|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 20:28:02   
rumba
Gorazdova, ti jutri odhajaš v P? A ti bodo sprožili porod?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9126
3.7.2007 20:28:50   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Simi, mas prav, je mogoce bolje, da te preseneti in ne ves kdaj bo slo zares. Kot pa da tako cakas in trepetas pred velikim dnem. No, pa saj bo, me tukaj bomo drzale pesti in navijale, pa bo slouser posted image .

SEVEDA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9127
3.7.2007 20:30:32   
simi27
Gorazdova, jaz sem si spakirala vložke, pa kozmetiko, natikače, modrćek za dojenje, blazinice. Pa ne pozabi na fotoaparat, pa materinsko. Pa jaz si bom vzela s sabo še ene kekse, za vsak slučaj, če bom po porodu lačna, pa bom prepozna za obrok.
Glede halje - mislim, da je boljše, da imaš kar njihovo. Ker ti jo tako menjavajo mislim, da vasak dan ali nekaj takega. 

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9128
3.7.2007 20:32:23   
kapica
Rumba, a tiste vaje ti pokazejo fizioterapevtke, al kdo? s ebojim, da tukaj nihce kaj ne pokazeuser posted image .
Gorazdova, tocno ja, sem pozabla na nekaj sladkega. Jaz sem si spakirala nekaj Kitkat cokoladic, ce me slucajno luste primejo in cuker padeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9129
3.7.2007 20:33:26   
simi27
Res ste zlate, da boste navijale. Škoda, da vas ne bom videla. Si zamislite, da bi imele pred porodno navijače, ki bi vas spodbujaliuser posted image ?

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9130
3.7.2007 20:33:30   
rumba
Jaz sem pa pozabila. Ali moramo poročene imeti s seboj poročni list ali ne?user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9131
3.7.2007 20:35:08   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: simi27

Res ste zlate, da boste navijale. Škoda, da vas ne bom videla. Si zamislite, da bi imele pred porodno navijače, ki bi vas spodbujaliuser posted image ?

Simi, simi, simi... Pa mi skoči kapica na ramena, narediva stolp, pa salto dol... s trebuhom seveda in dalje simi, simi, simi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9132
3.7.2007 20:35:20   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore... Sem čisto pozabila na materinsko, buča jaz user posted image Sladkarije pa mi bo itak lubi vsak dan prineso, sem imuna na to user posted image user posted image

Rumba, jutri grem tja, pa tam ostanem na opazovanju zaradi moje bolezni-tromboze.. Če do 7.julija nič ne bo, bodo popadke sprožili user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9133
3.7.2007 20:35:28   
kapica
Simi, a se hecas? A bi res imela navijace pred porodnouser posted image . Jaz mislim da se ne bi mogla skoncentriratuser posted image . Ampak bos vseeno vedela da smo s tabo, v mislih, to je pa tudi ze nekajuser posted image .
Rumba, ne vem za porocni list, jaz sem si ga za vsak slucaj skopirala. Kako da ti tega ne ves? Bi mogla nam dajat nasvete, al je na delu zlata ribica, a ?user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9134
3.7.2007 20:36:43   
rumba

Rumba, a tiste vaje ti pokazejo fizioterapevtke, al kdo? s ebojim, da tukaj nihce kaj ne pokazeuser posted image .

Ja pri nas dobiš v P zloženko z vajami po porodu. Jaz bi jo nekje še morala imeti. Bom pogledala in kaj napisala ali pa ti jo pošljem, če žeilš.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9135
3.7.2007 20:38:33   
kapica

Res ste zlate, da boste navijale. Škoda, da vas ne bom videla. Si zamislite, da bi imele pred porodno navijače, ki bi vas spodbujali ?

Simi, simi, simi... Pa mi skoči kapica na ramena, narediva stolp, pa salto dol... s trebuhom seveda in dalje simi, simi, simi.

