|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 13:54:36   
ikonca
Pupi, corfu  in stale ne prveč gledat mojega seznama kaj nosite v trebuščku, da ne bom potem jaz kaj kriva. te svari sem jaz samo slišala in niti niso preverjene. To je tako tako. Težko rečem če drži, ker sem prvič noseča in ne vem ali bo naslednja nosečnost drugačna. Jaz niti bruhala nisem, nič nič. Na začetku sem bila vesela, da mi tako hitro raste trebuh, da sem sploh vedela da sem noseča.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupi pozabi na datum zanositve in se ne sekiraj če bo čez rok. Važno da ga bo razganjalo od zdravja.
Jaz imam jutri UZ. Komaj čakam, da ga vidim! user posted image user posted image user posted image

Freycha čestitam. user posted image user posted image user posted image Sem vedela da bo fajn! Le uživaj!

Jaz sem na plus 18 kg. Isto sem jaz sladkarije zamenjala s sadjem. pri nas grejo samo nektarine, breskve in lubenice. vse je sladko in še paše mi zaradi osvežitve!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9076
3.7.2007 13:59:36   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, a lahko kdo drug gre za tebe v trgovino, kaka soseda al pa kdo? 
Noup. Sami starci... Ah, bom že zdržala en dan.user posted image

Jaz kuhala nisem kaj posebej, samo sem si naredila taksno pico z tovster kruhom. Ker moz pride komaj zvecer okrog devetih, desetih domov, takrat pa tud ne jema vec kaj veliko.
A, pol danes zvečer tudi ni nate za računat?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9077
3.7.2007 14:01:35   
kapica
Rumba, lahko na mene racunate, brez skrbiuser posted image . Ampak ne takoo pozno, a veljauser posted image ?

Sedaj ap se res morem dvignit, malo za delo prijet, ker sem kr naprej prilepljena na kavc, postlo al stol. Obupuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9078
3.7.2007 14:35:26   
kety99
Jaz imam tud fuuul močan izcedek in sem skoz mislila, da je to pač ta beli tok, ki je baje v nosečnosti povečan...no do včeraj, ko me je pregledala G in zagnala celga hudiča...sem dobila antibiotike, ker pa še sumi na steptokokne bakterije, mi je vzela bris in sem ga mogla takoj odnest na kliniko za biološke preiskave...user posted image  V četrtek imam spet pregled in takrat bodo tudi izvidi...upam, da ne bo hujšega...
Drugače pa sem jest s kilami na +15, pa imam še 14dni do PDP. Eh meni se ne zdi tako grozno...tako kot je šlo gor, bo šlo tudi dol!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9079
3.7.2007 14:58:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, a imate tudi ve nenormalne količine belega toka, sluzi, ma kaj jaz vem česa in to že kar nekaj časa.user posted image  Spodnje hlače imam po dveh urah take, kot da jih imam že en teden na ritiuser posted image

Jap, samo da jst nosim dnevne vložke, une ta mini, pa jih menjam k pleničke.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9080
3.7.2007 15:02:23   
Ajvy
Kapica, ne preveč delat, jst sem posesala, prbrisal prah, kuhinjo mau u red spravila, pa me vse tak špika, slabo mi je  - ne priporočam, raje bodi pridna user posted image , pa lepo počivaj...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9081
3.7.2007 15:10:13   
Ajvy
A ni zanimivo, skoraj vsakič ko pridem na RR, ni nikjer nobene- bom že kmalu pomislila, da me ne marate??user posted image
Al ( pazi tolažbe) pa imamo zares čisto drugačen bioritem in stil življenja..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9082
3.7.2007 15:22:12   
madejka
Hja jas pa karkoli napisem, ni glih kakega odziva user posted image Sem tud ze pomisla, da me ne marate user posted image
Aja s Freycho sma si nekaj napisale, pa pravi, da sicer CR ni bil glih prijeten, da pa se dobro pocuti in da je Dita pravi mamin in atijev ponosuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9083
3.7.2007 15:28:07   
binica
Freycha iskrene čestitke tudi od tvoje sodelavke iz primorskega konca user posted image user posted image user posted image
Kje sem te zvohala........
Imaš res lepo pupiko in upam, da tudi ti že lepo okrevaš.....

