|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.1.2007 9:24:12   
HEJA
Hojla punce,
po dolgem času se vam spet oglašam. V službi sem čez glavo zasuta z delom, cele dni samo sedim, doma me čaka pa še moj 18 mesečni vražiček,... Na hitro preberem kaj je novega, za pisanje pa nimam časa.
Zanima me če katero boli križ. Memi je za znoret. Ni važno kaj delam - sedim, stojim, hodim, ležim,.. boli. Malo telovadim pa nič ne pomaga. Ima katera idejo kaj bi pomagalo ? Hvala že vnaprej.

Uživajte user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.1.2007 13:04:29   
*maja
Ojla punce!
Danes pa sem jaz spet po dolgem času polna energije...me kar razganja bi počela to in ono, pa še kaj bi se našlo. Zunaj je tako lep sonček pa toplo je kot da bi pomlad že prišla user posted image .
Aja pa danes sem šla v Peg Perovo trgovino naročit košaro za naš voziček, in jo dobimo v cca. enem mesecu. Sem tudi že zaradi tega dobre volje. Čeprav sem si rekla, da tokrta pa ne mislim že ne vem kako prej začet nabavljati in pripravljati za našega user posted image , ampak si ne morem pomagatiuser posted image . Je prav luštno...

HEJA mene zaenkrat križ še nič ne matra, tako da moram potrkat, da se ne bom prehitro zarekla. Me je v prejšni nosečnosti tak čas že kar pošteno mučilo.
Edina stvar, ki me matra je zgaga, me vsak večer tako peče da je joj, Rupurut pa pomaga za kakšno uro potem pa je spet isto.

(odgovor članu HEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.1.2007 14:16:56   
siskamiska
Maja glede zgage poskusi z Donatom. Baje zelo pomaga.

Tudi jaz sem danes kar energična, čeprav to ni v moji navadi zadnjih nekaj mesecevuser posted image . Trebušček se mi pa že tako pozna, se mi zdi da je res vsak dan vidno večji. Moj možek je pa zelo ponosen.
Težave s križem so se mi že začele, samo se tolažim s tem, da bo vedno hujeuser posted image .

Tudi midva sva si ogledala že voziček, in tudi kocka je že padla glede izbire barve.
Anja O midva sva se odločila za Aria Twin zelene barve. Če želiš ti lahko povem kje ga dobiš v LJ 10 % ceneje.

Ostalim nosečkam želim lep sončkan dan z veliko energije.

lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.1.2007 15:51:24   
Anonimen
Hoj, punce...

Danes imam pa jaz eno vprašanje. Oz kaj jaz vem, kako naj vam povem....

Že dva dni me "boli" maternica. Oz. težko rečem, da me boli in težko rečem, da je maternica.
V glavnem, samo med hojo imam nad fifiko tak občutek, kot da imam v sebi en kamen in me tišči navzdol. Podoben občutek imam, ko imam poln mehur, a zadnja dva dni to tiščanje navzdol ostaja tudi ko imam mehur popolnoma prazen.
V bistvi neko napenjanje, krčenje, raztezanje lai kaj čutim tudi ko sedim, a še zdaleč ni tako neprijetno kot je med hojo.
A ima katera podobne probleme? Če ste jih sploh prepoznale, ko sem vse skupaj tako zmedeno napisala.
V glavnem, ko hodim, se bojim, da mi kje kaj ven pade. :)

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.1.2007 17:06:19   
Freycha
ja to se tudi meni dogaja... ne sicer vedno, ampak občasno je pa res prav čuden občutek. Pa včasih je tak občutek, kot bi mi nekdo balon napihoval v maternici....

Samo pomoje je to čisto normalno, ker se ti maternica širi.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.1.2007 17:43:36   
Anonimen
Saj tudi jaz sem razmišljala od teh vzrokih in da bi naj to bilo normalno. Pa me je danes kolegica, ki je 10 tednov pred mano, čisto preplašla, da to ne bi smelo bit tako in...

Ahhh.....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.1.2007 18:24:54   
Freycha
si potem pomislila, da bi poklicala G ali pa kar šla na urgenco?