Hej rumba, bi skoraj ti mogla meni skocit na ramena, glede na to da sem jaz vec kil pridobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9136
3.7.2007 20:38:45   
rumba
Kapica, saj veš, zlata ribica, ja!
Gorazdova, potlej če prej ne bo nič, zate navijamo in držimo pesti v soboto.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9137
3.7.2007 20:40:41   
kapica
Gorazdova, vzemi se kaj za brat zraven, knjige al pa kaj takega. Ce bos cakala, pa bo dolgcajt.
Rumba, a bi res lahko kaj napisala, oz. pisat ni treba, bo prevec verjetno. Al pa ce ves ce se kje na netu kaj najde. Ce ne bo druge, pa mi posljes, drugac se ti ni treba s tem hecatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9138
3.7.2007 20:41:31   
kapica
Gorazdova, potlej če prej ne bo nič, zate navijamo in držimo pesti v soboto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9139
3.7.2007 20:44:11   
Anonimen
Hvala, hvala, hvala.. Super ste punce user posted image

Ja, sem vzela revije Nosečnost, Mama, ... da bom brala.. Če bo vse po sreči, bom še TV imela s seboj.. Upam, da bo oče znal odpraviti napako na TV-ju user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9140
3.7.2007 20:46:17   
simi27
Simi, a se hecas? A bi res imela navijace pred porodno . Jaz mislim da se ne bi mogla skoncentrirat . Ampak bos vseeno vedela da smo s tabo, v mislih, to je pa tudi ze nekaj .

Si ne predstavljam. Ampak mi je na pamet prišlo, ker ste se tako zavzele zame. Lahko pa sprobamo najprej pri Gorazdovi user posted image

Rumba, sem šla iskat seznam, in piše, da moraš imeti kopijo poročnega ali rojstnega lista.

Gorazdova, ne pozabi na mobitel in polnilec.

< Sporočilo je popravil simi27 -- 3.7.2007 20:48:25 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9141
3.7.2007 20:46:34   
rumba
Kapica, na netu nič na najdem, ker to knjižico so napisali posebej za P. Ko pride moj domov, bomo videli, če bi se dalo poskenirati, pa ti pošljem, prav?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9142
3.7.2007 20:47:48   
rumba

Rumba, sem šla iskat seznam, in piše, da moraš imeti kopijo poročnega ali rojstnega lista.

Hvala! Se mi je zdelo, da bo tako.user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9143
3.7.2007 20:50:53   
simi27
rumba, še to sem te hotela vprašati. Ker bo naš najverjetneje majhne rasti, se ti zdi ok, če ga oblečem domov v oblekco 56, ali naj raje kupim kak kompletek 50.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9144
3.7.2007 20:54:46   
kapica
Kapica, na netu nič na najdem, ker to knjižico so napisali posebej za P. Ko pride moj domov, bomo videli, če bi se dalo poskenirati, pa ti pošljem, prav?

Velja, bom pa jaz se prej vprasala eno kolegico, ki je tudi tukaj rodila, sicer ne v isti P. Mogoce pa ve kaj, ce se tu kaj dobi. Ti bom se povedala, ce bom rabila, velja? Da si ne delas dela zastonjuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9145
3.7.2007 20:55:23   
rumba
simi, Aneju je bila 56 (še posebej od H&M) ful prevelika, smo dobili kompletek št.50. A kljub temu imam jaz sedaj prištimano samo št. 56 dalje. Bomo malo zavihali rokavčke, pa bo. Nikoli ne več, če boš 50.tko res spravila gor. user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9146
3.7.2007 20:56:01   
kapica

Si ne predstavljam. Ampak mi je na pamet prišlo, ker ste se tako zavzele zame. Lahko pa sprobamo najprej pri Gorazdovi

Ves, me se za vsako pupo zavzamemo user posted image user posted image user posted image . Se posebej ce je julijkauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 9147
3.7.2007 20:57:23   
rumba
Velja, bom pa jaz se prej vprasala eno kolegico, ki je tudi tukaj rodila, sicer ne v isti P. Mogoce pa ve kaj, ce se tu kaj dobi. Ti bom se povedala, ce bom rabila, velja? Da si ne delas dela zastonjuser posted image .

OK. Jaz bom pa vprašala še svakinjo, ki je pred meseci rodila, če jo še ima in je ne rabi več. Pa ne bo veliko dela.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9148
3.7.2007 20:57:28   
kapica
Men se tudi zdi boljse, da se majckeno vecje stvari kupijo. Saj ne izgleda tako hudo, ce so rokavi zavihani. No, vsaj meni se ne zdi. Potem pa operes dvakrat, pa jim je ze pravuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9149
3.7.2007 20:58:22   
kapica
Velja, bom pa jaz se prej vprasala eno kolegico, ki je tudi tukaj rodila, sicer ne v isti P. Mogoce pa ve kaj, ce se tu kaj dobi. Ti bom se povedala, ce bom rabila, velja? Da si ne delas dela zastonj .

OK. Jaz bom pa vprašala še svakinjo, ki je pred meseci rodila, če jo še ima in je ne rabi več. Pa ne bo veliko dela.

Hvalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?