|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.1.2007 12:46:46   
Bonni
POzdravljene vse,

ZVESTA, cestitam!!!! Super je tale tvoja novicka. Ce pomislis nazaj - za njo se je splacalo celo tisti nagnusni napitek spit, a ne user posted image ?

JERNEJA, dobrodosla med nami. Ne skrbi za NS, vse bo ok. Je pa to, da te malo skrbi, cisto normalno.

Ste imele tudi ostale vceraj in prevcerajnjim cudna dneva?  Jaz sem imela tako slabost in glavobole, kot se nikoli dosedaj. Danes, ko je posijalo sonce, je pa popolnoma drug dan. Veliko lepsi user posted image .

Lep dan vsem user posted image !

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.1.2007 13:40:04   
rumba
Bačko in zvesta Č E S T I T K E !!!!  user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.1.2007 16:19:35   
mentos
ojla julijke,
čeprav jaz sodim med junijke pdp 27.06.07 vas tu pa tam malo obiščem in prebiram vaša sporočila. No ja, jaz sem v 17 tednu, NS sem imela v 12 tednu in je bilo videti vse ok, prav tako smo že videli spolček tako da upam, da zdaj 14.02. na uz pa res vidim ali drži njihova ugotovitev spola ali ne. Seveda, jaz sem že nakupovala cunce za našga fantka, tako da je zdaj vse v modrem. Tudi košek sem izdelala v modrem z rdečimi medvedki, tako da če bo punčka bo pa v modrem. Zdaj se z našim odločava za nakup sobice in sicer ali nakup v IKEI , TOYS RUS ALI PA PREKO SADEKA. (http://www.sadeko.com/ )pREKO SADEKA SO PRECEJ DRAGE CCA. 180.000 SIT.
Drugače imam pa že ful velik trebušček, tako da lahko nosim le nosečniške hlače. Včeraj sem imela ene probleme z mojim trebuščkom saj je zvečer ratal tako trd kot kamen in me je malo špikalo, no ja sploh ne morem opisati te občutke. Upam da bo vse ok. Brcike mislim da že malo čutim, tudi moj je nekaj čutil ampak lahko imam samo tako željo, da jih že čutim.
Pozdravljam vas vse julijke, želim vam  čim več lepih trenutkov, pregledov brez težav in seveda zdravih in veselih bodočih mamicuser posted image

lp bombonček mentos

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
20.1.2007 8:27:57   
corfu
Dobro jutro!

Bravo, Zvesta!!! In čestitke vsem novim srečkam nosečkam! Mentos, a vidva pa žekar sobo kupujeta, zanimivo? Midva sva ravno prejšni teden naročila sobo za našega dvoletnika, do sedaj je imel oblačola v moji omari v njegovi sobi pa smo imeli pravo igralnico, užival je sto na uro. Zdaj pa počasi rabi svojo sobo, da ga obenem navadimo tudi na veliko posteljo, da manjšo odstopi mlajšemu. O ceni sobe pa raje ne bi ampak midva z možem prisegava na Alples!

Lepo se imejte!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
20.1.2007 15:06:49   
kapica
Zvesta, cestitam da ni sladkorne. Sedaj pa brez nocnih mor naprej.
Corfu, tudi jaz zelim vse najboljse tvojemu sinkotu, pa tebi tudi seveda, saj imajo mamice takrat tudi praznik, a ne?
Kristina, jaz sem tudi mislila folne ne bom vec jemala, pa je ta teden rekla G da naj kar do konca jemljem. Tako da sem kupila novo skatlico. Upam, da gre tvojemu detecu in tebi kmalu boljse!
Jelenche, to zatekanje nog mi je cisto poznano. Sploh sedaj ko nosim skorjne, vidim da jih zjutraj z lahkoto oblecem, zvecer pa komaj zadrgo zaprem, ker so noge ze tako debele. Hvala za info o vozickih, meni vsak nasvet prav pride, ker ne vem se cisto nic o teh stvareh.
Rumba, bravo za pogum, sedaj pa kr veselo novicko se naprej raztrobi. To je fajn,a?
Pika, tudi jaz sem cutila enako, tako da mislim, da je to normalno.
Vse nove julijke dobrodosle, Mentos, upam da bosta nasla sobico ki vam ustreza in vse dobro se naprej, lepo da si se oglasila.