Mislim, kaj ni najboljše, da nam pove, kaj bi to lahko bilo nekdo, ki se na to bolj spozna??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.1.2007 18:49:02   
Anonimen
Ma, glih ko se odločim, da bom zdaj pa šla... pol pa malo neha :)

Jutri zjutraj mogoče pokličem svojega G, če bo še kar naprej isto.

Me je zanimalo, če imate ve iste probleme, da ne gre spraševat nekaj, kar se vsem dogaja.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.1.2007 18:51:15   
Kristina_1
Mene tud že trtji dan ful trbuh boli, kot bi mela ogromen kamen v trbuhu, ko stojim, pa ni za zdržat, tako da sem soboto in nedeljo preležala. Danes pa je za spoznanje bolje, vendar še vedno zelo boli. Jutri mam kontrolo pri g. pa vam sporočim, če je to normalno.  Je pa res, da sem se verjetno preforsirala, ker sem bla v bolnici s tamalim, pa sem ga mogla dvigovat v tiste visoke posteljice, sploh pa zadnje dva dni na infekcijski, kjer so posteljice še višje, pa ograjce so tud precej težke. Upam, da ne bo kaj narobe, ker tamlega sploh ne bi smela dvigovat.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.1.2007 23:48:14   
Anonimen
Zvesta, jaz imam točno tak problem. S tem da v prvi nosečnosti nisem imela tega, pa sem imela takrat še čisto neraztegnjene vezi, zdaj imam pa že raztegnjene in ne bi smela tako čutit tega. Jaz sem imela take občutke kot sedaj v prvi nosečnosti šele v zadnjem mesecu. In priznam, da mene tudi skrbi, bom morala G poklicat, ker se mi ne zdi normalno. Občutek imam, kot da bom šla vsak cajt rodit. Se pa tudi jaz preforsiram 100 na uro. 

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.1.2007 7:22:48   
Anonimen
No, če grdo povem, lepo da nimam samo jaz tega problema.

Ampak jaz pa se nič ne preforsiram. Od preobremenitve, moje, to že ne bo.

Tašonka, če boš klicala G, sporoči kaj ti je povedal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.1.2007 8:55:13   
Jelenche
no punce, ne se hecat, pejte se no pokazat h G!!!

mogoče pa plod toliko pritiska ?user posted image  ne vem no ...

sicer sem pa tudi jaz bila na pregledu v četrtek,... je prvo mislila samo srčka poslušat, potem, ko sem ji rekla da imam nek gost bel izcedek, pa je  vseeno rekla naj se ji "pokažem" user posted image
No, ... men ginekološki pregled ni zoprn, ker je moja G reeess dobra in se ne bojim ... vendar pregled MV mi je pa za crknit... ko odpre tist ... uhhh bi jo kar brcnila user posted image
No, rekla je da je vse v redu, da je MV zaprt. Sicer mi je pa naročila naj jem LCA jogurte, da to pomaga pri izcedku...
Je pa zanimivo da je bil otroček obrnjen na glavo ... user posted image  kot da bi se že pripravljal na porod... no bom videla če mi bo zanimivo to tudi kasneje ... user posted image
Sicer me je pa križ nehal boleti, tako da punce, jaz mislim da bo vas tudi. Me je res bolel, ko sem sedela in ležala, ... ampak zdaj ne boli več. Mi je G rekla, da imamo nosečnice prisiljeno držo,... zato nas boli križ, rekla je da bi nosečnice morale hoditi na široko, kot račke, da tako križ ne boli, ... probajte punce

no, saj se še kaj oglasim,... pridne bodite in uživajteeee

pa... dobrodošle nove user posted image , vas bom dodala na seznam

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.1.2007 9:00:31   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image             

.  lejca user posted image user posted image
01. Teya 

02. noka81
03. anja7
04. tani33
04. pikica123
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
13. mary82
15. zvesta
15. bačko
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
19. ksenjak
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24  climberka
24. madejka
24. poldy
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa
25. yudit
27. kapica
27. rumba; Ljubljana user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči 
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni
to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image           

