|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.3.2007 8:48:16   
Anonimen
Joj, tudi jaz sem bila tak zaspanček zjutraj. Dokler nisem pogledala na telefon, kjer me je čakalo nočno sporočilo, da moja najboljša prijateljica rojeva. v 32. tednu ji je ponoči odtekla voda. Zdaj pa se komaj držim med jokom in stiskanjem pesti. Upam, da bo z obema vse v redu, in da to, da ima sinček srčka na desni strani, res ne bo vplivalo na njegovo stanje, kot so ji na vseh pregledih zagotovili.

Držite pesti še ve....

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.3.2007 9:15:31   
rumba
Pa še en pozdravček v to deževno jutro! user posted image
Jaz bi tudi kar spala. Imam nizek pritisk, v takem vremenu mi pa še dodatno pade. Katastrofa. Zakaj nimam v pisarni namesto stola postelje? user posted image  
Joj, zvesta, držim pesti za tvojo prijateljico. Saj bo vse v redu. Moja dva sta oba nedonošena, pa ni panike. Te majhne štručke so tako sladke! Poročaj, kako se je izteklo.
Freycha, kako? Si zdržala? user posted image
Kristina_1 in vse, ki ne želite izvedeti spola, a sta že takoj pred začetkom morfologije na to opozorile svoje G, da se ne bi slućajno zagovorili ali kaj preveč pokazali? Me je kar malo strah, da mi ne izda. Saj veste, če si ful želiš izvedeti, bo dete skrivalo, kaj ima med nogicami, če ne, pa bo veselo razkazovalo. Saj nam morajo že sedaj malo ponagajatiuser posted image .

Sedaj šibam na en sestanek, pol se pa spet kaj oglasim.
Pa-pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.3.2007 9:28:12   
*maja
Ja midva z možekom sva že na začetku morfologije namignila G da nočeva vedeti spola, pa se potem niti ni videlo.
Ziher je le ziher če nočeš vedeti, da se potem slučajno G ne zagovori potem si pa razočaran.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.3.2007 9:40:02   
anja7
Hojla!

Joj zvesta, držim pesti, da bo z obema vse ok.Ko boš kaj vedela, sporoči kako je šlo.

Jaz se moram pa pohvalit, da zdele že dva dni ful dobr spim in tud čez dan sem bla včeraj čist ok. Skoraj nič utrujena. Zgleda, da mi je enkrat za spremembo dež dobr del.
Zdej pa naprej delat!

lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.3.2007 9:46:52   
Anja O.
En deževen pozdravček vsem!

Sporočam vam da smo tudi mi včeraj imeli morfologijo, vse je o.k. podatkov ne vem na pamet, materinske pa tudi nimam trenutno s seboj, Tako da vam drugič napišem rezultate. Imeli bomouser posted image  in user posted image . Moj g. je povedal da je za vsakega eden user posted image .
Ja imena so že potihem izbrana, vam zaupam malo kasneje ko bo 99%. Odločamo se pa za fantka še, ker punčka bo Pia, fantek pa ne vemo ali bi mu dali ime Gašper ali Blaž. Bomo videli. Jst bolj navijam za Gašperja, moj pa za Blaža in glede na to da sem za user posted image  lahko jst izbrala bom verjetno pustila mojemu da on pove končno odločitev za user posted image .
Tudi jst se drugi teden odpravljam najprej na dopust (ga bom pokoristila v celoti) potem malo bolniške in potem porodniška. JUPI komi čakamuser posted image user posted image  da bomo jst in moji pikici končno doma. Adijo služba za leto in pol.

Včeraj pa sem na morfoligiji morala spiti glukozo, mi je sestra dala neko tekočino in potem sem čez eno uro morala dati kri. Ugotovili so da nimam sladkorne, uglavnem vsi izvidi so BP (Hvala bogu in 3* potrkam), ko bi bilo do konca nosečnosti tako.