Jaz sem imela ta teden UZ, mali je bil zivahen, G je rekla da ne more nic izmeriti, ker je bil tako aktiven. Pa ne vem a je to mogoce, al kako, malo se mi je cudno zdelo. Pa se cudno mi je bilo da je spet naredila Uz vaginalno, sem pricakovala da bo v 14-em tednu ze cez trebuscek. Ne vem, malo sem bila razocarana, nisem se mogla prav koncentrirat na malega , ker sem imela toliko vprasanj v glavi. Tako da mi je vse prehitro minilo.
Ona je rekla da vse lepo kaze, da ce je otrok tako zivahen, pomeni da je zdrav in da mu nic ne manjka. A veste kaj o tem mogoce, imate kaksne izkusnje, tiste ki ste ze drugic nosece? Tako da ne bojo delali nobenih preiskav za kromosome in te stvari.

Drugace pa glede na to kako burno vreme ej zunaj, bi jaz kr spala in spala, tako da ni kaj dosti od mene.

LP

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.1.2007 15:29:28   
Teya
čestitke zvesta! niti veš ne, kakšnim težavam si se ognila. jaz se moram vsak dan, vsaj 6x, sama špiknit v prst in preverit cukr.....in to ni še nič.....če se situacija poslabša, me bodo dali na insulin user posted image

mi je pa G prestavila nazaj pdp, saj mi ga na NS niso spremenli, tako, da sem spet vpisujem na 1. mesto user posted image  tisto, ki rihta seznam, prosim, da me napiše pod 1.7., čeprav sem jaz že zdaj prepričana, da bomo zamujali (če le ne bo ta cukr speljal svoje zgodbe user posted image )

zdaj si upam tudi jaz trdit, da čutim brcike, ko mi je G to potrdila user posted image  prej se mi je to zdelo povsem nemogoče user posted image

folno bom pa še kar pila

toliko na hitro...več ne znese user posted image

srečno vsem!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.1.2007 17:52:09   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image             

.  lejca user posted image user posted image
01. Teya 

02. noka81
03. anja7
04. tani33
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
13. mary82
15. Teika
15. zvesta
15. bačko
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
19. ksenjak
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24  climberka
24. madejka
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
28. yudit
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni
to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image         

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.1.2007 20:32:32   
Freycha
Dober večer punce!!

Danes sem se vrnila iz Krvavca, kamor sem šla malo počivati. Nažalost pa se je "počivanje" izkazalo za celo malo matranje. Očitno zaradi prahu se mi je pojavila zopet astma, alergija po telesu pa se mi je samo še poslabšala. Cel teden sem se borila s pljuči, da so normalno delala in s kožo po telesu, da me ni kar zapustila od groze....user posted image  Danes sem prav vesela, da sem doma, kjer se še vedno najboljše počutim.

V torek imam pregled pri G in se že prav veselim, da bom spet v stiku z otročičkom (upam, da ga bom lahko poslušala). Sicer pa je v torek tudi dan D pri odločanju, ali grem nazaj v službo ali ne.... in me res bolj ima, da bi ostala doma, kot pa šla v službo nazaj......

Jep, trebušček raste, sploh v zadnjem tednu se je kar povečal. Verjetno klasičnih hlač ne spravim več nase........

