rumba
|
Pozdravček vsem! Dobrodošle vse nove! On ponedeljka me ni bilo na netu in vidim, da ste se ful razgovorile! Super! Jaz sem še vedno bolna, včeraj so me poslali še na infekcijsko in mi postavili tri različne diagnoze /trije različni dohterji), med njimi tudi atipično plučnico, a bi me mogli dati na rendgen, pa se je predstojnik odločil, da raje ne in da se mu zdi, da gre samo za virozo. No, pa me je poslal domov v posteljo z Lekadoli za deset dni. Sem se počutila, kot da bi šla k enemu vraču nekam v Afriko. Niso imeli pojma, kaj z mano početi. Efekt pri vraču pa bi bil isti: čajček, pa ležanje. Eko, pa sem prvič v tej nosečnosti v bolniški. Danes sem spala do dveh popoldne! Fantastično! Berem, da vas že veliko čuti brcike! Čestitke! Jaz sem šele stopila v 15 teden, tako da ni še nič, a glede na to, da sem jih v prejšnji nosečnosti čutila v 17 tednu, že čakam. Jelenche, meni lahko na seznam dodaš, da bom rodila v Ljubljani in da je to 3 . Za spol pa upam, da ne bomo izvedeli. Imena so tudi še v medresorskem usklajevanju . Simi 27, meni je tudi ful všeč Svit. Je bil na seznamu v prejšnji nosečnosti. Kristina_1, upam da je tvoj škratek že kaj boljši! Želim vam čimprejšnje okrevanje!!! Trebušček si mažem vsake toliko, ko se spomnim. Imam pa L'ocitanovo karitejevo maslo, ki sem ga imela že v prejšnji nosečnosti in lahko rečem samo to, da nisem dobila niti ene strije. V prvi sem se mazala z raznimi drugimi kremami, pa sem čisto razpokala. Ne vem, mogoče sem se hitreje redila, mogoče mi drugič ni imelo več kaj počit... pojma nimam. Tokrat se bom raje preventivno mazala, pa bomo videli, kako bo. Kar se tiče hlač, nosim že samo nosečniške, ker drugih ne spravim gor. Sicer po kilah nisem šla veliko gor, kako kilo do dve. Tejči77, jaz imam jutri (v 15 tednu) drugi pregled, tretjega pa verjetno okoli 20 ali 21 tedna. Torej podobno kot ti. Mislim, da če nimamo problemov,niso potrebni tako pogosti pregledi. Kri bom dala prvič jutri, nasklednič pa bog ve kdaj. Tudi v prejšnjih nosečnostih so me podobno obravnavali. No, uživajte in pobožajte trebuščke!
|