Vsem skupaj čestitke zauser posted image  inuser posted image  in vse dobre rezultate pri morfologiji.

Pridne bodite bejbe.
Čao

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.3.2007 11:50:56   
baja*
Hej nosečke!

Jaz pa moram do torka čakat na morfologijo in se mi že tak vlečejo ti dneviuser posted image . Takrat bom že dobrih 23t - se mi zdi nekoliko pozno. No ja, G že ve, ji popolnoma zaupam.
Sicer pa čestitke vsem, ki ste ta UZ že uspešno prestale. user posted image

GabiW, čestitam za naziv teta.user posted image  Tudi jaz sem postala teta pred štirimi meseci in to dvojčkoma. Tako da na netu in med knjigami študiram teoretični del, k tamalima pa hodim na "prakso".user posted image

Zvesta, stiskam pesti za tvojo prijateljico.

Ste že dobile kakšno rožico za dan žena? Če ne, pa vam jaz pošiljam eno user posted image . Moj user posted image  mi je obljubil, da me po službi povabi na sirove štruklje, ki jih enostavno obožujem, mljask!!

Lepo se imejte,
papa

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.3.2007 12:10:22   
Kety
Ojla!

Meni se tudi nič ne da, tale dež mi je prav zoprn, ker ne moreva s tamalim ven in potem je dopoldan takoooo dolg. Zdele že pol ure spi in upam, da bo vmes nehal padat dež, da bova lahko šla po kosilu malo ven.

Moj mehur je že malo bolje, mislim, da so antibiotiki prijeli. Držite pesti, da bo v ponedeljek OK.

No, danes je 8.marec, moj mož me je pa že na vse zgodaj spravil v jok. Včeraj sva namontirala nove zavese in me je presekiral v nulo, da so prekratke in da sem vse narobe zmerila in težil v nedogled, tako, da me je že včeraj vpričo malega spravil v jok, no, danes je pa nadaljeval,...zaradi enih "k...." zaves. Najraje bi jih zažgala in vrgla v kanto, da mu jih ne bi bilo treba gledat. Dejstvo pa je, da se meni ne zdijo prekratke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa žrl me je, da so bile drage (sem dala res 220 eur za tri okna) in da zdej grdo zgleda. GROZA!!!!
Pa že itak sem ful čustvena, pa ful mi je hudo, ker seje vse dogajalo vpričo malega. Je samo gledal kaj se dogaja,....pol mi je bilo pa še bolj hudo! Klinc, pa tak dan žena!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.3.2007 12:21:29   
corfu
Kety, kaj se pa mož sploh vtika v zavese. user posted image No, ja za v dnevno jih je moj sam zbral, pa zažigajo 100 na uro. user posted image Kar se pa cene tiče sem jaz za dekor in zaveso samo v otroški sobi odštela 220 eurov, tako da meni se za tri okna ta cena ne zdi ravno pretirana.

Ti pa pošiljam eno lepo rožico in objemuser posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.3.2007 12:26:29   
Freycha
Evo, nazaj iz morfologije. Izvidi so vsi super in naj, palček ima 530g (bajsi hehe), sicer pa mi je pustila PDP na 12.7., čeprav je po ultrazvoku datum 8.7. Ampak naj mi kar ostane 12.7., itak vem, da bom prej rodila. Sedaj sem se orientirala na 07.07.07 ker je tak lep datum user posted image

Aja, še mere:
BPD 5.65
AC 17.43
FL 4.03
HC 20.15

V bistvu je palček kar velik, ne? pa težak tudi user posted image user posted image

Aja, spol vas zanima? PPPUUUNNNČČČKKKAAA JJEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, res sem trčena! v ambulanti sem bila tako ganjena, da sem kar jokat začela hehehhee pa sploh ne vem, zakaj taka želja po punčki.