Binica

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9084
3.7.2007 15:31:44   
simi27
Pozdravljene,

Najprej ČESTITKE POLONA25, SUZA IN KETY ZA VAŠE BEBICE! VELIKO CARTANJA VAM ŽELIM!

Danes sem imela UZ v porodnišnici. Glede na to, da naš mali zaostaja v rasti (2366 g, sem pa 37 4/7), mi bodo  v ponedeljek sprožili porod. Tako, da vas bom tudi jaz prehitela. Ponedeljek je tako moj dan D. Me je kar malce strah. Po drugi strani pa vem, da bom končno držala v rokah mojega miškeca.
A lahko katera napiše kako izgleda sprožanje poroda. A ti takoj nafilajo umetne popadke, ali ti dajo svečke za mehčanje materničnega vratu?

Lep dan vsem!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9085
3.7.2007 16:01:21   
tani33
Simi 27 , meni so takoj začeli z umetnimi popadki, po 1 uri mi je odtekla voda in čez 6 ur sem imela ob sebi user posted image . Vrjetno pa se stvari od porodnišnice do porodnišnice razlikujejo in prav tako od user posted image douser posted image .
Nič bat vse bo OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9086
3.7.2007 16:10:47   
pupi
Evo mene od G!!
Prvo za mene vsaj dobra novica, izpit je padla devetka!! Pri G pa nič obetavnega, mala je baje ful suhcena od zadnjega pregleda se obseg njenega trebušča ni povečal, z rito še je vedno doli. Tak da mam 11.7. spet konrolo in če bo zadeva naspremenjena bomo po besedah moje G zaključli nosečnost. Očitno bom tudi jaz prehitela PDP.

Moram povedat da me je kar razžalostil danes ta pregled!! Zajkaj je naša pikica tak suha, saj pa sem se jaz normalno zredila pa vse!! JOOOOOOJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9087
3.7.2007 16:36:54   
rumba
Ajvy, menda bomo zvečer spet klepetale. A pridi bolj zgodaj, tam nekje med osmo in deveto, prav?
madejka, hvala za poročilo o Freychi! Komaj čakam, da nam pove, kako in kaj je bilo.user posted image  Aja, pa ne razmišljat, da katere ne maramo, no. Več klepetamo zvečer, čes dan pa, kolikor se kateri ljubi.user posted image
simi27, a ti pa greš v ponedeljek že v P? No, glavno da bo s Svitom vse ok.user posted image   Glede umetnih opadkov pa nimam pojma. Obakrat sem imela samo svoje.
pupi, najprej čestitke za detevko. Carica si!!!user posted image Kaj pomeni, da je tvoja pupika suhcena? Koliko pa naj bi tehtala? Moj user posted image  bi naj pravtako bil suh, a to jih na moti. Pa saj si tudi ti med bolj drobnimi, kajne?

Jaz sem si skuhala kosilo in pojedla, pa zložila perilo iz sušilca, pa sem že čisto fertik. Kakor malo vstanem in hodim, me začne špikati in dol tišči tako, da imam vesčas občutek, da moram na wc. Pa čeprav potlej pritečejo samo tri kapljice. Če pomislim, da sem v soboto in nedeljo cele popoldneve pohajkovala po Ljubljani in nisem imela večjih problemov, je to danes prav nenavadno. Izgleda da sta nočna popadka porinila to naše user posted image  ful nizko. Ampak, nisem pa opazila, da bi se trebuh kaj spustil. Kako se to vidi?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9088
3.7.2007 16:40:09   
jerneja
pozdrav,

sama imam PDP 28.7. se zadnjih nekaj dni slabo počutim. Noge mi zatekajo, nimam apetita, glava me boli.. čisto brez volje... sploh mi ni to v navadi...

verjetno bo krivo vreme.... kako se pa ostale počutite?

lp 

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9089
3.7.2007 16:43:54   
rumba
Jerneja, počutim se približno tako kot ti, le glavobolov na srečo nimam. Tudi jaz krivim vreme.user posted image

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 9090
3.7.2007 16:49:24   
ronja
Bravo freycha! kmalu bomo za tabo, heheuser posted image

