|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.2.2007 22:57:08   
Freycha
Sicer sem to rekla že za prejšnji ponedeljek, AMPAK ta ponedeljek pa res začnem z nosečniško aerobiko oz. telovadbo.. upam, da bo kondicija prišla iz izleta nazaj domov do poroda user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.2.2007 7:27:50   
corfu
Dobro jutro!

Kako ste?

Mi smo kar dobro, v spodnjem delu me več ne boli toliko, tako, da se kar boljše počutim. Na vsake toliko časa dete tako brcne, da kar poskočim, me res preseneti.user posted image

Punce, koliko imate spolnih odnosov, je to zdaj nekaj kar se izvaja enkart na mesecec...kako vaši možje vse to doživljajo?

Mi smo bili kar aktivniuser posted image  sicer G ni rekla, da bi se sedaj morala kaj vzdržat itak pa mi ni pasalo, če me je bolelo. Mojega moža vzburjajo nosečnice, tako da potem veste kakšno je stanjeuser posted image

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.2.2007 8:36:56   
simi27
Pozdravljene,

tudi jaz začnem danes s telovadbo. Prejšnji teden sem bila preveč prehlajena, da bi šla. Upam, da si bom pridobila kaj kondicije.

Tudi jaz že čutim brcike. user posted image  Res super občutek.

Lep dan vsem!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.2.2007 12:20:03   
rumba
Pozdravček vsem!
Danes ponoči, po obisku WC-ja, se mi je pa prav zares zazdelo, da sem začutila prve brcike.user posted image  Take čisto nežne in ful nizko spodaj! Ful sem vesela, da se je dete končno oglasilo!!!
Trebuh pa kar raaaaaaaaaaste! Sem morala poiskati meter in sem se izmerila okoli bušija pri popku. Ne boste verjele, iz začetnih 70cm sem prišla že na 87cm. Pa do kje me bo pa tokratr neslouser posted image  Res da sem imela v obeh prejšnjih nosečnostih velik trebuh, a to se mi zdi pa že prav hudo. Sicer pa sem se na srečo zredila samo v trebuh. Skupno sem šla 2kg gor. Kako pa kaj ve?
Corfu, midva z dragim kar nekaj časa nisva bila aktivna, ker mi je bilo ves čas slabo in mi sploh ni pasalo. Dragi to razume in nima pripomb. Sedaj se stanje izboljšuje in mislim, da bo spet veselouser posted image . Omejitev ni, kolikor ti paše, pa četudi je to vsak dan. Sicer pa pravijo, da večini nosečnic v drugem trimesečju ful paše in še ogazem je močnejši kot običajno. Ja, punce, kar veselo! Pol bo itak spet neki časa suša.
Kam kaj hodite na telovadbo v LJ? Tudi jaz bi poskusila kaj migati.

Pa lep dan!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.2.2007 14:45:18   
*maja
No rumba da te malo potolažim moj obseg trebuha je 86 cm, se mi zdi da je tudi kar čez noč zrasel, tako da nisi edina s takim obsegom user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.2.2007 17:35:39   
jasnicaa
Ko sem prebrala vaše obsege trebuha sem si ga šla nemudoma zmerit, celih 86 cm okoli popka user posted image , pol pa ene pravijo da kao nimam velikega haloooo. Prej sem bila suhica z kilažo od 50 do 53 kg, ki sem jih pridelala ker je moj dragi pravil, da ne zanosim ker sem suha, na višino 165 cm.

Sedaj pa imam že 58,5 kg v 19 tednu tako da lahko samo rečem no comment  user posted image . Pa kaj naj ????? Zdaj ne morem hujšatii bom potem, na trenutke se malce zasekiram ampak gllavno je da bo z user posted image  vse ok, jaz bom že potem nazaj suhica.

Se pa tudi jaz odpravljam na telovadbo ravno danes sem imela namen iti ampak sem dobila glavobol upam da bo drugič več sreče.

