rumba
|
Pozdravček in ! Dobro jutro vam žeim, pa čimmanj dežja... Včeraj zvečer me je spet "napihnilo". Že četrtič v tej nosečnosti. Začne se kot rahla bolečina v grlu in se zelo hitro širi v ustno votlino. Potem mi v parih minutah močno otečejo ustnice (sem kot uni iz Afrike), pa jezik, pol se pa oteklina širi v grlo. Prejšnjič sem še komaj dihala, zato me je včeraj ful prestrašilo, da ne bo še huje. Sem stala pred ogledalom in čakala kaj bo.... To sem že omenila splošni zdravnici, pa me je poslala ne infekcijsko, pa nis imeli prave ideje, zakaj se mi to dogaja. Mislijo, da bi bila neka alergija. Ma na kaj V zadnjih šterih tednih, od kar se mi je to nazadnje pojavilo, nisem jedla nič novega, se ničesar novega dotikala.... Pojma nimam. Bom naslednjič zatežila še ginekologu. A se je še kateri pojavilo kaj takega??? Pišuka, kr neki se mi dogaja. Čestitke vsem za uspele preglede Zvesta, to pa res škoda, da nisi videla svojega !!! Ma so smešni tile G. Pa saj jim bi moralo biti kristalno jasno, da komaj čakamo, da vidimo svoje pikice Siskamiska, tudi jaz ne morem spati brez dodatnih blazin. Spim na boku, eno blazino pa med noge. Pa se mi zdi, da bi rabila še eno za trebuh podpolcat Mi ga kar nekam vleče... Pa še sploh ni tako velik. Ja kaj šele bo tam junija??? *maja, eno vprašanje imam zate. Glede na to, da imava obe doma malčke, kako ti kaj gre? Si še v službi? Če si, kako ti kaj gre popoldne? Jaz sem večinoma sama s tamalima, mož je v službi. Tako da po vrtcu šibamo ven do teme, pol pa večerja in vsa procedura. Konec dneva sam kot cunja. Komaj čakam, ju spravim spat! Jih še dviguješ? Pa igra na tleh? Aja, pa previjanje? Moja ful brca in me je že parkrat kar orng brcnila v trebuh! Hvala bogu jo kahlica vedno bolj zanima . Se otroči že ful veselijo dojenčka? Ma, to pa nič več eno vprašanje . Tudi jaz sem se začela ful potiti, predvsem ponoči. A se spomnjim iz prejšnjih nosečnosti, da je bilo kar hudo. Pa sem imela ta velik trebuh pozimi. Kaj bo šele junija, če bo vroče. Se bomo morale dobiti ob kaki mlaki ali potoku, da bomo namakale nogice . Tudi moj je včeraj prvič začutul brcike. Pa ne da so šele sedaj tako močne. Šele včeraj je imel čas... Zvesta, v lekarni reči, da rabiš B kompleks tablete. Mislim, da se jim prav tako reče. Jelenche, ja iz Vodmata sem, bom lahko vohunila za vsem ljubljančankami, kdaj pridejo v P . Seveda sem za, da se dobiva za kak klepet. Bačko, Jarše pa tut niso daleč , kaj? Aja, Bačko, pa š to? Ti si imela morfoloigijo v P, kajne? Kateri G je bil? Kako dolgo je trajalo? Pa kam je treba pravzaprav iti? A je to v pritličju pri sprejemni? Pa za . Jaz imam morfologijo šele 19.3. pri dr. Cerarju, 26.3. pa merjenje dolžine materničnega vratu v P. Joj, sem se razpisala. Kdo bo pa vse to bral . Ajd, gram delat, pa se še kaj javim.
|