Kapica, tebe pa tudi ze gnezditveni nagon priganja, hehe. Pri nama ga je mel on, se mi zdi, hihi, predno je šel, je hotel vse spucat v nulo, ker je sicer to mislil naredit, ko bom v p., zdaj pa so se mu plani mal podrli (oz, mu jih je mala mal podrla - prav nama je, kaj je pa nisva nič vprašala, kaj ona misli, a ne?user posted image ) Je pa res hecno, kako se je spomnila točno takrat dat prvi znak, ko je on šeluser posted image

Kapica in ostale julijke, super ste! No, pesti bojo sigurno prav prišle, hehe, se priporočam!

glede poporodnih pasov, so meni v lekarni rekli, da je to brezveze, ker samo izgleda boljše, ko ti pas skup stisne, mišice spodaj pa potem še manj delajo in da je bolj pametno delat trebušnjake... Verjetno je s temi poporodnimi hlačkami podobno - da so fajn za na randi, da ti malo naredijo postavco, samo  meni se zdi, da se nam jih v tej vročini ne bo lih dalo nosit, vsaj jaz zase vem, da ne...

Zredila sem se za 9-10 kil, danes zjutraj je bilo skoraj 10! No, saj zdaj ne bo lubija doma, pa ne bom toliko kuhala in bom bolj na sadju in jogurtih, pa bom verjetno spet prisla na 9 brez kakega odrekanja... Če pa ne, pa ne, big deal, a ne?user posted image nisem nikoli pazila (sploh še nikoli v življenju), pa moram priznat, da si tega res ne želim. Spoštujem vsako, ki se spravi hujšat, jaz ne vem, če bi lahko, sem mela enkrat dieto za železo, pa sem komaj zdržala, čeprav lahko ješ, kolikor češ (ampak samo določeno hrano)...
Sicer pa vem, da se je mala v zadnjem tednu še poredila, ker mi je ful zategovalo kožo, jaz sem vse njene rastne sunke prav dobro čutila na koži na trebuhu! Res me ni ravno dosti skup (zdaj mam 63-64 kil), pa mogoče zato - tamalo se prav dobro čuti skozi trebuh - lahko jo požgečkam po podplatu, če ga nastavi, sevedauser posted image

Beli tok sem jaz mela malo povečan prej, ampak po moje zaradi tistih svečk, ki mi jih je dala g. za preventivo; zadnji teden pa kvečjemu obratno (danes ne štejem, ko je vse drugačuser posted image )

corfu, tvoj sinek ma pa tako lepo ime! najlepšeuser posted image jaz tudi poznam enega zelo fejst Aljaža, samo je že malo starejši, pričakuje punčkouser posted image

ulla, pri meni te čakajo pomarančne kocke in tulumbe, če se ti zaluštauser posted image

Meni je bratec  včeraj prinesel domače maline in (kupljene) breskve in marelice, fant marelice, fantovi starši pa borovnice, jih nabirata zame in dobim vsake par dni en škafekuser posted image - za železo, hehe. Pa še banane in breskve sta prinesla. Pa še kos lubenice čaka v hladilniku, tako da mislim, da mi ne bo hudega. Sem totalni sadježeruser posted image ...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9091
3.7.2007 16:58:52   
ronja
pupi, naj te potolažim: te stvari se hitro spremenijo, moja je ves čas zaostajala v rasti, baje, no, pa je zdaj kar lepo nadoknadila (tudi baje), ti povem za ziher, ko pride ven. te meritve so tuid bolj tak tak...  Ima še čas da se okrepi, brez skrbi! Če bojo ugotovili, da je pa kaj narobe, pa ven in se baje potem "na joški hitreje razvijajo kot v trebuhu" po besedah enega g., ki je meni delal morfologijo (moja g. se namreč ne sekira 5% za ništa, tak da sem šla samoplačniško še na 3D, da mi je še morfo naredil).
čestitam za izpituser posted image