Oh ta libido kaj naj rečem user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.2.2007 17:45:01   
kapica
Freycha, ja men se tudi zdi da je kondicija ze zdaj pomembna, tako da nosecnost ni cas za lenobo user posted image . Glede josk pa, meni nic ne tece, je pa veliko belih pikic na bradavici, se pripravljajo verjetno user posted image . Pa velike so ko bombe, modercki me tako tiscijo z vseh strani, srbece so tudi. Moj dragi samo pravi vauuu user posted image .
Rumba, obseg trebuha si ne morem izmerit, ker imava samo tisti leseni meter, tako da si morem se drugega nekje priskrbet. V kilah pa sem se vsekakor zredila za dve kili, eno kilco imam vcasih se vec, ce ne grem an stranisce ali ce sem napihnjena, tako da tega nocem stet zraven. Ko pa zmerim, takoj povemuser posted image .
Simi, a res? Brcike ze cutis? Joj, jaz tudi ze komaj cakam, vidim da si nekaj dni pred mano, tako da ze odstevam dneve user posted image .
Corfu, midva sva do sedaj imela manj telovadbe v postelji, ker si moj enostavno ni upal in ni hotel, pravi da cuti dete. Tako da sva recimo 1-2 krat na teden, pa se to tako previdno. Sedaj je malo boljse, samo navadit se je treba user posted image . Saj bo, kot je rekla Rumba, potem bo spet susa user posted image . Meni seks pase, v orgazmu ne cutim kaksne razlike, tako da, kr veselo naprej user posted image  punce.

Jaz kot receno se vedno probleme z prebavo, enostavno mi nic ne pomaga user posted image . Plus tega da veliko pijem, v sadju in zelenjavi sem sigurno majster, gibam se po mojem mnenju dovolj, tako da ne vem kje je problem. Enostavno je crevesje leno ko sus. Ja, nic, bo treba zdrzat user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.2.2007 18:37:52   
Freycha
Joj, meni ni bilo nič kaj do seksa. Sem komaj dan preživela, kaj šele, da bi mislila na seks. Zadnje dni imam pa full več energije in tudi na seks vedno več mislim. Sem ravno danes mojemu rekla, da pa bi jst zdej kaj več. Hmmmm je bil kar takoj za hehehhee Sicer pa imam zelo potrpežljivega dragega in če mi ni, se nič ne razbruja. Totalno razume, da mi zdej kdaj ne bo (čeprav sem bila vedno jaz pobudnik za seks).

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.2.2007 18:44:20   
Mari71
Živjo, julijke.
Naj se še jaz iz anonimke prelevim v poznanouser posted image . Evo še mene uradno med julijkami, PDP imam 26.07.2007.
Za mano je odličen rezultat NS pri Pušenjaku in cerklaža pri Dr. Cerarju in bolniški stalež do porodniške. Zadnje dvoje je bilo pričakovano, saj sem oboje imela že v prejšnji nosečnosti in me ni presenetilo. Ker imamo doma 9-mesečnega malčka, je sedaj mož do konca marca na porodniški (malega naj bi čim manj dvigovala).  Se vam bom javila sem in tja, da vas malce pozdravim ali dodam kaj "svežega", saj je prejšnja nosečnost ne daleč nazajuser posted image .
Sva si pa želela, da bi bila malčka dokaj skupaj po starosti in je ratalo. Da bo le vse prav do konca oz. do še enega novega začetka. Prav to želim tudi vsem vam julijkam! Pobožajte bušija, jaz čakam na brve brcike!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.2.2007 20:47:56   
rumba
Pozdravček!
Bravo naši bušiji user posted image user posted image user posted image . He, he, he, ste me pa res pomirile, da z mojim ni nič narobe user posted image . Jaz si v prejšnih nosečnostih nisem zapisovala obsega in mi je prav žal. Sedaj pa imam zapisano vsaj tukaj na netu. Jasnicaa, midve sva pa pri isti višini, pa skor pri isti kilaži - jaz sem trenutno na 58kg. Eh, pa ne skrbet za kilažo, bo po porodu šlo dol.

Nekaj pa moram še dodati: ko sem se sedaj vsedla za računalnik, me je nekaj tako močno špiknilo... pa ne ravno špiknilo, sploh ne vem kako naj opišem... kot da bi me ena roka od zadaj potegnila po strani terebuha in to kar močno... prav skeri... sem se ful prestrašila in kar odskočila in pol še enkrat. Tokrat sem bila bolj pozorna in ugotovila, da se je user posted image  prav močno naslonil ali pa potegnil po trebuhu. user posted image  Včeraj ponoči se prvič rahlo oglasi, zdaj me kar že org butne user posted image . Tega pa spolh nisem pričakovala. No, zdaj je spet vse v miru.
Meri71, pozdravljena med nami.

