|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
17.1.2007 14:59:54   
Afnica
Evo tudi mene...pod dolgem času.

Sem v 15. tednu in slabosti se še ne končajo. user posted image  Povrhu vsega sem še zbolela. Tudi jaz sem dala bris iz grla, pa sem potem dobila Ospen 1500. Zdravnica je rekla, da je bolj nevarno ne vzeti tablet kot jih vzeti. Pa tudi na navodilih piše, da nima vpliva na plod.
Zredila se nisem še nič. Trebušček opazim samo jaz in moj dragi. Vsi ostali me pa zezajo, da lažem, da sem user posted image  in sploh, da nemogoče, da nosim dvojčke. Ohjaaaaaaa....še prehitro se bom razširila. user posted image
Drugače pa komaj čakam ponedeljek, ko imam spet pregled pri ginek.

Lepo se imejte!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.1.2007 16:26:55   
Anonimen
Punce!

Moj presejalni glukozni test včeraj je pokazal previsok sladkor. :(

Žalostna.

Jutri imam potrditveni test, 4 x jemljejo kri v razmaku 1 ure, pa 100g glukoze pijem. :(

Žalostna.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
17.1.2007 21:33:47   
kapica
Zvesta, ne bit zalostna, no. Ce bo jutri spet pozitivno, ti bojo dali napotke kako naprej in  bos videla da bos zmogla. Jaz pa drzim pesti, da bojo jutri testi pokazali, da je vse v redu user posted image .

Ojoj, Afnica in Corfu, vidve pa obe bolni user posted image . Upam, da se cimprej pozdravita in bosta spet vesele , zdrave noseckeuser posted image .

Bonni, o tem traku sem jaz tudi ze razmisljala. In res bo ze zunaj toplo, ko bomo imele me velike trebuscke, tako da bomo vsekakor lahko kaj kombinirale. Ker ko sem sla po trgovinah, nisem nic lepega nasla in sem se doma spomnila, da sem videla ta trakec, mislim da v C&A , ne vem vec tocno.

Tasonka, v to tvojo teorijo o posiljanju na DHT teste, bi ze verjela, glede na to kako vsak samo na denar gleda, ni cudno user posted image .

Anja, kg sedaj se nic ne povejo. Sploh pa ce si jih imela manj kot 50 na zacetku imas vso pravico malo vec pridobiti. Jaz sem jih imela na zacetku 53, sedaj 54kg. Jem normalno kot prej, nic kaj vec se ne basem, bo pa vse se prislo. Cez kaksen mesec bomo ze prave debelinke user posted image . Jogo ti priporocam, jaz se tudi gledam kam se bom vpisala, ker nekaj bi ze rada migala, ni kaj.

Jelenche, bravo za vozicek user posted image .  Glede na to koliko jih je na trziscu, se meni se niti sanja ne, v kateri smeri bi gledala. Saj prav da ga ze imas, tako je velika skrb in naloga ze opravljena user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.1.2007 7:41:21   
corfu
Dobro jutro!

Takle čas dve leti nazaj, sem v porodnišnici dobila umetne popadke. Danes pa že pihamo dve svečkiuser posted image .          Vse najboljše sin moj!

Danes popoldne grem k zdravniku, moj pa danes že dobi izvide, je bil včeraj zvečer pri svoji zdravnici.

Ste si kaj privoščile na razprodajah? Jaz sem si teniske, gležnarje in salonarje z tisto mini petko na sredini petkeuser posted image , škoda se mi je zdelo za puloverje in jakne, drugo zimo bo že vse kaj drugega moderno.

lep dan vam želim

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.1.2007 11:02:24   
Kristina_1
Kapica jaz sem mela v 1. nosečnosti tud tako črto, sam se mi zdi, da sem jo dobila bol kasno tam nekje v 5 mesecu, če se ne motim, izginla pa je kake 4 mesece po  porodu.

Folno kislino pa sem jaz nehala jemat v 16 tednu, da sem porabla škatlico, drugač pa je baje zadost do 13. tedna. Eni ginekologi svetujejo celo do konca nosečnosti.

Anja7 Joga je ful zakon, jaz sem hodila pred prvo nosečnostjo, pol sem pa zarad slabosti nehala. Super je ker se naučiš sproščat misli, kar ti zelo pripomore pri porodu. Da se prepustiš delovanju popadkov in tako lažje in hitreje rodiš in pa da se lažje sprostiš med popadki.

Jelenche kakšen voziček si kupla?

Corfu vse naj naj tvojemu sinčku, pa da čimprej ozdravi !!!

Punce, ki vas je ali bo doletel diabetes kar korajžno in lapo dieto jest, pa držim pesti, da bo šlo brez inzulina.