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.1.2007 13:05:48   
Afnica
Uh, sem vidla, da omenjate hrbtenico. user posted image  Zadnje dni me kar precej matra. čez dan je še OK, ko grem pa spat, je pa kriza. Ko me je včeraj dragi mazal po trebuščku, še toliko nisem mogla dvignit riti, da bi se pižamo naštimala nazaj. user posted image  Ker pa imava postlo ob steni in jaz spim v kotu, se je moral ponoči vstat iz postle, da sem se skotalila dol, ko sem šla na wc. user posted image  Katastrofa. Hodim kot kaka stara baba. In to že sedaj. user posted image  Kaj šele bo!?? Morm si kupit kalcijeve tablete. Sama mislim, da od teže, ki sedaj še ni tolikšna tudi ne boli v taki meri, morda bolj, ker dvojčka pobereta kalcij meni. Ne vem.
Danes imam zadnji delovni dan. Sama se čez dan v službi vredu počutim, sploh ker sedim. Želela sem še delat kakšen mesec. Ampak moji nadrejeni so se odločili, da noseče študentke ne rabijo. Pustili so mi še neke papirje za delat na domu, da mi ne bo dolgčas in da bom počivala koliko bom želela in kadar bom želela.

Siskamiska in Anja O... kak vam vela, da ste v taki skromni izbiri našle voziček, ki vam ustreza. Sama si želim takšnega, ki ima obračljiv ročaj, da ga lahko uporabljamo že od rojstva naprej čim dlje in da dvojčka sedita en ob drugem in ne en za drugim.
Aja, pa veste mogoče, če gre takšen vozek za dvojčke v prtljažnik manjšega avtomobila? Dragi moj ima beetla, ki ga namerava prodat, sama imam novega puntota. In do naslednje pomladi, bi imeli samo tega mojega. Zdej pa ne veva, če se sploh da vozek noter zložit. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.1.2007 13:15:41   
siskamiska
Afnica, predlagam ti da si izbereš nekaj vozičkov, potem pa si oglej mere zloženega vozička in premeri če gre noter. Tako boš zaziher, da gre v avto.
Jaz sem tudi zelo omejena glede prostora v avtu ( micra), ampak ima moj avtoček premično zadnjo klop in bom tako lahko stlačila ario twin noter. Pa še všeč mi je ker je vozek lahek.

lp

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.1.2007 19:06:38   
anja7
Hojla punce!

Da se še js mal oglasim. Moram povedat, da smo imeli včeraj pregled in moram rečt, da naju je najin sonček kar pošteno prestrašil. Včeraj smo imeli le poslušanje srčka. Najprej slišiva bitje, se razveseliva, ampak mi gin.pove,da je to moj utrip. Nato išče dalje in nič.čist sva bla že zaskrbljena in potem pravi, da ga bomo pogledali. In res naredimo UZ in sem sam gledala v srček, če se premika. Hvala bogu, da je vse ok. Tok sem bila zatopljena v srček in njegovo premikanje, da nisem oopazila, da nam je pokazal lulčka. Ja punce, pravijo da bomo imeli fantka. Sam upam, da nas ne bo več tkole prestrašil. Drugač sem pa zgleda staknila eno virozo. V službi me je začela bolet glava, tko da sem šla dve urci prej domov, zdej pa sam ležim kot klada. Vse me boli, pa pomoje mam kr visoko vročino. kako pa je kej z vami in vašimi sončki? A se kr uspešno branite pred prehladi in ostalimi zoprnimi zadevami?

kej pište!

lp

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.1.2007 20:41:16   
poldy
Vidim, da vas je kar nekaj, ki imate probleme s hrbtenico. Naj vas potolažim, da jih imam očitno tudi jaz, samo do sedaj nisem pomislila, da bi to lahko bilo to. Sem pač mislila, da premalo migam, pa ne . Ponoči me bolijo, raje rečem pečejo,kolki. A je katera že imela kaj podobnega, ker ne vem ali naj pokličem svojega zdravnika ali bo ful butasto izpadlo????????   
Lep pozdrav vsem user posted image !

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.1.2007 20:43:03   
Kristina_1
Danes sem mela kontrolo pri g. in sem mu povedala za boleč trebuh. Rekel je da ne smem nič dvigovat, pa čimveč počivat, me je pregledal in naredil UZ in je vse o.k.