Ajd, grem še malo pošpegat k drugim, pa še posoda me čaka.
LP 

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.2.2007 7:56:15   
Anonimen
Evo, sporočam veselo novico:

Od včeraj naprej pa tudi mi veselo brcamo. Najraje po tem, ko si mami dobro sprazni črevesje. :)

PS. Freycha: Kako je bilo na telovadbi? user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.2.2007 9:47:38   
anja7
Hojla punce!

Kako? Pri nas je vse po starem. Mal me viroze napadajo, pa čist sem zaprta. Tud men nobena stvar ne pomaga in sploh ne vem kaj naj. Mam občutek, da sem ful napihnjena. Drugač pa berem, da že kar brcike čutite. Jaz pa še ničuser posted image ! Me kr mal skrbi, zakaj tale naš pikec noče nič brcat. Upam, da ga čimprehj začutim.Kar se pa joškic tiče, mam pa tud jaz prave balone-sploh v primerjavi pred nosečnostjo user posted image .Me pa ful srbijo in mal me včasih zjutraj bradavice bolijo. To je to zaenkrat. Držte pesti, da čimprej začutim mojega sončka

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.2.2007 10:33:36   
yudit
Pozdravjene Julijke, da se še mal jaz oglasim pri meni je za enkrat bi rekla vredi. No prejšnji teden sm imela mal rahlih bolecin zdaj nic vec pa cutila sam tud rahle brcike oziroma,kot neko žgeckanje zdaj pa nic vec. Mal me skrbi da ene ze kar čutite  jaz pa sem sam en dan tak da nevem mene je za vsako stvar strah,G mam 20.02 tak daupam da bo do takrat vse vredu in da bom spet lahk  poslusala srcek. lp

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.2.2007 10:50:21   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, sporočam veselo novico:

Od včeraj naprej pa tudi mi veselo brcamo. Najraje po tem, ko si mami dobro sprazni črevesje. :)

PS. Freycha: Kako je bilo na telovadbi? user posted image

kako veš, da nisem bila????user posted image  včeraj me je nekaj full čudno špikalo in peklo po trebuhu, pa sem raje spustila hehehehe drug teden pa res heheheuser posted image  a greš z mano?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.2.2007 11:03:26   
pupi
Pozdravljen brcike team!
Anja7 in ostale nič ne skrbi glede brcik, tudi pri meni še nič ni, to pa zato ker smo si vse različne in tudi naši pikeci so si, zato bo in je pri vsaki drugače.
Jaz bi tudi telovadila user posted image  pa ne morem zaradi te moje noge, res ne vem kaj naredim, meša se mi že od bolečin pa nične morem proti bolečinam pa res ne bom jemala potem raje malo poležim. Zdaj še me je nekaj grlo začelo jezit...user posted image  Kar nekaj!!
Še 1x anja7, glede zaprtja; Kaj mogoče še jemlješ še Elevit? Ker sem rudi jaz imela po jemanju Elevita zaprtje zdaj pa sem preklopila na druge vit. tablete pa mi je boljše.
Berem kake suhice ste vse jaz jih imama pri mojih 180cm (ja manekenske mere se tolažim user posted image ), 65kg, pa se še nič nisem zredila, pa ve se je že kaj pomaknila tehtnica v desno?
Tak malo sem se javila, fajn bodite pa uživajte v brcikah!!!!!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.2.2007 11:18:59   
Anonimen
Bi šla.... Če bi se mi dalo nazaj v Mb vozit. :)

Že 3 dni se prepričujem, da bi si v DVD player vstavila DVD z nosečniško telovadbo. Da si vsaj pogledam kakšne so vaje. Pa nič iz tega...

Aja.... Zmerla sem si obseg trebuščka. Pri popku. 105 cm... No, ampak že drugače sem bolj antisuha (beri debela). Pod popkom je obseg še večji. :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.2.2007 11:20:20   
Freycha
joj sem smotana.... pozabila sem se pohvaliti, da sem jaz tudi imela včeraj prvo "bližnje srečanje" z nogico oz. rokico bambinota.

Zvečer sem se ulegla na levi bok, pa sem naeknrat čutila pravo malo razburkano morje v sebi, ker malemu očitno pozicija in odgovarjala in se je pritoževal. Nekaj časa sem ga še pustila, da se je pritoževal, potem pa sem mu naredila veselje in se obrnila na desni bok, kjer mu je očitno odgovarjalo.

jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kar se kil tiče. Prej sem bila full pridna in se nisem nič redila (oz. minimalno) v prejšnjih dveh tednih pa sem si pridobila skoraj dve kili, kar me precej žalosti, se pa pozna, da mi je zadišal sladoled in bi samo še njega jedla. Torej od začetka nosečnosti pa do sedaj sem se zredila 4. kile user posted image
bom mogla embargo na sladoled narediti.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.2.2007 12:41:53   
tani33
Hojla punce!