Na razprodaji, pa sem si kupla bundo-plašč, ki je malo širši, da bo  še vedno pokril trebušček, ko zreste.

Pa sem mislila it pogledat za kakšno nosečniško majco, pa zgleda da en bo nič, ker je sinček zbolel in je spet pristal v bolnici, pa še jaz sem staknila virozo, ampak danes sem že malo bolje.
Smo ga zaradi pospešenega dihanja trikrat popoldne peljal na urgenco, v torek zvečer pa je mel celo 83 vdihov na minuto, pa sva ga peljala v Ljubljano. Ima vneto grlo, ušesa, oči in bronhiolitis. Včeraj zvečer pa mu je temperatura narasla v eni uri iz 37 na 40 st.
Komaj čakam, da bo bolje, da gre lahko domov.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.1.2007 11:25:05   
Jelenche
hej punce,

upam da vam dieta ne bo pretezka, ... pa saj bo!!!

jaz sem ok, sem opazila da mi noge že otekajo, no... to bo se zanimivo poleti user posted image

Kristina_1,... joj tvoj ima pa res težave, upam da se bo čimprej pocajtal...

evo to je moj voziček, ta ice ... sem tok ponosna k ga mam user posted image

http://www.ariel.si/meni/prod_prog/traxx/jaguar_3.htm

včeri sem ga tok veselo doma sestavljala, in sprobavala vse možne poze in lege pa tok je vodljiv da je to ... sem res zadovoljna z njim, pa primeren je že za novorojenčka....

drugače pa, kar se tiče vozičkov lahko mene kaj vprašte, sem načeloma vse prebrala in preštudirala že ko sem bila prvič user posted image .  Mogoče bom pa znala pomagati ...

No uživajmo punceee  user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 981
18.1.2007 11:29:58   
Jelenche
aja corfuuuuu
  želim vse najboljše tvojemu sinkotuuuu user posted image  user posted image   user posted image  

no... kako hitro čas leti a ne? Je že dve leti .... bravo bravo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 982
18.1.2007 11:44:47   
corfu
O, Kristina, vidm, da imate vi tudi pestro. Ja, nimamo kaj. Tudi jaz vam želim, da bi čimprej okrevali, pa hvala za lepe želje mojemu sinu, Jelenche dve leti...še sama ne morem verjet!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 983
18.1.2007 12:12:31   
Anonimen
No, jaz sem že nazaj iz laboratorija.

No, zgledalo je tako, da sem imela preiskavo na Sodni ulici, v Centralnem laboratoriju. Tam so jo danes opravljali na meni sploh prvič, tako da se jim tudi sanjalo nič ni. Najprej so mi vzeli kri iz žile, pol sem pa spila glukozo. Gibanja in lulanja mi niso prepovedali, hrano in tekočino pa so mi. Torej sem bila do desetih tešča in brez tekočin.
Ko sem prišla po 1. uri nazaj, so se skor skregale, preden so dorekle, da mi morajo zdaj kri jemat iz prsta. Torej so me pol z uro razmaka še 3x špikali v prst. Pol sem pa lahko šla. Nič kosila :)

Aha, pa urina nisem rabla dajat. Ne danes ne v torek. Zdravnik ni zahteval.

So ble pa laborantke bolj prestrašene kot jaz in prav groza jim je bila, da me morajo tolikokrat špikat. Tako da sem jaz tolažla njih. So ble prave face. Ta test sem prestala lažje kot tistega v torek.

Zdaj pa samo še čakam na jutri in držim pesti, da bodo izvidi v redu.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
18.1.2007 14:00:01   
ksenjak
Jelenche - mene pa res par stvari zanima okrog tega vozička. Se pravi, da ga v Arielu že imajo? Daj povej koliko si dala za njega in to cena brez jajčke. Aja pa še to. Kako težek se ti zdi in kako približno je velik ko ga zložiš. Sama imam namreč bolj majhen prtljažnik pa ne vem, če bi ga sploh spravila noter.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.1.2007 15:08:17   
rumba
Pozdravljene in user posted image !!!

Corfu, vse najboljše tvojemu sinku!!!! user posted image
Pa čimprej se pozdravita!

Kristina_1, tudi tvojemu sončku želim čim hitrejše okrevanje!

Zvesta, stiskam pesti!

Na razprodajah sem si v Kepici kupila ene hlače, pa v H&M (v Grazu) še ene hlače, tako da sedaj lahko normalno diham user posted image . Majčke sem dobila od ene kolegice, tako da sem za začetek kar dobro založena.
Danes se mi je odvalil še en velik kamen od srca: šefici sem povedala za nosečnost!!! Ja, je kar dobro sprejela, čeprav se je videlo, da je malo v šoku, a je šlo. Jupiiiiiii! Sedaj pa se lahko začnem "hvaliti" še drugim user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 986
18.1.2007 17:55:54   
Jelenche
hej rumba, bravo za pogum  user posted image

Pri meni tud niso nič komplicirali, no pa glede na to da sem avgusta imela splav, so vedeli da bova slej ko prej še enkrat probala.... tako da so to nekako kar pričakovali.

