Anonimen
|
Zvesta, tebe so pa res zelo hitro dali nata test za glukozo. Mi je pa zanimivo, da čisto vse, ki so bile na tem testu, pravijo kako nagravžna je ta sladka voda. Jaz sem pričakovala, da bom bruhala, ko sem mislila, kako grozno je, pa mi sploh ni bilo tako grozno. Sem zgleda res tak hud sladkosned ali kaj jaz vem kaj. Čudna sem. Kar se pošiljanja na DHT teste po nuhalni tiče, sem meni zelo zdi, da to počnejo samo zaradi zaslužka. Ker sem videla, da so pošiljali na te teste punce, ki so imele rezultat nekaj tako dobrega kot moj, ali pa ne veliko slabšega, v vsakem primeru super rezultat, za kar se meni res ne zdi potrebno še DHT testa delat, ker pa je za plačat, jim je fajn, da se jim blagajna malo napolni, pa vas vse šibajo tja. Tedni in meseci - je že Kristina_1 dobro razložila. Čim ti dopolniš recimo 3 mesece, si naslednji dan, ko si 1 dan čez, že v četrtem mesecu. Tako da, če si noseča 3,5 mesece, si čisto zares v 4. mesecu. Tako kot pri starosti velja, da ko si star npr. 28 let in 1 dan, si že v 29. letu. Sicer pa nosečnost traja naših 9 mesecev in luninih 10 mesecev (1 lunin mesec je 4 tedne). Ampak če govoriš v katerem mesecu si, poveš v naših mesecih, ne luninih. Šteje se pa vse skupaj od 1. dne zadnje M, čeprav še dejansko nisi noseča takrat.
|