Tudim jaz sem hitro poiskala meter in izmerila bušija: čez popek 90cm. Kg pa zaenkrat ostajajo isti, hvala bogu že tako sem pri 67 kg.

Kot vidim nisem edina , ki se mi ne uspe lotiti telovadbe.
Na zadjem pregledu sem dobila retafer, jemljem ga 2x na dan in se mi zdi , da sem zaradi teh tablet zaprta. čuden občutek ker nikoli nisem imela problemov s prebavo.

Tudi jaz imam naslednji pregled 20.2. in že komaj čakam da spet vidim našo pikico , ki bo mendauser posted image .
Dovolj za danes popoldan imam izpit in grem še malo pobrskat po zapiskih.
Lep dan vsem

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.2.2007 13:01:18   
simi27
Živjo,

jaz sem v 17. tednu in čutim brcike. Bilo je res hecno. Z mojim sva ležala v postelji in kar naenkrat ga vprašam, če čuti kakšne vibracije. Pa pravi, če sanjam, al kaj. In potem se z boka obrnem na hrbet in ugotovim, da mi vibrira v trebuhu. Ker se je to ponovilo tudi nasledni dan, sem prepričana, da so to prve brcike. Ampak, da jih čutim, moram biti res umirjena.

Sem pa bila včeraj na telovadbi vZD Fužine in je bilo super. Med drugim smo tudi vadili dihanje za porod in sem se dobro odrezala. user posted image  Upam, da bo tako tudi, ko bom v realnem položaju. Je pa telovadba zastonj.

Če katero zanima telovadba, se mora prijaviti na tel. 5472800 (ZD Fužine, te vežejo naprej). Nove bodo sprejemali baje komaj marca.

Lepo se mejte

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.2.2007 13:34:52   
76suza
Pozdravljene user posted image ,

sedaj se še jaz vpisujem med julijke. PDP imam 9.7.2007.
Po mejni nuhalni 1:305 sem danes dobila še rezultata THT 1:20 000. Kar je zelo dobro in lahko začnem uživati v user posted image , kaj do sedaj še sicer nisem čist.

To je moja druga nosečnost, doma imamo že triletnika. Moram priznati, da druga nosečnost sedaj čisto drugače mineva kot je prva, dosti bolj hitro. Otročiček je že zelo aktiven in najraje ruka v polni mehur.

V 18 tednih sem se zredila za 1,5 kg. S tem, da vsak dan veselo telovadim na orbitreku, cca 20 min počasne rekreacije zraven filma. V prvi nosečnosti sem se zredila za 25 kg, vendar sem imela strogo bolnišnično mirovanje od 7 meseca naprej.

Uživajte v user posted image in se še slišimo

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.2.2007 15:10:08   
arijana..
Pozdravljene!
Še ena julijka, s PDP 17.7.
Do zdaj sem bila skoraj hiperaktivna ( služba in 36- mesečnica), v teh dneh pa me je na mirovanje prisilila angina.
Ima še katera težave z zdravjem, jaz imam občutek, da še nikoli nisem bila tako na koncu z močmi kot sedaj. Ves čas sem na vitaminih in zadnji teden res intenzivno počivam, stanje je pa le malo boljše.
Kako pa kaj brcike? Pri nas še nič, kar me čudi, saj sem prvo kolikor se spomnim, v tem času že čutila.
Za prvič naj bo to dovolj, verjetno pa se še slišimo.
L.p.

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.2.2007 15:54:58   
Bonni
Pozdravljene vse "stare" in nove Julijke user posted image ,

Po dolgem času se spet malo oglašam s pisanjem, čeprav vas pridno berem vsak dan. Vidim, da imate ene težave z zdravjem, tako da držim pesti, da boste čimprej bolje. Jaz sem ok (trikrat trkam), danes iz drugega pregleda, ki je bil tudi uspešen. Sicer brez UZ, samo poslušanje srčka, pregled vode, pritiska, kilogramov itd. Vse super.