Ksenjak glede vozička je pa tkole, jaz sem vse živo preštudirala in prebrala (sem pač taka oseba da se prej dobro pozanimam .. no vsaj o nekaterih stvareh) in kar se tiče konkretno traxxa jaguar3 so vse uporabnice zelo zadovoljne.
Uporaben je že od 0 mesecev, torej se ležišče čisto poleže in dejansko ne rabiš košare (ki by the way stane 40.000 sit in jo uporabljaš 3-4 mesece in če nisi ena od srečnic ki ti jo kdo lahko posodi, je po mojem menjenju nepotreben strošek)
Ni preveč težek, no.. 13,5kg piše. Jaz ga dvignem normalno. Kar se tiče zlaganja so mi rekle punce da v cliota gre, tako da,..

No, pa še en nasvet, ki ti ga na srce polagam je ta, da če ti je všeč v rjavo rdeči kombinaciji, ga lahko kupiš preko kikiwelta kjer ta isti voziček za katerega sem jaz v arielu plačala 333 eurov oz. 80.000 sit, stane preko kikiwelta 190eurov user posted image user posted image user posted image
No jaz sem kupila pri nas, ker sem si enostavno zapičla v glavo da hočem to barvo in mi denar ni bil toliko pomemben pa še na obroke sem vzela user posted image
no pa če te še kaj zanima mi kar povej

LP

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 18.1.2007 17:57:28 >

R. Tagore

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.1.2007 20:08:37   
*maja
No pa da se malo javim še jaz. Počutje je odlično, trebušček je začel počasi rasti, ampak še ni panike, čeprav sem navadne hlače že zamenjala z nosečniškimi, da me nič ne žuli in mi je udobno.
U Jelenche pri vas ste pa že kar z vozičkom zaštartali user posted image . No pri nas še ne razmišljamo o tem, čeprav imam po pravici povedano že nagledanega, samo je še dosti časa za to. Bomo najprej počakali da izvemo spol in bom potem videla, če bomo kupovali novega, saj imamo od tamale še skoraj ne rabljenega, samo je v črno-roza kombinaciji, tako da za fanta ne bo ravno uporaben user posted image .

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.1.2007 21:02:10   
jerneja
pozdravljene,

tudi jaz sem julijka...PDP 28.7.07, v ponedeljek imam nuhalno in me že tako skrbi... skratka upam, da bo vse v redu. Tako je smešno, počutim se čisto ok ... upam, da je vse tako kot mora biti.

kako se pa vi počutite? imate že kaj povečane trebuščke?

lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.1.2007 23:23:14   
Kristina_1
Zvesta držim pesti!

Dobrodošla Jerneja!

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 990
19.1.2007 7:51:38   
pikam
Pozdravček vsem

Jaz sem sedaj ravno v začetku 15tedna in slabost me še vedno ni zapustila, prav tako ne utrujenost. Da ne omenjam nemirnega spanca in nočnih mor. Sicer me pa skrbi predvsem to, ker sem se kr preveč zredila za tele moje tedne, in sicer tam 4 do 5 kg. Pa fora je v tem, da sploh ne jem tako veliko, kile pa kar rastejo. Občutek imam, da mi mogoče vode zastaja, ker ful malo hodim na WC. Nisem pa opazila, da bi kaj zateklala, tako da pojma nimam.

Aja, zadnjič se mi je zgodilo nekaj čudnega. Levo spodaj v trebuhu mi je začelo na polno nabijati...ne vem, kako naj opišem....kot da bi mi srce v trebuh padel in bi se čutil utrip. Nekje sem nekaj brala o krčenju materince, pa ne vem al je to to al ne in ali je nevarno ali ne. A se je kateri že to zgodilo? Ker še otroček nič ne brca, pojma nimam ali je z njim vse v redu ali ne in moram čakati do naslednjega pregleda.

No, vsem želim en lep in umirjen vikend,
Pika M

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
19.1.2007 8:15:33   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image             

.  lejca user posted image user posted image
02. noka81

03. anja7
04. tani33
05. Teya 
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
13. mary82
15. Teika
15. zvesta
15. bačko
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
19. ksenjak
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24  climberka
24. madejka
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
28. yudit
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni
to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image        

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 992
19.1.2007 8:22:52   
Jelenche
no še ena julijka, supeeerrrr!!! Dobrodošla jerneja user posted image !

pikam, tudi jaz sem to že čutila, enkrat na začetku nosečnosti, pa še parkrat vmes,... sem celo soprogu rekla da naj pride poslušat in se je dobesedno čutilo kako nabija. Kaj je to, ne vem, vendar mislim da ni razloga za preplah.

uživajte punce

LP

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.1.2007 9:23:11   
Anonimen
Joj, punce....