Tko, zdej pa jest, potem pa domov spat, ker sem ponoči od nervoze spala samo dve uri user posted image

aja, kar se roke tiče: definitivno gre za sindrom karpalnega kanala in moram paziti kako postavljam roke. Ne smem jih upogibati in jih čimmanj obremenjevati. Pregled pride v poštev šele po porodu, ker mi bodo verjetno morali delati operacijo. Stanje se lahko izboljša, bolj verjetno je, da če paziš, da se ne poslabša.... bomo videli, kaka bo situacija do poroda.....

v glavnem, jaz sem srečna in dobila in videla sem najlepše darilo za 8. marecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.3.2007 12:29:22   
corfu
Freycha, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.3.2007 12:31:52   
rumba
Pozdravček!
Pa sem nazaj. Vidim, da vas je kar nekaj tukaj. Super!
AnjaO, user posted image  za uspešno morfologijo ter za user posted image  in user posted image . Drugi teden pa že na luštno.... Uživaj!
Baja*, hvala za rožico. Moja prva danesuser posted image .
Kety, evo eno user posted image  od mene, pa ne se preveč sekirat. Bo že preživel take ali pa drugačne zavese. Od kdaj se pa moški spoznajo na te rečiuser posted image . Aja, pa men se tut ne zdijo ravno tako drageuser posted image  A Timona imaš kar doma? Ni v vrtcu? Predvidevam, da boš potem z obema doma. Pridna.

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ostale!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.3.2007 12:34:30   
rumba
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Freycha, user posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za punčko! Pa se ti je uresničila želja! Sedaj pa hop v trgovino po kako krasno oblekico za prihajajočo princesko (in mamicino dušouser posted image ).

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.3.2007 12:36:06   
Bonni
user posted image ,

Kety, to je zaradi dežja. Smo vsi malo smotani in tečni. Aja, pa da ne pozabim - leni za znoret. Dokler je pričkanje zaradi zaves, je vse ok. To je zdravo, če ne bi bilo pa kičasto user posted image

Freycha, čestitke za morfologijo in user posted image . Verjamem, da je bila nervoza na vrhuncu. Bo pri meni naslednji teden podobno, sigurno. Zdaj pa si privošči en blažen spanec. Za roke ti pa vseeno priporočam masažo, ki ti bo malo oblažila stanje - zmehčala mišice, ki ti vlečejo vretenca narazen.

Zvesta, držim pesti za tvojo prijateljico in njenega fantka. Vse bo ok.

Anja O, super za parček. user posted image

Baja, jaz imam morfologijo v 21. tednu, ampak mislim da tudi s 23. ni po mojem nič narobe.

user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.3.2007 12:38:06   
baja*
Freycha, čestitke za pupo!! user posted image user posted image user posted image

Kety, tudi midva z mojim sva se včeraj nekaj ruknla (in to zaradi tašče, grrrrrrrr), ampak sva zadevo prespala in je danes hvala bogu vse ok. Sem se pa penla ko user posted image  včeraj user posted image . Eh, ti naši lubiji so včasih tudi vredni svojega.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.3.2007 12:43:52   
Bonni
Punce, še tole me zanima ...

Tiste, ki že veste za spol - kako vam pa kaže kitajski napovedovalec (tista tabela)? Kaj zadane ali ne? Me prav zanima.

LP

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.3.2007 12:46:40   
rumba
Bonni, meni je ta tabelca pri prvih dveh zadela, sedaj pa mi napoveduje user posted image . Ja, delali smo user posted image , občutek imam, da bo kar držalo. Potrdim pa, ko vidimo lulčka.user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.3.2007 12:53:16   
Freycha
Joj, jaz samo nase mislim.... no, da še malo drugim odgovorim:

Zvesta, tebi sem že itak vse povedala... pa še tukaj ti pošiljam enega velikega user posted image , pa sporoči, če bo kaj novega!!

Anja O. čestitke za parček. Saj to je najlepše pomoje, da kar takoj par dobiš!! Tudi čestitke, da je bila morfologija ok!!user posted image user posted image

Baja* boš videla, da bo sreda, dok boš mignila....... res!

