ronja
|
Bravo freycha! kmalu bomo za tabo, hehe Kapica, tebe pa tudi ze gnezditveni nagon priganja, hehe. Pri nama ga je mel on, se mi zdi, hihi, predno je šel, je hotel vse spucat v nulo, ker je sicer to mislil naredit, ko bom v p., zdaj pa so se mu plani mal podrli (oz, mu jih je mala mal podrla - prav nama je, kaj je pa nisva nič vprašala, kaj ona misli, a ne? ) Je pa res hecno, kako se je spomnila točno takrat dat prvi znak, ko je on šel Kapica in ostale julijke, super ste! No, pesti bojo sigurno prav prišle, hehe, se priporočam! glede poporodnih pasov, so meni v lekarni rekli, da je to brezveze, ker samo izgleda boljše, ko ti pas skup stisne, mišice spodaj pa potem še manj delajo in da je bolj pametno delat trebušnjake... Verjetno je s temi poporodnimi hlačkami podobno - da so fajn za na randi, da ti malo naredijo postavco, samo meni se zdi, da se nam jih v tej vročini ne bo lih dalo nosit, vsaj jaz zase vem, da ne... Zredila sem se za 9-10 kil, danes zjutraj je bilo skoraj 10! No, saj zdaj ne bo lubija doma, pa ne bom toliko kuhala in bom bolj na sadju in jogurtih, pa bom verjetno spet prisla na 9 brez kakega odrekanja... Če pa ne, pa ne, big deal, a ne? nisem nikoli pazila (sploh še nikoli v življenju), pa moram priznat, da si tega res ne želim. Spoštujem vsako, ki se spravi hujšat, jaz ne vem, če bi lahko, sem mela enkrat dieto za železo, pa sem komaj zdržala, čeprav lahko ješ, kolikor češ (ampak samo določeno hrano)... Sicer pa vem, da se je mala v zadnjem tednu še poredila, ker mi je ful zategovalo kožo, jaz sem vse njene rastne sunke prav dobro čutila na koži na trebuhu! Res me ni ravno dosti skup (zdaj mam 63-64 kil), pa mogoče zato - tamalo se prav dobro čuti skozi trebuh - lahko jo požgečkam po podplatu, če ga nastavi, seveda Beli tok sem jaz mela malo povečan prej, ampak po moje zaradi tistih svečk, ki mi jih je dala g. za preventivo; zadnji teden pa kvečjemu obratno (danes ne štejem, ko je vse drugač ) corfu, tvoj sinek ma pa tako lepo ime! najlepše jaz tudi poznam enega zelo fejst Aljaža, samo je že malo starejši, pričakuje punčko ulla, pri meni te čakajo pomarančne kocke in tulumbe, če se ti zalušta Meni je bratec včeraj prinesel domače maline in (kupljene) breskve in marelice, fant marelice, fantovi starši pa borovnice, jih nabirata zame in dobim vsake par dni en škafek - za železo, hehe. Pa še banane in breskve sta prinesla. Pa še kos lubenice čaka v hladilniku, tako da mislim, da mi ne bo hudega. Sem totalni sadježer ...
|