|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 17:42:58   
pupi
Ajvy, jaz sem se odločla, da bom danes za ziher spakirala, ker če ne, bo moj čist zgublen, pa tak mi polovico ne bo sabo vzel user posted image !! Glede vse te današnje "zbrke" pa bom samo rekla oz. napisala user posted image  bomo že nekaka bi se še lahko kaj hujšega zgodilo, tak da bom upala na najboljše!!!!!

Moram se pohvalit, da je naša sobica že čisto končana in kot sem že Freychi napisala to je še le pravi kič, ta kotiček od naše Naje user posted image . Kupla pa sem si tudi bolj na željo našega bodočega ateka tisto "naslonjalo" al kak bi se naj izrazla, da se otrok ne prkopicne, ker bi naj bla to dobra zadeva. Pa še tako fajno sem dobla z igračko, ki ji srček bije. Kak je lepi, povodnji konjček taki lepi je iiiiiiiii

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9101
3.7.2007 17:49:14   
rumba
Punce, ne prehitro siliti domov iz P. Vsaj ne dokler niste ve 100%, da je z otročkom vse vredu. Jaz imam zelo slabe izkušnje. Rodila sem na polno luno, P nabito polna in so naju s Hano kar hitro (prehitro, čeprav se mi še ni zdelo ok, njim pa) poterali domov. No, pa sva čez par dni pristali v pediatrični, kjer pa je čisto druga pesem. Nisi zraven otročka, če imaš srečo, lahko celo ti spiš v bolnici,a ne pri otroku, pač pa v posebni sobi za mamice. Pa tudi čez dan ne smeš biti vesčas pri otroku. Te pokličejo za dojenje in to je skoraj vse. Tak je poseben režim na neonatalnem oddeklu, kamor sodijo novorojenčki. KATASTROFA!!! Tako sem si sedaj rekla, da ne grem iz P vse dokler ne bom res 100%, da smo za odpust! Raje potrpim še x dni v P, kot pa en dan v pediatrični.

Nič, grem še malo kavč likat.user posted image user posted image user posted image  Se beremo zvečer!

< Sporočilo je popravil rumba -- 3.7.2007 17:51:32 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9102
3.7.2007 19:34:59   
anja7
Evo mene! Sva šla z mojim dragim na mal daljši sprehod in glej ga zlomka, me je začelo spodi špikat. Očitno pa se le neki prpravlja k temu, da bo naš sonček pokukal na svet. Komi čakam. Aja, sem vidla, da ste se prej pogovarjale o kilah. Ja pr nas je skor +19 kg. Kr bogato, ampak se mal tolažm, ko pravjo da je naš fantič res velik user posted image user posted image !Sem pa zgleda ena tistih redkih tuki, k so se tok zredile. Če sm pa skoz lačna in to še vedno.Ene pravte, da ste že kako kilco dol dobile, jaz bi pa kr naprej jedla.user posted image  Nč se pišemo in beremo.LP

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9103
3.7.2007 19:43:29   
simi27
Halo, čveke!

danes pa imam tudi jaz čas za klepet.

Ja, je prav šokantno, ko ti rečejo, da ti bodo sprožili porod. sem bila čisto zmedena. Nisem vedela, ali naj se zjočem ali nasmejim ali kaj. Doma sem se sicer malo zjokala, pa je sedaj boljše. Pa seveda malo potelefonirala naokoli in se izpovedala.
Malo me skrbi ta teža. sicer pa bo zunaj pridobil. Upam, da se bova lepo dojila. Rumba, ti imaš največ izkušenj, koliko pa mora imeti otročiček, da gre domov. in kdaj ga dajo v toplo posteljico? Tvoja dva sta tudi imela približno 2300, ne?

