kapica
|
Zvesta, ne bit zalostna, no. Ce bo jutri spet pozitivno, ti bojo dali napotke kako naprej in bos videla da bos zmogla. Jaz pa drzim pesti, da bojo jutri testi pokazali, da je vse v redu . Ojoj, Afnica in Corfu, vidve pa obe bolni . Upam, da se cimprej pozdravita in bosta spet vesele , zdrave nosecke . Bonni, o tem traku sem jaz tudi ze razmisljala. In res bo ze zunaj toplo, ko bomo imele me velike trebuscke, tako da bomo vsekakor lahko kaj kombinirale. Ker ko sem sla po trgovinah, nisem nic lepega nasla in sem se doma spomnila, da sem videla ta trakec, mislim da v C&A , ne vem vec tocno. Tasonka, v to tvojo teorijo o posiljanju na DHT teste, bi ze verjela, glede na to kako vsak samo na denar gleda, ni cudno . Anja, kg sedaj se nic ne povejo. Sploh pa ce si jih imela manj kot 50 na zacetku imas vso pravico malo vec pridobiti. Jaz sem jih imela na zacetku 53, sedaj 54kg. Jem normalno kot prej, nic kaj vec se ne basem, bo pa vse se prislo. Cez kaksen mesec bomo ze prave debelinke . Jogo ti priporocam, jaz se tudi gledam kam se bom vpisala, ker nekaj bi ze rada migala, ni kaj. Jelenche, bravo za vozicek . Glede na to koliko jih je na trziscu, se meni se niti sanja ne, v kateri smeri bi gledala. Saj prav da ga ze imas, tako je velika skrb in naloga ze opravljena .