tejči77
|
Majrim, tudi jaz pravim hvala bogu oz. urednikom za tale forum. Zelo rada prebiram, imam pa malo manj časa, da se javim. Sem prišla malo pokukat in opažam, da ste odprle kar nekaj novih tem. Pozdravljene in seveda dobrodošle nove nosečke. Glede dopusta se mi ne sanja kaj in kako. Nič ne načrtujeva, tudi ne veva kako bo z denarem, plače niso dobre. Konec koncev pa je vse odvisno kdaj se bo naš otrok odločil priti na svet in seveda od vremena. Če bomo vsi v redu se bomo mogoče odpravili na morje konec Avgusta ali v začetku septembra. Se bom pustila presenetiti. Lani sem bila na Rabu in sem opazila parček z zelo malim otrokom, nisem znala precenit, zdelo pa se mi je, da ni bil star več kot mesec ali dva. Hodila sta se kopat na nudistično plažo uro hoda od civilizacije (na plažo Sahara, če kdo pozna). Kupila sta si šotorček za senco in vse to vsak dan prenašala sem in tja. Bili so prav prisrčni. Tako da vse se da, če se hoče. Madonca, sej ne morem verjet, da smo že konec četrtega meseca, se mi zdi da sem šele včeraj ležala na vroči mivki, ko se mi še sanjalo ni da bom čez dva meseca že noseča, po prvem poizkusu. Strije tudi mene skrbijo, ja. Mi je moj dragi kupil za božič mandljevo olje od L'ocitana (se je potrudil a ne, jaz si ga ne bi privoščila) in moram reč, da je super. Sicer se ne mažem čisto vsak dan, ker enostavno ni časa. Če grem zelo pozno spati, mi hodi po glavi le še tuš in postelja, kar padem vanjo. Vid se je tudi meni zelo poslabšal, ampak še nisem šla k okulistu, ker nosim leče in zdajšnje še niso odslužile svoje življenjske dobe. So predrage da jih prej zamenjam. Danes imam pregled, upam, da bo vse v redu. Spola pa tudi jaz še ne vem, čeprav si želim, da bi ga. Bomo pa veseli tako ali tako. Če prav računam, sem zakorakala že v 17 teden (16t 2/7) in trebušček je že precej velik. Tudi jaz si ne znam predtavljati kako šele bo. Je pa dober občutek. Jaz že od sobote čutim brce, ampak res zelo nežne. Takoj ko sem začutila, sem vedela, da je to to, ker je popolnoma drugačen občutek in zelo lep. Katis, jaz sem iz Celja.
|