Danes sem že drugo noč tako slabo spala. Prejšnjo noč so me preganjale sanje v zvazi z laboratorijem, danes ponoči pa sanje s to sladkorno. Prav mučla sem se.
Zdaj pa ura nikamor ne mine, da bi lahko poklicala za izvide. Groza!

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
19.1.2007 9:39:22   
rumba
Pozdravček vsem! Dobrodošla Jerneja user posted image !

Danes bi pa njaraje kar v postelji ostala, pa sedim v službi za računalnikom user posted image . Grlo se mi je prav grdo vnelo, pa zatečene bezgavke prav gor do ušes, upam da me še te ne bodo začele boleti, pa da ne omenim, kako me vsako sekundo sili na kašelj... V nedeljo praznujemo sinkov 4 roj. dan in upam, da se do tedaj kolikor toliko pocajtam, drugače se me bo vsak ustrašil. Ah, jamram.... Saj bo!

Glede vozička: mi imam še ta starega od hčerke, Pramette. Sem bila z njim zeloooo zadovoljna, se lepo zloži, lahek, lepo vodljiv, uporaben od 1 dne do danes in še naprej. Bomo kar pri tem ostali.

Pikam, ne sekiraj se zaradi kilogramov. Včasi jih kasiramo na začetku, pol pa se ustavi. Na koncu bomo na približno istem. Jaz sem jih v 1user posted image  pridobivala počasi, v 2user posted image  takoj na začetku bum, kot pri tebi, a na koncu isti seštevek. Sicer pa če potem polno dojiš, gredo še prehitro dol. Sem se tri mesece po porodu morala prav kontrolirati, da sem zadosti jedla, sej so šli kg hitro dol in sem se bala, da bo zaradi prehitrega hujšanja zmanjkalo mleka. Nič skrbet!

Uživajte in lep dan! Pa pejmo kaj na sonček!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 995
19.1.2007 10:07:04   
bačko
En lep pozdrav vsem skupaj.user posted image
Jaz pa grem v ponedeljek ponovno v službo.Malo me je strah ker sem bila skoraj dva meseca na bolniški.Ker delam na pošti za okencem me je kar malo strah kako bom prvi dan prestala.Pa tudi zelo hitro postanem utrujena.Bom videla kako bom prestala prvi dan.
V torek pa sem dobila izvide od DHT in je z detetom vse v najlepšem redu zato mi ne bo treba iti na AC.Tako sem bila srečna ko sem prebrala izvide.Zdaj vem da je user posted image zdrav.
Midva imava tudi voziček.Kupila pa sva ga enkrat že pred 3 meseci ker je bil v akciji v Rutarju in še lep ter praktičen se nama je zdel.Uporabljaš ga lahko od novorojenčka naprej.To je meni zelo pomembno.
Bodi vse zdrave in srečne in da se vaši user posted image lepo razvijajo.
Pa pa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.1.2007 10:16:33   
simi27
Pozdravljene,

vsem novim julijkam čestitke in dobrodošle med nami!

Jaz pa sem se danes končno malo naspala. Že cel teden sem namreč spala le po par uric in sem bila včeraj že kot cota. Ampak sedaj sem spet fit.

Tudi midva se odločava za pegperego pramette. Se mi zdi zelo praktičen in še košare ne rabiš. Kolegica ima Pliko in je tudi zadovoljna. Ampak jaz sem rekla, da za julij ne bom kupovala košare, ker bo že tako prevroče za miškeca.

Lepo se mejte čez vikend, če se ne tipkamo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 997
19.1.2007 10:18:52   
Jelenche
hej
bačko, če ne moreš zdržati v službi, vpraši zdravnico če ti da bolniško za 4 ure/dan. To tudi ni slaba stvar.

Glede kg pa ,... punce ne se sekirat, sej bomo potem mele dosti časa to dol spravit, kot prvo ker se bomo morale tok paziti pri prehrani ko bomo dojile (sem bila šokirana ko se prebrala kok moraš pazit) kot drugo pa, ker bomo tok norele za našimi tamalimi.

user posted image

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 998
19.1.2007 12:16:57   
Anonimen
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Nimamo sladkorne. Izvidi so v redu!

Tralali, tralala......

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
19.1.2007 12:20:16   
Kristina_1
ČESTITAM ZVESTA!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?