Lep pozdrav tudi vsem novimuser posted image  pa vsem čestitke za lepe trenutke, izvide, itd... user posted image  

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.1.2007 20:32:59   
jerneja
pozdrav,

hvala vsem za dobrodošlico, jutri me čaka nuhalna in upam, da bo vse v redu.
Vikendi tako hitro minevajo in zopet bo ponedeljek...ne moreš verjet....

mi bomo z nakupi še malce počakali... treba bo pa kupit še kakšne nosečniške hlače ... novo pidžamo... ker se mi trebušček že pozna... si nisem mislila, da bo tako hitro...

vsem želim prelep skok v nov teden in lp

jerneja

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
22.1.2007 8:16:57   
ksenjak
Jelenche _ tudi jaz se nisem ravno ogela za tisto rjavo kombinacijo, tako da bo treba nažalost kupiti po dražji ceni. Če seveda sploh bom, glede na to, da imam doma 2 leti star voziček PegePerego, ki pa ga kar precej uporabljamo in sem se ga nekako naveličala. Ampaka vidim, da se rabljeni vozički zelo slabo prodajajo, tako da je čisto možno, da bomo ostali pri starem.
Me pa zamima, kako je s plačilo na obroke.

Hvala in lp vsem julijkam

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
22.1.2007 18:17:35   
Jelenche
hej sončice mojeeee

kako ste???
ksenjak, pa sej če maš star voziček, lahko tistega uporabljaš. Jaz sem kupila zdaj novega samo zaradi tega, ker ne mislim imeti samo enega otroka,... in se mi rabljenega dejansko ni splačalo kupiti, ker bi bil za drugega, kaj šele za tretjega, že zanič.
Glede obrokov  pa takole.. ne vem točno na koliko obrokov lahko vzameš, ker nam je ena trgovka v arielu rekla da na 6, ena pa na 12 user posted image . No jaz sem vzela na 4, ker sem nekako računala, da bi ga imela do poroda že odplačanega...

drugače nič novega, jutri se grem polulat na fužine,... hahaha, oziroma grem v ZD Fužine dat vodo. user posted image  V četrtek imam pa pregled pri G... komi čakam

ima katera mogoče kakšen predlog, kaj bi lahko dodale še na seznam julijk?  user posted image
aja punce, bo katera vprašala za spol otroka?

noooo uživajmooo  user posted image

< Sporočilo je popravil Jelenche -- 22.1.2007 18:21:34 >

R. Tagore

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.1.2007 18:31:37   
kapica
Jelenche, potem pa pazi da ne naredis poplave user posted image . Za spol bova midva vsekakor vprasala, mojega tako zanima, da ne bo zdrzal do konca.
Na seznamcek bi lahko se dodali spol, ko ga bomo vedle, mogoce ce bo moz zraven pri porodu, ali ze morda imena, ki smo jih izbrale. Mogoce ima se katera kaksno idejo, aja, ali je prvi, drugi , tretji otrok...

Freycha , upam, da bo kmalu boljse in da bos dobila bolnisko se naprej.

Jaz se tudi nic kaj v redu ne pocutim, ze nekaj dni imam precej krce v zelodcu, vceraj me je tako zgrabilo zvecer, sem mislila, da ne bom dobila lufta. Tako da me obcasno se trebuh boli in sem kr zdelana. Sem najprej mislila da je samo enodnevna muha, sedaj ko pa ze vec dni gre, pa me malo skrbi. Kar se prehrane tice, mislim, da ne more biti vzrok, ker lepo redno jem, vsak dan kaj toplega, vsaj poskusim.
Malo me je strah, ker delam v bolnici in upam da nisem kaj staknila user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
22.1.2007 18:59:35   
Jelenche
Julijke srečke nosečke:user posted image             

.  lejca user posted image user posted image
01. Teya 

02. noka81
03. anja7
04. tani33
05. Yvona
05. Rožica82

05. Polona25
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna
08. Jelenche ; Ljubljana

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje
09.*maja
10. Tejči77 ; Celje
11. lexl
12. Freycha ; Maribor
12. Kety ; Ljubljana
12. Afnica user posted image user posted image   ; Celje

12. corfu
13. mary82
15. zvesta
15. bačko
16. Teika
17. Kety99

17. Heya ; Brežice
19. Bety
19. ksenjak
21. simi27

22. pikam
23. Grizo
24. Ezica
24. zarja123
24  climberka
24. madejka
25. pupa*

25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana
25. Nisaa
27. kapica
27. rumba
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana

