeraj zvečer me je user posted image  tok brcal da me je kar malo bolelo, zato ker me je brcal blizu popka. Pa mi je blo full čudno, ker ponavadi ga čutim pri jajčnikih, zdaj pa pr popku user posted image . Pa samo v levo stran me brca. Mož pravi da je očitno levičar user posted image
Freycha, jaz sem imela tudi lani podoben problem,... npr ko sem ležala in je telefon zazvonil... sem ga hotela dvigniti, a nisem mogla, ker sta mi obe roki zaspali. Pa dostikrat sem čutila mravljince,... pa mi je DR. rekla da je srce ok, da mogoče čudno ležim.
Bačko, men v materinski na 10 strani piše dolžina MV. To so mi ga zdaj zmerili na morfologiji - 2,9cm

Dajte mal napisat kakšne mere so imeli vaši user posted image  (pri morfologiji)

evo moj user posted image
gest. starost  21 5/7
gv /tt /bpd 51
psu/ gibi +/+
HC - obseg glavice 198
AC - obseg trebuha 184
FL - flemur 35

ste opazile kok velik nosečk je ???
Bomo morale kar že prošnje vložiti za vrtce ... user posted image

user posted image  

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.3.2007 13:20:19   
siskamiska
Jelenche, jaz sem šla tudi v nedeljo mimo Čolnarne v upanju da bom dobila frej mizo na sončku.user posted image user posted image  haha, optimist pa tak. Je smešno pogledat kolk vozičkov na kupu a ne, kot da bi imeli v Baby Centru razprodajouser posted image user posted image .

No še malo bomo počakale, potem bomo pa tudi me delale gužvo v Tivolijuuser posted image user posted image . Komaj čakam.........
Bravo za morfologijo

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......