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 9104
3.7.2007 19:45:18   
simi27
Aja, sem vam hotela še povedati, da v primeru, da se Svit rodi v ponedeljek, bova z mojim dobila najlepšo darilo za 10. obletnico najine zveze. user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9105
3.7.2007 19:58:38   
rumba
Simi27, Anej je imel 2150g, Hana pa celih 3000g (bila je pretežka zaradi mojega cukra). Neke meje ni, kdaj gre dete v toplo posteljico. Anej je bil 2 dni, Hana nič. Suhci gredo prej, ker teže uravnavajo telesno temperaturo, a tudi to ni ziher merilo. Ne boj se, mogoče bo Svit kak dan rabil termoforček, mogoče pa še to ne. Kako lepo darilo lahko dobita za obletnico!user posted image  Aha, potlej boš ti najverjetneje 9. rodila. Če bo moje dete kaj ubogalo moje želje, se ti pridružim v P v nasednjih dneh.user posted image user posted image user posted image

anja7, dajmo, dajmo, dajmo.... pdp je jutri. Zmagaj!user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9106
3.7.2007 20:08:19   
simi27
Rumba, potem si morava izmenjati cifro, da se lahko dobiva in se považiva z najinimi srčki user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9107
3.7.2007 20:08:55   
anja7
Rumba hvala za spodbudo. Upam, da bo res čimprej,ampak špikanje je spet ponehalo. Najboljš, da se grem spet sprehajatuser posted image user posted image !

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9108
3.7.2007 20:10:22   
simi27
anja7, predlagam seks. Pa stopnice.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 9109
3.7.2007 20:10:35   
rumba
Simi27, lahko mi na zs pošlješ cifro in če bom res tam, se ti javim. Madonca sem optimist, da me bo dete poslušalo.user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9110
3.7.2007 20:12:00   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: simi27

anja7, predlagam seks. Pa stopnice.

JA. Probaj stopnice, pol vroča kopel v dvoje, ki se zaključi v spalnici.user posted image user posted image user posted image  Pa ne pozabi poročati, če uspe.user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9111
3.7.2007 20:13:10   
simi27
Rumba, ok. Ti pošljem.
Sicer pa imaš ti že izkušnje. mislim s komandiranjem otrok. ne vem pa kako je z njihovo poslušnostjo. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9112
3.7.2007 20:14:47   
kapica
Evo nas, vecerne cveke.
Pupi, vauu, za devetko, si pa dobro presvinglalauser posted image .
Anja, ce se je res zacelo kaj dogajat, drzim pesti, da se bo spet, pa da jutri drzis svojga soncka ze  vrokahuser posted image !
Ajvy in Madejka, ne mislit da koga ne maramo. Prooosim. Saj vidita da smo vcasih zjutraj, vcasih zvecer, vcasih popoldne bolj aktvine, ampak res najbolj pa zveceruser posted image . Se vidi da imamo casauser posted image .
Simi, a ti bos pa v ponedeljek na vrsti? Uh, tud ni vec dalec,a ?

Jaz sem cel popoldan cistla, pospravljala, sesala, brisala po tleh, tu pa tam mi je trebuscek otrdel, ampak ni bilo hudega. Sam o krizu pa sploh da ne govorimuser posted image . Rezultat vsega pa je, da komaj stopim na desno nogo, ker me tako vseka.
Sem pa ze stusirana, naoljena, ze mam spalno srajcko gor, tako da sem preskrbljena za danes zvecer.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 9113
3.7.2007 20:17:01   
kapica
Ronja, jooj, ti si hecnauser posted image . Da te je tako premoclo na kolesu, ubogicauser posted image . Ampak meni je bilo pa smesno ko sem prebralauser posted image .

Freycha cestita novim mamicam in vas vse prav lepo pozdravljauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9114
3.7.2007 20:17:39   
rumba
O, kapica, ti pa tako pridna!user posted image  Praviš, da si zrihtana, a to ponemi, da si naša, dokler te tvoj user posted image  ne potegne od računalnika?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9115
3.7.2007 20:20:32   
simi27
Kapica, ja, začela sem odšteati dneve user posted image  po eni strani je fajn, ker veš, kdaj bo, ampak po drugi strani bi bila raje, da bi me presenetilo kar naenkrat. Tako sem si vedno predstavljala porod. A nič ne moreš.

No, jaz sem tudi že posesala, kasneje pa se mislim spraviti še likat. Bomo videli, če se mi bo dalo user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9116
3.7.2007 20:21:08   
ikonca
Pozdravček,

Ajvy in Madejka. Mislim da se imamo vse tukaj rade tako d kar pogumno z debatouser posted image user posted image user posted image

Pupi čestitke za devetko. Se vidi da rasturaš!