28. kniči
28. yudit
28. jerneja
31. Pinkyca

31. Bonni
to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image          

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
22.1.2007 19:06:22   
anja7
hojla punce!
Kako? Vidim, da imate ene mal težav s počutjem. Jaz sem drugač kr uredu, sam zdele me dva dni glava noro boli. Ful mi pomaga da mal več počivam. Tko da punce si mormo zdele kr privoščit mal več počitka, ker se najbrž potem tud naše pikice v trebuščkih boljš počutijo.
Kar se pa spola tiče, je moj dragi že na nuhalni Pušenjaka vprašal, kaj bo, pa pol še na pregledu. Ampak ma tale najin sonček nogice zmer prekrižane, tko da za enkrat še nismo uspel zvedet kaj bo. Bova pa sigurno še naprej spraševala. Kar se pa vozička tiče, moram pa rečt da si Jelenche kupila ful dobr voziček. Bravo!! user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.1.2007 19:12:31   
anja7
Aja punce, to kar me pa najbolj zanima, sem pa čist pozabila vprašat. A že katera čuti brcike?

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
22.1.2007 20:30:00   
Kristina_1
Anja7 jaz že čutim brcike.

Sem čist hin. Zdajle sem prišla z Ljubljane, sem bla pri sinku. Do zdaj so ugotovili, da ma bronhiolitis, bronhitis, dobil je še rota virus in ma še neke bakterije v krvi, ki pa ne vedo kaj to je. Danes je po 4 dnevih odločanja zdravnikov končno dobil nov antibiotik, ker mu prejšnji ni prijel. Upajmo, da bo kmalu bolje, saj je že čisto bogi, ma tud infuzijo. Ponoči nič ne spiš, ko si pri njem. Na 4 ure ima inhalacije, na 6 ur ali še bol pogosto mu zbijajo visoko vročino - v pol do uro mu zraste na 40 st. Upam, da kmalu ugotovijo zakaj ta vročina.
Z možem se menjavava vsak en dan prespi pri njem, popoldne pa sva pri njemu oba.

Čav punce, grem spat, moram zutraj ustat, pa v službo, po službi pa spet v Ljubljano.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.1.2007 20:34:28   
simi27
Jelenche - se pravi, da imaš en dan pred mano pregled. Jaz grem dat vodo v četrtek (saj se to šteje 1 dan prej, ne?). Drugače pa lahko dodaš na seznam, da bomo mi imeli fantka z imenom Svit (videl Pušenjak na NS). PDP je 20.7. To je že čez 6 mesecev, to pa gre res hitro, a? Rodila pa bom v Postojni ali Ljubljani (odločila bom se po moje v zadnjem trenutku), moj pa bo seveda poleg.

Drugače pa sem ok. Ugotovila sem le, da se mi večkrat zvrti. Tako, da moram paziti, ko vstajam. Ampak to ni nič takega.
Imam tudi veliko več energije in lahko res dosti postorim čez dan. Zvečer pa sem tako utrujena, da kar padem v posteljo. Tudi na WC več ne hodim tako redno user posted image

Aha, mislim pa ta teden povedati šefici. Me zanima, kako bo. Držite pesti v četrtek!

No, bom končala. Lepo se mejte in uživajte!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
22.1.2007 20:36:44   
anja7
Kristina_1,

mi je ful hudo tkole slišat, da so otoci tko bogi. Upam, da bo s tvojim sinkom čimprej vse ok in da boste skupaj doma. Verjamem, da si ful utrujena, ker take stvari te pa čist izmozgajo. Čimbolj se spočij in še enkrat vam želim čimhitrejše okrevanje in vnaprej veliko zdravja!

Neposredna povezava do sporočila: 1018
22.1.2007 21:32:32   
tani33
Kristina_1, tvojemu sinku želim čimprejšnje okrevanje.user posted image

Čutim že kar konkretne brcikeuser posted image .

Zdi se mi da  mi je trbuh zrastel čez vinkend in bo treba po nakupih (sem upala da bom zdražala toliko da bodo na policah spomladanski artikli).

Tudi jaz imam jutri pregled in komaj čakam, da vidim koliko je zrastla moja pikica in upam da bo pokazal kaj skriva med nogami  ,saj starejša dva komaj čakata , da izvesta . Meni je pravzaprav vse eno ( samo da bo OK)saj že imamo par.

