kapica
|
Freycha, ja men se tudi zdi da je kondicija ze zdaj pomembna, tako da nosecnost ni cas za lenobo . Glede josk pa, meni nic ne tece, je pa veliko belih pikic na bradavici, se pripravljajo verjetno . Pa velike so ko bombe, modercki me tako tiscijo z vseh strani, srbece so tudi. Moj dragi samo pravi vauuu . Rumba, obseg trebuha si ne morem izmerit, ker imava samo tisti leseni meter, tako da si morem se drugega nekje priskrbet. V kilah pa sem se vsekakor zredila za dve kili, eno kilco imam vcasih se vec, ce ne grem an stranisce ali ce sem napihnjena, tako da tega nocem stet zraven. Ko pa zmerim, takoj povem . Simi, a res? Brcike ze cutis? Joj, jaz tudi ze komaj cakam, vidim da si nekaj dni pred mano, tako da ze odstevam dneve . Corfu, midva sva do sedaj imela manj telovadbe v postelji, ker si moj enostavno ni upal in ni hotel, pravi da cuti dete. Tako da sva recimo 1-2 krat na teden, pa se to tako previdno. Sedaj je malo boljse, samo navadit se je treba . Saj bo, kot je rekla Rumba, potem bo spet susa . Meni seks pase, v orgazmu ne cutim kaksne razlike, tako da, kr veselo naprej punce. Jaz kot receno se vedno probleme z prebavo, enostavno mi nic ne pomaga . Plus tega da veliko pijem, v sadju in zelenjavi sem sigurno majster, gibam se po mojem mnenju dovolj, tako da ne vem kje je problem. Enostavno je crevesje leno ko sus. Ja, nic, bo treba zdrzat .