Rumba tudi meni se zdi hecno da te po dveh-treh dneh kar domov "napodijo". Koliko otrok dobi zlatenco in jih potem prinesejo nazaj. ne vem zakaj je to dobro? Sploh pa pri prvem otroku. Jaz si še zdaj slabe štiri tedne pred porodom ne razlagam vsega najbolje.user posted image

Anja7 tudi jaz sem se toliko zredila in prav tako sem skoz lačna. MAlo sem omejila obroke, da jem večkrat po malo in da je to sadje. Nekaj da me samo malo nasiti!

Simi27 ne biti žalostna. Bodi vesela, saj te samo par dni loči pa ga boš videla, kdo te tam notri brcain posluša. Tudi suhcani otroci si opomorejo ko pri mamicah veselo cmokajo in zrastejo v zdrave in močne fante. Je pa to sigurno najlepše darilo za 10. obletnico, saj je sad vajine ljubezni! Jaz sem zate ful vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9117
3.7.2007 20:21:17   
kapica
Ja, rumba, tako je, mam casa sam za vasuser posted image . Pa se cajek sem si skuhala zraven, tako da sem res preskrbljena.

Sem se pa odlocla, da ne bom kupla tistih hlac, ce vsaka rece da nic ne pomaga in je samo za lepsi izgled. ne vem no, kako naj se odlocim, ne bi rada brezveze kupovala, sicer ap potem naknadno lahko se vedno, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9118
3.7.2007 20:22:22   
Anonimen
Hojlaa...

Pupi, nič se ne sekirat glede otroka.. In tudi jaz imam veliiik odpor do bolnišnice, ampak verjamem, da ko bom rodila, sploh ne bom mislila na to, da sem v bolnici, ampak na to, da imam štručko že ob sebi.. Brez skrbi, da bo s tvojim otročkom vse okej..

Danes sem se spravila pakirat za jutri, pa hudiča, sploh nevem kaj naj vzamem.. Stvari za otroka mi bo prinesla mama čez nekaj dni, zase pa tud nisem vzela nevem kaj dosti.. Sem že slabe volje postala user posted image Glavno, da bo vse okej z mano in otrokom.. user posted image

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9119
3.7.2007 20:23:53   
kapica
Simi, mas prav, je mogoce bolje, da te preseneti in ne ves kdaj bo slo zares. Kot pa da tako cakas in trepetas pred velikim dnem. No, pa saj bo, me tukaj bomo drzale pesti in navijale, pa bo slouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9120
3.7.2007 20:24:48   
simi27
Ikonca, saj sem vesela. Moje vodilo v življenju je tako, da se vse zgodi z nekim namenom.
Ja, darilo bo pa res najlepše, kar si lahko zamisliš. 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9121
3.7.2007 20:25:31   
kapica
Gorazdova, vazno da imas svojo kozmetiko, kaksne natikace, haljo, blazinice za dojenje, pa taksne stvari. Za otrocka pa ne rabis se takoj nosit, tako kot si rekla, da ti potem prinesejouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9122
3.7.2007 20:26:24   
simi27
Simi, mas prav, je mogoce bolje, da te preseneti in ne ves kdaj bo slo zares. Kot pa da tako cakas in trepetas pred velikim dnem. No, pa saj bo, me tukaj bomo drzale pesti in navijale, pa bo slo .

Hvala. user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9123
3.7.2007 20:26:40   
rumba
kapica, glede tistih hlačk: ja, res jih lahko naknadno kupiš, če se boš tako počutila. Je pa res trebušček po porodu bolj bljek, vse visi, čisto je mehko.... jaz se ga prvi dan sploh nisem upala konkretno prijeti. Ampak z vajami, ki jih lahko začneš že v P, ga hitro popraviš. Ne mislim hitro v idealno linijo, a hitro tako, da se da preživeti. Ne skrbi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9124
3.7.2007 20:27:24   
anja7
Tud sama sem pomislila na sex. Sam mi gre tale izcedek (od pregleda) pošteno na živce, tko da se kr mal obotavljam če bi naskočila svojga dragega al ne!user posted image
Bom šla pa res pod vroč tuš in dragi me more pobrit, kaj se bo pa še pol zgodl, vam pa kasnej povem user posted image !No ikonca, sem vesela user posted image , da je še kera taka kt jaz-glede hrane!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?