LEP VEČER VSEM

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.1.2007 21:32:39   
corfu
Kristina, upam da da bo tvoj sine čimprej okreval.Držim pesti za vas. Bodi močna! Mi smo to že dali skozi, tako da približno vem kaj prestajaš. Pazi na malo pikico v trebuščku!

Vsem ostali pa želim lahko noč!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
22.1.2007 22:34:25   
pupi
Čao!
Tudi jaz sem ena izmed vas, PDP 25.7.2007, na bratov rojstni dan upam da bo uspelo čeprav baje le 5% žensk rodi na PDP. Po user posted image  bi morala imeti PDP 21.7.2007 pa očitno nismo zanosili po idealih ampak kasneje, ker je plod za 1 teden manjši. Nuhalna je za mano, vse štima.
Vidim, da se že o otroških potrebščinah pogovarjate jaz pa nikakor ne morem iz svoje kože, črnogleda kot pač sem do 7 meseca ne bomo nič nabavljali včasih grem na hitrco v kako trgovinico pošpehat vozičke, pri katerih vidim da bo problem, ker mi noben ni všeč to pa je tudi vse, še bo že čas za to user posted image !!
Pa slabo še vam tudi je, tak nisem edina čeprav se mislila da bo to že za mano, bomo že ...
To bi bilo za enkrat vse se pa še javm kaj zdaj pa spat, LN

Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.1.2007 0:09:23   
Anonimen
Jelenche, midva že veva spol - fantek bo, tako da če želiš, lahko dopišeš na seznam. Ime mu bo pa Jure.

Kristina, ful mi je hudo, ko berem o tvojem sinkotu. Si raje ne predstavljam te groze, imet tako bolnega otročka. Upam, da nikoli ne doživim tega oz. da moji otroci ne doživijo tega. Držim pesti, da mu bojo res kmalu pomagali in ga pozdravili!

Brcik jaz še ne čutim.

Pupi, dobrodošla!

Danes sem pa imela pregled. Je samo poslušala srčka, vse je ok, naslednjič imam pa že morfologijo in sicer 22.2. Glede na to, kako hitro mi šiba tale nosečnost, da sploh ne dojemam, bo to tik tak tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
23.1.2007 7:17:59   
Anonimen
Dobro jutro, punce!

Danes je spet eden takšnih dni, ko bi jaz še spala, pa sem že od pol šestih na nogah in zdaj že v službi.
Danes celo poznam vzrok nenaspanosti. :)
Sem včeraj gledala dr. Housa (zdravnikova vest), pa so me potem celo noč mučli. Operirali so me na križu (seveda, če me pa tak boli), operacija je potekala kar na tleh. :) Po treh dneh po operaciji pa sem že morala hoditi na rekreacijke teke, in potem na masaže hrbta. :)

Haha.... Nič več televizije pred spanjem. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
23.1.2007 7:40:08   
corfu
Dobro jutro!

Pupi, dobrodošla med nami.
Tudi meni čas neverjetne beži, v četrek imam za sabo že polnih šestnajst tednov, noro, še malo pa bom že na polovici. Brce čutim tako tako, bolj mravljinčke, na čase seveda. Tudi midva mi rada vedela spol, a na nuhalni ni bilo možno, bom videla kaj bom zvedela na pregledu 1.2..

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
23.1.2007 8:51:24   
bačko
Pupi čestitam!user posted image user posted image
Jaz sem včeraj preživela prvi dan v službi po skoraj dveh mesecih bolniške.Je kar šlo ni bila taka panika.Bomo videli kako bo danes popoldne v službi ko ja malo več dela.Drugače pa se uredu počutim.Brce še ne čutim in tudi spola ne vem.Vsi domači pa navijajo da bo punčka.Kristina upam da se bo tvoj sinček kmalu pozdravil.Držim pesti zanj.Me pa nekaj zanima.Kdaj se lahko vidi spol ploda?
Lepo se imejte in vsem želim dobro počutje!user posted image
Pa pa

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?