Kety kakega pametnega predloga ti ne znam povedati. Edino to, da se ne sekiraj za "klinčeve" zavese. V življenju je še kaj drugega bolj pomembnega. Svojega dragega pa v mojem imenu v rit brcni user posted image  pa mu povej, da ne sme tako razburjati nosečke! Zdej je naš čas, da smo tečne, ne njegov user posted image

Bonni jaz sem od prvega dne govorila, da bo punčka in tudi po tistem kitajskem horoskopu (al kaj je) mi je kazalo, da bo punčka.

Aja, če bo/kar očitno bo punčka, ji bo ime Dita user posted image

Vsem puncam pa za 8. marec en velik user posted image  in še eno rožico user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.3.2007 12:54:56   
kapica
Haj punce!
Vidim da ste ene pa ze zeloo zgodnje. Uh, jaz sem se sladko ajala. danes in jutri sem na bolniski, ker me ej tako prehlad zgrabila, debelo gorece grlo in kaselj. Saj bo, se malo cuvam in bo cimprej mimo, ker v soboto imam pa roj. danuser posted image  in ne bi bila rada bolana . Juhuu za meneuser posted image .
Zvesta, drzim pesti da bo z prijateljico vse v redu!
Freycha, juhu za puncko user posted image . Sedaj si pa mirna in presrecna, a? Cestitam.
Anja, to je pa verjetno najbolj super, da bosta parcek,  a ne? Cudovito, res, cestitke user posted image user posted image .
Ketty, midva sva se tudi skregala, verejtno je nekaj v luftu, tako da danasnji dan ne pricakujem kaj posebej. Sem se vedno jezna ko user posted image . Ma saj bo, kaj cemo.

Punce, vsem vam posiljam sopekuser posted image user posted image user posted image , da se imate lepo, ceprav bi naj bil vsak dan nekaj posebnega, naj bo danes se bolj poseben. Pa cetudi si ga same lepega naredimouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.3.2007 12:56:55   
kapica
Aja, Bonni, po tistem kitajskem nisem gledala, ne vem kjeuser posted image . Ce mi katera pove, lahko vidim ali tam tudi pise, da bo fantekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.3.2007 13:01:49   
Bonni
Kapica, tukaj imaš stran: http://www.geocities.com/slohoroskop/starokitajska.html

Meni kaže, da bo user posted image , občutek imam pa, da bo user posted image  ( in to nenormalno močnega). Me prav zanima.

user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.3.2007 13:01:55   
rumba
Kapica, tu je link: http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.3.2007 13:02:28   
rumba
Ha, ha, ha... je bila Bonni hitrejšauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.3.2007 13:03:11   
Anja O.
Kapica tukaj ti pošiljam link za kitajsko tabelo, pa poglej za spol, če drži

http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.3.2007 13:03:33   
Bonni
Rumba, user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.3.2007 13:25:02   
kety99
En lep pozdravček tudi od mene! Že od sobote se bojujem proti virozi, ležim in pijem čajčke, no danes je že precej bolje, tako da bom šla verjetno jutri malo u službo pogledat, kakšen kup dela me čakauser posted image . Punce vsem, ki ste že imele morfologijo, čestitke! Jest pa nestrpno čakam tisto drugo morfologijo v porodnišnici, ki jo imam šele naslednji petek. Upam, da bo vse vredu, ker moja punčica je tako živahna, da skor ne morem verjet, da bi blo lohka kej narobe. Aja pri meni lahko napišete da bo user posted image  (PDP 17.7.). Glede imena pa se še odločamo...imamo tri v ožjem izboru, a se mi zdi, da se bova odločila šele v porodnišnici, ko bova v roke dobila štručko. Kar se pa kitajskega napovedovanja spola tiče, pa pri meni drži. Nič grem izkoristit še zadnji dan bolniške in malo ležat...Uživajte punce!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?