Punce a katera kaj je če se v nosečnosti okužiš s toksoplazmo? Zadnjič so mi vzeli kri, pa so ugotovili, da sem +, v prejšnji user posted image sem bla -. Sestra je rekla, da gre verjetno za kakšno staro okuuser posted image žbo in sem morala dat še enkrat kri, da prekontrolirajo.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.1.2007 20:50:48   
poldy
Če si se okužila s toksoplazmo pred nosečnostjo. potem ni nič narobe, če si pozitivna. Bodi vesela, si jo prebolela. Narobe je lahko samo takrat, če se z njo okužiš med nosečnostjo, ker potem zelo vpliva na razvoj otroka.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
31.1.2007 7:31:53   
Anonimen
Evo, punce...

Moje bolečine še kar niso ponehale, se zdi, da se še malo stopnjujejo.

Konec heca!

Včeraj pisala Pušenjaku, čakam odgovor.
Zdaj klicala svojega ginekologa, a ga še ni. Moram ob pol devetih poklicat direkt v ordinacijo.

Držite pesti, da reče, da je samo širjenje maternice!

user posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
31.1.2007 9:05:59   
bačko
Lep pozdrav!
Jaz pa se grem danes naročiti na morfologijo.Včeraj sem bila pri novem G in je zelo prijazen in strokoven.Vesela da sem ga zamenjala.
Drugače pa se uredu počutim edino iz službe pridem dosti utrujena.
Ali boste vse kupovale stvari za otroke pri nas v Sloveniji? Meni je ena kolegica rekla da se zelo splača v ikeo v gradc.Mogoče bova z mojim šla naslednji teden ko je v četrtek praznik pogledat kakšne so cene tam. Če se res splača.
Lepo se imejte in naj vam nosečnost lepo poteka.user posted image
Ciao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
31.1.2007 10:05:54   
jasnicaa
Jutro user posted image ,

včeraj sem imela 2 pregled brez UZ, srček bije lepo, dete je veliko, izvidi so bp, toksoplazmo + okužba od pred, tako da je glede na trenutno razpoložljive podatke vse okuser posted image .

Naj vas potolažim tudi mene boli križ in v spodnjem delu trebuha, sem ugotovila, da tedaj če preveč delam. Sem pa vprašala g. pa je reku da to ni nič kaj takega da sem pač noseča in nekatere čutijo to bolj druge manj.

Razeen če nimate res nekih hudih konstantnih bolečin potem se le pojte pokazat zdravniku. Drugače pa pazit nase predvsem umirit gibanje. Jaz sem na bolniški več kot 1 mesec in bom do konca. Služba bo že počakala vse bo počakal zdaj smo pomembne me in naše user posted image , otroka boste imele celo življenje nič ni več vredno od vajinega zdravja.

Morfologijo imam 22. 2 komaj čakam, da spet vidim našega user posted image  , ga nisem od nuhalne.

Lep dan želim vsem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
31.1.2007 12:34:30   
pupi
POZDRAVLJENE user posted image !!
Mam jutri pregled in se vam malo javljam, me res že zanima kaj bo novega. Malo sem v skrbeh, se mi nič še trebušček ne vidi ve pa ste že vse tak srečne trebuščiceuser posted image !! Pa kg so tudi nespremenjeni, saj vem da še je za to čas pa vseeno user posted image .
Glede križa oz. mojega išijasa ne znam vam povedat kak to boli, komaj hodim se obrčam v postelji, vozim avto, grem po stopnicah,... Jem B-kompleks po naročilu G pa nič, me je moj dragi masiral, nič. Tak mi je žal za te težave, ko bi lahko uživale nosečnost, se veselile kar se jaz  definitivno in vem da ve tudi user posted image  pa morajo bit tu neke prepreke!!!!!! user posted image  Upam da bo moja noga boljša kdaj tekom teh 9 mesecevuser posted image

Uživajte, božajte svoje trebuščke, pa se vam javim jutri če je moj pikec kljub mojemu ne-trebuščku kaj zrastel

ČAO

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
31.1.2007 14:27:35   
majrim
punce,kako se pa vpišem med vas???med julijkeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
31.1.2007 15:23:29   
Afnica
Majrim čestitam user posted image
Si že postala naša. user posted image  Jelenche te bo pa dodala na seznam user posted image .

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (30%)

(70%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!