rumba
|
Pozdravček sem!!! Se še jaz malo oglasim. Včeraj sem bila v LJ porodnišnici na preiskavi za prezgodnji porod. Joj, mi je bilo hecno, ker me je sprejela mamica od fanta iz sinove skupine v vrtcu. Pa sploh nisem vedela, da je G. V ponedeljek pa sva klepetali na sestanku v vrtcu... Hja, vzela mi je bris, da preverijo prisotnost patogenih bakterij, okoli 21 tedna imam merjenje materničnega vratu. Pol po potrebi sledi merjenje EMG maternice (podobno CTG-ju), v 32 tednu pa ti za zahvalo, ker si sodeloval v raziskavi, podarijo UZ (podoben morfologiji). Se mi zdi kar v redu. Pa glede na to, da sta moja sončka rojena eden v 34, drugi pa v 35 tednu, se mi zdi vsak dodatni pregled super. Berem, da vam vsem na pregledih poslušajo srček . Pišuka, meni pa nič. Le tehtnica, pa pritisk, pa urin in adijo. Pa brcik še vedno ne čutim. Aja, pa naslednji pregled (to bo šele tretji) so mi prestavili iz 20 na 22 teden! Katastrofa. Glede bolečin tam spodaj (zvesta, Kristina_1): tudi jaz sem imela podobne bolečine v prejšnji , pa mi je G prepovedal dvigovanje in čimveč počitka. Pa še ene tablete sem dobila, ne spomnim se katere. Moram pa reči, da mi niso prav nič pomagale. Pomagal mi je le počitek. Upam, da se vama težave čimprej nehajo. Bačko, h kateremu G greš na morfologijo? Saj greš v porodnišnico, a ne? Jaz se moram jutri naročiti, pa še vedno ne vem, h komu. Pravijo dr. Cerar Se ga kar malo bojim. A tudi G (mamica iz vrtca) mi je priporočila njega. Glede Ikeje, mi tam dosti kupujemo, a je treba dobro pogledati. Ene stvari so super, druge kr neki. Za otročke sem že kar nekaj dobrega našla. Le pojdi pogledati. Punce, upam da bodo težave čimprej minile in da bomo vse začele uživati 100 na uro!!! Kakšne občutke imate glede spola ? Predvsem tiste, ki ga ne veste. Se vam kaj dozdeva? Jaz imam ful občutek, da bomo imeli fantka. Pa ne znam opisati, zakaj tako mislim. Samo močan občutek. Nekako si sploh ne morem predstavljati, da bi bila pupa. No, grem v horizontalo. Nočko!
|