Aja, sem vam pozabila napisat, kako se je danes v Lj. utrgal vesoljni potop... Seveda sem ga jaz pričakala - kje drugje kot - na kolesu... Sem ravno biciklirala iz kompresije v porodnišnici priti domu, ko se zlijejo cela nebesa na zemljo! Sem bila premočena ko miš, vse, do spodnjih gat (vključno;), še gledat nisem mogla, kje vozim, ko mi je voda tako lila v oči, še nisem kaj takega doživela, pa sem bila že dostikrat namočena na kolesu... Prišal sem domu morka ko cucek! Saj je bilo kar zabavno, razen voznikov, kii se jim zdi strašno zabavno divajt po lužah in zalivat premočene user posted image na kolesu... meni vročina sicer paše... Samo tale dež bi lahko počakal še 10 min. da bi prišla domu, hehe.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9092
3.7.2007 17:05:11   
rumba
user posted image user posted image user posted image , o ronja, ti si faca, še vedno na kolesu, kaj?
Jaz pa danes takooo pogrešam sadje, bi se kar k tebi pripopala.user posted image
Aja, kako pa kaj s tvojim čepom? Se še kaj dogaja?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9093
3.7.2007 17:05:40   
tani33
Pupi poiskusi mislit pozitivno , ti izračuni niso vedno točni.
user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9094
3.7.2007 17:29:37   
Ajvy
Pupi, bravo za izpit....

Simi, srečno v ponedeljek, da te bojo kar tkole pošibal... te je po moje kar mal zvilo, a saj bo vse super, boš videla...

Pupi, moj user posted image  je tudi baje ena grintica, pa se nič ne sekiram... baje so te meritve zgolj okvirne... sicer pa tudi če ti zaključi nosečnost, saj si že pri koncu... user posted image

Rumba, da nam ne boš kam pobegnila, ga klelele serješ z enimi nočnimi popoadki... počivat..

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9095
3.7.2007 17:30:15   
pupi
Ja ronja saj mi je G rekla, da pač če se babika do drugega tedna ne obrne in če bo pač vse nespremenjeno boma raje zaključle zadevo, ker bo veni lažje pridobila na teži, da jaz pa več kot mirovat kaj dosti ne morem naredit. Pa saj vem da so te meritve bolj orientacijsko samo mi vseeno ni vseeno user posted image !! Si pa prava asica s kolesom !!user posted image user posted image

Najbolj me pa to jezi, ker smo zadnji dan izpolnjevale neko raziskavo na merinki šoli, ki jo dela ena neonatologinja, ker bi naj bli mariborski novorojnčki najpogosteje rojeni kot zahirančki. Prav mariborske mame v glavnem rojevajo zahirančeke, pa sem si mislila še dobro da naša ni med njimi, zdaj pa to user posted image  !! Pa ta presneti CR, mam kolegico zdaj glih v P je rodila s CR, pa se ji je zadeva tak zagnojila, da je to joj!! Pa še pljučnico je fasala!! Svašta!! Ne vem kaka bom zdržala v P 6dni sem bla že 3x operirana pa sem vsakič nafehtala da so me 3 dan domov spustli!! Res mam odpor do bolnišnic, no vsaj dokler sem jaz tam kot pacient. V službo mi ne bo problem hodit tja user posted image !!

Madejka kje si se skrivala zdaj par dni?

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 9096
3.7.2007 17:32:09   
pupi
Zdaj pa se mi je vseeno obrestval ta moj mali tebuh!!

Rumba glede teže mi pa ni nič rekla samo, da je trebušni obseg mali

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9097
3.7.2007 17:32:45   
Ajvy
Jerneja, mislim da si v večini zajela počutje vseh nas.. tak da , welcome to the club...

Ronja, ti pa si multiaktivna persona... sadježer???Kje si pa ta izraz našla... Bogicca, te je tak namočilo... ti ti dežek !!!!

Bejbne, meni se pa kar naenkrat ful pospravlja, pol se pa zraven spravim, mi pa vse dol pade, tak me začne vse špikat... kr neki... ampak torbo za v P si pa še bom prirpavila, me to kar preganja... a ve ste vse po spisku vzele s seboj, no, si naštimale...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9098
3.7.2007 17:34:31   
Ajvy
Pupi, ne obupat, sej bo... boš vidla da ti bo prej minilo, kot pri operacijah... zdej boš imela vsaj stalno družbo... user posted image   user posted image  za srečo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9099
3.7.2007 17:42:50   
rumba
Ajvy, jaz še nimam prav prištimane torbe za v P. Imam sicer bolj kot ne vse zmetano na en kup, ni pa še zapakirano.user posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?