Moje telo je v fazi rasti trebuščka, tako da so moji centimetri tudi tam nekje okoli 86 cm okoli popka. Se mi zdi, da je zrastel v enem tednu, v tem času pa sem pridelala še en dodaten kilogram. Zgleda, da gre vse z roko v roki user posted image . Sem bolj vitke sorte, pa ne delam panike. Brcik pa še ne čutim, jih pa že nestrpno pričakujem. Zadnje dni sem se pa malo bolj spustila v vozičke in jih pridno preučujem. Zato, Jelencha, eno vprašanje zate - uspela sem zvedet, da Traxx Jaguar 3 ne spravi ležišča do 180 oz. 90 stopinj. Kako boš ti reševala to? S torbo? Mi je pa drugače ta voziček strašansko všeč. Veš, kaj me še zanima, kako se tebi zdi njegova teža v primerjavi npr. z Quinny Freestyle Confort (če si seveda sploh primerjala)?

Fajn bodite še naprej in si seveda privoščite čimveč gibanja. Posebno takrat, ko so lepi, topli in sončni dnevi ... user posted image

LP

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.2.2007 19:04:19   
lejca
Pozdravljene julijke....Afnica me je povabila ,da se vam pridruzim,saj imam tudi jaz PDP 12.07....ker pricakujem dve bebici bo ta datum verjetno malo prestavljen...Zanima me ce se katera od vas pricakuje dva srcka...Prebiram vasa sporocila in ugotavljam ,da mora biti vsak cas ,ko bom zacutila prve brcike..se ze zelo veselim...Tudi busi si moram izmeriti...sploh nisem pomislila na to...Kar se tice srbecih josk vam dam nasvet ,da si jih mazete s kremo ker srbecica pomeni,da se koza razteguje ...in da bi preprecile nastanek strij je pomembna krema....Glede seksa pa moram priznati,da me zanima ze kar od zacetka ..ampak na zalost dela moj dragi v tujini tako da lahko le sanjam ....Domov se vrne sele maja in vcasih imam take krize in depresije ker ga ni ob meni...Ne vem kako naj zdrzim....v tem obdobju ga potrebujem se bolj...Tolazim se z mislijo ,da lahko vsake toliko casa skocim na ta forum in vas zamorim...
Pa en lep pozdrav vsem skupaj...zelim vam srecno nosecnost v objemu vasih dragih!
Lejca

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.2.2007 19:38:56   
Afnica
Lejca obe pričakujeva user posted image user posted image  in to na isti datum. user posted image  Kje pa boš rodila? Ajej, a do maja ne bo tvojega dragega...mučno... ampak bo potem toliko lepše.

Glede obsega pa to...mi smo že na 98. Zrastel mi je v 2tednih in je vsak dan večji. Pri kilogramih smo na +3.
Proti strijam se bojujem s kremicami, olji... mislim, da jih bom kljub temu dobila, saj so se mi naredile na stegnih že v pubrteti. Zdej prakticiram tudi to, da si v kad natočim vodo in v vodo mandljevo olje, ker se potem res koža celotnega telesa navlaži.
Že pa en teden uživam doma. Sama sem želela še delat, ker sem se počutila dobro, vendar se je delodajalec odločila, da je bolje da sem doma. (delo preko študenta). In zdej delam samo še papirje, doma za računalnikom. Najprej sem bila užaljena, ker so me poslal domov...ampak sem se kar hitro navadila..zdej jim delam doma samo papirje, takrat ko se meni zdi.
Tudi meni se včasih zdi, da čutim premikanje dvojčkov, ampak še ni tako izrazito, da bi lahko vedela, da je to to.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.2.2007 22:57:22   
lejca
Ciao Afnica.....moj moz je Italjan in ziviva v njegovem stanovanju...Ker sem imela probleme  sem morala ostati v postelji....sedaj se pocutim zelo dobro ampak se hitro zmatram.
Ves ,ta tvoj nacin z kadjo mi je zelo vsec ,ampak sem mislila ,da se ne sme.Mogoce samo jaz nisem smela uporabiti kadi ,ker sem imela simptome za splav...mislis ,da bi sedaj ze lahko poskusila?
Enkrat tedensko hodim tudi na aerobiko v vodi na bliznji bazen in moram rect ,da se pocutim enkratno.Ta malih dveh pa res se ne cutim...morava ostati na zvezi....!!!!!!!!!!!A ti bos imela parcek?Si ze delala morfolosko?
Lep vecer
Lejca

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Tim, Timotej ali Nik
Belika

Katero ime vam je bolj všeč?

Tim (21%)

Timotej (17%)

Nik (36%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!