kapica
|
Zvesta, cestitam da ni sladkorne. Sedaj pa brez nocnih mor naprej. Corfu, tudi jaz zelim vse najboljse tvojemu sinkotu, pa tebi tudi seveda, saj imajo mamice takrat tudi praznik, a ne? Kristina, jaz sem tudi mislila folne ne bom vec jemala, pa je ta teden rekla G da naj kar do konca jemljem. Tako da sem kupila novo skatlico. Upam, da gre tvojemu detecu in tebi kmalu boljse! Jelenche, to zatekanje nog mi je cisto poznano. Sploh sedaj ko nosim skorjne, vidim da jih zjutraj z lahkoto oblecem, zvecer pa komaj zadrgo zaprem, ker so noge ze tako debele. Hvala za info o vozickih, meni vsak nasvet prav pride, ker ne vem se cisto nic o teh stvareh. Rumba, bravo za pogum, sedaj pa kr veselo novicko se naprej raztrobi. To je fajn,a? Pika, tudi jaz sem cutila enako, tako da mislim, da je to normalno. Vse nove julijke dobrodosle, Mentos, upam da bosta nasla sobico ki vam ustreza in vse dobro se naprej, lepo da si se oglasila. Jaz sem imela ta teden UZ, mali je bil zivahen, G je rekla da ne more nic izmeriti, ker je bil tako aktiven. Pa ne vem a je to mogoce, al kako, malo se mi je cudno zdelo. Pa se cudno mi je bilo da je spet naredila Uz vaginalno, sem pricakovala da bo v 14-em tednu ze cez trebuscek. Ne vem, malo sem bila razocarana, nisem se mogla prav koncentrirat na malega , ker sem imela toliko vprasanj v glavi. Tako da mi je vse prehitro minilo. Ona je rekla da vse lepo kaze, da ce je otrok tako zivahen, pomeni da je zdrav in da mu nic ne manjka. A veste kaj o tem mogoce, imate kaksne izkusnje, tiste ki ste ze drugic nosece? Tako da ne bojo delali nobenih preiskav za kromosome in te stvari. Drugace pa glede na to kako burno vreme ej zunaj, bi jaz kr spala in spala, tako da ni kaj dosti od mene. LP